canım hazır yiyecekte yememiştim ama oldubende akşamları çok yorgun hissediyorum kendimi, sırtım, karnım her yerim ağırıyor dün akşam zor geçti.
mide yanmalarım çok şükür geçti ya, hazır yiyecekler yemekten kaçınmaya çalış canım, doktorum bana ilaç bile verdi ama kullanmadım daha, inşallah kullanacak duruma gelmem.
az az sık sık yersek mide yanmalarından kurtulucaz inşallah.
Canım gün içinde videomu izliyorsun. Ben ne sezaryen ne de normal doğum izledim çünkü zaten korkuyorum bir de izlesem içimde kalır doğuramamBu arada rüyamda ibanilmaz şeyler gördüm. :) Doktoruma gidiyorum iceride hastasi var yinede gel sen falan diyor. Giriyorum kadina cati muayenesi yapiyor doktor birden ciglik atmaya basliyor.Bebek geliyor yardim edin diye. Kimse gelmeyince bana sen cikar bebegi diyor bir bakiyorum bebegin ayaklari geliyor. Tersden geliyor bebek diyorum onemli değil iki ekinle kavra capraz yap ayaklari diyor. Şaka gibi .... Ayaklarini tutuyorum doktor ikin ikin diye kadina moral verici sozler soyluyor hopppp bebek cikiyor bacaklarindan tutup havaya kaldiriyorum :) Ekimde bebek kordonu bağlı hala falan bana kestiriyor doktor :) Kadina verir vermez bebegini sutleri geliyor Ben soksayim ama. Kalkdim hala sokdayim herbirseyi gordum normal doguma dair. :)
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah canım...Kocisim gittii 3 gün ne çabuk geçti kalan 2 ayda çabuk gecer inşallahh..
Çok güzelmiş güle oynaya büyüsün paşa :)Bunlarda odamiz:49
Ben sadece burundan ibaretim adeta, ayaklarımda şrekin ayaklarına dönmüş.Kızlar sanırım herkeste aynı sorun var bebek hareketlerinde azalma var. Yerleri daralıyor birde bu son zamanlar çok uyuyorlarmış nette öyle yazıyor.
Ödemden bahsedilmiş benimde elim ayağım çok şişiyor malesef. Burnum kocaman oldu
Benimde ağzımı hep yara yapıyor kivi ama dayanamıyorum günde 2-3 tane yiyorum hem ağzım yara okuyor hem de bağırsaklarım bozuluyor ama napiiiim aşerdim :)kanım fazla koyu canım ya mutasyona ugramıs gıbıyım.. bıyerım kesılıyo kan akmadan donup kalıyor kabuk oluyor..
arkadasım da sağolsun kivi kan sulandırır deyınce malesef agzımın ıcını yara yaptıgı ıcın yıyemedıgımı belırttım..
Canım doktorun riski söylediyse vardır, yoksa bazı annelerin suyu az olabiliyormuş bol su ve posasız portakal suyunu bolca içip dinlenmene özen göster olur muarkadaşlar dr dan geldim suyum azalmış. bu durum doğumu erkene mi çekior?
Canım sen ultrason kağıdındankğ değerlerden benim bebişin boyunu hesaplayqcağımı söylemiştin ama bende fl yazmıyor yaaaa RAB MI Tls diy 3 değer var bunlardan olur mu?bilgisayar başında oturmaktan totom acıdııııııııı
Canım bebişin sevmediği bir yiyecek içecek var mı benim kızım magnezyumdan nefret ediyor, günde 2 kez içtiğim için kontrol etmiş oluyorum. Gün içinde başka bir şekilde hareket etmediği günler bile varsa sadece onu içtiğim an sağ olduğunu anlıyorum :)çok meraklanıyorum gerçektende son haftalar daha tehlikeli şekerli anne olduğum için evde kalp sesi dinliyorumda keşke iş yrinede getirseydim bu durumlarda çok rahatlatıyor.ben oğlumda da böyle sürekli takipteydim allahım son aylarımız hepimize yardım etsin
İçiyotum canım pınar denge laktozsuz süt içiyorum muz yiyip üstüne de süt içiyorum yarım litre hergünearkadaşlar süt içiyor musunuz? içiyorsanız nasıl süt içiyorsunuz ve ne kadar? kutu süt mü? alıp kendiniz kaynatıp mı?
