2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ne guzel anlatmissin Bende aliyordum ama zorla yiyordum artik gude 1 tanede olsa yemeye gayret edicem en sevmedigim meyvelerde biridir kendisi

Benimde en sevdiklerimden biri :) Gerçi meyve konusunda açgözlülüğümün sınırı yok her türlü ama :)
Abartmamaya çalışıyorum bende

Eşyalarınız geldi mi buarada?

cnm ne diye sinirleniyorsun, insanlar bunun için haftalarda hazırlanıyor arkadaşlarını çağırıryor bir de onları ağırlıyor. ne güzel annenler organize edeceklermiş. giyin süslen git otur bir köşede o anın tadını çıkar. çünkü bebek gelince (kızanlar olacak belki ama) gerçekten çok zorlu bir tempoya girip kendini unutuyorsun. yani sonuçta sevdiğin insanlarla 1kaç saat geçirip güzel anılar biriktireceksin. annenlere kızma....

şuan okurken bana alttan alttan yani vajinaya bıçak saplanır gibi oluyo ya bi kaç kez peşpeşe oluyo geçiyo sizede oluyomu

biliyorum onların da tek ıstegı benı mutlu etmek ama bazen gercekten arada bır fıkrım sorulsa fena olmaz dıyorum yanı.. ben bebek dogduktan snra mevlut demısım daha ustune hala benden habersız ıs yapıyolar ona kızıyorum.. yoksa cok sanslıyım tabıkı

valla benım dr um "herkeste olmaz.. herhangı bı sorun yok" dedı :))
senınkının cevabını merak edıyorum :))

doğumdan sonra kayboluyor. benim baya koyu bir çizgim vardı 3 senede unutmusum, dr kontrolleri esnasında dr yakında çizgin çıkar değince aklıma geldi. şimdi bayaaaa koyu ve upzuzn bir çizgim var. ben de muhtemel fazlalıktan olusuyordur. kan ilacı kullanmayan az sayıda hamişten biriyim kan değerlerim üst sınırda.

mevlütü de yapsınlar ohhhh ne güzel.... maşallah ailene herkes bir gaz geliyor bebek olayında seninkiler iyi yonde, çoğu insanın ailesi görmemezlikten geliyor yahut show yapmaya yer arıyor-laf sokmaya incitmeye...

masallah canım Allah nazardan saklasın :)
bende olmadı bılemıyorum 2. hamılelıgımde olur mu.. ve de oglumun ne renk olacagını cok merak edıyorum.. şimdiki cocuklar bı degısık cunku.. ana baba esmer kumral cocuk sarısın falan doguyor..

gen dizilimimizle oynandıgını dusunuyorum :) bır de benım ailem sarı ve renklı gozludur ben babaya cekmısım kumral ela goz..
eşim zaten beyaz ten sıyah sac..aılesı de oyle.. oglumuz kıme benzeyecek merak edıyorum..

bu konuyla da ne alakalı olduya

mevlütü de yapsınlar ohhhh ne güzel.... maşallah ailene herkes bir gaz geliyor bebek olayında seninkiler iyi yonde, çoğu insanın ailesi görmemezlikten geliyor yahut show yapmaya yer arıyor-laf sokmaya incitmeye...

aynen cok sanslıyım teyzemler annemler kendılerını helak edıyolar.. aynı zamanda esımın annesı de bıraz rahatsız ama yap desem elınden gelenı yapar kadın Allah ıcın.. herkes dort goz beklıyo.. ama bazen onların bu hevesı benım sogutuyor.. sanırım yapımla ılgılı bısey.. abartıyı ve cok dıllendırmeyı sevmıyorum .. amaaan ne bılım degısık degısık seyler ıste :) hormonlar :)

daha doguma 8 hafta var duzelir insallah.masallah bebegine.annem beni 2 kg dogurmus 40 haftalikken.madem calisacaksin kendini yorma annesi sakin

Kocisim gittii 3 gün ne çabuk geçti kalan 2 ayda çabuk gecer inşallahh..
Allah kavustursun canim.ilk gunler zor gecer aslinda kolay gecirmene sevindim.insallah cabucak gecerde hem bebegine hem esine kavusursun

Evet canım annemler emzik göğüs kalkanı biberonlar ne varsa atmışlar kaynar suya bişey olmamış :) diye
Siteril etmek bu şekilde olur birde daha sonra karbonatlı su ile yıkandığını duymuştum. Ama kesinlikle bebek malzemeleri bulaşık makinasına atılmaz. Herhangi bir deterjan kullanılmaz.

Son düzenleme:

kuştuyu alma bence, bebek te -Allah korusun -alerjik bir bunye olursa kullanamazsınız. bizde olunca odasındaki herşey anti alerjene döndü.(ablamın oğlunda kuştüyü ile ilgili uyarı almışlardı.

Eline sağlık canım, güzel yapmışsın bence. Doğumdan sonra emzik, biberon, sağma makinası vs gibi aletleri hiç steril etmeden
(makinada ya da kaynatarak) direkt yıkayıp durulayıp kullananlar var. Bir de muhakkak (aletle ya da kaynatarak) steril edenler var. Her ikisi de birer görüş, hepsine saygım var, herkes doğru olduğuna inandığını yapar. Aşırı steril yaşamaktan da, hiçbir şekilde steril olmayan ortamda büyümekten de sık sık hasta olan çocuk vardır; orası da ayrı....
Ben sadece steril etmeyin diyen doktor var mı onu çook merak ediyorum.

kuştuyu alma bence, bebek te -Allah korusun -alerjik bir bunye olursa kullanamazsınız. bizde olunca odasındaki herşey anti alerjene döndü.(ablamın oğlunda kuştüyü ile ilgili uyarı almışlardı.

Kuş tüyü, kaz tüyü hepsinden bana tiksinti geldi. İnternette kaz tüyünden ürün yapımı ile ilgili videoyu araştırın ya da hamileyiz gece gec uykunuz kaçmasın araştırmayın... İnsanoğlu kötü çok kötü, kullanmayın bence(

kızlar eksiklerimiz bitti gibi ay mutlu oldum lcw dan gecelik aldım M beden L büyük geldi e-bebekten chicco dan bakım ürünlerini aldık indirim varmış sac ve vücut şampuanı 750ml. 13.90 ve sabun hediyesi vardı bebeyağı,pişik kremi aldım nuk kavuccuk emzik aldım dr brows büyük boy biberon aldım sadece pijma takımım kaldı ve ve hasta pedi allahın izniyle bide kızım biberon ve meziği dezenfekte edip çantamızı yerleştireceğim

alemsin yaa nasıl güldürdün beni abartmıyorum neredeyse bunun gibi güldüm şekil mekil vallahi en iyisi
sütten bahsetmişsiniz ... ben 2 hamileliğimde de süt vurmadım ağzıma, napıym sevilmeyince sevilmiyo
öyle yoğurta, peynire de çok düşmedim, yemek için çok zorlamadım yani öyleki anemi de hiç emmemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…