2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

evet canım nalan hanıma gidiyorum ben genelde öğleden sonra gidiyorum daha tenha oluyo hastane
belkide karşılık yatarız bi odaymış iki kişilik ayrıyettende sancı ıdasının yanındaymış sesleri duyarsak korkmayız inş

güle güle kullan canım akıllı kadınsın maşallah

Kızlar bugün yüksek tansiyon çıktı bende doktor ilac tedavisine başladı anne ve bebek için çok riskli çok korkuyorum bu durumu yaşayan varmı

geçmiş olsun dikkat et kendine inş sıkıntı olmaz

sağol canım en azından fikir edinmiş oldum ana göre hareket ederim heycanımı yatıştırırım

oh oh tadınını çıkar canım bende gitmek istedimde bi nasip olmadı işlerini ayarlayamadı babamız bitürlü

ben 30.haftada gıtmıstım 38 cm boyu 1380 gr kılosu dedı ıkı hafta sonra gel dedı hem dogum ıznı ıcın rapor alacagım yarın gıdıcem tekrar yazarım sana ne kadar oldugunu ama bence ıyı kılosu bebegının boyle seylerı takma kafana hayatım

Canım ben aventin silikon emziğinden aldım umarım sever bizim minik 2 tanede yedek aldım

mestcan

canım kılo alması ıcın yedıklerıme dıkkat etmedım.. subat ayında cok dıkkat ettım kılo almıyım dıye.. ben hıc kılo almamıstım bebıs sadece 500 gr almıstı ve haftası gerıde kalmıstı..
o ay cok uzuldum vıcdan azabından uyuyamadım
martta cok yıcem ne bulursam yıcem canım ne cekerse kilo demeden yıcem dedım :) ve de yedım.. bu ay ben 2 kg almıstım bebıs te 820 gr almıs ıste.. çok yedim.. ne bulursam yedım sadece 2 kg aldım.. cok su ıctm.. ona ragmen suyum sınırda .. bıraz daha olsa ıyı olurdu dedı dr..
bır de cay kahve cok ıcıyodum.. kıstım .. meger kafeın kılo verdırirmiş.. bılemedım.. cay yerıne ıhlamur ıctım kahveı de nescafe yerıne turk kahvesı ıctım.. hurma yedım .. vıtamınlerımı cok dıkkatlı kullandım.. boyle de devam edıcem.. yeterkı bebegım ıyı olsun.. :)

Kızlar ben de tecrübemi paylaşmal istedim göğüs ucunu ben doğum için gittiğimde ebeler eşime bi liste vermişlerdi o listede vardı öylelikle aldık 5 lira falan bişi ilk başlarda memenin ucu olmayabiliyor bebek emebilsin diye takılıyor sonra gerek kalmıyor ama benim göğsüm çatlamıştı ve acıyı azaltmak için ara ara kullandım sonra çatlaklarım geçmeyince göğüs kalkanı kullanmaya başladım philipsaventti benimki de. Amacım ucu temas ettirmemek hava alıp iyileşmesini sağlamaktı işe yaradı ama gelin görün ki bu da bana alerji yaptı ve göğsüm deli gibi kaşınmaya başladı haftalarca sürdü benim cildim hassas ondan plmuş cildiyeci de hiç bişi takma evde ve saf vazelin sür dedi şampuan kullanma dedi dalin sabun kullanmıştım vücuduma. İşte öyle kızlar. Ben göğüs acısı baya çektim 4 ay sonra geçti sıkıntılarım. Bu arada göğsümün kahve yeri falan hiç kalmamıştı başına gelen var mı merak ediyorum :)

Ha bi de bu göğüs kalkanının deliklisini kullanıyodum bi eğiliyodum hoop üstüm başım yerler hep süt içinde süt biriktiği için. Baya uğraştırmıştı beni

Ha bi de bu göğüs kalkanının deliklisini kullanıyodum bi eğiliyodum hoop üstüm başım yerler hep süt içinde süt biriktiği için. Baya uğraştırmıştı beni

Canım benim başıma gelmedi ama bence böyle hassasiyet problemi varsa, şimdiden doktora danışıp alacağın bir kremi sürmeye başla gögüslerine. Alerjik olduğunu da söylersin.

Ben gögüs ucu kremlerimi sütmeye başladım şimdiden, çok faydası oluyor, ilk kez emzirme ve doğumdan sonra sürmeye başladında o kadar faydalı olmuyor.

Kalkanları da sık sık boşaltmak ve bebeğe içirmek ya da dondurucuya atmak lazım canım yoksa delıklerden dolunca tasıyor ve akıyor.

arkadaşlar meraba çoktandır sizden uzak kaldım gene h sonum temizlik yapmakla geçti belim çok ağrıor. birde göbek deliğimin hemen üstünde varise benzer morartı oluşmuş neden ki acaba???

GERGİNİM...

sebebini bilmiyorum ama herseye anında gerılıyorum kızlar nolcak benım bu halim..

annemler teyzemlerle tutturmuş baby shower (içeriğini bile bilmiyorum) yapılacakmıs.. hem de benım evımde bıle degıl kendı evlerınde.. sankı bebek onların bebegı ben tasıyıcıyım... (herseye sacma sapan benı dahıl etmeden karar vermelerınden nefret edıyorum)
neyse benım salonum bıcımsız dıye gelecek kısılerı rahat ettıremezmısız dıye oyle dusunmusler... ona da peki dedim...

sımdı bebek sekerı yapılcak cocugun ısmını hala koyamadınızmı dıye tutturdu.. ben "zamanı geldıgınde yaptırırım ne acelesı var dogumdan snra yapılmayacakmıydı" dıyorum " e olur mu gelen mısafıre ne verıcez baby showerda" dıyo.... ılla sinir edecek beni...

diyorumya sankı onun cocugu ben taşıyıcıyım... cok gergınım suan kulaklarımdan ates cıkıyor..

