2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Uykum kacti.sabah erken uyanicam is var.uyuyamiyorum birturlu.
1 saat once ac karna demir ilacini aldim portakal suyu ile.midem agzimda resmen
Ne portakal nede mandalina asitli oldugu icin yiyilmez ki demir ilacina mecburuz o ayri...
Bende nefsime hakim olamayip yiyorum ama sonra kendimi ates püskürten Ejderhalar gibi hissediyorum

Kizlar ben sterilizatör almadim gerekte varmi bilmiyorum? Emzik, biberon, göğüs kalkani gibi seyleri nasil temiLiyecegimide bilmiyorum... makinede mi elde mi yikanmali? Bazilarida kaynatilmali diyo nasil kaynatilir bu kaynar suyami atilir yoksa ocakta kaynatilirmi?

çok da elzem birşey degil canim bana göre kaynatabilirsin.

ben de oyle dusunuyorum ama kuzenım falan cok heves etmıs kurabıye falan yapacakmıs.. bilmiyorum.. kımsenın hevesı kursagında kalsın ıstemıyorum.. benimki hep kaldıgı icın.. bakalım hayırlısı..

bır de gogus pompası olarak ben mamajoo nunkını aldım.. aventin aynısı.. çekiş gucu cok ıyı.. sadece onun yerlı uretımı.. o sebeple garantı sartları falan daha faydalı bızım ıcın.. 2 sene garantı verıyor , motorunda bı sıkıntı varsa anında degısım yapıyor.. vs.. ınternette 150 tl .. bı arastır derım canım.. ben gıdıp açığını gördüm dıger secenekler de acıktı hepsını tek tek denettım (balonla denıyolar) en ıyısı mamajoo gıbı geldı bana.. hastanelerde de o kullandırılıyormus.. bılgın olsunn :)

günaydın kızlar.. Nasılsınız ?

Bebek partimizi yaptık, çok eğlendik :) tavsiye ederim.. Çoğu süsü ben kendim yaptığım ya da hediye geldiği için çok maliyetli olmadı.

Benim gibi bel ağrısı had safaya çıkan var mı acaba ?

canım makıneye koyulursa çizilirmiş.. sert kısımlarını kaynatıp yumusak kısımlarının elde yıkanması gerekıyormus..bıze satıcı kız oyle soyledı.. sen bılırsın :)

kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım cok birikmiş herkes iyidir inş benim kraplarım tavan yaptı nasıl geçecek bilmiyorum iş güç yapamıyorum belim kopuyor az kaldı ama dayanma gücümde azaldı allah başka dert vermesin kızlar benim bakım ürünleri biberon emzik hasta bezi kanama felan olursa diye bide gecelik pijama takımı kaldı onlarıda halletsem kafam rahat olcak valizi hazırlayıp kenara koyacağım çünkü hep nisan sonu doğum yapacağım gibi hissediyorum haftaya knt var az kaldı am heycan yaptım hiç kilo almıyorum inş yavrum alıyodur

Al benden de o kadar canım, bacak kramplarım için doktor magnezyum takviyesi verdi şu an için biraz daha az gibi, ama belim kopuyor böyle giderse 1 hafta rapor almam gerekecek

ah ne güzel cnm bende memlekette otursam yapacaktım en yakınlarımı çağırıp eğlenmek istiyorum ama normal oturmaya gelin diyecektim sürpriz olacaktı amaç eğlenmek bebek olunca pek mümkün olmuyor emzirme gazı uykusu mevlüt bile zor geçiyor ama ben mevlüt yapacağım sanırım orda alırım hevesimi dedim kurabiye hediye felan yapacağım işte pide ayran ayran tatlı felan yeter herhalde

Al benden de o kadar canım, bacak kramplarım için doktor magnezyum takviyesi verdi şu an için biraz daha az gibi, ama belim kopuyor böyle giderse 1 hafta rapor almam gerekecek

cnm benim magnezyumu 2 ye çıkardı hatta 3 bile al gerekirse dedi ama cok zor içiyorum koltuktan kalkınca bellimi doğrultamıyorum sakat gibi yürüyorum ikibüklüm kızım bile acıyor halime bu kardeşim cok üzüyor annemi diyor

maşallah bebişine dinlende büyüsün annesi çokçok yemene bak. bebişinin boyunu sen hesaplayabilirsin. fl boyu yazıyodur usg kağıdında onu 7 ile çarpcaksın. mesele fl 5cm yazıyosa 5*7=35 cm bebiş demek

mevlütü de çok güzel olur canım, bizde 40 adeti farklı, 40 uçurma deriz o yüzden 30 mevlüdünü öyle özel bir şey yapmayacam bunu bari yapayım dedim

canım senin işin daha zor, ben daha 30. haftadayım bakalım 33 olunca ne olacaz bol bol süt yoğurt da ye, denk gelirsen güneşlen biraz faydasını görürsün.

