kızlar bebek hareket etmiyor sanki sabahtan beri sıkıldım kafama takmayayım uyuyordur diyorum ama kaç saat oynamasa normaldir.doktora mı gitsem ne yapsam?
Dahada çok erken bence. Ben bi hafta kala sürmeye başlayacağım.
maşşalah kızna :))ay cnm benim kapı süsümle aynı gibi bende eminöne gitmek istiyorumda eşim götürmüyor yollarda doğurursun diye fiyatları nedir kapı süsü ne kadar mesela o melekler lavanta dolumu fiyatlarını yazarsan sepetn fiyatı felanve magza adı verirsen eşime sipariş vereceğim o alır ay heycanlandım
Kızlarrrrrrr anammmmm bir ödemim var bir ödemim var anlatamam benim 37 numara ayaklarıma artık 39 numara ayakkabılar oluyor ellerim kapanmıyoru , yüzüm gözüm şiş deliricem yaaaaa en çok şu ödem mahvetti beni tansiyonuma sık sık bakıyorum 10 a 6 , 9 a 7 falan çıkıyor baya düşük en azından buna şükrediyorum. offf şu ödemler nasıl atılır bilmiyorum ki bir tarifi olan var mı bu konuda
Guzel Annelerrr merhaba,
gecen hafta cuma gunu ızın alıp, annemle nihayetinde eminönüne gidebildik. Kapı süsü hediyelere karar verdik ama benim herşeye burnunu sokan kocam benim de görmem lazım deyip alamadan geldik. Resimlerini aşağıda sizinle paylaşıyorum.
Doktor kontrolunu de gittik 31+0 da kızımız 1800gr, 43 cm olmus herzaman ki gibi yine yüzünü göstermedi. Ama bana benziyormus:)) hehehh
benden haberler bu kadar....
Herkese güzel bi hafta diliyorum:))
kızlar bebek hareket etmiyor sanki sabahtan beri sıkıldım kafama takmayayım uyuyordur diyorum ama kaç saat oynamasa normaldir.doktora mı gitsem ne yapsam?
yürü canım benim, oturarak çalışıyorsan hele ödem kaçınılmaz...bende de hafta içi inanılmaz ödem oluyor haftasonu telafi ediyorum, biraz hareket-yürüyüş ödem filan kalmıyor ama o zaman da belim ağrıyo..demedi deme
yalnız yüzüm şişiyor demişsin ya o tehlikeli olabilir bi doktorunu da ara sen belki idrar tahlili yaptırır çünkü illa tansiyon çıkacak diye bi şey yok Allah korusun
_nesh sen de yürü iki gözüm:))
canım benim doktorum 4-5 saat hareketsiz kalırsa bir tane şeker at dedi ağzına yine hareketlenmezse o zaman ara demişti, seninde şeker problemin var ama tatlı bişiler ye çok merak ettiysen yapacak bişey yok.
belkide uyuyordur merak etme sen
Tatli biseyler yesene hayatim varsa bide visne suyu ic
Kızlarrrrrrr anammmmm bir ödemim var bir ödemim var anlatamam benim 37 numara ayaklarıma artık 39 numara ayakkabılar oluyor ellerim kapanmıyoru , yüzüm gözüm şiş deliricem yaaaaa en çok şu ödem mahvetti beni tansiyonuma sık sık bakıyorum 10 a 6 , 9 a 7 falan çıkıyor baya düşük en azından buna şükrediyorum. offf şu ödemler nasıl atılır bilmiyorum ki bir tarifi olan var mı bu konuda
canım sabah kalp sesini duymuştum demiştin. Acaba tekrar dinlesen mi? ben ayakta olduğum zaman hiç oynamıyor. Senin işin de yoğun olduğundan ve ayakta kaldığından olabilir belki içini ferah tut kafana takmamaya çalış, daha çok stres olma.
