arkadaşlar süt içiyor musunuz? içiyorsanız nasıl süt içiyorsunuz ve ne kadar? kutu süt mü? alıp kendiniz kaynatıp mı?
haftan tam olarak kaç canım?
bana da plesenta besleyemiyor demedi,ihtimaller arasında saydı.perşembe tekrar bakacak,yanlış ölçüm olabilir bebeğin pozisyonundan dolayı dedi...
perşembe tekrar düşük çıkarsa kilosu o zaman detaylıda da bakarız dedi...
az önceki arkadaşlar haftamız neredeyse aynı o 30+1 ben 30+3,,,ona kilosu az dememiş mesela....
zayıf bir bebek de olabilir dedi, boyu falan normalmiş sadece kilo biraz geriden geliyor...
inşallah sende de bende de,diğer arkadaşlarda da sorun yoktur ve zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde alabiliriz bebeklerimizi kucağımıza....
tedbiri alıp tevekkü etmekten başka çaremiz yok...iyi düşünelim iyi olsun inşallah... :)
kızlar bebek hareket etmiyor sanki sabahtan beri sıkıldım kafama takmayayım uyuyordur diyorum ama kaç saat oynamasa normaldir.doktora mı gitsem ne yapsam?
arkadaşlar süt içiyor musunuz? içiyorsanız nasıl süt içiyorsunuz ve ne kadar? kutu süt mü? alıp kendiniz kaynatıp mı?
sizin yanaksa sadece iyi kızlar benim bir de tombik bir burnum var önümü zor görüyorum artık zaten yanaklı bir insandım, pofuduk oldum
gecen hafta bogaz agrima iyi gelsin diye ictim.balli sut.gunluk sise sut.esim almis yine dun kirmamak icin ictim pekmezle bu kez.hamileligimdeki 2.sut sisesi.sut sevmem hicarkadaşlar süt içiyor musunuz? içiyorsanız nasıl süt içiyorsunuz ve ne kadar? kutu süt mü? alıp kendiniz kaynatıp mı?
gecen hafta bogaz agrima iyi gelsin diye ictim.balli sut.gunluk sise sut.esim almis yine dun kirmamak icin ictim pekmezle bu kez.hamileligimdeki 2.sut sisesi.sut sevmem hic
yemek yedim geldim şimdi oynamaya başladı çok şükür.az az kıpırdandı şimdilik biraz içim rahatladı.ama hala çok yavaş hareketleri.
sedoss tuzlu yemiyorsun dimi canım birde oturarak çalışıyorsan oda ödeme neden oluyor.
ben leş gibi süt içerim bana mısın demez kilo kilo..
corn flakes yerim yarım kilo sütle.. akşam yatmadan içerim koca bir bardak.. öle kaynatmam hayatta! buz gibi soguk dolaptan..ooh olsa da icsek :)
evlenmeden once pınar süt içiyordum evlendikten sonra mis süte başladım. tadı güzel. agızda kotu bır tat bırakan sutlerden degıl. kutu da ıcerım gunluk sek sutler var onlar da guzel oluyor..
kısacası sut secmemiçerim
Maşallah canım yaaaa özendim valla :)
arkadaşlar dr dan geldim suyum azalmış. bu durum doğumu erkene mi çekior?
bugün nts ye sokucaklar mı acaba canım seni nisa da bende cumartesi gideceğim 32.hafta ve raporu için kontroller 2 haftaya düşecek mi çok merak ediyorum haberlerini bekliyorum
Sancin agrin kanaman vs yoksa sokmuyo ntsye raporumualdim bugun artik ev hanimi oldum:) iki haftaya indirdi kontrolleri kizim 32+0 bugun 1800 gr olmusuz:)
Sancin agrin kanaman vs yoksa sokmuyo ntsye raporumualdim bugun artik ev hanimi oldum:) iki haftaya indirdi kontrolleri kizim 32+0 bugun 1800 gr olmusuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?