Bunlarda odamiz:49
o çarpıntı aynen bende de varÇok çarpıntım var kızlar agzım kuruyorne bu şimdi.. Kasılmada başladı.. Bir de toplantıdayım ((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ÇOK GÜZEL OLMUŞ CANIM ÇOK BEĞENDİM GÜLE OYNAYA BÜYÜSÜN İÇİNDE İNŞALLAHBunlarda odamiz:49
bugun benimde çarpıntım var ağzım burnum kupkuru su içiyorum 2 sn sonra tekrar kuru. Kasılma yok ama. Bilemiyorumki:18:çok çarpıntım var kızlar agzım kuruyorne bu şimdi.. Kasılmada başladı.. Bir de toplantıdayım ((
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bilmiyorumki fl ac falan yazması lazım bende öyle yazıyo karın baş ve en uzun kemik uzunluğu bunlar fl baldır kemiği onunla çarpıyom ben internettede okudum 3 dür dr da aynısını yapıyo farkettimcanım gün içinde videomu izliyorsun. Ben ne sezaryen ne de normal doğum izledim çünkü zaten korkuyorum bir de izlesem içimde kalır doğuramam :d
allah tez zamanda kavuştursun inşallah canım...
çok güzelmiş güle oynaya büyüsün paşa :)
ben sadece burundan ibaretim adeta, ayaklarımda şrekin ayaklarına dönmüş.
Benimde ağzımı hep yara yapıyor kivi ama dayanamıyorum günde 2-3 tane yiyorum hem ağzım yara okuyor hem de bağırsaklarım bozuluyor ama napiiiim aşerdim :)
canım doktorun riski söylediyse vardır, yoksa bazı annelerin suyu az olabiliyormuş bol su ve posasız portakal suyunu bolca içip dinlenmene özen göster olur mu
canım sen ultrason kağıdındankğ değerlerden benim bebişin boyunu hesaplayqcağımı söylemiştin ama bende fl yazmıyor yaaaa rab mı tls diy 3 değer var bunlardan olur mu?
Canım bebişin sevmediği bir yiyecek içecek var mı benim kızım magnezyumdan nefret ediyor, günde 2 kez içtiğim için kontrol etmiş oluyorum. Gün içinde başka bir şekilde hareket etmediği günler bile varsa sadece onu içtiğim an sağ olduğunu anlıyorum :)
içiyotum canım pınar denge laktozsuz süt içiyorum muz yiyip üstüne de süt içiyorum yarım litre hergüne
Ya dayanamıom artık çalışmak istemiom çok yoruldum hep yatmak istiyom:2:
artık son zamanlara geldik ya, kabuslar bitmez, bende enteresan enteresan rüyalar görüyorum :))
o çarpıntı aynen bende de varkalbim küt küt atıyor sırtımdan çıkacak gibi bugun ilk kez acayip şeyler yaşamaktayım nazarlara geldim yahu
Ya dayanamıom artık çalışmak istemiom çok yoruldum hep yatmak istiyom:2:
bugun benimde çarpıntım var ağzım burnum kupkuru su içiyorum 2 sn sonra tekrar kuru. Kasılma yok ama. Bilemiyorumki:18:
kızlar dün doktora gittik 30+4 teyiz. kızımız 1500 gr. dr. zayıf dedi, göbek çevresi bir hafta gerideymiş, çok üzüldüm. hamur ye dedi, tekrar elevit başladı, iki hafta sonra bir kilo al da gel dedi. moralim çok bozuldu, nasıl kilo alacak bu bebiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?