Yani sonuçta kullanmazsak ta geri getiririz olur biter :)
anliorum hayatim......zaten ben okadar sezaryen istiom ya dik kafali die kiziolar falan burda da normal hayatimda da naz falan yapamam kimselere bi kocisss destekcim.....insallah her ne sekil olursa olsun hicbirimiz kimseye mahkum olmayalim...zaten biz MAYİS ANNELERİ AİLE KOCA CEWRE HER TURLU KONUDA AYNİYİZ COK DENK GELMİSİZZZ....KOCALARİMİZ GENELDE İİ AMA AGRESİF AİLELERİMİZ KENDİLERİ İSTEMEDİKCE YANİMİZDA YOK...CEWREMİZ COK BİLMİS SADECE UYUZ EDEN TİPLER....GORUSMEİ HİC BİRAKMAYALİM İSTESEK BU KADAR AYNİ MUZDARİBİ Bİ ARAYA TOPLAYAMAYİZ....aaaa bugun hic yazmadigim nerden belli...dosedim aplahin slmini wermeden.....
Kizlar bugun esimin kuzeni dogum yapmis.kanuni sultan suleyman hastanesinde,9 ay 10.gununde normal dogum...gece 5 te dogum olmus, aksam 5 te taburcu olmus...12 satte cikmislar.bizim hastane 1 gece kalicaksiniz dedi..herneyse.
Kuzenin annesini aradim goz aydinligina.simdi kendi evimizden cikiyoruz.kizimin evinde bulusucaz dedi.nasil yani hastanede degilmiydin dedim, hayir hic gitmedim.gitmiycemde dedi.eve gidicez dedi..
cok sasirdim.kizim oyle istedi dedi, esiyle birlikte halledip oyle eve geleceklermis dedi, bizde saygi duyduk dedi...ayrica annesi yaninda olan zor dogum yaparmis dedi.. :)
bende saygi duydum ama sasirdim acikcasi.kesinlikle annemi isterim.yanimda olsun.oncesindede sonrasindada ..
aksam haltedip esime soyledim.o da ayni kandan ya ..bende istemiyorum yanimizda kimseyi.dogum yaptiktan sonra haber veririz gelirler dedi...cok uzuldum.ben annemi isterim dedim hayir haber vermiycem dedi, dedigim dediktir uyuz..simdi bide bana bu konuda onu ikna ettirmem dusuyor, ne hakla buna o karar veriyorsa...cok kizginim,
Kızlar benim ilk gebeliğimde 26. Haftada karnım niye sert diye hastaneye gitmiştim ara ara hep saatlerce sert oluyodu rahatsız edici bi sertlik. Meğerse sancıymış. Nedenini de doktorum bilemedi ama ben tvden öğrendim korunmasız ilişki bazılarının sancılarını tetiklermiş o gece hadtanede kaldım iğne vurdular falan açıklığa baktılar yoktu çok şükür
Ay canm yaa tedirgin oldum bak simdi..bnm karnim ozellikle ayaktayken cok asiri sert yatar vaziyette yumusuyo ben bunu karnimin derisi ince bebekte buyuyo normaal olarak onda serrttir diyodum sncimi simdi bu bikac haftadirda boyle? Haa arada daha farkli sertlesiyo yamuluyo oda kasilmaymis ne bilim..kizlar cidden.sizinde karniniz sertmi yani ayaktaken ozellikle
:)) aynen ben dıger topıklrrede bakıyorum bizim gbisi yok sanki :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde bugün oyle korkmaya başladım bende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar hastane çantanıza koyacağınız kendi eşyalarınızı da yıkayacakmısınız. Gecelikleri, pijama takımlarını fln..
Canm sadece bugunmu sert korkmana grrek yok ama bnmki tuhaf gercekten 2 haftadir falan hep sert ama nasil anlatsam gergin diyim yururken falan rahatsiz oluyorum ama cidden karnim cok incedir diyedir insallah yoksa gercekten korkmalimiyim
Kızlar hastane çantanıza koyacağınız kendi eşyalarınızı da yıkayacakmısınız. Gecelikleri, pijama takımlarını fln..
