2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım, aynı şeyleri paylaşıyoruz. ewt korkularımız var ve bizi bizden başka kimsede anlayamazmış bir kez daha anladım. benimde bu topikte bişeyler yazmayacağım belli oldu...

Şuan çok üzgünüm. Bana gelen özel mesajlara da üzüldüm. Özel mesajlarda gruptan ayrılmak isteyen arkadaşlar isimlerinin silinmesini istemişler. Bu duruma gelmek gerçekten üzücü. Hepimiz duygusal bir dönemdeyiz ve çok hassassız. Burası sosyal bir platform, herşey rahatlıkla paylaşılabilir ahlaki anlamda bir rahatsızlık verilmediği müddetçe. phekda ve Bunitonun sözlerine aynen katılıyorum. Ayrılmak isteyen arkadaşlara grup adına mesaj atıcam çıkmamaları konusunda karar onların tabiki de. Konunun burada kapanmasını rica ediyorum. Sadece şunu düşünün inşallah hepimiz mayıs annesi olarak burada olucaz ve çocuklarımızı birlikte büyütücez. Hepiniz benim kardeşlerimsiniz, iyi günde kötü günde yanınızdayım hepinizin, sizinde yanımda olmanızı dilerim. Sağlıklı hamilelikler diliyorum hepinize tekrar.

kaşıntın gebelikten olabilir canım cok uzun sürelimi?

canım kaşıntı konusunu doktorunla mutlaka görüşmen konusunda seni uyarmak istedim.bir arkadasım 9 ay boyunca kasındı karaciğer ile ilgili tehlikeli olmayan ve doğum yapınca hemen gecen bir problemi olmuştu.
normal de de çabuk kaşınan bir insanım ara ara oluyor bir başladımı durduramıyorum
Kizlarrrrr Rabbime sukurler olsun kesemizi gorduk
Ic gebelik veeee iki hafta sonra kalp atislarini duymaya gelecegim ins
Sanki simdi hamilelik haberimi aldim ohhh be
5.0 mm boyuumuz teyzeleri :13:
Canim cogunu gecen ay yaptirmistim...
Kimyasal gebelik ile sonuclanmisti...
Onlari gosterdim...
Iki hafta sonra bakariz yine dedi daha erkenmis...
Bebisim 5mm ...ve 4 haftalik
oyy yavrum gözün aydın geç mi yumurtladın bak benimde 5mm iken dr 4 haftalık bile değil çok küçük demişti 3 günde haftasına yetişmişti miniğim 12mm olunca seninde öle olabilir geç yumurtlamadıysan tabi
kızlar çatlaklar için ne kullanacaksınız ne zaman başlayacaksınız?????
ben liarac kullanmayı düşünüyorum 3-4. aydan sobra yani karnım çıkmaya başlayınca göğüslerime de sürmeyi düşünüyorum

hogeldin
umarım tez zamanda geçer bulantı çok kötü birşey ben de sirkeli salata istiyorum durmadan

baklava ısteyen hanımmmmm hanımmmmm dıkkat!!!
Asermeye kanmayalımmmm...hedefı belırleyelım ustune cıkmayalım:)))

Yaaa bısey demek ıstemedım.. ıstemedım... konuyu -aslında- onemsemedım..ama bısey soyleyemeden de duramadım.
hanımlar Allahaskına bır ıkı hafta sonra hepımız/hepınız cokkk rahatlamıs olacaksınız.. az sabır yaaa..
Ben de 3 dıs 2 kımyasal falan fılan amelıyatlar ılaclar umutlar hayalkırıklıkları yasadım.
Inanın ıkı taraftan da haberdarım.

