canım odem attırması sıkıntı olabilir.. bebegın suyunu da tuketmıyım durduk yere.. ben karbonatlı su ıcıyorum mesela hem mıde yanmasına hem de hemoroıde cok ıyı geldıgı ıcın.. ama o da odem attırıyor sanırım.. 15 mart randevumda suyum sınırda cıkmıstı...ki gunde neredeyse 4 kg su ıcıyorum.. bu sebeple sıkıntı olmaması acısından ödem sökturucuye gırmıyım dıyorum hıc.. ne yapıcam bılmıyorum.. tasıyamıyorum kendımı.. yanaklarımı goruyorum artık.. imdat
merhaba arkadaşlar
bugün doktoruma gittim....30+ 3 olduk...doktorum bebeğin boyu,kafa çevresi iyi ama kilosu düşük dedi...1.330 gr çıktı..... perşembe yine gel bakalım,bebeğin pozisyonundan olabilir...yine aynı çıkarsa doppler (2. düzey detaylı ultrason) istiycem dedi...en kötü ne olur dedim.....o da plesenta besleyemiyorsa erken alabiliriz bebeği dedi...moralim çok bozuk.böyle birşey yaşayan var mI?
Alın benden de o kadar Çıldırmak üzereyim gram uykum yok nası kalkıp işe gidicem ki
Canım merhaba, geçmiş olsun güzel haberlerle gel inşallah.. Doktor için konuşmuştuk bi ara karar verdin mi nereye gidiyorsun şu anda?
Ben de ogleden sonra gidiyorum kalabaliktan kacis yok ama kontrol oldugu icin araya girerim belki. Kizimda nstye cok girdim. Hic de bagiran cagiran gormedim merak ediyordum halbuki :) Sansa denk gelmez belki yine.
Sagol canim aslinda cok takmiyorum ama annem biraz moralimi bozdu. Ilac icmiyorum biraz da istahsizim, kilo alacagim diye yemedigimi dusunuyor. Vicdan yaptim o yuzden. Sali bakalim ne diyecek doktor. Senin bebegine de masallah. Guzel seyler duyarsin insallah.
Yaa bizimki de 400 gram almis iste. On gun Adana'daydim. Akrabalari falan gezdim. Hep et, kebap, ev yemekleri yedim. Yogurttu suttu kahvaltiydi pek dikkat etmedim. O etkiledi galiba. Bu hafta dedigin gibi ne bulursam yedim. Sut bile ictim:) ilaclari da aldim birseyler farkettiyse boyle devam ederim. Dedigin gibi hersey bebekler icin.
Evet canım. Çünkü biz farketmesek te banyodan sonra filan sürekli kuruyor gögüs ucu kremleri. Artık bu saatten sonra herhangi bir kremi sürmek iyi değil malum ilk sütle birlikte belki de gögüse sürülen ve emilerek içeri nufuz eden kısım da gelecek. En azından bu gögüs ucu kremlerimiz hem bebeğe zararlı değil, hem de alerji yaratma ihtimalleri çok düşük.
Emzirmeye ne kadar nemlendirilmiş başlarsak o kadar iyi olur. Gögüs yaraları da tıpkı pişik gibi, hiç oluşmadan önlemini almak lazım, bir kere olduktan sonrası zor
kızlar bebek hareket etmiyor sanki sabahtan beri sıkıldım kafama takmayayım uyuyordur diyorum ama kaç saat oynamasa normaldir.doktora mı gitsem ne yapsam?
Guzel Annelerrr merhaba,
gecen hafta cuma gunu ızın alıp, annemle nihayetinde eminönüne gidebildik. Kapı süsü hediyelere karar verdik ama benim herşeye burnunu sokan kocam benim de görmem lazım deyip alamadan geldik. Resimlerini aşağıda sizinle paylaşıyorum.
Doktor kontrolunu de gittik 31+0 da kızımız 1800gr, 43 cm olmus herzaman ki gibi yine yüzünü göstermedi. Ama bana benziyormus:)) hehehh
benden haberler bu kadar....
Herkese güzel bi hafta diliyorum:))
merhaba arkadaşlar
bugün doktoruma gittim....30+ 3 olduk...doktorum bebeğin boyu,kafa çevresi iyi ama kilosu düşük dedi...1.330 gr çıktı..... perşembe yine gel bakalım,bebeğin pozisyonundan olabilir...yine aynı çıkarsa doppler (2. düzey detaylı ultrason) istiycem dedi...en kötü ne olur dedim.....o da plesenta besleyemiyorsa erken alabiliriz bebeği dedi...moralim çok bozuk.böyle birşey yaşayan var mI?
Bilemedim ben onu şimdi. Aldım işte bi tanesinden. Okadar araştırmadım. Çünkü bebek sevmeyebiliyormuş dediler diye.
kızlar bebek hareket etmiyor sanki sabahtan beri sıkıldım kafama takmayayım uyuyordur diyorum ama kaç saat oynamasa normaldir.doktora mı gitsem ne yapsam?
haftan tam olarak kaç canım?
bana da plesenta besleyemiyor demedi,ihtimaller arasında saydı.perşembe tekrar bakacak,yanlış ölçüm olabilir bebeğin pozisyonundan dolayı dedi...
perşembe tekrar düşük çıkarsa kilosu o zaman detaylıda da bakarız dedi...
az önceki arkadaşlar haftamız neredeyse aynı o 30+1 ben 30+3,,,ona kilosu az dememiş mesela....
zayıf bir bebek de olabilir dedi, boyu falan normalmiş sadece kilo biraz geriden geliyor...
inşallah sende de bende de,diğer arkadaşlarda da sorun yoktur ve zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde alabiliriz bebeklerimizi kucağımıza....
tedbiri alıp tevekkü etmekten başka çaremiz yok...iyi düşünelim iyi olsun inşallah... :)
Bizimde bugun kontrol var 2de giricem bekliyorum sabirsizlikla suan nisada olan var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?