GERGİNİM...
sebebini bilmiyorum ama herseye anında gerılıyorum kızlar nolcak benım bu halim..
annemler teyzemlerle tutturmuş baby shower (içeriğini bile bilmiyorum) yapılacakmıs.. hem de benım evımde bıle degıl kendı evlerınde.. sankı bebek onların bebegı ben tasıyıcıyım... (herseye sacma sapan benı dahıl etmeden karar vermelerınden nefret edıyorum)
neyse benım salonum bıcımsız dıye gelecek kısılerı rahat ettıremezmısız dıye oyle dusunmusler... ona da peki dedim...
sımdı bebek sekerı yapılcak cocugun ısmını hala koyamadınızmı dıye tutturdu.. ben "zamanı geldıgınde yaptırırım ne acelesı var dogumdan snra yapılmayacakmıydı" dıyorum " e olur mu gelen mısafıre ne verıcez baby showerda" dıyo.... ılla sinir edecek beni...
diyorumya sankı onun cocugu ben taşıyıcıyım... cok gergınım suan kulaklarımdan ates cıkıyor..
:95::95::95::95::95::95:
çok geçmiş olsun
kendi kendine aspirin alma bence, sonuçta kanı sulandıran bişey doktor kontrolünde kullansan daha güvenli olur
ter derken:)))) ben de acayip yanıyorum ve de terliyorum bu da 3 haftadır falan böyle devam ediyor...birkaç gündür daha iyi gibiyim geceleri sırılsıklam olmuyorum üzerimi örtebiliyorum...bunların hepsi normal tabiki
bu arada ben de bu haftamın son haftam olmasına karar verdim haftasonu çalışamaz raporumu alıcam artık yetti( işyerinin stresinden bıktım...artık kaybettiğim üç haftayı ücretsiz izinle telafi ederim diye düşünüyorum
Canım ben dün yaptım baby shower ı... 30 kişi fln geldi, yani gün gibi aslında..yemek yedik, oyun oynadık fln...Çok uzun kalmadılar zaten..Gelenler de hediyeler getirmiş, onları fln actık...Ben agırlamasından ziyade, hazırlıgında çok yoruldum, o yüzden annenler yapalım diye hevesleniyorsa güzel, hazırlık asaması seni fazla yormaz o zaman... hormonlarımıza gelince, içimde dünden beri acaip bir mutsuzluk var, o kdr eglenildi fln ama herseyi kafaya taktım...İşte partiden önce gelen arkadaslarım stresli oldugumu gördü, yok partide kimseyi tanımayan sıkılan vardı, yok herkesle ilgilenemedim, yok hediyelere mahcup oldum, yok kayınvalidem gelmedi (böyle bir parti yapmama çok kızdı bebek dogmadan), neticede gecenin bir vakti kalkıp ben kötü bir insan mıyım acaba fln gibi sorular geldi aklıma...Eşimi işe göndermek istemedim, yanımda kalsın istedim..ama öyle olmuyo tabii....Bu hormon mudur nedir bilemiyorum ama hala içimde bir kasvet
Canım ben dün yaptım baby shower ı... 30 kişi fln geldi, yani gün gibi aslında..yemek yedik, oyun oynadık fln...Çok uzun kalmadılar zaten..Gelenler de hediyeler getirmiş, onları fln actık...Ben agırlamasından ziyade, hazırlıgında çok yoruldum, o yüzden annenler yapalım diye hevesleniyorsa güzel, hazırlık asaması seni fazla yormaz o zaman... hormonlarımıza gelince, içimde dünden beri acaip bir mutsuzluk var, o kdr eglenildi fln ama herseyi kafaya taktım...İşte partiden önce gelen arkadaslarım stresli oldugumu gördü, yok partide kimseyi tanımayan sıkılan vardı, yok herkesle ilgilenemedim, yok hediyelere mahcup oldum, yok kayınvalidem gelmedi (böyle bir parti yapmama çok kızdı bebek dogmadan), neticede gecenin bir vakti kalkıp ben kötü bir insan mıyım acaba fln gibi sorular geldi aklıma...Eşimi işe göndermek istemedim, yanımda kalsın istedim..ama öyle olmuyo tabii....Bu hormon mudur nedir bilemiyorum ama hala içimde bir kasvet
ay 50 gün kalmış geri sayım....
offff ...:44: dur yaa benı heves ettırme.. zaten cok zor oturup kalkıyorum :44:
ben de mı cıksam ya erkenden.. ama 32.haftamda calısır raporu aldım ben.. baska rapor alsam daha ıyı olur. hemoroıdten ya da fıtıktan sebep dr a gıdeyım.. sırt agrım cok dıye 1 hafta rapor alayım .. ama sonra da rapor derdıyle ugrasmak ıstemıyorum.. bızım kurumda 2 gunden fazla rapor aldıgında rapor parası bankaya yatıyor sen cekıp getırıp kuruma verıyosun.. sacma sapan ısler.. onunla ugrasmak ıstemedıgım ıcın 2 gunden fazla rapor almam hıc.. bılmıyorum yaacıksam hıc fena olmaz aslında.. gercekten ayaklarımın yanmasından ustlerıne basamıyorum..