Arkadaslar benim ki asermek degil bi canavarlik bence hergun cilek mandalina muz elma armut ayva cildirmak uzereyim hep eksi hep eksi hele ben koca pastayi bitiren bi insandim ama simfi kucuk bir cikolata yiyemiyom

Arkadaslar benim ki asermek degil bi canavarlik bence hergun cilek mandalina muz elma armut ayva cildirmak uzereyim hep eksi hep eksi hele ben koca pastayi bitiren bi insandim ama simfi kucuk bir cikolata yiyemiyom

Ben de öleyim tatlıya tahammülüm yok ve normalde tatlıya düşüklüyüm üç gün önce bi çikolata aldım hala yiyemedim bu benim için imkansız bişeydi .. Ekşi ekşi salatalar yapıp yiyorum

Ben de öleyim tatlıya tahammülüm yok ve normalde tatlıya düşüklüyüm üç gün önce bi çikolata aldım hala yiyemedim bu benim için imkansız bişeydi .. Ekşi ekşi salatalar yapıp yiyorum

tatlı yazarken bile yüzümü buruşturuyorum...ekşi ekşi ekşi....bir de tuzlu şeyler yemek istiyorum hatta bazen dire tuz atıyorum sofrada ağzıma ama çok zararlı tansiyon ödem hele hamilelikte riskli ama bastırıyor midemi yavvyalnız farkettim topiğin %90 ı ekşi yiyor...aman tatlı yemeyelim zaten çok kilo alırız şeker çıkar. bu arada ekşicilere greyfurt tavsiye ederim şeker oranı düşük ve c vitamini deposu hastalıklardan korur bizi, bir de midesi kötü olanlara nane limon

Kakao yagi kullanlar da var ben badem yagi kullanmistim. Eger karniniz cikmaya basladiysa gogusleriniz sistiyse baslayin ne kadar erken o kadar iyi benim hic catlagim olmadi

lierac içerik itibariyle zarar verir mi diye düşünmeden edemiyorum açıkçası ben de doğal yağlar kullanma tarftarıyım.bir de bebanthol çatlak kremi varmış...

Kızlar kitaplar için biraz erken biliyorum ama. Facebook'da Annelik Akademisi diye aratın. Sabiha Paktuna Keskin'in 3 kitabından birini seçip sadece kargo ücretini ödeyerek temin edebiliyorsunuz. 3 gün önce başvurmuştum 6tl kargo üceti ile bugün elimde.
http://hediye.annelikakademisi.com/form.aspx

Son düzenleme:

canım bende acı ekşi hele limon hastasıydım.şimdi eser kalmadı ne acı yiyebiliyorum ne ekşi.eşim bile hayret ediyo bana.şekerli şeyler çekiyo canım.öncede tatlıyla aram yoktu.tam tersi oldu bende:)))

inşl. canımmm üstüne bide grip olunca çok berbat oluyo sirkeli salata faydalıdır canım ye bolboll

yaa kızlar bu elevitteki folik asit hamileler için yeterli değil sanırım 400mg nerdeee 0,8 mg nerde sizlere drlarınız ne verdi ben önceden folicplus kullanıyordum son gittiğimde sadece elevit verdi ona folik de var dedi ama miktar çok az gebelikte en az 400mg almak gerekiyor günde kafam karıştı acaba ekstra folikasit de mi alsam

Kitap bende araştırmaya başladım. Pedagog Adem Güneş'in kitap setini aldık. Daha çok işin psikolojik boyutu o, birde bebek bakımı ile ilgili kitap arıyorum. Üye olduğum kitap sitelerinde inceleyeceklerimi favorilere ekledim, okuyucu yorumlarını araştırıp eleme yaparak karar vereceğim inşallah..

canım bende acı ekşi hele limon hastasıydım.şimdi eser kalmadı ne acı yiyebiliyorum ne ekşi.eşim bile hayret ediyo bana.şekerli şeyler çekiyo canım.öncede tatlıyla aram yoktu.tam tersi oldu bende:)))

Benimde tatlı derken bile midem bulanırdı, ama şimdi daha tahammülkar oldum tatlıya karşı, hatta ara ara istiyorum bile, ama ekşiseverlik de devam bende. Sanırım artık hislerim karıştı

Yarın sabah randevumuz var keseyi görmek için. Bugünden beri heyecan yaptım yine kendimi dinleyip dinleyip belirtiler kayboldu herhalde yaa diye canımı sıktım sanki hamile değilmişim herşey rüyaymış gibi geldi bazende.

Bir de bende son 2 gündür baş dönmesi başladı kızlar :44: midem öyle pek bulanmıyor ama başım acayip dönüyor.

