kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım cok birikmiş herkes iyidir inş benim kraplarım tavan yaptı nasıl geçecek bilmiyorum iş güç yapamıyorum belim kopuyor az kaldı ama dayanma gücümde azaldı allah başka dert vermesin kızlar benim bakım ürünleri biberon emzik hasta bezi kanama felan olursa diye bide gecelik pijama takımı kaldı onlarıda halletsem kafam rahat olcak valizi hazırlayıp kenara koyacağım çünkü hep nisan sonu doğum yapacağım gibi hissediyorum haftaya knt var az kaldı am heycan yaptım hiç kilo almıyorum inş yavrum alıyodur
kızlar ben cok terlıyorum yaa..
cts gunu dr normal dedı (tabııkı)
ama öluyorum terden... bır de kanım cok koyulastı.. dr a sormayı unuttum ne yapayım dıcektım .. kan ılacını falan kestıgımı soyledım ses cıkarmadı (yada duymadı)
gecen gun elımı kestım sankı mutasyona ugramısım gıbı kan akmadı sadece kan kabuk oldu bıanda.. kanım damardan gecmıyor artık.. heryerım karıncalanıyor.. aspirin alsam nolur sızce?
merhaba arkadaşlar
bugün doktoruma gittim....30+ 3 olduk...doktorum bebeğin boyu,kafa çevresi iyi ama kilosu düşük dedi...1.330 gr çıktı..... perşembe yine gel bakalım,bebeğin pozisyonundan olabilir...yine aynı çıkarsa doppler (2. düzey detaylı ultrason) istiycem dedi...en kötü ne olur dedim.....o da plesenta besleyemiyorsa erken alabiliriz bebeği dedi...moralim çok bozuk.böyle birşey yaşayan var mI?
cnm üzülme belki yanlış ölçmüştür peki sen detaylı ultrosana girmişmiydin 24. haftalarda o zaman bendede tekinde sorun var gibi az besleniyor gibi dedi ama kilosu iyi dedi sonra geçmiş zaten problem yok suan allaha sükür inş öyle bişey olmaz kafana takma
merhaba arkadaşlar
bugün doktoruma gittim....30+ 3 olduk...doktorum bebeğin boyu,kafa çevresi iyi ama kilosu düşük dedi...1.330 gr çıktı..... perşembe yine gel bakalım,bebeğin pozisyonundan olabilir...yine aynı çıkarsa doppler (2. düzey detaylı ultrason) istiycem dedi...en kötü ne olur dedim.....o da plesenta besleyemiyorsa erken alabiliriz bebeği dedi...moralim çok bozuk.böyle birşey yaşayan var mI?
merhabalar bende bugün 30+3 üm ama imza lanınızda 32. hafta yazıyor. ben cuma günü gittiğimde benm doktorum da doppler ile baktı plesentadaki kan akış hızına v.s. bakılıyor. Hemen alacağını sanmıyorum ancak daha dikkatli takip gerektiriyor olabilir. beslenmenize dikkat edin vitamin ve demir takviyelerinizi ihmal etmeyin. umarım bir sorun çıkmaz da bebiş zamanında gelir. içinizi ferah tutun stres en büyük düşman bu dönemde. bol bol komedi filmi, ya da cem yılmaz- ata demirer showlarının yararı dokunabilir. tecrübe ile sabit:)
Aspirin kafana göre alınan bi ilaç değil canım kanı sulandırıyor buna ancak doktor karar verebilir.
kızlar bende iştah felan yok yaa doya doya bişey yiyemiyorum hemen tıkanıyorum cok nadir yiyorum zorla yoksa sırf bebeğim beslensin diye yiyorum kilo almamışım 1 ayda yarım kilo kadar ben bu gidişle 7 kiloyla bitircem hamileliği suan 5,5 kilo aldım varmı aynı sorunu yaşayan ama bebeğim almıştı son gittiğimizde şimdi nasıl acaba
gercekten patlamak uzereyım.. ayaklarımın altı basınca patlayacakmıs gıbı hıssedıyorum.. ellerımı kapatamıyorum.. sankı 100 ton cekıyorum..
