saol canım sanada ıyı pazarlarrr :)Gunaydinnnnn herkese dün evde otururken ke dimi birden Uludağ'ın zirvesinde buldum kizlar :) Su anda bembeyaz bir manzaradan yaziyorum size :) Esimin isi ndeniyle burdayiz bizide getirdi. Kizim anlamis gibi hop hop hic durmuyor masallah :) Hepinize iyi pazarlar :)
kızlar herkes nst ye girmiş. ben son kontrolümde yine herzamanki gibi ultrasonla muayene oldum. doktor sadece dopllere baktı ekstradan o da iyi çıktı. nst ultrasın cihazıyla aynı mı yoksa farklı bi cihaz mı? doktorum baktı da ben mi anlayamadım acaba
Gunaydin kizlar, iyi ppazarlar herkese.
hastane cantasi icin gogus ucu kalkani okudum.sizler aldiniz mi yada alacak misiniz.gerekli bisey sanirim.
netten baktim 5 tl yede var 40 tl yede..
onemli mi, alacaksam hangi marka onerirsiniz.
simdiden tesekkurler,
NST'de iki tane bant var, çıplak karnına sıkı sıkı sarıyorlar. Bantların altında bırer tane alıcı kısım var yuvarlak. Girmiş olsan anlardın dye düşünüyorum canımc ben doktoruma sordum, artık bundan sonra 15 gunde bır geleceksın ve bundan snrakı gelıslerden ıtıbaren nst ye alacagız duzenllı olarak dedı. Gittiğimde 31+o dım...kızlar herkes nst ye girmiş. ben son kontrolümde yine herzamanki gibi ultrasonla muayene oldum. doktor sadece dopllere baktı ekstradan o da iyi çıktı. nst ultrasın cihazıyla aynı mı yoksa farklı bi cihaz mı? doktorum baktı da ben mi anlayamadım acaba
Harika canım, ohh keyfını cıkar bebek dogunca zor olur... Dıkkat e kara cıkarsan usutme, dusme!Gunaydinnnnn herkese dün evde otururken ke dimi birden Uludağ'ın zirvesinde buldum kizlar :) Su anda bembeyaz bir manzaradan yaziyorum size :) Esimin isi ndeniyle burdayiz bizide getirdi. Kizim anlamis gibi hop hop hic durmuyor masallah :) Hepinize iyi pazarlar :)
Hep boyle mutlu olun inşallah:)14 mart gunu esimin hatirlayamaz dedigi dogumgunum :)) olurda unutursa diye sagolsun -nesh arkadasin verdigi fikirlle ona unutmuycagi bir dogum gunu hazirla demesiyle markete gidip kucuk bir yas pasta ve esime hediye olarak deodorant aldim :)) benim dogum gunum ama olurda o kutlamasa bu yas pastaya mum katip hediyesini vermek istiyordum ki 14 marti hic unutamasin diye
ben ona pastayi mumla verip -acaba bugun kimin dogum gunu demeyi istiyordum :))) gece vakti gece söylersem telafide edemezdi cunki heryer kapali...
neyse dun bebisimizin yatagi gelmis esim de monte ediyordu saat 5, 6, 7, derken bunda tik yok hatta diger gunlere göre daha sinirli yorulmus yaa
neyse bende caktirmiyorum saat 8 i geciyo tavugu firindan cikardim ama esim ortada yok yemegimizi yiyoruz geliyor oda yiyor beni oturma odasina postaliyolar sonra kizkardesimle benden habersiz pastami hazirliyorlar hediye yerine kalpli bir saksida cicekler almis :)) kutladik pastamizi yedik derken nasil hatirladin dedim kafasi karisti immm hmmm falan dedikardesimmi söyledi diyorum hayir dese inanmam mecbur gercegi söyledi evt kardesin sagolsun hatirlatti dedi tamamen unutmustu ama yinede gecte olsa kutladi sagolsun ki kutlamasa da sorun yoktu nede olsa her sene dogum gunu
hem benim yaptigim hem onun aldigi pasta bize cok geldi ama iyidi gene
Ben cok parcalı takımları sevmıyorum, hıc pratık olmuyor kullanmıyorum nasılsa. Ikı tane 5'li aldım ama asıl kendınden patıklı eldıvenlı tulum ıcıne body'lere yatırım yaptım:)Iyi aksamlar kizlar.
hastane çikisini 1 tane 10 lu,2 tanede 5 li almayi düşünuyorum.
