2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
arkadaşlar süt içiyor musunuz? içiyorsanız nasıl süt içiyorsunuz ve ne kadar? kutu süt mü? alıp kendiniz kaynatıp mı?

Ben uzun omurlu light sut icmeye calisiyorum.light sutun kalsiyum orani daha fazla oluyor tavsiye ederim.gunde dolu dolu koca bir bardak iciyorum.yaklasik 350 gram falandir

Kontrolünde öyle bile dese sakın tek bir doktorun lafı ile hareket etme. Teyzemin torununada öyle dediler alalım beslenmiyor dediler. Başka doktora gittiler öyle saçmalık mı olur neden beslenemesin dedi ve zamanında doğdu bebeği. Aklınızda bulunsun.

kızlar bebek hareket etmiyor sanki sabahtan beri sıkıldım kafama takmayayım uyuyordur diyorum ama kaç saat oynamasa normaldir.doktora mı gitsem ne yapsam?

Benimkide eskisi gibi güp güp vurmuyor artık ama ittiriyor işte. Sertlik oluyor ittirdiği yerde. Küçük bi çikolata ye canım şekerin var ama ufacıktan bişey olmaz yine hareket etmezse ittirmezse ara doktorunu

arkadaşlar süt içiyor musunuz? içiyorsanız nasıl süt içiyorsunuz ve ne kadar? kutu süt mü? alıp kendiniz kaynatıp mı?

ben sütü hiç sevmem sade sütü içemiyorum ama süte bisküvi doğrayıp yiyorum bebek gibi onu bayıla bayıla yiyorum bide sütlü tatlı sık sık yapıp yiyorum öyle telafi etmeye çalışıyorum ,süt olarakta ülkerin kutu sütünü alıyoruz

sizin yanaksa sadece iyi kızlar benim bir de tombik bir burnum var önümü zor görüyorum artık zaten yanaklı bir insandım, pofuduk oldum

O burundan bendede var. Hemde 1. Aydan beri. Hatta 6 haftalıkken komşumuz belli zaten burnun tokmak gibi olmuş demişti şimdi dahada şiş

gecen hafta bogaz agrima iyi gelsin diye ictim.balli sut.gunluk sise sut.esim almis yine dun kirmamak icin ictim pekmezle bu kez.hamileligimdeki 2.sut sisesi.sut sevmem hic

çılgınlar gibi içiyorum ama hamilelikle alakası yok ben dolabı açıp serinlemek için süt kutusuna dadanırdım eskiden beri değişen bi şey olmadı, günde yarım lt. falan içiyorumdur...her zaman soğuk ve sade tabiki...

önceden aoç/sek günlük içerdim sonra şeker diyetiyle light içmeye başladım ama vücudum normale dönünce ben de günlük sütüme dönerim inşallah

Son düzenleme:

ben leş gibi süt içerim bana mısın demez kilo kilo..

corn flakes yerim yarım kilo sütle.. akşam yatmadan içerim koca bir bardak.. öle kaynatmam hayatta! buz gibi soguk dolaptan..ooh olsa da icsek :)
evlenmeden once pınar süt içiyordum evlendikten sonra mis süte başladım. tadı güzel. agızda kotu bır tat bırakan sutlerden degıl. kutu da ıcerım gunluk sek sutler var onlar da guzel oluyor..

kısacası sut secmem içerim

gecen hafta bogaz agrima iyi gelsin diye ictim.balli sut.gunluk sise sut.esim almis yine dun kirmamak icin ictim pekmezle bu kez.hamileligimdeki 2.sut sisesi.sut sevmem hic

Canim sutle pekmezi karistirmamak gerekiyor. Ikisinin de varsa vitamini ölüyor. Pekmezin malesef boyle bir ozelligi var sut urunleriyle birlikte tuketilmemesi yani. Hani kan ilaclarini da sut urunleriyle karistirmiyoruz ya onun gibi. Aklinda bulunsun. Sutu ben de sevmem de o yuzden biliyorum.Mecbur balla karistirip iciyorum. Onda da sut cok sicak olmamali bu kez balin degeri gidiyormus. Karisik isler.

Aslını istersen biraz tuzu kaçırıyorum galiba canım aslında hareket etmeye çalışıyorum ama yetrli olmuyor sanırım ama çok hareket edince de alt kısımda baskı ve ağrı hissediyorum o yüzden korkuyorum yürüyüşleri falan bıraktım diyebilirim sadece evin içinde dolaşıyorum ama haklısın söylediklerinmin hepsi ben de var malesef peki bunu giderebilecek bir bitki çayı falan yok mu acaba bu arada korkma arkadaşım benim ufaklık da öyle dünden önceki gün çok usluydu hiç kıprtı yoktu dünse tam bi canavardı sanırım onlar da kendilerine göre ayarlıyorlar dinlenecekleri zamanları :)

Maşallah canım yaaaa özendim valla :)

kızlar
vajinal akıntınız nasıl,benimki berrak,su gibi damla şeklinde geliyor
bebişin suyu diye korktuk,dr a gittik,suyu normal dedi

bugün nts ye sokucaklar mı acaba canım seni nisa da bende cumartesi gideceğim 32.hafta ve raporu için kontroller 2 haftaya düşecek mi çok merak ediyorum haberlerini bekliyorum

Sancin agrin kanaman vs yoksa sokmuyo ntsye raporumualdim bugun artik ev hanimi oldum:) iki haftaya indirdi kontrolleri kizim 32+0 bugun 1800 gr olmusuz:)

Sancin agrin kanaman vs yoksa sokmuyo ntsye raporumualdim bugun artik ev hanimi oldum:) iki haftaya indirdi kontrolleri kizim 32+0 bugun 1800 gr olmusuz:)

ohh ne güzel darısı başıma maşallah prensesine artık cumartesi inşallah bakalım benim tosunpaşam kaç gr olmuş acaba gelsin bir an önce cumartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…