anladim hayatim ucuna surucez dimi sadece kahwe yerine :87: cahillik cok zor
arkadaşlar dr dan geldim suyum azalmış. bu durum doğumu erkene mi çekior?
canım makıneye koyulursa çizilirmiş.. sert kısımlarını kaynatıp yumusak kısımlarının elde yıkanması gerekıyormus..bıze satıcı kız oyle soyledı.. sen bılırsın :)
ben de oyle dusunuyorum ama kuzenım falan cok heves etmıs kurabıye falan yapacakmıs.. bilmiyorum.. kımsenın hevesı kursagında kalsın ıstemıyorum.. benimki hep kaldıgı icın..bakalım hayırlısı..
bır de gogus pompası olarak ben mamajoo nunkını aldım.. aventin aynısı.. çekiş gucu cok ıyı.. sadece onun yerlı uretımı.. o sebeple garantı sartları falan daha faydalı bızım ıcın.. 2 sene garantı verıyor , motorunda bı sıkıntı varsa anında degısım yapıyor.. vs.. ınternette 150 tl .. bı arastır derım canım.. ben gıdıp açığını gördüm dıger secenekler de acıktı hepsını tek tek denettım (balonla denıyolar) en ıyısı mamajoo gıbı geldı bana.. hastanelerde de o kullandırılıyormus.. bılgın olsunn :)
Canm bende cok terliyorum malesef atlette uyuyorum ama yine de terliyorum ve keske sadece uykuda terleseydim sikayet etmezdim ama biraz fazla hareket edincede terliyorumkızlar ben cok terlıyorum yaa..
cts gunu dr normal dedı (tabııkı)
ama öluyorum terden... bır de kanım cok koyulastı.. dr a sormayı unuttum ne yapayım dıcektım .. kan ılacını falan kestıgımı soyledım ses cıkarmadı (yada duymadı)
gecen gun elımı kestım sankı mutasyona ugramısım gıbı kan akmadı sadece kan kabuk oldu bıanda.. kanım damardan gecmıyor artık.. heryerım karıncalanıyor.. aspirin alsam nolur sızce?
Aslını istersen biraz tuzu kaçırıyorum galiba canım aslında hareket etmeye çalışıyorum ama yetrli olmuyor sanırım ama çok hareket edince de alt kısımda baskı ve ağrı hissediyorum o yüzden korkuyorum yürüyüşleri falan bıraktım diyebilirim sadece evin içinde dolaşıyorum ama haklısın söylediklerinmin hepsi ben de var malesef peki bunu giderebilecek bir bitki çayı falan yok mu acaba bu arada korkma arkadaşım benim ufaklık da öyle dünden önceki gün çok usluydu hiç kıprtı yoktu dünse tam bi canavardı sanırım onlar da kendilerine göre ayarlıyorlar dinlenecekleri zamanları :)
süt güzel şeydir
hoşgeldinn :) bebek buyudukce suyun azalır canım cok normal.. çoğalsa daha kotuydu.. zamanında dogacak ınsallah sen ıcını ferah tut.
süt güzel şeydir
hoşgeldinn :) bebek buyudukce suyun azalır canım cok normal.. çoğalsa daha kotuydu.. zamanında dogacak ınsallah sen ıcını ferah tut.
Canım sağlıkçılar vardı aramızda daha iyi ynt verirler, doktr baska bırsey demedı mı?
Estagfullah canım benim tövbe tövbe... Ben ucuna sürüyorum, koyu kısım yara oluyor mu hiç bilmiyorum merak ettim ben de şimdi.
Slm kizlar bugun kizimi gordum.32+0 raporumu aldim.calismayacagim.zaten bir kac haftadir calismiyordum.bebegim 2 kg boyu 42 cm doktor gununde gidiyor dedi.14/7 tansiyonum yuksek diye hapa basladik.bi de 2 gundur basurum.krem verdi.3 hafta sonraya cagirdi.iyiyiz masallah teyzeleri.
bilgisayar başında oturmaktan totom acıdııııııııı
suyun alt sınırda dedi bol su iç dedi bnm zaten böbrekte sıkıntı olduğu için nerdeyse 5 lt su içiom daha fazlada içemem yanii:d
Ben aldım canım iyi olduğunu duymuştum oyüzden aldım. Avent philips benimki 40 liraya aldım.
Ilk seferde kaynatiliyor sadece sanirim sonra hep elde ve özel fircasiyla yikiycaz biberonlari ve emzikleri sanirim ? eltimin öyle yaptigini göruyordum ama hic dikkat edipte sormadim makineye atildiginida görmemistim gercekten...
Bide mamajoo ya baktim nedense hep turkiyede var yasadigim ulkede (isvecte) mamajoo yok hangi siteye baktiysam ameda madela avent vs var..
cogu zaman burada olmayan seyleri ebay den siparis ediyoruz ama oradada bulamadim sansimabulsaydim onu alirdim hem elektrikli hem sevilmis bir urun Turkiyede... hemde fiyatlati bu avente madelaya göre uygun ama yokk
suyun alt sınırda dedi bol su iç dedi bnm zaten böbrekte sıkıntı olduğu için nerdeyse 5 lt su içiom daha fazlada içemem yanii:d
Canm bende cok terliyorum malesef atlette uyuyorum ama yine de terliyorum ve keske sadece uykuda terleseydim sikayet etmezdim ama biraz fazla hareket edincede terliyorumoyuzden sabah aksam banyo yapasim var.. Benimde karnimin rengi koyu olmus yazin cok bronzlasmistim ama bronzluk geciyor derken tekrar koyu olmus olsun ama gunessiz esmerlesmis göbisim
Bide kan ilacini kesme derim hamilelikte en gerekli sey o ilac... ben 1 gun icemedim diye ertesi gun esim hemen gidip almis normalde vitamin haplarini unutsam da icmesemde umursanmaz pek ama kan ilaci önemli bebisinde senin kanindan faydalaniyor ve dogumda zaten fazlasiyla kanamamiz olucak kana ihtiyacimiz var oyuzden birakmani hic tavsiye etmiyorummide yanmasi cok yapiyor biliyorum ayni sorun bendede var ama idare edicez az kaldi :))
bide bende tiroid var yillardir ilac tedavisi oluyorum... bi kere kafama göre skilip birakmistim doktora kan vermeye gittigimde dozunu asiri yukseltti ya kullanmiyorsun yada dozu cok az denmisti kiloda almistim anliycagin kafama göre ilac birakmamaya karar verdim artik
anladim canikom saol yaaa....gobek catlaklarimaaa benzemez insallah bundan bari memnun kalirim....
O zaman avent alcan canım aynısıymıs zaten üretim yerleri :) ben fırca falan almadım bakalım bi eger yıkamada sorun yasarsam o zaman strrilizator bile alırım farketmez bi kullanmaya baslayılm da hayırlısıyla :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?