2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Çok mu çatladı canım? Blki doğumdan sonra göbek indikçe belli belirsiz kalır.
Sen yine de kremleri sürmeye devam et. Ben doğumdan sonra bıle elımde kalanları sürmüştüm hep.

bende çatladığımı farkettim ama karnım belim falan değil daha oralarda bişe yok böle bacaklarımın ön tarafları kasıklarıma yakın yerlerde avuç içi kadar bi alan çatlamış ilğinç geldi oraların çatlaması bide çatlak nası oluyo acaba derdim görünce anladım böle kaslar açılıyo gibi bi durummuş bende karnımda gördüğüm her damara çatlak gözüyle bakıyodum ama şimdi onların masum damarlar olduğunu anladım

Sorar paylaşırım canım bi tanıdığın cocuk dru tanıdığı vardı. Ona sorayım haber veririm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok mu çatladı canım? Blki doğumdan sonra göbek indikçe belli belirsiz kalır.
Sen yine de kremleri sürmeye devam et. Ben doğumdan sonra bıle elımde kalanları sürmüştüm hep.

yaniii cok degil ama bella b kullandim bide bi dunya nemlendirici cok az olur o kadar paralar harcadim die sandim.....ondan hayal kirikligim ama pes etmiorum suruom tabi....dilerim gecer yada azalir...

KİVİ : C vitamini deposudur.
Bir adet kivide günlük alınması gereken C vitamini ihtiyacından fazlası vardır.
Kivinin bitkisel besinleri DNA'yı korur. Antioksidan özelliği vardır.
Kan şekeri kontrolü için yararlıdır.
Kolon kanserini engellenmesine yardımcı olmaktadır.
Astıma karşı koruma sağlar.
Kan inceltici özelliğiyle kan pıhtılaşması riskini önemli bir şekilde düşürmekte ve kanınızdaki yağ miktarını azaltmaktadır.1 adet kivi 46 kalori.
Bari ilaçsız,vitaminli bir şekilde dengelersin
Sindirim sistemi içinde yararlı olduğunu biliyorum..
Günde 1 kivi öneriliyor hamilelere..

Son düzenleme:
Kızlar bende cok ufak catladım tek biyerim catladı..ama orası onceden (nedendir bilinmez)catlaktı .. Şimdi yürüyo yani büyüyo yaklaşık 5cm oldu ve dr orada cihazı gezdirdiğinde açıldığını hissediyorum ama malesefki evladımın kafası tam da orada :) canı sağolsun varsın catliyim :) şekil olur

Yaaa sorma oralar ilk çatlayan yerler. Benım genc kızlıgımda catlamıstı. Hamılelıkte oyle catlagım olmadı. Genc mızlıkta bacaklar cator catır catladı, gecmıyor ve azalmıyor da meretler(

Canım bana herseyı yedır kivi deme!! Yemediğim tek bişey var o da kivi.. agzımın içi yara oluyor sonra 1hafta cay bile içemiyorum

Canım bana herseyı yedır kivi deme!! Yemediğim tek bişey var o da kivi.. agzımın içi yara oluyor sonra 1hafta cay bile içemiyorum

Aa aaa:44:
Bende tam meyvesini bulmuşum
Biraz yumuşak,ekşi olmayanlardan ye diyecem ama insan birşeyi sevmedi mi sevmiyor,
yararıda olmaz sevmeyince :)
Sana başka birşeyler gerek

Aa aaa:44:
Bende tam meyvesini bulmuşum
Biraz yumuşak,ekşi olmayanlardan ye diyecem ama insan birşeyi sevmedi mi sevmiyor,
yararıda olmaz sevmeyince :)
Sana başka birşeyler gerek

Saol canım benim eksik olma :) eşim çok sever ev kivi dolu bugun bi zorlarım kendimi ufaktan..olmadı kalanı eşime yediririm :)
Bu bilgi inanki kivi yememden daha ii oldu. Yavruma yediririm sağol Allah razı olsun

Saol canım benim eksik olma :) eşim çok sever ev kivi dolu bugun bi zorlarım kendimi ufaktan..olmadı kalanı eşime yediririm :)
Bu bilgi inanki kivi yememden daha ii oldu. Yavruma yediririm sağol Allah razı olsun

Ha gayret o zaman :) İnşallah yiyebilirsin,faydasınıda görürsün..
Amin,cümlemizden razı olsun..

ufff hepsini okuyamadim kizlar aksam oldu walllaaa......bu gun yine yemenin bo.. cikarmis waziyetteyim....cok kiziorum kendime....yarin s.pcagina gidicem dr bi suru tahlil istedi persembeye yanimda goturcem.....200 tuto hastanelerde o yuzden s.ocagina git dedi dr ama ordaki sonuclardan da emin olmiorum bi kez yanlis cikmisti biliosunuz....artik allahima emanet ne diyimmm ...ayni ay icinde tekrar 100 muayneye 200 tahlilere imkani yok bulamayiz.....allah baska dert wrmesin........
****Bedevi den ses war mi kizlar takipp edemedim dun falan atladim mi acaba....
visne stogum tukendi awm den aldik yarim kg 13 tl ufff yaaaa baska isticek tanidikta kalmadi herkesin dolabini buzlugunu bosalltiim....

