2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
arkadaşlar kızmayın ama bende bu baby shower e karşıyım çok çok gereksiz buluyorum... ve çok ürkütüyor beni:18:
bebek doğduktan sonra ne yapmak istiyorsan yaparsın, insan korkuyor nebileyim hiç bana göre değil

sağlık ocağından geldik, bebek hala tersmiş ama zaten sezeryan olacağı için fark etmiyor....
57.8 kilo olmuşum.

hu hu yine gece mi oldu ne.....walla kizlar bende 3 aksamda bir zorla sut iciorum oda az nesguikli hic icemiorum anamida emmemisim zati....arada yogurt yiorum iste.6.aya kadar her aksam yedim yoguurt ama ondan da booo geldi artik....babyshower konusunda da bende nazardan gozden korktugum icin yapmadim kuzenler istedi.....allah korusun dogmamis cocuga neler neler die nazar deger die korktummmm bisi olursa bebege die.....ama yapanlara cok imrendim heppp cok super oluo.....ha birde yatak mewzu war biz besigimizin icinde gelen yatagi kullanicaz baskami alsaydik esim elledii nasildir kalitesi dedi bende kizdim yeer yataklarinda cekyatlarda buyuduk bizler takilma mis gibi yatak iste die....uzuldum hakkinimi yedim kocisin bi doymadim yawww ye ye.....

Son düzenleme:
Sorar paylaşırım canım bi tanıdığın cocuk dru tanıdığı vardı. Ona sorayım haber veririm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

100 de 100 sterilizasyon aleti ihtiyacı duyacaksın. sıkma aleti biberon emzik kısaca bebeğin azına girecek herşey steril edilecek muhtemelen. kaynatırım deme gerçekten o çok zor ve kuruturken tekrar non-steril oluyor. kaynamış soğutulmuş içme suyu ile yıkanıyor bebek en az 40 gün hatta(annem suyun kalitesi iyi ise çeşme suyu da olur diyor-6 toruna ilk 1 yıla kadar baktığı iiçin bilir kişi).

benim oğlum babasının neredeyse klonu, dudakları benziyor diyorlar o da sanırım üzülmeyeyim diye. eşimin annesi sarışın mavi gözlü, dede esmer kara kaş kara göz. ben esmerim gördün, zaten resimlerde. eşim de beyaz tenli ama siyah saçlı renkli gözlüdür. oğlanın bana benzeyen 2. yeri bana göre daha açık olan kahve gözleri. 2. de muhtemel aynı olacak. ruyam da gördüm 1 kere böyle kullu sarı saçları vardı baya da saçlıydı.

Bu yazini okuyunca aklima geldi gercektende biz insanlarin genlerinde ilginc seyler ortaya cikiyor... bunlar gibi

Birde benim annem babamda kumral babam esmer bile sayilir ama en kucuk erkek kardesim sarisin yesil gözlu buyudukce degisir dedik ama öyle kaldi

Benimde en sevdiklerimden biri :) Gerçi meyve konusunda açgözlülüğümün sınırı yok her türlü ama :)
Abartmamaya çalışıyorum bende

Eşyalarınız geldi mi buarada?
Geldiler canm oyun halisi banyo kuveti ve taragi... oyun halisini magazalarda görmustum cok guzeldi eve gelince canli renklerini görunce iyiki almisim dedim umarim bebiste sever :)

iste bu yuzden bu tur seyleri asla evime sokmuyorum insanlar sirf para kazanmak icin resmen cehennemini hazirliyorlar haberleri yok
tatilde gittigimiz otelin odasinda kus tuyu yastik vardi mecburen kullanmistim dusununce bile icim aciyor o hayvanlara Allahindan bulsunlar

arkadaşlar akıntınız oluyor mu
Kasinti yoksa kokulu degilse normal demisti ebe... hamilelik ilerledikce akintininda cogalmasi normal

Bizimde aldigimiz nevresim takiminin icinde geldi yorgani ve yastigi onlari kullanicaz yatak gelseydi emin ol onuda kullanirdik :) eger cok yumusak veya sert degilse gönul rahatligiyla kullanin hayirli olsun canm

o zaman bır de sterılızator bakıcaz demektır..

