2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar bebek hareket etmiyor sanki sabahtan beri sıkıldım kafama takmayayım uyuyordur diyorum ama kaç saat oynamasa normaldir.doktora mı gitsem ne yapsam?

çok az dinlenebileceğin bir yer varsa soluna doğru yat vurmaya başlar yada ufak bir kare çikolata ye şekerim var ama uyuyordur kesin annesi o gündüz uykusu

Dahada çok erken bence. Ben bi hafta kala sürmeye başlayacağım.

walla catlak kremini okadar erken basladim kullanmaya....hemde cok kaliteli bisi aldik ama catladim catir catir bilmuorum belki genetik oldugu icinnn dir..kullancaz artik napalim...

canım süsleri Havuzluhan da sorduk mağaza ismini hatırlamıyorum ama havuzlu hanın 2. katındaydı. Kapı süsü :35tl, melekler lavantalı tanesi 2,5tl, sepet de 35tl idi ama peşin ödemeye indirim yapıyor. Bide almaya karar verirsen mutlaka sabah erken gidin derim 11:00 den sonra gezilmiyor.

yürü canım benim, oturarak çalışıyorsan hele ödem kaçınılmaz...bende de hafta içi inanılmaz ödem oluyor haftasonu telafi ediyorum, biraz hareket-yürüyüş ödem filan kalmıyor ama o zaman da belim ağrıyo..demedi deme

yalnız yüzüm şişiyor demişsin ya o tehlikeli olabilir bi doktorunu da ara sen belki idrar tahlili yaptırır çünkü illa tansiyon çıkacak diye bi şey yok Allah korusun

_nesh
sen de yürü iki gözüm:))

çok güzeller fiyatlarını yazabilirmisin kapı süsü ve sepetin bide bebekler kaç adet alıcaksın ve kaça... çok oldum ama

kızlar bebek hareket etmiyor sanki sabahtan beri sıkıldım kafama takmayayım uyuyordur diyorum ama kaç saat oynamasa normaldir.doktora mı gitsem ne yapsam?

uyuyodur muhtemelen sabahta kalp atışını dinlemiştin bence biraz daha bekle sonra için rahat etmezse giderse

bu arada ilk hareketi hissettiğinde saat tutucakmışsın 2 saatte en az 10 kere hareket etmeliymiş bundan az olursa doktora gidilcekmiş

Aaaaa hiç bilmiyordum canım uyardığın için teşekkür ederim dediğin gibi bi sorayım doktoruma yarın

arkadaşlar süt içiyor musunuz? içiyorsanız nasıl süt içiyorsunuz ve ne kadar? kutu süt mü? alıp kendiniz kaynatıp mı?

Tatli biseyler yesene hayatim varsa bide visne suyu ic

canım iş yerindeyken bazen anlaşılmıyor tempodan,yürüyüş falan yapabilirsen bir iki tur atabilirsin. içine sinmezse bir git gör istersen rahatlarsın

çok az dinlenebileceğin bir yer varsa soluna doğru yat vurmaya başlar yada ufak bir kare çikolata ye şekerim var ama uyuyordur kesin annesi o gündüz uykusu

yemek yedim geldim şimdi oynamaya başladı çok şükür.az az kıpırdandı şimdilik biraz içim rahatladı.ama hala çok yavaş hareketleri.

sedoss tuzlu yemiyorsun dimi canım birde oturarak çalışıyorsan oda ödeme neden oluyor.

çok geeçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz. ben yaşamadım ama yaşayanı duydum evet. bebeği besleyemiyo plesanta oksijenide taşıyamıyo doğal olarak oyüzden erken alıyolar. inşallah yoktur öyle bişey. ama öyle olupta şuan tosun gibi bi oğllu vr tanışımızın

canım bende geçen hafta 2 gün hareket etmedi akşamları 1 2 kıpırtı inat ettim gitmedim dra sonra düzeldi. ozmandan beride huzur vermiyo korkma bişey yoktur kendini kasarsan dahada hareketsizleşir. biraz dinle kendini müzik eç rahatla takip et bakalım hemen telaşlanma

arkadaşlar süt içiyor musunuz? içiyorsanız nasıl süt içiyorsunuz ve ne kadar? kutu süt mü? alıp kendiniz kaynatıp mı?

Ben kutu içmedim sade olarak ama hazır sütle birşey yaptığımda yememezlikte etmiyorum..
Genelde günlük içtiğimi kayınpederim sağolsun tanıdığı birinden alıyor o kaynatıp gönderiyor :) Malum süt bulmakta bir dert büyük yerlerde..
Kayınpederimin gönderdiğini birşey yaparken kullanmıyorum o yüzden,sek içiyorum
Hergün 1 bardak içiyorum,olmadığında ara vermiş oluyorum 1-2 gün..

Çok sevindim :) Aklımdaydın..
Bu genel birşey olabilir mi? Hareketler geçen haftaya göre daha sert ama daha az..Çok uyuyorlarmış sanırım artık :) Büyüdükleri içinde yerleri daralıyormuş gün geçtikçe..

Son düzenleme:

çok meraklanıyorum gerçektende son haftalar daha tehlikeli şekerli anne olduğum için evde kalp sesi dinliyorumda keşke iş yrinede getirseydim bu durumlarda çok rahatlatıyor.ben oğlumda da böyle sürekli takipteydim allahım son aylarımız hepimize yardım etsin

canım ben sütçüden alıyorum kaynatıp içiyorum, her akşam bir bardak içiyorum, bu hafta kaçırdım sütçüyü Atatürk Orman Çiftliği içicem artık bu hafta

Son düzenleme:
amin canım aminnn.. sonlar daha zormuş vallahi. benimde yarım saat kadar sancım oldu öğlen belimden kasıklarıma doğru karnım taş gibi oldu yine. öğle arasıydı dr da yoktu arayamadm. geçti şimdi çok şükürde korkuyorum ister istemez. tekrar aradım acil sezeryana girmiş. yanındaki kızla konuştum normal geçtiyse son haftalar artık olacak diyo. bidaha olursa için rahat etmezse gel dedi. ayyy ayyy annelik ne zormuş daha karnımızdayken.. çıkınca neler olcak kimbilir. biz 4 kardeşiz aramızda 2şer yaş var. şimdi düşünüyorum ve anneme helal olsun sana diyorum başkada bişey diyemiyorum

ne cektik bee....hadi ben 11 e kadar uyudummmm sen naptin kiamam ya....

Valla baktım olacak gibi değil gitmedim işe :)) gerçi alarm çalınca 6da yine bi kaçtı uykum, çok ilginç iki saat uyumuş olmama rağmen yine kaçtı bu sefer inat ettim gitmiyorum okula dedim yeter bu uykusuzluk beee

Zararın neresinden dönersen kardır canım en sonunda içine sinen birini bulmuşsun ya çok sevindim. Bebişinle ilgili gelişmeleri yaz mutlaka.. Güzel haberlerini bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…