canım iş yerindeyken bazen anlaşılmıyor tempodan,yürüyüş falan yapabilirsen bir iki tur atabilirsin. içine sinmezse bir git gör istersen rahatlarsın
çok az dinlenebileceğin bir yer varsa soluna doğru yat vurmaya başlar yada ufak bir kare çikolata ye şekerim var ama uyuyordur kesin annesi o gündüz uykusu
çok güzeller fiyatlarını yazabilirmisin kapı süsü ve sepetin bide bebekler kaç adet alıcaksın ve kaça... çok oldum ama
uyuyodur muhtemelen sabahta kalp atışını dinlemiştin bence biraz daha bekle sonra için rahat etmezse giderse
bu arada ilk hareketi hissettiğinde saat tutucakmışsın 2 saatte en az 10 kere hareket etmeliymiş bundan az olursa doktora gidilcekmiş
çok geeçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz. ben yaşamadım ama yaşayanı duydum evet. bebeği besleyemiyo plesanta oksijenide taşıyamıyo doğal olarak oyüzden erken alıyolar. inşallah yoktur öyle bişey. ama öyle olupta şuan tosun gibi bi oğllu vr tanışımızınmerhaba arkadaşlar
bugün doktoruma gittim....30+ 3 olduk...doktorum bebeğin boyu,kafa çevresi iyi ama kilosu düşük dedi...1.330 gr çıktı..... perşembe yine gel bakalım,bebeğin pozisyonundan olabilir...yine aynı çıkarsa doppler (2. düzey detaylı ultrason) istiycem dedi...en kötü ne olur dedim.....o da plesenta besleyemiyorsa erken alabiliriz bebeği dedi...moralim çok bozuk.böyle birşey yaşayan var mI?
canım bende geçen hafta 2 gün hareket etmedi akşamları 1 2 kıpırtı inat ettim gitmedim dra sonra düzeldi. ozmandan beride huzur vermiyokızlar bebek hareket etmiyor sanki sabahtan beri sıkıldım kafama takmayayım uyuyordur diyorum ama kaç saat oynamasa normaldir.doktora mı gitsem ne yapsam?
arkadaşlar süt içiyor musunuz? içiyorsanız nasıl süt içiyorsunuz ve ne kadar? kutu süt mü? alıp kendiniz kaynatıp mı?
yemek yedim geldim şimdi oynamaya başladı çok şükür.az az kıpırdandı şimdilik biraz içim rahatladı.ama hala çok yavaş hareketleri.
sedoss tuzlu yemiyorsun dimi canım birde oturarak çalışıyorsan oda ödeme neden oluyor.
Yanaklarımı görüyorum artık demişsin ya, işyerinde ofiste yan odalardan duyulacak şekilde baya güldüm... Çok alemsin valla :))))
canım bende geçen hafta 2 gün hareket etmedi akşamları 1 2 kıpırtı inat ettim gitmedim dra sonra düzeldi. ozmandan beride huzur vermiyokorkma bişey yoktur kendini kasarsan dahada hareketsizleşir. biraz dinle kendini müzik eç rahatla takip et bakalım hemen telaşlanma
canım ben akşamları 1 bardak ballı süt içiyorum. pınarın laktozsuz sütü var kutuda 500 ml. gazda yapmıyo rahatım yaniarkadaşlar süt içiyor musunuz? içiyorsanız nasıl süt içiyorsunuz ve ne kadar? kutu süt mü? alıp kendiniz kaynatıp mı?
yalan değil
heleki yazarken klavyeye bakıyoruzya net bi şekilde tepecik tepecik önümdeler
arkadaşlar süt içiyor musunuz? içiyorsanız nasıl süt içiyorsunuz ve ne kadar? kutu süt mü? alıp kendiniz kaynatıp mı?
amin canım aminnn.. sonlar daha zormuş vallahi. benimde yarım saat kadar sancım oldu öğlen belimden kasıklarıma doğru karnım taş gibi oldu yine. öğle arasıydı dr da yoktu arayamadm. geçti şimdi çok şükürde korkuyorum ister istemez. tekrar aradım acil sezeryana girmiş. yanındaki kızla konuştum normal geçtiyse son haftalar artık olacak diyo. bidaha olursa için rahat etmezse gel dedi. ayyy ayyy annelik ne zormuş daha karnımızdayken.. çıkınca neler olcak kimbilir. biz 4 kardeşiz aramızda 2şer yaş var. şimdi düşünüyorum ve anneme helal olsun sana diyorum başkada bişey diyemiyorumçok meraklanıyorum gerçektende son haftalar daha tehlikeli şekerli anne olduğum için evde kalp sesi dinliyorumda keşke iş yrinede getirseydim bu durumlarda çok rahatlatıyor.ben oğlumda da böyle sürekli takipteydim allahım son aylarımız hepimize yardım etsin
şimdi okurken bende baktım benimde hafif belli yani yanaklar
doğumdan sonra ınseler bari..
ne cektik bee....hadi ben 11 e kadar uyudummmm sen naptin kiamam ya....
Merhaba ben Acıbadem Hastanesine geçtim, kuzenimin doktoruna, çok sevdim kendisini keşke baştan sizin tavsiye ettiğinize gitseydim ya da bu hanımla başlasaymışım boşuna panik ve üzüntülü geçmiş ilk aylarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?