merhaba bende mayıs annesi olacağım allah nasip kısmet ederse 28 temmuzda hastalandım. gecıktıgımde anlamıstım cok ıstıyordum zaten. tahmınen 5 haftalık dıye dusunurken 2 eylulde kan testı yaptırdım 4 haftalık cıktı degerim 563 cıktı normalmı doktor keseyı goremedı sadece bir daha kan testı istedi ayın 20sınde kalp atısı muhtemelen duyulur dedi bir fikri olan varmı.
merhaba bende mayıs annesi olacağım allah nasip kısmet ederse 28 temmuzda hastalandım. gecıktıgımde anlamıstım cok ıstıyordum zaten. tahmınen 5 haftalık dıye dusunurken 2 eylulde kan testı yaptırdım 4 haftalık cıktı degerim 563 cıktı normalmı doktor keseyı goremedı sadece bir daha kan testı istedi ayın 20sınde kalp atısı muhtemelen duyulur dedi bir fikri olan varmı.
kızlar merhaba bende 5.haftadayım ama daha keseyi görmeye perşembe gidicem. benim göğüs ağrım gündüz baya azalıyor sadece dokununca yanları ağrıyor bu normalmi sizce.geçen hafta daha çok ağrı vardı.birde çok acıkıyorum midem kazınıyor çok ya buda normalmi lütfen sizde şu göğüs ağrılarınızdan bahsedin daha önce düşük yaptım o yüzden korkuyorum.
korkma aynı durumdayız, benimde 3 düşüğüm var,bende çok panikliyorum ama sabır ve dualarla bu sefer kucağımıza alırız inşlh.iyi düşünelim iyi olsun bebişlerimiz bu sefer sıkı sıkı tutunurlar inşlh....sabırlı günler..
canım benimde son sat 27 temmuz şuan 6+1 günlük hamileyim ilk dr kontrolum 4+5 günlüktü 29 ağustos yani,doktorum 2 hafta sonra 12 ila 15 eylül gibi gel kalp atışlarına bakalım dedi.beta hcg 2000 lerin üstüne çıkmadan kese görünmüyor endişelenme geç döllenme ise haftası küçük olabilir.sabırlı günler dilerim....
ALLAHINDA INZNIYLE bende kan verib araniza katiliacam insallah bende simdi hamileysem Mayis annesi olucam banada dua edin kardesler lutfen yarin ve ya 2 gune kan vericem kesin hamilelik icin ...4+5 günlük kese göründümü acabaa
Canım benimde midem hep şiş yemekten sonra daha kötü oluyor.. Valla ben hiç yatamıyorum 1 yaşında kızım var ve çok hareketli sadece uyuyunca akşam bende yatıyorum..cok bereketli bir aymış bu ağustos :))) hepimiz teker teker döküldük buralara...
genelde önceden çok düşüm yapmış ve 2. anneliği tadanlar dolu sanırım. umarım bu sefer bebişlerimiz tutunur.
kızlar bende kan sulandırıcı iğne vuruluyorum. iğneyi kendim yapıyorum ama doğrumu yapıyorum yanlışmı bilemiyorum göbeğim mosmor oldu. deri altına yapılıyor diye biliyorum. size doktorunuz bir şey dedi mi?
birde benim midem çok ama çok şiş geberiyorum şişlikten sizde durumlar nasıl. bulantılar başladı mı?
benim bu 4. gebeliğim olacak 2 düşük var kalbi durdu kürtaj oldum. bu seferde aynı şeyler olsun istemiyorum. nasıl önlem alıyorsunuz? hep dinleniyor musunuz? yürüyüş falan yapıyormusunuz?
ayrıca bir arkadaş liste hazırlayabilir mi? listeden takip edelim birbirimizi.
kalabalık olunca çok tanışma imkanı olmadı zamanla kaynaşırız umarım.
Görülür canım geç döllenme yoksa benim sat 31 temmuz cuma günü görüldü..bende yarın ilk kez gidicem doktora kese görünür mü acaba? sat 1 ağustos olan arkadaşlardan kesesi görünenler var mıı?
kızlar hala testte ikinci çizgiyi göremedim bugün göğüslerim acayip şişti ve çok acıyor sanırım bebeklerim tutunamadı bana.gerçi 12 .gün kan testi geçerli olan ama ben dayanamıyorum yine test yapıyorum.oğlumda transferden sonraki sekizinci gün silik çizgiyi görmüştüm şimdi altıncı gündeyim birazda sabırsızım erken galiba.karnımda acayip bir şişlik var resmen altı aylık hamile gibiyim .kullandığım ilaçlar midemi mahvetti iğneleri söylemiyorum bile heryerim mosmor iğne yapacak yer kalmadı nerdeyse.yarın işe gideceğim bide offf sıkıldım akşam akşam şimdi.
