2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Umre ye giden bir arkadaşından eşim fatma anamızın eli otunu istemiş demin getirdiler.. ama ben bunu tm olarak nasıl kullanıcam kimi sancı başlayınca suya koyulucak kimide suyundan içilicek demiş kafam karıştı.. burdan bir arkadaş umreye gidip almıştı orda tavsiye etmişler nasıl kullanıcağınıda anlattılarmı acaba.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bildiğim kadarıyla cocugu olmasını isteyen içiyor eşine de içiriyor.. Doğuma giden sadece suya koyuyor ama dogum bitince sudan cıkarmak gerek rahim kendini cabuk toplasın die..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim pipilik diye duymustum daha once ama hic aramamistim.simdi baktim netten cok tatli yahu. 3 lu seti var 11 lira falan ondanmi cikti yoksa 12 li seti var onumu aldin

Hihihi çokkomik hiç duymamıştım :)

canım en küçük kardeşimde annem de kullandı sancı başlayınca ya da suyun gelince suya ıslıyorsun. o açıldıkça rahimde açılıyor. ama arkadaşında dediği gibi doğum bittikten sonra hemen sudan çıkarman lazım yoksa kanaman çok olurmuş rahim kapanmazmıiş

Cevaplarınız teşekkürler kızlar ama bisey daha sorim bir duası varmı biliyomusunuz... ben daha önce hiç bu otu duymamıştım burda arkadaş söyleyince ögrendim oyüzden pek bilgim yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ben henüz bebek arabası almadım bebeğim doğduktn sonra almayı düşünüyorum ama ilk hastaneden çıkarken yda ilk zamanlar dışarı çıkarkn ne kullanmalıyız ki :26: ya şu port bebemidr nedr hiç hoşuma gtmıyo.. ana kucağıda sağlk açısındn nasl olur bilemedm siz ne aldnz?

canımbildiğim kadarıyla yok. en azından biz annem de okumadık birşey

portbebe çok kullanışlı oluyor ilk zamanlar ben çok kullanmıştım ilk oğlumda ana kucağı bana pek rahat gelmiyo küçük bebek için kullanışlı değil gibi

bu otla doğum yapan varmı acaba ikinci doğumu olan arkaşlara soruyorum yada çevrenizde yapan çok kolay oldu doğumum diyen varmı merak ediyorum kızlar

Slm kizlar size sorum olacak. Benim cok su ictigimde ve yemeklerden sonra ayaga kalkinca sancim oluyor sizce nedeni ne olabilir. Birde ayakkabimi giyrken cok zorlaniyorum.
Basur teshisi konulan arkadaslar sikayetleriniz neydi
Son olarak bedevi arkadasimiz kacinci haftasinda dogum yapti bilen var mi

bu otla doğum yapan varmı acaba ikinci doğumu olan arkaşlara soruyorum yada çevrenizde yapan çok kolay oldu doğumum diyen varmı merak ediyorum kızlar

slm bi on gun önce sanırım bahsetmiştim bende bu konudan .o gunlerde umreye gitme hazırlığı yapan çok kişi vardı etrafımda...beni ve göbeğimi gören tanıdık tanımadık bir çok kişi yanıma yaklaşıp bu ottan bahsedince haberim oldu benimde.herkes aynı şeyden bahsediyordu otu temin edip doğum sancıları başladığında hastaneye giderken bu otun suya atılacağı ot suda açıldıkça rahminde açıldığından ve deneyen kersesin gerçekten çok kısa surede doğumlarını gerçekleştirdiğini öğrendim.suda iken dua okuyormuşsunuz.zaten doğum öncesi okunası gereken bazı dualar var.en kısası benim ezberlediğim
Summes sebile yesserah...anlamıda: sonra yol ona kolaylaştırıldı...yakın bi komşumuz kendisinde olduğunu bana ileteceğini söyledi bakalım bekliyorum...

bide nst ye giren arkadaşlar ne kadar ucret ödediniz hastaneye?
muayeneya dahilmi oluyor ayrımı fiyatlandırıyorlar?

Cok tesekkur ederim canm verdigin fikir esiminde cok hosuna gitti guzel dileklerin icinde cok saol
Bide babyshoweri elinden geliyorsa yaptirma dogmamis bebege don biçilmiş gibi olucak daha cok yabancilarin kulturunde var bu... en guzeli bebek dogunca mevludunu vermek hatta eger istersen sogunca babyshoweri yapmakta daha mantikli... Allah yardimcin olsun gercekten buyuklerimiz cok sinir edici olabiliyorlar

Avent philipsi alıcam cok pahali diye almadim brlkide hic kullannmam diye. Ama arkadas gecen doguma gittiginde bile cantanda olsun bebegi emzir kremini sur ve tak dedi... oda o sekilde ilk gunden beri takmis ve hic yarasi olmamış

Cok tesekkur ederim canm Zorla kutlatiyoruz dogum gunlerimizi nerdeyse bende 4 gun önceden hatirlatmistim ama yine ise yaramamis kardesim de söylemis odaa ilk dedigi seyy aboooww

Uykum kacti.sabah erken uyanicam is var.uyuyamiyorum birturlu.
1 saat once ac karna demir ilacini aldim portakal suyu ile.midem agzimda resmen

Uykum kacti.sabah erken uyanicam is var.uyuyamiyorum birturlu.
1 saat once ac karna demir ilacini aldim portakal suyu ile.midem agzimda resmen

demir ilaci portakal suyu ikiside basli basina birer mide dusmanim bnm keske yapmasaydin ole bu hata...surubun yada emme hapin falan yokmu....

canim henuz ne aci ne sut nw kizariklik ne morariklik hic bisi yokken surelim mi diyorsun gogus ucu kremimizi ....gec faydasi olan bisimi bu.....zaten heryerimde bisi warrr catlak kremi kakao yagi nemlendirici bide gogusumun ucunda olsun tamam iste sik sik kullan yaglarimi

Sadece bir adet uyku isticektim yaaa aranizda fazlaa uykusu olan war mi .......
Yok mu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…