Çok mu çatladı canım? Blki doğumdan sonra göbek indikçe belli belirsiz kalır.
Sen yine de kremleri sürmeye devam et. Ben doğumdan sonra bıle elımde kalanları sürmüştüm hep.
Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla bebeklerin ağzına direkt ya da dolaylı olarak giden herşey steril ediliyor ilk 6 ay.
Bir çocuk doktoruna danışşsanız bilgi verecektir, eğer doğumdan sonra gideceğiniz doktor belliyde sorabilir misniz, çok merak ediyorum steril olayını bu kadar kafaya takan bir tek ben miyim diye?
Çok mu çatladı canım? Blki doğumdan sonra göbek indikçe belli belirsiz kalır.
Sen yine de kremleri sürmeye devam et. Ben doğumdan sonra bıle elımde kalanları sürmüştüm hep.
Hadi ter neyse de ben kanım pıhtılaştığı için kan ilacına son vermek istemiştimdevam edeyim bari..mide yanmasına ve tiroide gunde 1cay kaşığı sodyum bikarbonat hakkımız var ben de içiyorum valla :)) ii gelio. Yanmam azalıo hatta bazen hiç yanmıyor. Bakalım ya bian önce doğursaydık iyiydi :)
bende çatladığımı farkettim ama karnım belim falan değil daha oralarda bişe yok böle bacaklarımın ön tarafları kasıklarıma yakın yerlerde avuç içi kadar bi alan çatlamış ilğinç geldi oraların çatlaması bide çatlak nası oluyo acaba derdim görünce anladım böle kaslar açılıyo gibi bi durummuş bende karnımda gördüğüm her damara çatlak gözüyle bakıyodum ama şimdi onların masum damarlar olduğunu anladım
KİVİ : C vitamini deposudur.
Bir adet kivide günlük alınması gereken C vitamini ihtiyacından fazlası vardır.
Kivinin bitkisel besinleri DNA'yı korur. Antioksidan özelliği vardır.
Kan şekeri kontrolü için yararlıdır.
Kolon kanserini engellenmesine yardımcı olmaktadır.
Astıma karşı koruma sağlar.
Kan inceltici özelliğiyle kan pıhtılaşması riskini önemli bir şekilde düşürmekte ve kanınızdaki yağ miktarını azaltmaktadır.1 adet kivi 46 kalori.
Bari ilaçsız,vitaminli bir şekilde dengelersin
Sindirim sistemi içinde yararlı olduğunu biliyorum..
Günde 1 kivi öneriliyor hamilelere..
Canım bana herseyı yedır kivi deme!! Yemediğim tek bişey var o da kivi..agzımın içi yara oluyor sonra 1hafta cay bile içemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aa aaa:44:
Bende tam meyvesini bulmuşum
Biraz yumuşak,ekşi olmayanlardan ye diyecem ama insan birşeyi sevmedi mi sevmiyor,
yararıda olmaz sevmeyince :)
Sana başka birşeyler gerek
Saol canım benim eksik olma :) eşim çok sever ev kivi dolu bugun bi zorlarım kendimi ufaktan..olmadı kalanı eşime yediririm :)
Bu bilgi inanki kivi yememden daha ii oldu. Yavruma yediririm sağol Allah razı olsun
Canım bana herseyı yedır kivi deme!! Yemediğim tek bişey var o da kivi..agzımın içi yara oluyor sonra 1hafta cay bile içemiyorum
Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla bebeklerin ağzına direkt ya da dolaylı olarak giden herşey steril ediliyor ilk 6 ay.
Bir çocuk doktoruna danışşanız bilgi verecektir, eğer doğumdan sonra gideceğiniz doktor belliyse sorabilir misniz, çok merak ediyorum steril olayını bu kadar kafaya takan bir tek ben miyim diye?
Gunler yaklastikca heyecanda basliyor asil 30 dan sonra ahanda 1 aydan az vaktim kaldi diycem asil buyuk heyecanim ozaman basliycakay 50 gün kalmış geri sayım....
cevabin icin sagol canm peki biberonun emzik kisimlarida dahilmi? yumusak naylon oldugu icin merak ediyorumSuyu kaynaştıp leğene koy içine at canım bişey olmaz annemler öyle yaptı bizimkini
canmm önemli olan bizim degil bebisin kilo almasi ayrica kiskandim valla 5,5 kilo almissin benim gibi 10 kilo almamissin simdidenkızlar bende iştah felan yok yaa doya doya bişey yiyemiyorum hemen tıkanıyorum cok nadir yiyorum zorla yoksa sırf bebeğim beslensin diye yiyorum kilo almamışım 1 ayda yarım kilo kadar ben bu gidişle 7 kiloyla bitircem hamileliği suan 5,5 kilo aldım varmı aynı sorunu yaşayan ama bebeğim almıştı son gittiğimizde şimdi nasıl acaba
Canm illa hareket ettirmen icin tatli seyler yemene gerek yok seker sorununda var biliyorum ama sanirim meyve yiyebilirsin ?kızlar bebek hareket etmiyor sanki sabahtan beri sıkıldım kafama takmayayım uyuyordur diyorum ama kaç saat oynamasa normaldir.doktora mı gitsem ne yapsam?