Canım benimde midem hep şiş yemekten sonra daha kötü oluyor.. Valla ben hiç yatamıyorum 1 yaşında kızım var ve çok hareketli sadece uyuyunca akşam bende yatıyorum..cok bereketli bir aymış bu ağustos :))) hepimiz teker teker döküldük buralara...
genelde önceden çok düşüm yapmış ve 2. anneliği tadanlar dolu sanırım. umarım bu sefer bebişlerimiz tutunur.
kızlar bende kan sulandırıcı iğne vuruluyorum. iğneyi kendim yapıyorum ama doğrumu yapıyorum yanlışmı bilemiyorum göbeğim mosmor oldu. deri altına yapılıyor diye biliyorum. size doktorunuz bir şey dedi mi?
birde benim midem çok ama çok şiş geberiyorum şişlikten sizde durumlar nasıl. bulantılar başladı mı?
benim bu 4. gebeliğim olacak 2 düşük var kalbi durdu kürtaj oldum. bu seferde aynı şeyler olsun istemiyorum. nasıl önlem alıyorsunuz? hep dinleniyor musunuz? yürüyüş falan yapıyormusunuz?
Görülür canım geç döllenme yoksa benim sat 31 temmuz cuma günü görüldü..bende yarın ilk kez gidicem doktora kese görünür mü acaba? sat 1 ağustos olan arkadaşlardan kesesi görünenler var mıı?
kızlar hala testte ikinci çizgiyi göremedim bugün göğüslerim acayip şişti ve çok acıyor sanırım bebeklerim tutunamadı bana.gerçi 12 .gün kan testi geçerli olan ama ben dayanamıyorum yine test yapıyorum.oğlumda transferden sonraki sekizinci gün silik çizgiyi görmüştüm şimdi altıncı gündeyim birazda sabırsızım erken galiba.karnımda acayip bir şişlik var resmen altı aylık hamile gibiyim .kullandığım ilaçlar midemi mahvetti iğneleri söylemiyorum bile heryerim mosmor iğne yapacak yer kalmadı nerdeyse.yarın işe gideceğim bide offf sıkıldım akşam akşam şimdi.
slm kizlar.sat 28 temmuz 5+6 hamileyim.bugun ilk dr kontrolumuz oldu.esimle heyecanla keseyi gormeye gittik.karindan ultrasonda gozukmedi vajinal baktik gozuktu.7.33 mm imis kese.yolk tabakasida gozuktu.dr un yuzu dustu cok kucuk gec dollenme gec yumurtlama olmus olabilir dedi.bizde kan uyusmazligi var.2.5 aylik dusuk yasadim 1 yil once.haftaya tekrar embrioyu gormeye gidicez bakalim.durum degerlendirmesi olumlumu olumsuzmu bilrmedik.bu arada 2 gun once cikan betahcg 2.209.hayirli hamilelikler herkese
Ben bişey soracaktım acaba kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor ben direk kanla gebelik testi yaptırdım hafta sonu olduğu için, kalp atışları ne zaman duyuluyosa o zaman doktora gitmeyi düşünüyorum da
merhaba,
benim de SAT 29 Temmuz du. cumartesi DR a gittim keseyi göremeyince kan testi istedi. 2371 çıktı ve d3ediki bir daha ki hafta gel çünkü referansta 2-3 haftalık gebe görünüyorum bu nedenle kese görünmeyebilirmiş.
sabırla cumartesiyi bekliyorum :)
cok bereketli bir aymış bu ağustos :))) hepimiz teker teker döküldük buralara...
Canım 7. Yada 8. Haftada duyuluyor ama bence keseyi görmeye git. Sat kaç senin ?
sheflera benm en son beta 770 iken karından kese görünmedi doktor bu hafta yani perşembeye gün verdi sence görünürmü bu perşembe ayrıca nasıl 2 3 hafta olyorki ben2000 li değerler 5.hafta diye biliyorum karından görünmez ama vajinalden görünür diye biliyorum.sendemi vajinal muhayene olmuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?