ya ben rengıne degılde sevımlılıgıne takıyorum.. çocuk dedıgın sevımlı olacak ya kacarı yok :) yoksa ferıstahı gelse sevilmiyor .. ben hep sevımlı olsun uslu hayırlı olsun dıye dua edıyorum.. rengı de cok onemlı degıl ama bıze benzesın bı zahmet :)

Günaydın kızlar :)

Steril olayi tekrar konusulmus bir sey diyeceğim hanimlar Allah aşkına ne zamana kadar cocuklari stetil ortamlarda buyutuceksiniz? Yanlış anlamayin lütfen ogkum var 7 yasinda ve geriye dönüp baktigimda ayni hatayi nenimde yaptigimi görüyorum... Oğlumu o kadar steril yetistirdimki yillarca hastaliklardan kurtulamadik. Bağışıklik sistemi aşırı zayifti benim korkularim ve asiri steril ortamlarda buyutmemden dolayi... Size en ufak bir ornek vereyim aventin emziklerini bilirsiniz fiyatları digerlerine nazaran baya yüksek. Eğer ki oglum onu yere düşünürse hic sansi yok çöpe atardim.... Ayda 4,5 emzik en az aldigimizi bilirim.Aylarca kaynatilmis sogutulmus suyla yikadimoglumu banyoda.Gel gör ki çocuk doktorumuz bir gün isterseniz size bir özel oda ayarlayalim orda kalin steril steril diye kizdi bize cocuk hep hasta en ufak mikroba karsi hassas dusunsenize. Hayati hen kendime hem ogluma zorladtirdim en sonunda vaktim olucak gibi degil saldim cayira mevlam kayira :) Benimki biraz abartiydi kabul ben yaptim siz yapmayin :/

Son düzenleme:
Bu arada rüyamda ibanilmaz şeyler gördüm. :) Doktoruma gidiyorum iceride hastasi var yinede gel sen falan diyor. Giriyorum kadina cati muayenesi yapiyor doktor birden ciglik atmaya basliyor.Bebek geliyor yardim edin diye. Kimse gelmeyince bana sen cikar bebegi diyor bir bakiyorum bebegin ayaklari geliyor. Tersden geliyor bebek diyorum onemli değil iki ekinle kavra capraz yap ayaklari diyor. Şaka gibi .... Ayaklarini tutuyorum doktor ikin ikin diye kadina moral verici sozler soyluyor hopppp bebek cikiyor bacaklarindan tutup havaya kaldiriyorum :) Ekimde bebek kordonu bağlı hala falan bana kestiriyor doktor :) Kadina verir vermez bebegini sutleri geliyor Ben soksayim ama. Kalkdim hala sokdayim herbirseyi gordum normal doguma dair. :)

kuştuyu alma bence, bebek te -Allah korusun -alerjik bir bunye olursa kullanamazsınız. bizde olunca odasındaki herşey anti alerjene döndü.(ablamın oğlunda kuştüyü ile ilgili uyarı almışlardı.

Haklısın alerji konusunu düşünmemiştim hiç. Zaten vazgeçtim, kime sorsam klasik sünger olan bebek yataklarından kullanıyor. Bende onlardan almaya karara verdim. Teşekkür ederim bilgilendirmene

Günaydın kızlaaaaarrrr, evde kalmak çok sıkıcı kitaplarım bitti, temizlik yapamıyorum, alışverişe de çıkamıyorum sıkıldım sıkıldım sıkıldım. Allah ev hanımlarına yardım etsin hele benim gibi asosyallerse

artık son zamanlara geldik ya, kabuslar bitmez, bende enteresan enteresan rüyalar görüyorum :))

merhaba kızlar bu gece hiç uyumadım diyebilirim gözlerimden uyku akıyor. halim yok birşey yapmaya elim ayağım tutmuyor sanki. rahat uyumadıgım için de sırtım ağrıyor benim gibi olanlar kimler? midemizde yer yer yanıyor. mide yanmasından dolayı boğazımda yanıyor. ne olduysa bir gecede oldu

bende akşamları çok yorgun hissediyorum kendimi, sırtım, karnım her yerim ağırıyor dün akşam zor geçti.
mide yanmalarım çok şükür geçti ya, hazır yiyecekler yemekten kaçınmaya çalış canım, doktorum bana ilaç bile verdi ama kullanmadım daha, inşallah kullanacak duruma gelmem.
az az sık sık yersek mide yanmalarından kurtulucaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…