Umre ye giden bir arkadaşından eşim fatma anamızın eli otunu istemiş demin getirdiler.. ama ben bunu tm olarak nasıl kullanıcam kimi sancı başlayınca suya koyulucak kimide suyundan içilicek demiş kafam karıştı.. burdan bir arkadaş umreye gidip almıştı orda tavsiye etmişler nasıl kullanıcağınıda anlattılarmı acaba.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bugun e-bebek'e gitim. Islak mendil deterjan bakim setini halledeyim diye. Unibaby dusunuyordum baktim baby me diye bi marka var. Denemek icin aldim. Deterjani da ayni markadan aldim. Fiyati da kokusu da iyiydi. Insallah pisman olmam. Ve chicconun bakim cantasindan aldim.
EVe geldim islak mendili bi actim icinde iki tane kucuk sapkamsi birsey. Esimle anlam veremedik once anlayinca da cok gulduk. Pipiped diye birsey uretmisler, erkek bebekldr icin alt degistirirken pipilerine takiliyormus. Aniden cis yaparsa diye. Nasil da dusunceliler aksam aksam bakip bakip guluyoruz :)
Canim pipilik diye duymustum daha once ama hic aramamistim.simdi baktim netten cok tatli yahu. 3 lu seti var 11 lira falan ondanmi cikti yoksa 12 li seti var onumu aldin
Kizlar bugun e-bebek'e gitim. Islak mendil deterjan bakim setini halledeyim diye. Unibaby dusunuyordum baktim baby me diye bi marka var. Denemek icin aldim. Deterjani da ayni markadan aldim. Fiyati da kokusu da iyiydi. Insallah pisman olmam. Ve chicconun bakim cantasindan aldim.
EVe geldim islak mendili bi actim icinde iki tane kucuk sapkamsi birsey. Esimle anlam veremedik once anlayinca da cok gulduk. Pipiped diye birsey uretmisler, erkek bebekldr icin alt degistirirken pipilerine takiliyormus. Aniden cis yaparsa diye. Nasil da dusunceliler aksam aksam bakip bakip guluyoruz :)
Umre ye giden bir arkadaşından eşim fatma anamızın eli otunu istemiş demin getirdiler.. ama ben bunu tm olarak nasıl kullanıcam kimi sancı başlayınca suya koyulucak kimide suyundan içilicek demiş kafam karıştı.. burdan bir arkadaş umreye gidip almıştı orda tavsiye etmişler nasıl kullanıcağınıda anlattılarmı acaba.....
canım en küçük kardeşimde annem de kullandı sancı başlayınca ya da suyun gelince suya ıslıyorsun. o açıldıkça rahimde açılıyor. ama arkadaşında dediği gibi doğum bittikten sonra hemen sudan çıkarman lazım yoksa kanaman çok olurmuş rahim kapanmazmıiş
Cevaplarınız teşekkürler kızlar ama bisey daha sorim bir duası varmı biliyomusunuz... ben daha önce hiç bu otu duymamıştım burda arkadaş söyleyince ögrendim oyüzden pek bilgim yok
kızlar ben henüz bebek arabası almadım bebeğim doğduktn sonra almayı düşünüyorum ama ilk hastaneden çıkarken yda ilk zamanlar dışarı çıkarkn ne kullanmalıyız ki :26: ya şu port bebemidr nedr hiç hoşuma gtmıyo.. ana kucağıda sağlk açısındn nasl olur bilemedm siz ne aldnz?
bu otla doğum yapan varmı acaba ikinci doğumu olan arkaşlara soruyorum yada çevrenizde yapan çok kolay oldu doğumum diyen varmı merak ediyorum kızlar
Cok tesekkur ederim canm verdigin fikir esiminde cok hosuna gittiKıyamam yaa yazık bak bi şekilde telafi etmiş unutsada " unuttum ben onu yaa boşver" De diyebilirdi kardesine :) huzurunuz daim olsun arkadaşım inşallah hep güler olsun yüzleriniz :) önemli olan budur. Tekrar doğum günün kutlu olsun :) çok sevindim mutlu olmana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Avent philipsi alıcam cok pahali diye almadim brlkide hic kullannmam diye. Ama arkadas gecen doguma gittiginde bile cantanda olsun bebegi emzir kremini sur ve tak dedi... oda o sekilde ilk gunden beri takmis ve hic yarasi olmamışGunaydin kizlar, iyi ppazarlar herkese.
hastane cantasi icin gogus ucu kalkani okudum.sizler aldiniz mi yada alacak misiniz.gerekli bisey sanirim.
netten baktim 5 tl yede var 40 tl yede..
onemli mi, alacaksam hangi marka onerirsiniz.
simdiden tesekkurler,
Cok tesekkur ederim canmNST'de iki tane bant var, çıplak karnına sıkı sıkı sarıyorlar. Bantların altında bırer tane alıcı kısım var yuvarlak. Girmiş olsan anlardın dye düşünüyorum canımc ben doktoruma sordum, artık bundan sonra 15 gunde bır geleceksın ve bundan snrakı gelıslerden ıtıbaren nst ye alacagız duzenllı olarak dedı. Gittiğimde 31+o dım...
Harika canım, ohh keyfını cıkar bebek dogunca zor olur... Dıkkat e kara cıkarsan usutme, dusme!
Hep boyle mutlu olun inşallah:)
Bir de ben olsam eşimin telefonununa 1 gun onceden alarmlı olarak dogumgunumu kaydererek hatırlattırırdım:)))
Ben cok parcalı takımları sevmıyorum, hıc pratık olmuyor kullanmıyorum nasılsa. Ikı tane 5'li aldım ama asıl kendınden patıklı eldıvenlı tulum ıcıne body'lere yatırım yaptım:)
Benimkileri kaldıralı 3 sene oldu yıkayacagım hepsını toz olmustur vs o kadar zamanda.
Canım ben aventin silikon emziğinden aldım umarım sever bizim minik 2 tanede yedek aldım
Uykum kacti.sabah erken uyanicam is var.uyuyamiyorum birturlu.
1 saat once ac karna demir ilacini aldim portakal suyu ile.midem agzimda resmen
Canım benim başıma gelmedi ama bence böyle hassasiyet problemi varsa, şimdiden doktora danışıp alacağın bir kremi sürmeye başla gögüslerine. Alerjik olduğunu da söylersin.
Ben gögüs ucu kremlerimi sütmeye başladım şimdiden, çok faydası oluyor, ilk kez emzirme ve doğumdan sonra sürmeye başladında o kadar faydalı olmuyor.
Kalkanları da sık sık boşaltmak ve bebeğe içirmek ya da dondurucuya atmak lazım canım yoksa delıklerden dolunca tasıyor ve akıyor.
Uykum kacti.sabah erken uyanicam is var.uyuyamiyorum birturlu.
Sadece bir adet uyku isticektim yaaa aranizda fazlaa uykusu olan war mi .......
Yok mu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?