2 tane 10 lu fazla olur diye.
siz kaç tane aldiniz, kaçli aldiniz?
makinaya atmak istemiyorum elimde ılık sabunlu suda yıkamayı düşünüyorum bizdede abiden kalanlar var onları zaten yıkayıp kaldırmıştım bidaha yıkamaya gerek yoktur heralde
evet bunu bende merak ediyorum. sanırım göğüs ucu kalkanı emzirirken kullanılıyor yara olmasın diye ama bebişle bağ kurmakta engel teşkil edermi?
Gunaydinnnnn herkese dün evde otururken ke dimi birden Uludağ'ın zirvesinde buldum kizlar :) Su anda bembeyaz bir manzaradan yaziyorum size :) Esimin isi ndeniyle burdayiz bizide getirdi. Kizim anlamis gibi hop hop hic durmuyor masallah :) Hepinize iyi pazarlar :)
kızlar herkes nst ye girmiş. ben son kontrolümde yine herzamanki gibi ultrasonla muayene oldum. doktor sadece dopllere baktı ekstradan o da iyi çıktı. nst ultrasın cihazıyla aynı mı yoksa farklı bi cihaz mı? doktorum baktı da ben mi anlayamadım acaba
Ben cok faydasını gormustum gogus kalkanının. Değişik birşey şöyle ki; amacı gögüs pedi ile ayn ama gögüs pedi fazla gelen sütün tamamını emiyor ziyan edıyor. Oysa gogus kalkanının ıcınde gogus ucu kadar bır bosluk var ordan fazla sut ozel bır bolmeye akıp bırıkıyor.İlk baslarda gelen sut bebek ıcın cok onemlı, bağışıklık sistemini oluşturuyor ve çok besleyici....
Ben ılk zamanlarda emzırırken gogus kalkanının içine bırıken sut emzırdıgım kadar olurdu en az. Mesela uyuyup uyanıyorsun, lıkır lıkır doluyor ıcı bıberon gıbı. Ped takıp yatsan akan sutler çöpe gıtmış olacak. Kalkan ıcındekı sutu kasık ya da bıberonla bebege verebılıyorsunuz zıyan olmuyor. Steril edilip tekrar tekrar kullanılıyor.
Emzirirken kullanılan bır parca olmadıgı ıcın anne-bebek ıletısımı acısından bır artı-eksısı yok. Yalnız çok uzun zaman kullanılmıyor cunku emzırme duzenı ıyıce oturunca gogusten oyle sakır sakır sutler akmıyor zaten bebek emıyor, fazlasını da sağıyorsun.
Bıraz karısık oldu ama umarım ben neden önemsedıgımı anlatabılmısımdır
Gunaydin kizlar, iyi ppazarlar herkese.
hastane cantasi icin gogus ucu kalkani okudum.sizler aldiniz mi yada alacak misiniz.gerekli bisey sanirim.
netten baktim 5 tl yede var 40 tl yede..
onemli mi, alacaksam hangi marka onerirsiniz.
simdiden tesekkurler,
ne güzeelll tadını çıkar ama dikkatlide ol ben cesaret edemedim çok istemiştim ama kayar düşerim die vazgeçtim.