bır de miniğimin ayakları tam mıdemın altında kalmıs.. tekme attıgı anda mıdem agzımda .. fenalardayımsen cıkıcam deynce heveslendım sımdı
cnm sen mutlu olduysan sonra keşke demiyeceğim ne güzel oldu mutlu oldum diyorsan boşver gitsin elalemin ağzı torba değilki büzesin iyi yapsan abartmış derler kötü yapsan düşüncesiz ayıp derler yani kimseyi mutlu edemiyorsun senin mutlu olman önemli bende ilkinde o hatayı yaptım mevlütte o ne der bu ne der diye yaşlıları cağırdı annem en büyükleri hiç hoş olmadı şimdi sadece benim için önemli benim evime ben için gelenlerle yapacağım az olsun öz olsun valla sende hatta b,ikaç sende bir gördüğüm insanların ne işi var az öz :))) cok mu gaddar olmuşum ne cok saftım ben cokkkgözümü açtılar :))
tut kendini bacım:)))
fiziksel sıkıntılar benim de çok fena ama beni manevi olarak çok yıpratıyor işyerim maalesef...daha geçen hafta yöneticimle tartıştık...ben çalışabilir raporumu aldım verdim ardından bana ilave sorumluluklar yüklendi vs.... huzur vermiyorlar ki yoksa ben dayanmaya çalışacaktım...baktım olmuyor 2 hafta da kardır deyip çıkıcam izne...onu da son dakika söyliycem yoksa bi de onun kavgasını yaparız
sen al bir hafta rapor dinlen öyle kararını ver bence
Doğru söze ne hacet valla... Ben genelde hep arkadaşlarımı cagırdım... Ama yine de farklı ortamlardan arkadaşlar vardı... Bir de görümcem vardı ki, kendisi yabancı, kimseyle konuşamadı çok sıkıldı fln...Sıkıldın mı çok diye sorunca da, tabi ki çok sıkıldım kimseyi tanımıyorum diye agresif bir cevap verdi... Bu kdr acık sozlu olmasını tabi farklı kültür diye yorumladım, hani biz Turkler sıkılsak bile nezaketten söylemeyiz, görümcemde öyle bir şey yok :) Sonra böyle bir sucluluk basladı, insanlar gelmek zorunda mı hissetti acaba diye.... ay ben zıvanadan cıktım, mantıklı düşünemiyorum snrm :)
canım biz yatsandan jou jou yatak aldık. bir tarafı yün diğer tarafı pamuk. çok memnun kaldık geldiğinde inceledik. tavsiye ederim.Günaydın arkadaşlar;
Bebek yatağı konusunda bed-line dan bir yatak beğendik, bir tarafı kuş tüyü, diğer tarafı daha sert bir malzemeden. İlk 6 ay sert yüzeyi daha sonra kuş tüyü olan tarafı kullanılıyormuş. Bu yatağı kulanan yada gören varmı aranızda. Sağlıklı olurmu acaba bebek için.
Birde Mothercare de bir yatak beğendim, çok sert yada yumuşak değil orta derecede bir yatak. İkisi arasında kararsız kaldım. Her ikiside yaysız.
Sizler aldınızmı yatakları??
hey güzel Allah ım sen buyuksun.. anasına bak kızını al işte bu durum.. insanı sinir ederler. gelmeseymıs o zaman can sıkmasaymıs hıc yoktan yere...bence dövelim
işin şakası bi yana Allah sana sabır versin arkadaşım .. sağlam dur hiç bişeyden pişman olma.
GERGİNİM...
sebebini bilmiyorum ama herseye anında gerılıyorum kızlar nolcak benım bu halim..
annemler teyzemlerle tutturmuş baby shower (içeriğini bile bilmiyorum) yapılacakmıs.. hem de benım evımde bıle degıl kendı evlerınde.. sankı bebek onların bebegı ben tasıyıcıyım... (herseye sacma sapan benı dahıl etmeden karar vermelerınden nefret edıyorum)
neyse benım salonum bıcımsız dıye gelecek kısılerı rahat ettıremezmısız dıye oyle dusunmusler... ona da peki dedim...
sımdı bebek sekerı yapılcak cocugun ısmını hala koyamadınızmı dıye tutturdu.. ben "zamanı geldıgınde yaptırırım ne acelesı var dogumdan snra yapılmayacakmıydı" dıyorum " e olur mu gelen mısafıre ne verıcez baby showerda" dıyo.... ılla sinir edecek beni...
diyorumya sankı onun cocugu ben taşıyıcıyım... cok gergınım suan kulaklarımdan ates cıkıyor..
:95::95::95::95::95::95:
arkadaşlar meraba çoktandır sizden uzak kaldım geneh sonum temizlik yapmakla geçti belim çok ağrıor. birde göbek deliğimin hemen üstünde varise benzer morartı oluşmuş neden ki acaba???
canim henuz ne aci ne sut nw kizariklik ne morariklik hic bisi yokken surelim mi diyorsun gogus ucu kremimizi ....gec faydasi olan bisimi bu.....zaten heryerimde bisi warrr catlak kremi kakao yagi nemlendirici bide gogusumun ucunda olsun tamam iste sik sik kullan yaglarimi
canim aventin emzik cesitlerinde ben damakli bulamadim anne meme ucu gibi geciiodu hepsi....sen hangi cesidini aldin....
canim henuz ne aci ne sut nw kizariklik ne morariklik hic bisi yokken surelim mi diyorsun gogus ucu kremimizi ....gec faydasi olan bisimi bu.....zaten heryerimde bisi warrr catlak kremi kakao yagi nemlendirici bide gogusumun ucunda olsun tamam iste sik sik kullan yaglarimi
Kizlar ben sterilizatör almadim gerekte varmi bilmiyorum? Emzik, biberon, göğüs kalkani gibi seyleri nasil temiLiyecegimide bilmiyorum...makinede mi elde mi yikanmali? Bazilarida kaynatilmali diyo nasil kaynatilir bu kaynar suyami atilir yoksa ocakta kaynatilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?