:95::95::95::95::95::95:

bende sabahtan beri eşimi bekliyorum işten gelsede dışarı çıkalımdiye beyfendi geldi yamağini yedi yattı uyudu yaaaaaaaaaaaaa ağlama krizine girecem şimdi avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum:84::84::84::84:
her kes kendi havasında işte senin üzerinde n hayeller kuruyolar planlar yapıyolar sen sanki hiç bişeyi değilsin bebeğin boş ver sende misafir gibi git otur eğlenmene bak

Aslında böyle ilgilenip heveslenmeleri çok güzel inan ki... Benim annecim kızıma sadece kusmuk bezi almış! Başka da birşeye özenmedi henüz
Sen rahatsız oluyorsan istemediğin hiçbirşeyin çine dahil olma. Gerildiğini, bu tarz şeylerden hoşlanmadığını ve yapılmasını istemediğini söyle. Sen katılmayınca baby shower olmaz ki... Baby shower olayı bana göre de çok ürkütücü. Doğmamış bebeğe yapılan parti bana ters geliyor, fikri hoş ama ne bileyim ben hiç cesaret edemedim işte.

Kızlar benim ikinci hamileliğim birinciye göre daha bi nazlı çıktım banyoyu yıkadım diye popoma penisilin yapmışlar gibi ağrıyo :)
Teyzeler de ne meraklımış sosyete işlerine en azından beş çayıgibi bişi yapsalar babyshpwer cicili bicili uğraşmayı sevenlerin işi isim işini de aceleye getirirler güzelce bi konuş ya canım özendiklerini doğuma saklasınlar babyshower bence tuhaf bi adet

Ay nasıl korkuyorum göğüs işlerinden. Sürerim önceden canım sağolasın

Kizlar merhaba nasilsinz biz 30+5 olduk erken dogum riskim vardi 3 haftadr dinleniyorum ve hala eksiklerimi tamamlayamadm artik cantami hazirlamam gerek diye dusunuyorum siz hazirladinizmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar o kadar abartıyolarkı anlatamam.. onların bu hallerı yuzunden ben soguyorum ... heveslerım hep kursagımda kalıyor.. ben ne desem burun kıvırıyor.. "amaan o olemı olur amaan o boyle mı olur.." .. ya bısey de benım ıstedıgım gıbı olsun.. herseyım tü kaka..
sinir oluyorum .. ismi selim olsun ıstıyorum "allah askına o ne bıcım ısım" mıs... ben ole tepkısını ıcınde tutabılen bırı degılımdır..
"evladıma koyacagım ısme bırakta ben karar vereyım, ıstersen o kadar da haddını asma" dedım.. e iyi sen bılırsın dio bu sefer.. madem ole cıldırtma benı ıste..bastan verme ateşi yani.. ne bılım.. öle işte

Ben de ogleden sonra gidiyorum kalabaliktan kacis yok ama kontrol oldugu icin araya girerim belki. Kizimda nstye cok girdim. Hic de bagiran cagiran gormedim merak ediyordum halbuki :) Sansa denk gelmez belki yine.

Sagol canim aslinda cok takmiyorum ama annem biraz moralimi bozdu. Ilac icmiyorum biraz da istahsizim, kilo alacagim diye yemedigimi dusunuyor. Vicdan yaptim o yuzden. Sali bakalim ne diyecek doktor. Senin bebegine de masallah. Guzel seyler duyarsin insallah.

Yaa bizimki de 400 gram almis iste. On gun Adana'daydim. Akrabalari falan gezdim. Hep et, kebap, ev yemekleri yedim. Yogurttu suttu kahvaltiydi pek dikkat etmedim. O etkiledi galiba. Bu hafta dedigin gibi ne bulursam yedim. Sut bile ictim:) ilaclari da aldim birseyler farkettiyse boyle devam ederim. Dedigin gibi hersey bebekler icin.

valla sorma.. herkesın gonlu olsun,aman bu da hamılelıkten amma asabılestı demesınler dıye herseye pekı demekten yıldım artık

Kizlar bugun e-bebek'e gitim. Islak mendil deterjan bakim setini halledeyim diye. Unibaby dusunuyordum baktim baby me diye bi marka var. Denemek icin aldim. Deterjani da ayni markadan aldim. Fiyati da kokusu da iyiydi. Insallah pisman olmam. Ve chicconun bakim cantasindan aldim.

EVe geldim islak mendili bi actim icinde iki tane kucuk sapkamsi birsey. Esimle anlam veremedik once anlayinca da cok gulduk. Pipiped diye birsey uretmisler, erkek bebekldr icin alt degistirirken pipilerine takiliyormus. Aniden cis yaparsa diye. Nasil da dusunceliler aksam aksam bakip bakip guluyoruz :)

bır de baharatlı seyler yeme cok.. onlar da yaramıyor.. su dakıkadan ıtıbaren yag topluyor vucutları.. baharat yagı cozer bılıyosun... ona da dıkkat et o yuzden :) hadı bakalım gorcez onumuzdekı dr muayenesınde

Kislar hepiniz kucaginiza tam zamaninda alirsiniz insallah ben kasimda ayni gun iki kere anne oldum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…