2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
günaydın kızlar,
herkese güzel bir hafta diliyorum. midem ağzımda çok fenayım, iş yeri de çok anlayışsız. şeytan diyor ki al raporunu git yat...

Alıyordur canım merak etme. Benim de bazen çok belim ağrıyor.

merhaba arkadaşlar
bugün doktoruma gittim....30+ 3 olduk...doktorum bebeğin boyu,kafa çevresi iyi ama kilosu düşük dedi...1.330 gr çıktı..... perşembe yine gel bakalım,bebeğin pozisyonundan olabilir...yine aynı çıkarsa doppler (2. düzey detaylı ultrason) istiycem dedi...en kötü ne olur dedim.....o da plesenta besleyemiyorsa erken alabiliriz bebeği dedi...moralim çok bozuk.böyle birşey yaşayan var mI?

Aspirin kafana göre alınan bi ilaç değil canım kanı sulandırıyor buna ancak doktor karar verebilir.

cnm üzülme belki yanlış ölçmüştür peki sen detaylı ultrosana girmişmiydin 24. haftalarda o zaman bendede tekinde sorun var gibi az besleniyor gibi dedi ama kilosu iyi dedi sonra geçmiş zaten problem yok suan allaha sükür inş öyle bişey olmaz kafana takma

evet canım detaylıya girmiştim,hiçbir sorun yoktu...kilosu haftasıyla uyumluydu...

merhabalar bende bugün 30+3 üm ama imza lanınızda 32. hafta yazıyor. ben cuma günü gittiğimde benm doktorum da doppler ile baktı plesentadaki kan akış hızına v.s. bakılıyor. Hemen alacağını sanmıyorum ancak daha dikkatli takip gerektiriyor olabilir. beslenmenize dikkat edin vitamin ve demir takviyelerinizi ihmal etmeyin. umarım bir sorun çıkmaz da bebiş zamanında gelir. içinizi ferah tutun stres en büyük düşman bu dönemde. bol bol komedi filmi, ya da cem yılmaz- ata demirer showlarının yararı dokunabilir. tecrübe ile sabit:)

kızlar bende iştah felan yok yaa doya doya bişey yiyemiyorum hemen tıkanıyorum cok nadir yiyorum zorla yoksa sırf bebeğim beslensin diye yiyorum kilo almamışım 1 ayda yarım kilo kadar ben bu gidişle 7 kiloyla bitircem hamileliği suan 5,5 kilo aldım varmı aynı sorunu yaşayan ama bebeğim almıştı son gittiğimizde şimdi nasıl acaba

benim geç döllenme olmuştu o nedenle imzam 1 hafta önden gidiyor :)
normalde 30+ 3 üm bugün itibariyle...
doktorum duruş pozisyonundan da kaynaklanabilir,çünkü kafası ve boyu normal sadece kilosu az görünüyor dedi
o nedenle perşembe gel bir daha bakalım yine aynı çıkarsa tekrar doppler bakarız dedi...

Aspirin kafana göre alınan bi ilaç değil canım kanı sulandırıyor buna ancak doktor karar verebilir.

evet malesef öyleymıs canım ya ..

sımdı ınternetten baktım.. kan pıhtılasması vucudun kendını doguma hazırlama şekliymiş.. cok kan kaybı olacagı ıcın şarıl şarıl akmasın dıye sanırım..
aspırın alımı dogumu gecıktırır ve karacıgerle akcıgerın gelısmesıne engel olabılırmıs..

gercekten patlamak uzereyım.. ayaklarımın altı basınca patlayacakmıs gıbı hıssedıyorum.. ellerımı kapatamıyorum.. sankı 100 ton cekıyorum..

fenalardayım

Günaydın güzel anneler, doğumdan sonra bir anenin ihtiyacı olan en guzel şey süt pompası, bloğumda süt pompası hediye ediyorum, internetten annesininprensi yazın hangi süt pompası alınmalı yazsının içinde bol şans

Al benden de o kadar. Canimin cektigi olsa da yesem dedigim birsey yok. Sirf bebegim icin yiyorum. O da kilo almamisti zaten. Bu hafta midem alsin almasin yedim onun icin. Toplamda dort kilo aldim ben de. Ilk basta verdigimi de sayarsak sekiz oluyor tabi. Tikanma olayini cozemedim yarin doktoruma soracagim ben de.

gercekten patlamak uzereyım.. ayaklarımın altı basınca patlayacakmıs gıbı hıssedıyorum.. ellerımı kapatamıyorum.. sankı 100 ton cekıyorum..

fenalardayım

Hamileler icin odem attirici birseyler var mi acaba. Elma ve limonun kaynatilip icildiginde iyi geldigini duymuştum ama hamileler icin gecerli mi bilemedim. Ellerim sisip yaniyor benim de. Kizimda ayaklarim da balon olmistu. Altindan yurudukce su sesi geliyordu. Allah yardimcin olsun.

