2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım ben dün yaptım baby shower ı... 30 kişi fln geldi, yani gün gibi aslında..yemek yedik, oyun oynadık fln...Çok uzun kalmadılar zaten..Gelenler de hediyeler getirmiş, onları fln actık...Ben agırlamasından ziyade, hazırlıgında çok yoruldum, o yüzden annenler yapalım diye hevesleniyorsa güzel, hazırlık asaması seni fazla yormaz o zaman... hormonlarımıza gelince, içimde dünden beri acaip bir mutsuzluk var, o kdr eglenildi fln ama herseyi kafaya taktım...İşte partiden önce gelen arkadaslarım stresli oldugumu gördü, yok partide kimseyi tanımayan sıkılan vardı, yok herkesle ilgilenemedim, yok hediyelere mahcup oldum, yok kayınvalidem gelmedi (böyle bir parti yapmama çok kızdı bebek dogmadan), neticede gecenin bir vakti kalkıp ben kötü bir insan mıyım acaba fln gibi sorular geldi aklıma...Eşimi işe göndermek istemedim, yanımda kalsın istedim..ama öyle olmuyo tabii....Bu hormon mudur nedir bilemiyorum ama hala içimde bir kasvet

offff ...:44: dur yaa benı heves ettırme.. zaten cok zor oturup kalkıyorum :44:
ben de mı cıksam ya erkenden.. ama 32.haftamda calısır raporu aldım ben.. baska rapor alsam daha ıyı olur. hemoroıdten ya da fıtıktan sebep dr a gıdeyım.. sırt agrım cok dıye 1 hafta rapor alayım .. ama sonra da rapor derdıyle ugrasmak ıstemıyorum.. bızım kurumda 2 gunden fazla rapor aldıgında rapor parası bankaya yatıyor sen cekıp getırıp kuruma verıyosun.. sacma sapan ısler.. onunla ugrasmak ıstemedıgım ıcın 2 gunden fazla rapor almam hıc.. bılmıyorum yaa cıksam hıc fena olmaz aslında.. gercekten ayaklarımın yanmasından ustlerıne basamıyorum..

bır de miniğimin ayakları tam mıdemın altında kalmıs.. tekme attıgı anda mıdem agzımda .. fenalardayım sen cıkıcam deynce heveslendım sımdı

cnm sen mutlu olduysan sonra keşke demiyeceğim ne güzel oldu mutlu oldum diyorsan boşver gitsin elalemin ağzı torba değilki büzesin iyi yapsan abartmış derler kötü yapsan düşüncesiz ayıp derler yani kimseyi mutlu edemiyorsun senin mutlu olman önemli bende ilkinde o hatayı yaptım mevlütte o ne der bu ne der diye yaşlıları cağırdı annem en büyükleri hiç hoş olmadı şimdi sadece benim için önemli benim evime ben için gelenlerle yapacağım az olsun öz olsun valla sende hatta b,ikaç sende bir gördüğüm insanların ne işi var az öz :))) cok mu gaddar olmuşum ne cok saftım ben cokkk gözümü açtılar :))

canım benım valla senı o kadar ıyı anlıyorum ki.. ben de gerılmemek ıcın cok zorluyorum kendımı ama elimde değil.. hiçbirşeyi takma kafana dicem ama deyince olmuyor biliyorum.. ne guzel sen o devreyı atlatmıssın.. elın ayagın tutuyorken bıtmıs gıtmıs.. bızımkıler 37. haftadan sonra yapalım dıyorlar.. ben kendımı nasıl kaldırıpta o işlere gırerım hıc bılmıyorum.. (ki şuan bıle zor işe gidip geliyorum..) çok şiştiğimi hissediyorum.. sadece ayaklarımı dikip yatmak ıstıyorum o kadar..
en azından şöyle dusun buyuk bır yükü attın uzerınden :) kayınvaldenı de takma boşver.. bellıkı zamanı gelıpte muhtaç kaldıgında dışlanmak ıstıyor.. keyfı bılır.. "canıma comcom" de geç gıtsın . sakınn ha sakınn .. seni önemsemeyen ınsan ıcın azcık bıle uzulmeye , onu dusunmeye degmez emin ol.

tut kendini bacım:)))

fiziksel sıkıntılar benim de çok fena ama beni manevi olarak çok yıpratıyor işyerim maalesef...daha geçen hafta yöneticimle tartıştık...ben çalışabilir raporumu aldım verdim ardından bana ilave sorumluluklar yüklendi vs.... huzur vermiyorlar ki yoksa ben dayanmaya çalışacaktım...baktım olmuyor 2 hafta da kardır deyip çıkıcam izne...onu da son dakika söyliycem yoksa bi de onun kavgasını yaparız

sen al bir hafta rapor dinlen öyle kararını ver bence

günaydın kızlar,

haftasonu dahiliye doktoruna gidecektim şeker için gidemedim.şekerim yüksek gidiyor hala çok sıkıldım artık.bebğimde dünden beri az hareket ediyor hareketler çok yavaşladı uyuyormudur acaba merak ediyorum.sabah kalp atşlarını dinledim evdeki cihazla bir sorun yoktu güm güm atıyordu ancak hareketler yavaş olunca kafama takılıyor.

