2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım hazır yiyecekte yememiştim ama oldu sabaha kadar uyumadım şimdi okulda ayakta uyuyorum resmen dersler bitsede eve gidip uyusam keşke. leyla gibiyim. bende gyno.... dışında ilaç almıyorum. içmek istemiyorum ilaç.

ufaklıta maşallah çok hareketli vurdukça vuruyor minik kuşum. o daha bir yorgunluk veriyor :) kendimi ringe çıkmış gibi hissediyorum.

Çok çarpıntım var kızlar agzım kuruyor ne bu şimdi.. Kasılmada başladı.. Bir de toplantıdayım ((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım gün içinde videomu izliyorsun. Ben ne sezaryen ne de normal doğum izledim çünkü zaten korkuyorum bir de izlesem içimde kalır doğuramam

Kocisim gittii 3 gün ne çabuk geçti kalan 2 ayda çabuk gecer inşallahh..
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah canım...
Bunlarda odamiz:49
Çok güzelmiş güle oynaya büyüsün paşa :)

Ben sadece burundan ibaretim adeta, ayaklarımda şrekin ayaklarına dönmüş.

Benimde ağzımı hep yara yapıyor kivi ama dayanamıyorum günde 2-3 tane yiyorum hem ağzım yara okuyor hem de bağırsaklarım bozuluyor ama napiiiim aşerdim :)

arkadaşlar dr dan geldim suyum azalmış. bu durum doğumu erkene mi çekior?
Canım doktorun riski söylediyse vardır, yoksa bazı annelerin suyu az olabiliyormuş bol su ve posasız portakal suyunu bolca içip dinlenmene özen göster olur mu

bilgisayar başında oturmaktan totom acıdııııııııı
Canım sen ultrason kağıdındankğ değerlerden benim bebişin boyunu hesaplayqcağımı söylemiştin ama bende fl yazmıyor yaaaa RAB MI Tls diy 3 değer var bunlardan olur mu?

Canım bebişin sevmediği bir yiyecek içecek var mı benim kızım magnezyumdan nefret ediyor, günde 2 kez içtiğim için kontrol etmiş oluyorum. Gün içinde başka bir şekilde hareket etmediği günler bile varsa sadece onu içtiğim an sağ olduğunu anlıyorum :)

arkadaşlar süt içiyor musunuz? içiyorsanız nasıl süt içiyorsunuz ve ne kadar? kutu süt mü? alıp kendiniz kaynatıp mı?
İçiyotum canım pınar denge laktozsuz süt içiyorum muz yiyip üstüne de süt içiyorum yarım litre hergüne

Çok çarpıntım var kızlar agzım kuruyor ne bu şimdi.. Kasılmada başladı.. Bir de toplantıdayım ((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o çarpıntı aynen bende de var kalbim küt küt atıyor sırtımdan çıkacak gibi bugun ilk kez acayip şeyler yaşamaktayım nazarlara geldim yahu

çok çarpıntım var kızlar agzım kuruyor ne bu şimdi.. Kasılmada başladı.. Bir de toplantıdayım ((

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugun benimde çarpıntım var ağzım burnum kupkuru su içiyorum 2 sn sonra tekrar kuru. Kasılma yok ama. Bilemiyorumki:18:

canım bilmiyorumki fl ac falan yazması lazım bende öyle yazıyo karın baş ve en uzun kemik uzunluğu bunlar fl baldır kemiği onunla çarpıyom ben internettede okudum 3 dür dr da aynısını yapıyo farkettim Iyice bi bak bakim

Benimde çarpıntım var nabzım 128 atıyor gerçi çok yüksek değil ama Toto'dan nefes alıyorum sanki. Bugün pek fenayım ya. Enerjimde çok düşük. Midemde bulanıyor. Off negatifim çok bitsede gitsem yatsam ya

Son düzenleme:
Hanimlar isaret parmagimin tirnaginin uzerinde kahverdngi cizgiler cikmis sebebini bilen varmi ? Vitamin eksikligimiki

Son düzenleme:
Artık hamileliğinizin son haftalarındasınız, ben 2013 mart annesiyim, doğum hikayem, lohusalık, süt sağma ve bir çok konudaki deneyimlerimi bir blogta topladım, bu haftada süt pompası hediye edıyorum doğumdan sonra bir anenin en önemli ihtiyacı bebeğinizin şanso için sizde katılın internetten annesininprensi yazın hangi süt pompası alınmalı yazısının içinde bol şanşar, Allahım hepınıze sağlıklı doğumlar nasip etsin

Slm kizlar yaziyom yaziyom arada kayniyo sikayetlerim sizinle ayni gece uyuyamama nefes alamama rahim sa ncisi yorgunluk ve catlaklar. Sizlerin az kaldi belli olmaz ama forumun son dogum yapani Eben olacagim 31 mayis . Eksigim cok cantam bile
hazir degil

kızlar dün doktora gittik 30+4 teyiz. kızımız 1500 gr. dr. zayıf dedi, göbek çevresi bir hafta gerideymiş, çok üzüldüm. hamur ye dedi, tekrar elevit başladı, iki hafta sonra bir kilo al da gel dedi. moralim çok bozuldu, nasıl kilo alacak bu bebiş?

o çarpıntı aynen bende de var kalbim küt küt atıyor sırtımdan çıkacak gibi bugun ilk kez acayip şeyler yaşamaktayım nazarlara geldim yahu

nazar mı dersın normal mi? :))

Ya dayanamıom artık çalışmak istemiom çok yoruldum hep yatmak istiyom :2:

bendeeee!! 11 nısan nasıl gelır?? gelir mi?? sonra doguma kadar evde zaman gecer mı!!:26:

bugun benimde çarpıntım var ağzım burnum kupkuru su içiyorum 2 sn sonra tekrar kuru. Kasılma yok ama. Bilemiyorumki:18:

benım ayaklarımdan da sıcak sular boşalıyor sankı.. sıkıntılı..midem de bulanıyor!! NOLUYORRR!!

CANIM hııııc sıkma zanını cok ye bol ye herseyden ye guzelce ye.. hemencık alıverıyor kılo.. kısma hıcbıseyden kılo alcam dıye .. alıver gıtsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…