bi sorun mu war nie kiwi yemen lazim...

simdi soyleee giyceklerini guzelce yikaip sicak utuluyoruz......biberonlar emzikler sicak suda kaynatioruz....bebege degecek yikanmayan esyalari sicak sirkeli sula silioruz...e baska yapilcak war mi strelize den kasit bu mu tatlimmm...bunlari yaptiim icin bile kiziolar bana ne hersei yikion sakinma gozunden die ama bu kadar sei yapmak zor degil saglik icin.....

ay 50 gün kalmış geri sayım....
Gunler yaklastikca heyecanda basliyor asil 30 dan sonra ahanda 1 aydan az vaktim kaldi diycem asil buyuk heyecanim ozaman basliycak ama daha 17 gun var

Suyu kaynaştıp leğene koy içine at canım bişey olmaz annemler öyle yaptı bizimkini
cevabin icin sagol canm peki biberonun emzik kisimlarida dahilmi? yumusak naylon oldugu icin merak ediyorum
canmm önemli olan bizim degil bebisin kilo almasi ayrica kiskandim valla 5,5 kilo almissin benim gibi 10 kilo almamissin simdiden
bebisler cok yemekle degil vitaminli yiyeceklerle kilo alirmis... mesela pilav sevmiyorsan etini ye sutunu ic meyve sebzeni bolca ye.. bebisinde kilo alir sende formda kalirsin

kızlar bebek hareket etmiyor sanki sabahtan beri sıkıldım kafama takmayayım uyuyordur diyorum ama kaç saat oynamasa normaldir.doktora mı gitsem ne yapsam?
Canm illa hareket ettirmen icin tatli seyler yemene gerek yok seker sorununda var biliyorum ama sanirim meyve yiyebilirsin ?
eger meyve yiyebiliyorsan meyve yiyerekte onu canlandirabilirsin... meyvelerin coguda tatli ben genelde uzum,elma veya muz vs artik evde ne bulursam yiyip soluma uzaniyorum 4 dakika sonra bebiste tesekkur edercesine karnimda oynuyor sankim
bide bebisin hareket etmis cok sevindim ama dedigim gibi meyveyle ister istemez oyniycak

arkadaşlar süt içiyor musunuz? içiyorsanız nasıl süt içiyorsunuz ve ne kadar? kutu süt mü? alıp kendiniz kaynatıp mı?
3 cesit sut var bizim burda yagli orta yagli ve yagsiz diye... ben orta olani aliyorum pakette micro firinda 1 dk lik isitip iciyorum gunde 1-2 bardak kadar...

arkadaşlar dr dan geldim suyum azalmış. bu durum doğumu erkene mi çekior?
öyle suyun azalmis denilipte bebisi vaktinde dogan nice kadinlar var arkadasim da dahil.... henuz 26-27 haftallikken bu bebek 30 da da gelse dua et demis doktoru suyun azalmis demis... dinlendi bol bol sivi tuketti ve 39 u gecip dogurdu bebisini... o yuzden cok takilma derim sen bol bol suyunu ic her doktorun söyledigide dogru cikmiyor...

Kızlar sanırım herkeste aynı sorun var bebek hareketlerinde azalma var. Yerleri daralıyor birde bu son zamanlar çok uyuyorlarmış nette öyle yazıyor.

Ödemden bahsedilmiş benimde elim ayağım çok şişiyor malesef. Burnum kocaman oldu

Anladim canm bu troid 3 bucuk yildir var bende malesef ilaclar bitmiyo cogaliyo...bi de sodyum bikarbonati nasil iciyorsun suyami ekliyorsun ? ve normal karbonatla sodyum karbonat arasindaki fark ne evde normal karbonatimiz varda o olmazsa digerini alabilirim:44:

Ne guzel anlatmissin Bende aliyordum ama zorla yiyordum artik gude 1 tanede olsa yemeye gayret edicem en sevmedigim meyvelerde biridir kendisi
Heyooo tek koca burunlu ben degilmisim herkesin buruncuklari sismis Patlican burunlu olmusuz insallah dogumdan sonra hemen duzelirler bari

bi sorun mu war nie kiwi yemen lazim...

kanım fazla koyu canım ya mutasyona ugramıs gıbıyım.. bıyerım kesılıyo kan akmadan donup kalıyor kabuk oluyor..

arkadasım da sağolsun kivi kan sulandırır deyınce malesef agzımın ıcını yara yaptıgı ıcın yıyemedıgımı belırttım..

canım eczanelerdeki ingiliz karbonatından olacak .. o kurabıyelere kattıklarımızdan degılmıs onlar..
1 cay kasıgını 500ml suda eritip 1 kerede içiyorum..

bak sana bi paylaşımda blunayım.. daha bunun gıbı bırcok hastalıgı ıyılestırıyor..

anladim gecmiss olsun tatlimmm....panik olmaya bu kadar merakli baska arkadas warmi acaba benim gibi.....hayatim dr na da danis bilmedigimiz basit bir cozum fikri werebilir belki...

anladim gecmiss olsun tatlimmm....panik olmaya bu kadar merakli baska arkadas warmi acaba benim gibi.....hayatim dr na da danis bilmedigimiz basit bir cozum fikri werebilir belki...

aynen canım soracaktım unutmusum.. 28ınde artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…