Yarın 5+6yız inşallah, dualarınızı bekleriz dr dan güzel haberlerle dönmek için

Çok güzel bir paylaşım, teşekkürler..
İlk çocuğumuz olacak kısmetse, ben üçüncüsünü seçtim.

ınş canım güzel haberle bekliyoruz.ya ben üç hafta önce gördüm keseyi.acaba benmi erken gördüm yoksa sizmi anlamadım.herkes keseyi yeni görecez falan yazıyo.ben hamilelikten süphelenip evde test yaptım silik cıktı.dr a gittim ama kesin hamileyim diyemiyodum.hatta dr evde test yaptım çıktı ama tam bilemiyorum dedim.bana niye öyle diyosun hamilesin dedi ultrasondan baktı.şaşırdım açıkcası ilk gebeliğim ve tam bilmiyodum neyin ne oldugunu.bana keseyi gösterdi ilk gittiğimizde.keseyi görmek için ayrı bir gün gitmedim.sadece kalp atışını duymadık o da bu haftaydı ben gitmedim biraz büyüsün istedim.haftaya gitcem inş.ama kalp atışını duyana kadar hala emin olamıyoruz eşimde bende..

Sağol canım inşallah..

Ben günümü geçtikten sonra evde test yaptım, pozitif çıktı. Birgün ara verdim sonraki gün tekrar yaptım o da pozitif, sonra haftasonu girdi araya, tekrar hafta başı olunca beta hcg baktırmaya gittim aile hekimliğine, orda da çıktı ve ultrason için dr a yönlendirildim. Yarın da o dr randevum var işte bakalım inşallah hayırlısıyla keseyi görürüz, kalp atışı için erken olabilir belki bilemiyorum, benimde ilkim bu :) bende diken üstündeydim sürekli ama sanırım rahat olmak gerekiyor biraz ve akışına bırakmak..

aynen bende diken üstündeyim canm.ve kalp atışını duymadık diye kimseyede sölemedik.içimiz içimizi yiyo eşimle.insan paylaşmak istiyo ailesiyle yakınlarıyla( bir tek ablam biliyo başkada kimse bilmiyo..iş arkadaşlarıma dahi söleyemedim.her gün yüzyüze bakıyorum..emin olup sölediğimde de inş. allah kısmet ederse büyümüş olacak.bu defa da çok mu ayıp olur acaba gizlemiş gibi diye düşünüyorum..allahtan burda herşeyi paylaşabiliyorum en azından deneyimli anneler var...

arkadaşlar kimse kötü niyetli değildir eminim ama ben onu okuduğumda şok oldum ya..benim elim titriyo mayıs anneleri topiğine yazarken..sorunlu hamilelik die bi grup açılsın ne demek ya..benim normale dönmeme böyle mi yardımcı olcak tartışmayı başlatan arkdaş?? bi sorsun kendine ya?? bana çok umut oldu gerçekten artık hiç kötü bişe düşünmüyorum içim açıldı site site geziyrum bebek odası için..sorunlu hamilelik yaşayanlara böyle mi pozitif olmayı öğretecez? allahım kimseyi sorunlu hamilelik yaşayanları anlamak mecburiyetinde bırakmasın diyorum başka da bişe demiyorum..bana az ya da çok hak veren arkadaşlar ya başına böle bişe gelmiştr ya da empati yeteneğine sahip bi insandır..azıcık da olsa hak vermeyenlerin de canı sağolsun ne diyelim...ben inanın tartışma çıksın diye yazmadım..o kadar kötü hissettim ki yazmak zorunda kaldım..burdaki diğer arkadaşlar inanın canınızı sıkmak değil niyetim..hepinizden çok çok özür dilerim inanın yazdıklarımızdan etkilendiyseniz hakkınızı helal edin..ben sadce bunu ifade ediş şekline tepkiliyim..kusuruma bakmayın..ister olumsuzsun diyin ister duygusal ama durum bu..topik kaldığı yerden devam ederse ben de memnun olurum o yüzden sizi üzmemek adına yazmıycam..lütfen yanlış anlamayın..allah a emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…