maşallah bebişine dinlende büyüsün annesi çokçok yemene bak. bebişinin boyunu sen hesaplayabilirsin. fl boyu yazıyodur usg kağıdında onu 7 ile çarpcaksın. mesele fl 5cm yazıyosa 5*7=35 cm bebiş demek

bende üzülüyordum boyunu öğrenemiyorum diye canım sağolasın hesapladım şimdi 36,7 cm imiş ufaklık

bende 40 beklemiyeceğim diyorum nasip olursa 1 aylık olunca iyi olursam mevlüt yapacağım 40 çıkınca memlekete gideceğiz 15 gün onun için erkene aldım :)) süt içiyorum 2 bardak ama peynirde cok yerim ama işte oluyor salı günü 34 giriyorum cnm az kaldı bakalım :))

kızlar ben cok terlıyorum yaa..
cts gunu dr normal dedı (tabııkı)
ama öluyorum terden... bır de kanım cok koyulastı.. dr a sormayı unuttum ne yapayım dıcektım .. kan ılacını falan kestıgımı soyledım ses cıkarmadı (yada duymadı)
gecen gun elımı kestım sankı mutasyona ugramısım gıbı kan akmadı sadece kan kabuk oldu bıanda.. kanım damardan gecmıyor artık.. heryerım karıncalanıyor.. aspirin alsam nolur sızce?

cnm ter gece oluyor bende hormonlar tavan yaptı :) benim ilk hamileliğimde göbeğimde çizgi oluşmuştu ama bunda hiç yok neden acaba cok ilginç kan ilacını neden bıraktın bence bırakma normal doğum istiyorsun kan kaybı cok oluyor ark hastanede yattı 3 gün ayağa kalkamıyordu kansızlık cok kötü hep kan verdiler düzenli al cnm ihmal etme

ama kanım o kadar koyulastıkı .. davul gıbıyım .. normal dogum ıstıyorum ama artık ayaklarımın ustune basamıyorum şişkinlikten ve yanmadan ötürü.. sankı ılac daha da koyulastırıyor gıbı geldı.. :44:

bu arada o cızgıden bende de yok.. vucuttakı melanın hormonuyla ılgılıymıs .. benım bı arkadasımın cizgisi kapkaraydı,oğlu sapsarı cıktı.. bende hıc yok muhtemelen kapkara bı oglum olacak :)
burda bıseyler yazıyo canım;
http://www........................./2010/07/linea-nigra.html

cnm kan ölçümünde değerlerine baktırıyosundur 11 altında olmasın diyor dr. sen o konuyo konuş bence önemli
kızımda kapkara oldu ama ama alakası yok ya sarı felanda değil kumral kızım var :) vücuttaki bişey eksikliği yada fazlalığından bence ama bendeki ne çözemedim dr soracağım unutmazsam olmaması iyi doğumdan sonrada devam ediyor gecemişti bikinide felan cırkin gözüküyor :9

valla benım dr um "herkeste olmaz.. herhangı bı sorun yok" dedı :))
senınkının cevabını merak edıyorum :))

çok geçmiş olsun

kendi kendine aspirin alma bence, sonuçta kanı sulandıran bişey doktor kontrolünde kullansan daha güvenli olur

ter derken:)))) ben de acayip yanıyorum ve de terliyorum bu da 3 haftadır falan böyle devam ediyor...birkaç gündür daha iyi gibiyim geceleri sırılsıklam olmuyorum üzerimi örtebiliyorum...bunların hepsi normal tabiki

bu arada ben de bu haftamın son haftam olmasına karar verdim haftasonu çalışamaz raporumu alıcam artık yetti( işyerinin stresinden bıktım...artık kaybettiğim üç haftayı ücretsiz izinle telafi ederim diye düşünüyorum

Günaydın annecikler, güzel bir hafta geçiririz inşallah
her geçen gün sabırsızlanıyorum ben artık oğlumu görmek için günler azaldıkça heyecan artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…