bende cumartesi yaptım baby showerimi :)

Günaydın arkadaşlar;

Bebek yatağı konusunda bed-line dan bir yatak beğendik, bir tarafı kuş tüyü, diğer tarafı daha sert bir malzemeden. İlk 6 ay sert yüzeyi daha sonra kuş tüyü olan tarafı kullanılıyormuş. Bu yatağı kulanan yada gören varmı aranızda. Sağlıklı olurmu acaba bebek için.
Birde Mothercare de bir yatak beğendim, çok sert yada yumuşak değil orta derecede bir yatak. İkisi arasında kararsız kaldım. Her ikiside yaysız.

Sizler aldınızmı yatakları??

Doğru söze ne hacet valla... Ben genelde hep arkadaşlarımı cagırdım... Ama yine de farklı ortamlardan arkadaşlar vardı... Bir de görümcem vardı ki, kendisi yabancı, kimseyle konuşamadı çok sıkıldı fln...Sıkıldın mı çok diye sorunca da, tabi ki çok sıkıldım kimseyi tanımıyorum diye agresif bir cevap verdi... Bu kdr acık sozlu olmasını tabi farklı kültür diye yorumladım, hani biz Turkler sıkılsak bile nezaketten söylemeyiz, görümcemde öyle bir şey yok :) Sonra böyle bir sucluluk basladı, insanlar gelmek zorunda mı hissetti acaba diye.... ay ben zıvanadan cıktım, mantıklı düşünemiyorum snrm :)

tutayım dımı dogru soyluyorsun :) olmadı cıkar revırde yatarım.. ne yapayım :) işyerinde sıkıntım yok cok sukur.. hatta işsizlikten sıkılıyorum .. hepten atıl oldum.. dedıgın gıbı 1 hafta cıkıp sonra karar vereyım..

hey güzel Allah ım sen buyuksun.. anasına bak kızını al işte bu durum.. insanı sinir ederler. gelmeseymıs o zaman can sıkmasaymıs hıc yoktan yere...bence dövelim

işin şakası bi yana Allah sana sabır versin arkadaşım .. sağlam dur hiç bişeyden pişman olma.

hey güzel Allah ım sen buyuksun.. anasına bak kızını al işte bu durum.. insanı sinir ederler. gelmeseymıs o zaman can sıkmasaymıs hıc yoktan yere...bence dövelim

işin şakası bi yana Allah sana sabır versin arkadaşım .. sağlam dur hiç bişeyden pişman olma.[/QUOTE]

Kız beynim durmus bnm hrlde, görümce değil, elti diyecektim....Eltim geldi, Alman eltim :)

canım biz yatsandan jou jou yatak aldık. bir tarafı yün diğer tarafı pamuk. çok memnun kaldık geldiğinde inceledik. tavsiye ederim.

Kız beynim durmus bnm hrlde, görümce değil, elti diyecektim....Eltim geldi, Alman eltim :)[/QUOTE]

boşver hepsi aynı

gunah aldık boş yere

neyse canım hayırlısı artık.. görumcenin günahlarından bana da nasipmiş demekki

arkadaşlar meraba çoktandır sizden uzak kaldım gene h sonum temizlik yapmakla geçti belim çok ağrıor. birde göbek deliğimin hemen üstünde varise benzer morartı oluşmuş neden ki acaba???

Evet canım. Çünkü biz farketmesek te banyodan sonra filan sürekli kuruyor gögüs ucu kremleri. Artık bu saatten sonra herhangi bir kremi sürmek iyi değil malum ilk sütle birlikte belki de gögüse sürülen ve emilerek içeri nufuz eden kısım da gelecek. En azından bu gögüs ucu kremlerimiz hem bebeğe zararlı değil, hem de alerji yaratma ihtimalleri çok düşük.
Emzirmeye ne kadar nemlendirilmiş başlarsak o kadar iyi olur. Gögüs yaraları da tıpkı pişik gibi, hiç oluşmadan önlemini almak lazım, bir kere olduktan sonrası zor

canim aventin emzik cesitlerinde ben damakli bulamadim anne meme ucu gibi geciiodu hepsi....sen hangi cesidini aldin....

Bilemedim ben onu şimdi. Aldım işte bi tanesinden. Okadar araştırmadım. Çünkü bebek sevmeyebiliyormuş dediler diye.

Dahada çok erken bence. Ben bi hafta kala sürmeye başlayacağım.

Suyu kaynaştıp leğene koy içine at canım bişey olmaz annemler öyle yaptı bizimkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…