- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Ne portakal nede mandalina asitli oldugu icin yiyilmez kiUykum kacti.sabah erken uyanicam is var.uyuyamiyorum birturlu.
1 saat once ac karna demir ilacini aldim portakal suyu ile.midem agzimda resmen
çok da elzem birşey degil canim bana göre kaynatabilirsin.Kizlar ben sterilizatör almadim gerekte varmi bilmiyorum? Emzik, biberon, göğüs kalkani gibi seyleri nasil temiLiyecegimide bilmiyorum...makinede mi elde mi yikanmali? Bazilarida kaynatilmali diyo nasil kaynatilir bu kaynar suyami atilir yoksa ocakta kaynatilirmi?
Cok tesekkur ederim canm verdigin fikir esiminde cok hosuna gittiguzel dileklerin icinde cok saol
Bide babyshoweri elinden geliyorsa yaptirma dogmamis bebege don biçilmiş gibi olucak daha cok yabancilarin kulturunde var bu... en guzeli bebek dogunca mevludunu vermek hatta eger istersen sogunca babyshoweri yapmakta daha mantikli... Allah yardimcin olsun gercekten buyuklerimiz cok sinir edici olabiliyorlar
Avent philipsi alıcam cok pahali diye almadim brlkide hic kullannmam diye. Ama arkadas gecen doguma gittiginde bile cantanda olsun bebegi emzir kremini sur ve tak dedi... oda o sekilde ilk gunden beri takmis ve hic yarasi olmamış
Cok tesekkur ederim canmZorla kutlatiyoruz dogum gunlerimizi nerdeyse bende 4 gun önceden hatirlatmistim ama yine ise yaramamis kardesim de söylemis odaa ilk dedigi seyy aboooww
Kizlar ben sterilizatör almadim gerekte varmi bilmiyorum? Emzik, biberon, göğüs kalkani gibi seyleri nasil temiLiyecegimide bilmiyorum...makinede mi elde mi yikanmali? Bazilarida kaynatilmali diyo nasil kaynatilir bu kaynar suyami atilir yoksa ocakta kaynatilirmi?
kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım cok birikmiş herkes iyidir inş benim kraplarım tavan yaptı nasıl geçecek bilmiyorum iş güç yapamıyorum belim kopuyor az kaldı ama dayanma gücümde azaldı allah başka dert vermesin kızlar benim bakım ürünleri biberon emzik hasta bezi kanama felan olursa diye bide gecelik pijama takımı kaldı onlarıda halletsem kafam rahat olcak valizi hazırlayıp kenara koyacağım çünkü hep nisan sonu doğum yapacağım gibi hissediyorum haftaya knt var az kaldı am heycan yaptım hiç kilo almıyorum inş yavrum alıyodur
günaydın kızlar.. Nasılsınız ?
Bebek partimizi yaptık, çok eğlendik :) tavsiye ederim.. Çoğu süsü ben kendim yaptığım ya da hediye geldiği için çok maliyetli olmadı.
Benim gibi bel ağrısı had safaya çıkan var mı acaba ?
Al benden de o kadar canım, bacak kramplarım için doktor magnezyum takviyesi verdi şu an için biraz daha az gibi, ama belim kopuyorböyle giderse 1 hafta rapor almam gerekecek
maşallah bebişine dinlende büyüsün annesi çokçok yemene bak. bebişinin boyunu sen hesaplayabilirsin. fl boyu yazıyodur usg kağıdında onu 7 ile çarpcaksın. mesele fl 5cm yazıyosa 5*7=35 cm bebiş demekGünaydın anneler,
Dün doktora gittik, bebişin suyu artmiş birazcık,boynuna kordon dolanmış yavrumun, ani hareketlerden kaçınmak gerekiyormuş. Artık çalışamaz raporumu verdi erken biraz ama olsun işe gidersen doğurursun dedi, 2 haftadır evde olmama rağmen bebiş yukarı çıkmamış. 30+2 de 1590 gr Rengin hanım, bizimkinin boyunu söylemiyor doktor bir türlü. Şebelek kızım yine ayaklarıyls yüzünü kapamıştı, ayakları o kadar tatlı ve minik ki yiyeceğim onları doğurunca. Tüm anneler bebeklerinden iyi haberler alırlar, zamanında bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah....
