2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım makıneye koyulursa çizilirmiş.. sert kısımlarını kaynatıp yumusak kısımlarının elde yıkanması gerekıyormus..bıze satıcı kız oyle soyledı.. sen bılırsın :)

Ilk seferde kaynatiliyor sadece sanirim sonra hep elde ve özel fircasiyla yikiycaz biberonlari ve emzikleri sanirim ? eltimin öyle yaptigini göruyordum ama hic dikkat edipte sormadim makineye atildiginida görmemistim gercekten...

Bide mamajoo ya baktim nedense hep turkiyede var yasadigim ulkede (isvecte) mamajoo yok hangi siteye baktiysam ameda madela avent vs var..
cogu zaman burada olmayan seyleri ebay den siparis ediyoruz ama oradada bulamadim sansima bulsaydim onu alirdim hem elektrikli hem sevilmis bir urun Turkiyede... hemde fiyatlati bu avente madelaya göre uygun ama yokk

Slm kizlar bugun kizimi gordum.32+0 raporumu aldim.calismayacagim.zaten bir kac haftadir calismiyordum.bebegim 2 kg boyu 42 cm doktor gununde gidiyor dedi.14/7 tansiyonum yuksek diye hapa basladik.bi de 2 gundur basurum.krem verdi.3 hafta sonraya cagirdi.iyiyiz masallah teyzeleri.

Canm bende cok terliyorum malesef atlette uyuyorum ama yine de terliyorum ve keske sadece uykuda terleseydim sikayet etmezdim ama biraz fazla hareket edincede terliyorum oyuzden sabah aksam banyo yapasim var.. Benimde karnimin rengi koyu olmus yazin cok bronzlasmistim ama bronzluk geciyor derken tekrar koyu olmus olsun ama gunessiz esmerlesmis göbisim
Bide kan ilacini kesme derim hamilelikte en gerekli sey o ilac... ben 1 gun icemedim diye ertesi gun esim hemen gidip almis normalde vitamin haplarini unutsam da icmesemde umursanmaz pek ama kan ilaci önemli bebisinde senin kanindan faydalaniyor ve dogumda zaten fazlasiyla kanamamiz olucak kana ihtiyacimiz var oyuzden birakmani hic tavsiye etmiyorum mide yanmasi cok yapiyor biliyorum ayni sorun bendede var ama idare edicez az kaldi :))
bide bende tiroid var yillardir ilac tedavisi oluyorum... bi kere kafama göre skilip birakmistim doktora kan vermeye gittigimde dozunu asiri yukseltti ya kullanmiyorsun yada dozu cok az denmisti kiloda almistim anliycagin kafama göre ilac birakmamaya karar verdim artik

canım tuzu azalt tabiki bol su iç. bitki çayları pek önerilmiyor ya hamilelikte bende bilmiyorum

süt güzel şeydir

hoşgeldinn :) bebek buyudukce suyun azalır canım cok normal.. çoğalsa daha kotuydu.. zamanında dogacak ınsallah sen ıcını ferah tut.

benim suyun çoğalıyor ne olurki erken doğummu
şekerli annelerde oluyormuş bebekte iki hafta önde zaten.

süt güzel şeydir

hoşgeldinn :) bebek buyudukce suyun azalır canım cok normal.. çoğalsa daha kotuydu.. zamanında dogacak ınsallah sen ıcını ferah tut.

sevindim bunu duyduğumaaaaa zaten ben böbrek sıkıntımdan dolayı nerdeyse 5lt su içiorum şaşırdım yani

Estagfullah canım benim tövbe tövbe... Ben ucuna sürüyorum, koyu kısım yara oluyor mu hiç bilmiyorum merak ettim ben de şimdi.

anladim canikom saol yaaa....gobek catlaklarimaaa benzemez insallah bundan bari memnun kalirim....

senle aynıyız cnmmm çalışabilirimi aldım bnde ama dr biras gönülsüz verdi suyum azalmış 5ten sonra yatacaksın dedi. bnm kızımda 2150 gr ama kafa yapısı büyük dedi. bunu hep diodu sona doğru düzelir demişti ama hala bi düzeşlme yok tedirgin oldum da bakalım Allaha emanetiz. banada 20 gün sonra gel dedi

suyun alt sınırda dedi bol su iç dedi bnm zaten böbrekte sıkıntı olduğu için nerdeyse 5 lt su içiom daha fazlada içemem yanii:d

canim benim suyumda azcik sinirinda altinda hatta dedi visne suyu kizilcik suyu ic dedi....ben herkesten topluom visnelerini ewde kaynatiom....

O zaman avent alcan canım aynısıymıs zaten üretim yerleri :) ben fırca falan almadım bakalım bi eger yıkamada sorun yasarsam o zaman strrilizator bile alırım farketmez bi kullanmaya baslayılm da hayırlısıyla :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

suyun alt sınırda dedi bol su iç dedi bnm zaten böbrekte sıkıntı olduğu için nerdeyse 5 lt su içiom daha fazlada içemem yanii:d

Oooofff zaten 5 lt su ıle sana baska sey yıyecek mıde kalmaz ki? Hay Allah neden boyle azalmıs bırden bıre acaba?
Uzulme canım hayırlısı olsun, yavrun ıcın nerde durması sağlıklı ıse oyle olsun ınsallah ıcerıde bekler.

Hadi ter neyse de ben kanım pıhtılaştığı için kan ilacına son vermek istemiştim devam edeyim bari..mide yanmasına ve tiroide gunde 1cay kaşığı sodyum bikarbonat hakkımız var ben de içiyorum valla :)) ii gelio. Yanmam azalıo hatta bazen hiç yanmıyor. Bakalım ya bian önce doğursaydık iyiydi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anladim canikom saol yaaa....gobek catlaklarimaaa benzemez insallah bundan bari memnun kalirim....

Çok mu çatladı canım? Belki doğumdan sonra göbek indikçe belli belirsiz kalır.
Sen yine de kremleri sürmeye devam et. Ben doğumdan sonra bıle elımde kalanları sürmüştüm hep.

Son düzenleme:
bende acayip süt delisiyimdir hamilelikten öncede içerdim şimdi de ülker içimin lihtynı içom yada yarım yağlısını sabah ben çok erken uyanırım 6 gibi ozaman koca bi bardak soğuk olarak içiyom kahvaltı saatine kadar idare ediyor

bide doktorum çavdar ekmeği yememi önermişti doktorum sizinde aklınızda bulunsun bende biraz şekerliyimde o yüzden kesinlikle beyaz ekmek yok demişti bende kepek yiyorum zaten demiştim ama o da iyi değilmiş kandaki demiri mi ne emiyomuş öle bişeler demişti

Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla bebeklerin ağzına direkt ya da dolaylı olarak giden herşey steril ediliyor ilk 6 ay.
Bir çocuk doktoruna danışşanız bilgi verecektir, eğer doğumdan sonra gideceğiniz doktor belliyse sorabilir misniz, çok merak ediyorum steril olayını bu kadar kafaya takan bir tek ben miyim diye?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…