3 cesit sut var bizim burda yagli orta yagli ve yagsiz diye... ben orta olani aliyorum pakette micro firinda 1 dk lik isitip iciyorum gunde 1-2 bardak kadar...arkadaşlar süt içiyor musunuz? içiyorsanız nasıl süt içiyorsunuz ve ne kadar? kutu süt mü? alıp kendiniz kaynatıp mı?
öyle suyun azalmis denilipte bebisi vaktinde dogan nice kadinlar var arkadasim da dahil.... henuz 26-27 haftallikken bu bebek 30 da da gelse dua et demis doktoru suyun azalmis demis... dinlendi bol bol sivi tuketti ve 39 u gecip dogurdu bebisini... o yuzden cok takilma derim sen bol bol suyunu ic her doktorun söyledigide dogru cikmiyor...arkadaşlar dr dan geldim suyum azalmış. bu durum doğumu erkene mi çekior?
Anladim canm bu troid 3 bucuk yildir var bende malesef ilaclar bitmiyo cogaliyo...bi de sodyum bikarbonati nasil iciyorsun suyami ekliyorsun ? ve normal karbonatla sodyum karbonat arasindaki fark ne evde normal karbonatimiz varda o olmazsa digerini alabilirim:44:Hadi ter neyse de ben kanım pıhtılaştığı için kan ilacına son vermek istemiştimdevam edeyim bari..mide yanmasına ve tiroide gunde 1cay kaşığı sodyum bikarbonat hakkımız var ben de içiyorum valla :)) ii gelio. Yanmam azalıo hatta bazen hiç yanmıyor. Bakalım ya bian önce doğursaydık iyiydi :)
Ne guzel anlatmissin Bende aliyordum ama zorla yiyordum artik gude 1 tanede olsa yemeye gayret edicem en sevmedigim meyvelerde biridir kendisi
KİVİ : C vitamini deposudur.
Bir adet kivide günlük alınması gereken C vitamini ihtiyacından fazlası vardır.
Kivinin bitkisel besinleri DNA'yı korur. Antioksidan özelliği vardır.
Kan şekeri kontrolü için yararlıdır.
Kolon kanserini engellenmesine yardımcı olmaktadır.
Astıma karşı koruma sağlar.
Kan inceltici özelliğiyle kan pıhtılaşması riskini önemli bir şekilde düşürmekte ve kanınızdaki yağ miktarını azaltmaktadır.1 adet kivi 46 kalori.
Bari ilaçsız,vitaminli bir şekilde dengelersin
Sindirim sistemi içinde yararlı olduğunu biliyorum..
Günde 1 kivi öneriliyor hamilelere..
Heyooo tek koca burunlu ben degilmisim herkesin buruncuklari sismisKızlar sanırım herkeste aynı sorun var bebek hareketlerinde azalma var. Yerleri daralıyor birde bu son zamanlar çok uyuyorlarmış nette öyle yazıyor.
Ödemden bahsedilmiş benimde elim ayağım çok şişiyor malesef. Burnum kocaman oldu
bi sorun mu war nie kiwi yemen lazim...
Anladim canm bu troid 3 bucuk yildir var bende malesef ilaclar bitmiyo cogaliyo...bi de sodyum bikarbonati nasil iciyorsun suyami ekliyorsun ? ve normal karbonatla sodyum karbonat arasindaki fark ne evde normal karbonatimiz varda o olmazsa digerini alabilirim:44:
kanım fazla koyu canım ya mutasyona ugramıs gıbıyım.. bıyerım kesılıyo kan akmadan donup kalıyor kabuk oluyor..
arkadasım da sağolsun kivi kan sulandırır deyınce malesef agzımın ıcını yara yaptıgı ıcın yıyemedıgımı belırttım..
anladim gecmiss olsun tatlimmm....panik olmaya bu kadar merakli baska arkadas warmi acaba benim gibi.....hayatim dr na da danis bilmedigimiz basit bir cozum fikri werebilir belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?