ah ne güzel cnm bende memlekette otursam yapacaktım en yakınlarımı çağırıp eğlenmek istiyorum ama normal oturmaya gelin diyecektim sürpriz olacaktı amaç eğlenmek bebek olunca pek mümkün olmuyor emzirme gazı uykusu mevlüt bile zor geçiyor ama ben mevlüt yapacağım sanırım orda alırım hevesimi dedim kurabiye hediye felan yapacağım işte pide ayran ayran tatlı felan yeter herhalde
cnm benim magnezyumu 2 ye çıkardı hatta 3 bile al gerekirse dedi ama cok zor içiyorum koltuktan kalkınca bellimi doğrultamıyorum sakat gibi yürüyorum ikibüklüm kızım bile acıyor halime bu kardeşim cok üzüyor annemi diyor
maşallah bebişine dinlende büyüsün annesi çokçok yemene bak. bebişinin boyunu sen hesaplayabilirsin. fl boyu yazıyodur usg kağıdında onu 7 ile çarpcaksın. mesele fl 5cm yazıyosa 5*7=35 cm bebiş demek
mevlütü de çok güzel olur canım, bizde 40 adeti farklı, 40 uçurma deriz o yüzden 30 mevlüdünü öyle özel bir şey yapmayacam bunu bari yapayım dedim
canım senin işin daha zor, ben daha 30. haftadayım bakalım 33 olunca ne olacazbol bol süt yoğurt da ye, denk gelirsen güneşlen biraz faydasını görürsün.
bende üzülüyordum boyunu öğrenemiyorum diye canım sağolasın hesapladım şimdi 36,7 cm imiş ufaklık
kızlar ben cok terlıyorum yaa..
cts gunu dr normal dedı (tabııkı)
ama öluyorum terden... bır de kanım cok koyulastı.. dr a sormayı unuttum ne yapayım dıcektım .. kan ılacını falan kestıgımı soyledım ses cıkarmadı (yada duymadı)
gecen gun elımı kestım sankı mutasyona ugramısım gıbı kan akmadı sadece kan kabuk oldu bıanda.. kanım damardan gecmıyor artık.. heryerım karıncalanıyor.. aspirin alsam nolur sızce?
cnm ter gece oluyor bende hormonlar tavan yaptı :) benim ilk hamileliğimde göbeğimde çizgi oluşmuştu ama bunda hiç yok neden acaba cok ilginç kan ilacını neden bıraktın bence bırakma normal doğum istiyorsun kan kaybı cok oluyor ark hastanede yattı 3 gün ayağa kalkamıyordu kansızlık cok kötü hep kan verdiler düzenli al cnm ihmal etme
ama kanım o kadar koyulastıkı .. davul gıbıyım .. normal dogum ıstıyorum ama artık ayaklarımın ustune basamıyorum şişkinlikten ve yanmadan ötürü.. sankı ılac daha da koyulastırıyor gıbı geldı.. :44:
bu arada o cızgıden bende de yok.. vucuttakı melanın hormonuyla ılgılıymıs .. benım bı arkadasımın cizgisi kapkaraydı,oğlu sapsarı cıktı.. bende hıc yok muhtemelen kapkara bı oglum olacak :)
burda bıseyler yazıyo canım;
http://www........................./2010/07/linea-nigra.html
cnm kan ölçümünde değerlerine baktırıyosundur 11 altında olmasın diyor dr. sen o konuyo konuş bence önemli
kızımda kapkara oldu ama ama alakası yok ya sarı felanda değil kumral kızım var :) vücuttaki bişey eksikliği yada fazlalığından bence ama bendeki ne çözemedim dr soracağım unutmazsam olmaması iyi doğumdan sonrada devam ediyor gecemişti bikinide felan cırkin gözüküyor :9
cnm benim magnezyumu 2 ye çıkardı hatta 3 bile al gerekirse dedi ama cok zor içiyorum koltuktan kalkınca bellimi doğrultamıyorum sakat gibi yürüyorum ikibüklüm kızım bile acıyor halime bu kardeşim cok üzüyor annemi diyor
kızlar ben cok terlıyorum yaa..
cts gunu dr normal dedı (tabııkı)
ama öluyorum terden... bır de kanım cok koyulastı.. dr a sormayı unuttum ne yapayım dıcektım .. kan ılacını falan kestıgımı soyledım ses cıkarmadı (yada duymadı)
gecen gun elımı kestım sankı mutasyona ugramısım gıbı kan akmadı sadece kan kabuk oldu bıanda.. kanım damardan gecmıyor artık.. heryerım karıncalanıyor.. aspirin alsam nolur sızce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?