Sertlik ve acı kasılma gibi gerçi 5 yıl oldu tam olarak nasıl oluyodu onu bile hatırlamıyorum:) ama bayağıdır bi tarafa toplanıp tümsek oluyo sertlesip düzeliyo. Ben hareketleri diyodum ama burda bikaç arkadaş kasılma diyo ... 10 gün önce nst ye girdim bişey çıkmadı çok şükür
canım ben bir aydır insülün yapıyorum benim dozlarımda 4-4-4 bide yatmadan önce 8 ünite.ama benimde şekerim 160-170 lerde geziyor sürekli üstelik diyette yapıyorum beraberinde.buna rağmen düşmüyor bugün tekrar doktorumla konuşacağım çünkü bebek 15 gün ilerden gidiyor daha şimdiden 1950 gr olmuş.bu kadar kilo alımına rağmen ben birbuçuk aydır hiç kilo almadım karnım küçücük henüz hamile bile olduğumu farketmeyenler var etrafımda özellikle bol giyince.dediğin gibi hem diyet hem insülün düşmeyince çok üzülüyor insan birde stres çok etkiliyor rahat olmammız şart.doktordan dönünce söylediklerini paylaşırım az kaldı allah yardımcımız olsun hepimizin.
Merhaba elif yazan kapi susunde kuzey yazsa ne kadar fiyati isallah uygundur cunku internette muadilleri pahaliydi o yuzden vazgecmistim.. Birde kurabiyenin fiyati ne kadar tesekkurer..Eki Görüntüle 1024009
Eki Görüntüle 1024012
Eki Görüntüle 1024013 ,
Eki Görüntüle 1024014
Eki Görüntüle 1024015
keçe magnet bebek şekeri
Eki Görüntüle 1024016
lohusa tacı
siparişler alınır isteğe göre farklı modeller hazırlanır özelden mesajla ulaşabilrsiniz
Bende var canım ama daha ilaca başkamadık ben 2 gündür yazmaya başladım değerleri kontrole gidince gösterip ilaç istiycem dayanamıyorum diycembu arada ilacını hiç aksatma bende ilk hamileliktede tansiyon vardı ilaç vermişti dr günde 6 tane ama herkes okadar tansiyon ilacı içilirmi bebeğe bişey olur falan beni korkuttular bende az içtim ama bırak düzelmeyi dahada tavan yaptı bu sefer 12 tane içiceksin demişti dr tabi ben bu sefer. 6 yı içtim :)
geçmiş olsun canım dikkat et lütfen tansiyon önemli gerçekten.az kaldı 2 ay dayanacağız artık.
Bende daha tik yok hazirlamam lazimkızlar hastane çantalarınızı tamamladınızmı ben bi kısmını hazırladım kendi pijama gecelik vs,bebeğin kıyafetlerini daha yıkamadım onlarıda yıkayıp koyucam bezini battaniyesini falan koydum yavaş yavaş aklıma geldikçe koyuyorum çantaya
canm eger 1 gunden fazla kalicaksaniz 1 sutyen yetersiz kalir bence baya terliycez cunki... birde parfumu senmi kullanicaksin bilmiyorum ama kullanmamani tavsiye ederim bebekler ilk zamanlar özellikle anne kokusu almaliymis... onun disinda hepsini cok guzel hazirlamissin ben 1 penye battaniye göturmeyi dusunuyordum ama yetersiz kalicak sanirim kursar kirletir diye birde 3 gun kalicaz ins.. oyuzden aynen 2-3 battaniye sart gibi bizede.Bu arada doğum çantamıza koyduklarımız;
Bebek için;
Ikitane penye battaniye
Bir polar battaniye
3 tane hastane çıkışı ( 1 tane 10 lu 2 tane 5 li)
3 eldiven 3 çorap tabi
Bir hırka
Bir biberon bir emzik
1 numara bebek bezi 50 li bi paket
2 tane ıslak mendili
2 tane ağız mendili
Çıkışta araç koltuğuna örtmek için yüz örtüsü
Pişik kremi
Bebek masaj yağı
Şampuanı
Tek kullanımlık alt açma örtüsü 4 tane
Kendim için;
Iki pijama bi sabahlıklı 1 gecelik
1 emzirme sütyeni
3 külot
3 çorap
Terlik
El aynası diş fırça macun bi kaç makyaj malzemesi parfüm
Danteli havlu bi tane
Nevresim takımı
Hasta bezi
Orkid
Göğüs pedi
Göğüs kalkanı
Göğüs ucu kremi
Misafirler için kolonya
Kırmızı taç tabiki :)
Şal koyacağız bi tane kayınvalidem getirince
Şimdilik aklıma gelen bunlar koyduklarımızdan. Bizimkiler en küçük valize sığdı. :) artık hazırız. Ama daha çok erken tabi beklesin yavrucuğum :) çikolata almadık ama kilosu 80 lira imiş aklınıDa bulunsun. Bi kiloya 40-45 tane girer dedi. :)
Bende esimle tek gidip gelme taraftariyim istesemde annem gelemeez gurbetteyimKizlar bugun esimin kuzeni dogum yapmis.kanuni sultan suleyman hastanesinde,9 ay 10.gununde normal dogum...gece 5 te dogum olmus, aksam 5 te taburcu olmus...12 satte cikmislar.bizim hastane 1 gece kalicaksiniz dedi..herneyse.
