2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Guzel Annelerrr merhaba,

gecen hafta cuma gunu ızın alıp, annemle nihayetinde eminönüne gidebildik. Kapı süsü hediyelere karar verdik ama benim herşeye burnunu sokan kocam benim de görmem lazım deyip alamadan geldik. Resimlerini aşağıda sizinle paylaşıyorum.
Doktor kontrolunu de gittik 31+0 da kızımız 1800gr, 43 cm olmus herzaman ki gibi yine yüzünü göstermedi. Ama bana benziyormus:)) hehehh
benden haberler bu kadar....
Herkese güzel bi hafta diliyorum:))

Eklentiler

• $IMG-20140314-00159.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $IMG-20140314-00160.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG-20140314-00161.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 60

Yanaklarımı görüyorum artık demişsin ya, işyerinde ofiste yan odalardan duyulacak şekilde baya güldüm... Çok alemsin valla :))))

Merhaba güzel anneler... Artık son ayımıza girmiş bulunmaktayız allah yar ve yardımcımız olsun. Benim sezeryanım 37 de olacağı için 1 ayım kaldı diye hesap ediyorum.
Bebeği kilo almayan anneler anne karnında beslenemiyorsa dışarda beslenmesi daha hayırlı olacağı için erken doğum şart oluyor malesef. Şuan korksakta yapılacak birşey yok çocuk doğum zamanını ve şeklini kendi belirliyor. Doktorunuzu dinleyin muhakkak.

Kızımda yaşadım 3 hafta geriden geliyordu beslenemediği için kakasını yapmış içerde ben inat etmeye devam etseymişim karnımda ölürmüş. Prematüre bebeğe bakmak ilk aylar çok zor ama kendilerini daha çabuk toparlıyorlar merak etme cnm

Canım merhaba, geçmiş olsun güzel haberlerle gel inşallah.. Doktor için konuşmuştuk bi ara karar verdin mi nereye gidiyorsun şu anda?

Merhaba ben Acıbadem Hastanesine geçtim, kuzenimin doktoruna, çok sevdim kendisini keşke baştan sizin tavsiye ettiğinize gitseydim ya da bu hanımla başlasaymışım boşuna panik ve üzüntülü geçmiş ilk aylarım

kızlar bebek hareket etmiyor sanki sabahtan beri sıkıldım kafama takmayayım uyuyordur diyorum ama kaç saat oynamasa normaldir.doktora mı gitsem ne yapsam?

Bizimde bugun kontrol var 2de giricem bekliyorum sabirsizlikla suan nisada olan var mi acaba

anladim hayatim ucuna surucez dimi sadece kahwe yerine :87: cahillik cok zor

kızlar bebek hareket etmiyor sanki sabahtan beri sıkıldım kafama takmayayım uyuyordur diyorum ama kaç saat oynamasa normaldir.doktora mı gitsem ne yapsam?

canım benim doktorum 4-5 saat hareketsiz kalırsa bir tane şeker at dedi ağzına yine hareketlenmezse o zaman ara demişti, seninde şeker problemin var ama tatlı bişiler ye çok merak ettiysen yapacak bişey yok.
belkide uyuyordur merak etme sen

maşşalah kızna :))ay cnm benim kapı süsümle aynı gibi bende eminöne gitmek istiyorumda eşim götürmüyor yollarda doğurursun diye fiyatları nedir kapı süsü ne kadar mesela o melekler lavanta dolumu fiyatlarını yazarsan sepetn fiyatı felan ve magza adı verirsen eşime sipariş vereceğim o alır ay heycanlandım

Benim de aynı kiloda çıktı, doktorum normal dedi. (30+1)

Bilemedim ben onu şimdi. Aldım işte bi tanesinden. Okadar araştırmadım. Çünkü bebek sevmeyebiliyormuş dediler diye.

bi damakli emzik war birde anne gogus ucu gibi olan war canim......herkes damakli al dedi bana daha ii dedi.....avent istiodum ama aventin de damaklisini bulamadim o yuzden sordum....chiccoda war kaucuk damakli avent kadar ii dir tabiki dimi fiyatlar 3,,5 ayni cunku...

canım, benim belenen doğum tarihi 16 Mayıs. 32 haftaya girmiş oluyorum ama Dr. 30-31 falan dedi.

Bizimde bugun kontrol var 2de giricem bekliyorum sabirsizlikla suan nisada olan var mi acaba

bugün nts ye sokucaklar mı acaba canım seni nisa da bende cumartesi gideceğim 32.hafta ve raporu için kontroller 2 haftaya düşecek mi çok merak ediyorum haberlerini bekliyorum

Kızlarrrrrrr anammmmm bir ödemim var bir ödemim var anlatamam benim 37 numara ayaklarıma artık 39 numara ayakkabılar oluyor ellerim kapanmıyoru , yüzüm gözüm şiş deliricem yaaaaa en çok şu ödem mahvetti beni tansiyonuma sık sık bakıyorum 10 a 6 , 9 a 7 falan çıkıyor baya düşük en azından buna şükrediyorum. offf şu ödemler nasıl atılır bilmiyorum ki bir tarifi olan var mı bu konuda

canım sabah kalp sesini duymuştum demiştin. Acaba tekrar dinlesen mi? ben ayakta olduğum zaman hiç oynamıyor. Senin işin de yoğun olduğundan ve ayakta kaldığından olabilir belki içini ferah tut kafana takmamaya çalış, daha çok stres olma.

canım iş yerindeyken bazen anlaşılmıyor tempodan,yürüyüş falan yapabilirsen bir iki tur atabilirsin. içine sinmezse bir git gör istersen rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…