GEcen hafta 29. Haftamda 1 kgdu bana da bebegin zayif demisti doktorum ama hic dopplerden bahsetmedi. Aksine gayet sakin birsekilde sen zzayifsin belli ki senin gibi minyon olacak dedi. Yani 3,5 kilo falan bekleme dedi. Icini ferah tut kizimda da iki kiloyu gecmez demislerdi 3,300 dogdu. Yedigin ictigin yararli seyler olsun gerisini Allah'a birak. Tabii dopplere girmen gerekiyorsa da girmemezlik etme.

Kizlar bugun randevumuz vardi doktorda. 30+1 gunluk 1490 gram 42 cm geldi oglusum.durumuda iyimis.iki hafta sonraya cagirdi.nts denilen alete falan baglanmadim ben.daha erken sanirim.bizden bu kadar.

Canim ben yiyiyorum ama benimde kilom yok.bugun doktordaydim 5 kilom aldim toplam.bebegin durumuda iyi.yediginde et balik sebze gibi yararli seyler ye.gecen ay ben 1. Bucuk kilo vermistim doktorum bebek iyi olduktan sonra kilo almasanda olur dedi

Canım benimde doğum tarihi 16 sı görünüyordu. bir önceki muayenemde 3 gün ilerde dedi bu kez ise kilosuna 1590 dedi, yani banada düşük geldi (ilerde dedikten sonra bu hafta da geride kalması) ama bana plasenta besleyemiyor falan bişey demedi(

haftan tam olarak kaç canım?
bana da plesenta besleyemiyor demedi,ihtimaller arasında saydı.perşembe tekrar bakacak,yanlış ölçüm olabilir bebeğin pozisyonundan dolayı dedi...
perşembe tekrar düşük çıkarsa kilosu o zaman detaylıda da bakarız dedi...

az önceki arkadaşlar haftamız neredeyse aynı o 30+1 ben 30+3,,,ona kilosu az dememiş mesela....
zayıf bir bebek de olabilir dedi, boyu falan normalmiş sadece kilo biraz geriden geliyor...
inşallah sende de bende de,diğer arkadaşlarda da sorun yoktur ve zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde alabiliriz bebeklerimizi kucağımıza....
tedbiri alıp tevekkü etmekten başka çaremiz yok...iyi düşünelim iyi olsun inşallah... :)

canım odem attırması sıkıntı olabilir.. bebegın suyunu da tuketmıyım durduk yere.. ben karbonatlı su ıcıyorum mesela hem mıde yanmasına hem de hemoroıde cok ıyı geldıgı ıcın.. ama o da odem attırıyor sanırım.. 15 mart randevumda suyum sınırda cıkmıstı...ki gunde neredeyse 4 kg su ıcıyorum.. bu sebeple sıkıntı olmaması acısından ödem sökturucuye gırmıyım dıyorum hıc.. ne yapıcam bılmıyorum.. tasıyamıyorum kendımı.. yanaklarımı goruyorum artık.. imdat

Bugun doktora esimle girdik kilosunu tahmin etmeye calistik ben 1400 gram dedim esim 1300 gram dedi.doktorda dediki 30+1 gunluk ikisinin arasi biseydir ama bence anne kazanir dedi.1490 gram geldi.sen benden iki gun ondesin

Canim yarim kaldi.demek istedigim benim doktorum 1350 gram olsa normal kabul edecekti.bence o kadarda geride degil.tabi gereken neyse yaptir ama cokta sıkıntı yapma kendine

bende 33 haftalık hamileyim toplam 6 kilo falan aldım illa 20 kilo alacaksın diye birşey yok üzülme diğerinde de 9 kilo almıştım 40 haftada doğurdum.çocuk 3.300 kg dı. Cevizini sütünü suyunu iç yumurtanı ye eksik etme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…