Kuzenin annesini aradim goz aydinligina.simdi kendi evimizden cikiyoruz.kizimin evinde bulusucaz dedi.nasil yani hastanede degilmiydin dedim, hayir hic gitmedim.gitmiycemde dedi.eve gidicez dedi..
cok sasirdim.kizim oyle istedi dedi, esiyle birlikte halledip oyle eve geleceklermis dedi, bizde saygi duyduk dedi...ayrica annesi yaninda olan zor dogum yaparmis dedi.. :)
bende saygi duydum ama sasirdim acikcasi.kesinlikle annemi isterim.yanimda olsun.oncesindede sonrasindada ..
aksam haltedip esime soyledim.o da ayni kandan ya ..bende istemiyorum yanimizda kimseyi.dogum yaptiktan sonra haber veririz gelirler dedi...cok uzuldum.ben annemi isterim dedim hayir haber vermiycem dedi, dedigim dediktir uyuz..simdi bide bana bu konuda onu ikna ettirmem dusuyor, ne hakla buna o karar veriyorsa...cok kizginim,
canm benim makinedeki bebek programinda 90 derece diyor... ama o bebek kiyafetleri icin degil daha cok bebeklerin alt bezleri icin kullaniliyormus hani su hazir bez kullanmayanlar icin vs... makinende 20-30 derece hangisi varsa ona atarsin miss gibi olurlar sirtini incitip kendini yormana gerek yok... bende öyle yapicam.makinaya atsam benim makinada bebek programı yok makina fazla hırpalar yeni yeni giydiremeden eskimesin kıyafetleri bebişimin oyüzden elimde yıkayım diyorum, inş bende bitirebilirim
Canm bebisini görmeye gitmissin minik bey buyumus masallah.. insallah böyle devam eder:)) aynen ben dıger topıklrrede bakıyorum bizim gbisi yok sanki :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
14 mart gunu esimin hatirlayamaz dedigi dogumgunum :)) olurda unutursa diye sagolsun -nesh arkadasin verdigi fikirlle ona unutmuycagi bir dogum gunu hazirla demesiyle markete gidip kucuk bir yas pasta ve esime hediye olarak deodorant aldim :)) benim dogum gunum ama olurda o kutlamasa bu yas pastaya mum katip hediyesini vermek istiyordum ki 14 marti hic unutamasin diye
ben ona pastayi mumla verip -acaba bugun kimin dogum gunu demeyi istiyordum :))) gece vakti gece söylersem telafide edemezdi cunki heryer kapali...
neyse dun bebisimizin yatagi gelmis esim de monte ediyordu saat 5, 6, 7, derken bunda tik yok hatta diger gunlere göre daha sinirli yorulmus yaa
neyse bende caktirmiyorum saat 8 i geciyo tavugu firindan cikardim ama esim ortada yok yemegimizi yiyoruz geliyor oda yiyor beni oturma odasina postaliyolar sonra kizkardesimle benden habersiz pastami hazirliyorlar hediye yerine kalpli bir saksida cicekler almis :)) kutladik pastamizi yedik derken nasil hatirladin dedim kafasi karisti immm hmmm falan dedikardesimmi söyledi diyorum hayir dese inanmam mecbur gercegi söyledi evt kardesin sagolsun hatirlatti dedi tamamen unutmustu ama yinede gecte olsa kutladi sagolsun ki kutlamasa da sorun yoktu nede olsa her sene dogum gunu
hem benim yaptigim hem onun aldigi pasta bize cok geldi ama iyidi gene
Canm bebisini görmeye gitmissin minik bey buyumus masallah.. insallah böyle devam eder
maşallah canım, bende nts nasıl bişey diye merak ediyodum heralde ben çok heycanlanırım benim kız ne yapar içerde bilmem artık salıya nasipse görecez
sıkıntı yapma canım inş hayırlısıyla zamanında gelir bebişin
Nesh canm kontrole gitmissin srvindim senin adina nst iyi cikmiss darisi bizeee bebeginde iyiymisis masallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?