bende girmedim henüz
o zaman benim göğüs kalkanı die sandığım başka bişey bu baya faydalıymış ben bi kaç ay önce bi arkadaşımını bebeğini göğsünde biberon ucu gibi bişeyle emzirdiğini gördüm yara yapıyomuş bebeğin emmesi canı yanmasın diye kullanıyordu ben onunla karıştırmışım
lilacsofie,cok guzel aciklamişsin.cok tesekkurler.bende meme ucu yoksa takilan bisey oldugunu dysunmustum.iki ayri aparat var ayni isimde o zaman.peki ne marka kullandin.chicoo daki digerlerine gore degisik.senin kullandigin onun gibi sanirim.Ben cok faydasını gormustum gogus kalkanının. Değişik birşey şöyle ki; amacı gögüs pedi ile ayn ama gögüs pedi fazla gelen sütün tamamını emiyor ziyan edıyor. Oysa gogus kalkanının ıcınde gogus ucu kadar bır bosluk var ordan fazla sut ozel bır bolmeye akıp bırıkıyor.İlk baslarda gelen sut bebek ıcın cok onemlı, bağışıklık sistemini oluşturuyor ve çok besleyici....
Ben ılk zamanlarda emzırırken gogus kalkanının içine bırıken sut emzırdıgım kadar olurdu en az. Mesela uyuyup uyanıyorsun, lıkır lıkır doluyor ıcı bıberon gıbı. Ped takıp yatsan akan sutler çöpe gıtmış olacak. Kalkan ıcındekı sutu kasık ya da bıberonla bebege verebılıyorsunuz zıyan olmuyor. Steril edilip tekrar tekrar kullanılıyor.
Emzirirken kullanılan bır parca olmadıgı ıcın anne-bebek ıletısımı acısından bır artı-eksısı yok. Yalnız çok uzun zaman kullanılmıyor cunku emzırme duzenı ıyıce oturunca gogusten oyle sakır sakır sutler akmıyor zaten bebek emıyor, fazlasını da sağıyorsun.
Bıraz karısık oldu ama umarım ben neden önemsedıgımı anlatabılmısımdır
cvp icin tesekkurler canim.hayirli olsun.sifali sutler gelsin :)
Ben aldım canım iyi olduğunu duymuştum oyüzden aldım. Avent philips benimki 40 liraya aldım.
lilacsofie,cok guzel aciklamişsin.cok tesekkurler.bende meme ucu yoksa takilan bisey oldugunu dysunmustum.iki ayri aparat var ayni isimde o zaman.peki ne marka kullandin.chicoo daki digerlerine gore degisik.senin kullandigin onun gibi sanirim.
Ne güzel kutlamışsınız. Bazen hatırlatmak gerekiyor :)14 mart gunu esimin hatirlayamaz dedigi dogumgunum :)) olurda unutursa diye sagolsun -nesh arkadasin verdigi fikirlle ona unutmuycagi bir dogum gunu hazirla demesiyle markete gidip kucuk bir yas pasta ve esime hediye olarak deodorant aldim :)) benim dogum gunum ama olurda o kutlamasa bu yas pastaya mum katip hediyesini vermek istiyordum ki 14 marti hic unutamasin diye
ben ona pastayi mumla verip -acaba bugun kimin dogum gunu demeyi istiyordum :))) gece vakti gece söylersem telafide edemezdi cunki heryer kapali...
neyse dun bebisimizin yatagi gelmis esim de monte ediyordu saat 5, 6, 7, derken bunda tik yok hatta diger gunlere göre daha sinirli yorulmus yaa
neyse bende caktirmiyorum saat 8 i geciyo tavugu firindan cikardim ama esim ortada yok yemegimizi yiyoruz geliyor oda yiyor beni oturma odasina postaliyolar sonra kizkardesimle benden habersiz pastami hazirliyorlar hediye yerine kalpli bir saksida cicekler almis :)) kutladik pastamizi yedik derken nasil hatirladin dedim kafasi karisti immm hmmm falan dedikardesimmi söyledi diyorum hayir dese inanmam mecbur gercegi söyledi evt kardesin sagolsun hatirlatti dedi tamamen unutmustu ama yinede gecte olsa kutladi sagolsun ki kutlamasa da sorun yoktu nede olsa her sene dogum gunu
hem benim yaptigim hem onun aldigi pasta bize cok geldi ama iyidi gene
bilmiyorumki bu gidişle öyle olacak galiba eğilip kalkmak sıkıntı zaten olmadı dediğin gibi makinada yıkıycam artık ,ama makinada eski gibi çıkar sanki ben öbür oğlumunkileride hep elimde yıkadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?