fenalardayım
merhaba arkadaşlar
kızlar bende iştah felan yok yaa doya doya bişey yiyemiyorum hemen tıkanıyorum cok nadir yiyorum zorla yoksa sırf bebeğim beslensin diye yiyorum kilo almamışım 1 ayda yarım kilo kadar ben bu gidişle 7 kiloyla bitircem hamileliği suan 5,5 kilo aldım varmı aynı sorunu yaşayan ama bebeğim almıştı son gittiğimizde şimdi nasıl acaba
merhaba arkadaşlar
Canım benimde doğum tarihi 16 sı görünüyordu. bir önceki muayenemde 3 gün ilerde dedi bu kez ise kilosuna 1590 dedi, yani banada düşük geldi (ilerde dedikten sonra bu hafta da geride kalması) ama bana plasenta besleyemiyor falan bişey demedi(
Al benden de o kadar. Canimin cektigi olsa da yesem dedigim birsey yok. Sirf bebegim icin yiyorum. O da kilo almamisti zaten. Bu hafta midem alsin almasin yedim onun icin. Toplamda dort kilo aldim ben de. Ilk basta verdigimi de sayarsak sekiz oluyor tabi. Tikanma olayini cozemedim yarin doktoruma soracagim ben de.
Hamileler icin odem attirici birseyler var mi acaba. Elma ve limonun kaynatilip icildiginde iyi geldigini duymuştum ama hamileler icin gecerli mi bilemedim. Ellerim sisip yaniyor benim de. Kizimda ayaklarim da balon olmistu. Altindan yurudukce su sesi geliyordu. Allah yardimcin olsun.
GEcen hafta 29. Haftamda 1 kgdu bana da bebegin zayif demisti doktorum ama hic dopplerden bahsetmedi. Aksine gayet sakin birsekilde sen zzayifsin belli ki senin gibi minyon olacak dedi. Yani 3,5 kilo falan bekleme dedi. Icini ferah tut kizimda da iki kiloyu gecmez demislerdi 3,300 dogdu. Yedigin ictigin yararli seyler olsun gerisini Allah'a birak. Tabii dopplere girmen gerekiyorsa da girmemezlik etme.
haftan tam olarak kaç canım?
bana da plesenta besleyemiyor demedi,ihtimaller arasında saydı.perşembe tekrar bakacak,yanlış ölçüm olabilir bebeğin pozisyonundan dolayı dedi...
perşembe tekrar düşük çıkarsa kilosu o zaman detaylıda da bakarız dedi...
az önceki arkadaşlar haftamız neredeyse aynı o 30+1 ben 30+3,,,ona kilosu az dememiş mesela....
zayıf bir bebek de olabilir dedi, boyu falan normalmiş sadece kilo biraz geriden geliyor...
inşallah sende de bende de,diğer arkadaşlarda da sorun yoktur ve zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde alabiliriz bebeklerimizi kucağımıza....
tedbiri alıp tevekkü etmekten başka çaremiz yok...iyi düşünelim iyi olsun inşallah... :)
haftan tam olarak kaç canım?
bana da plesenta besleyemiyor demedi,ihtimaller arasında saydı.perşembe tekrar bakacak,yanlış ölçüm olabilir bebeğin pozisyonundan dolayı dedi...
perşembe tekrar düşük çıkarsa kilosu o zaman detaylıda da bakarız dedi...
az önceki arkadaşlar haftamız neredeyse aynı o 30+1 ben 30+3,,,ona kilosu az dememiş mesela....
zayıf bir bebek de olabilir dedi, boyu falan normalmiş sadece kilo biraz geriden geliyor...
inşallah sende de bende de,diğer arkadaşlarda da sorun yoktur ve zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde alabiliriz bebeklerimizi kucağımıza....
tedbiri alıp tevekkü etmekten başka çaremiz yok...iyi düşünelim iyi olsun inşallah... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?