2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ayyyy koptum burda süper yorumlar bunlar :)

hehehee:) çok iyiymiş o zaman hepimiz normaliz:)

Bende aynıyım en son saate baktığımda 6 olmuştu ben hortlak gibi dolaşıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benden de geldi koyu kıvamda internetten araştırdım normalmiş:)

Süper ya çok güldüm okurken Allah'ta seni güldürsün

kızlar dün öğlende olmuştu şimdi yine oldu. belimden karnıma doğru ağrı giriyor karnım taş gibi yine.. oluyomu sizede ben artık korkmaya başladım. :18: dr uma daha 2 hafta var napsam bilemiyorum. biraz yürüdüm oturdum sanki azaldı gibi. bebişte hareket etti çok şükür ama bilsemki normal bişey rahatlıcam hergün bu ağrıyı çekcem tabiki. bilen varmıı

İyiki geldin hoşgeldin moral verdin bize ))

ay çok güldüm ya yorumuna, Allahta seni güldürsün

çok güldüm okurken doktorun süpermiş cidden benimkide aynı şeyleri söylüyor normal normal normal.bende adam bana itina etmiyor diyorum bide.

Ayyyy koptum burda süper yorumlar bunlar :)

hehehee:) çok iyiymiş o zaman hepimiz normaliz:)

Süper ya çok güldüm okurken Allah'ta seni güldürsün

:)) öptüm hepinizi, bir de beni forumdan atıyolar falan :))
9 tane kadın doğumcu var hastanede kime denk gelirsem karnımı açıp yatıyorum ultrasona, kendi kafamca idrarda protein baktırıyorum, nst boş mu deyip girip kendimi nst ye bağlıyorum, o yüzden kendi doktorum da pek ciddiye almıyor beni NORMAL olarak. hatta o kargaşada demir ve balık yağı kullanmayı atlamışız, dedim çocuk problemlerde falan takılırsa, elinde kalem defterle kapına bırakıcam, yavrumun kafası çalışmayacak senin yüzünden dedim, aa banane, sanki her yap dediğimi yapıyormuş gibi dedi. öyle bi geniş öyle bi umursamaz durumlar içindeyiz. dün iyi değilim diye çıktım ultrasonda bakarken bi hafta daha sabret dedi, heyecan yaptım hemen 'alacak mısın? süper' dedim. saçmalama sadece rapor vericektim dedi.

Bunu 3 hafta önce yurtdisindan siparis vermistik bi kac gun önce geldi esim montede etti ama birsuru hasar vardi yolda gelirken cizilmis cogu
Bu yuzden tekrar montelenmis karyolayi cözup yeniden yolluycaz onlara ve sil bastan yatak alicaz offf tamda kurtulmustum diyordum

ilahi sen çok yaşa emi :) iyi güldüm :)

kızlar uzun bir aradan sonra merhaba
şehir dışından yatılı misafir vs derken uzun bir süre kopmuştum forumdan arada okuyamadığım yüzlerce sayfa var ama son bir aydır sıkı takip ediyorum. size sormak istediğim bir şey var. benim her iki bacagımda da kızarıklıklar oluşmaya başladı ve dokununca yanıyor. elimizi yakarız dokununca yanar ya öyle bir yanma. böyle bir durum yaşayan var mı? yarın kontrolum var dr.uma da sorucam ama size de sorayım dedim. bir de suyu az olan ve bebeğinin kilosu düşük olan anneler arasında ben de varım. kilosunu takmıyorum da suyu takıyorum kafama yarın inşallah güzel haberler alırım.

Kizlar gecmise bakmadim herkes iyidir insallah. Ben bugun pek bir mutluyum. Oglum gecen hafta 1 kg gelmisti zayif demisti doktorumuz. Bugun kontrole gittim. Sipam tam 500 gram almis. Pek bi rahatladim. Doktorumuz da cok iyi boyle devam et dedi. Ilaclar ssutler yogurt balik ceviz meyve tam gaz devam. Nstye girmedim usendim. Onbes gun sonra gidecegim o zaman girerim belki.

tamam normal yani.daha önce olmayınca korktum bende.

canım herşey e normal olabilir diyorlar. Ne yapacağımızı sasırdım.Mesela sağlık ocağına gittim kan testi yaptırdım sabah hafif kahvaltı yaptım şekerim 130 çıktı doktor çok kotu tekrar bakalım dedi kendi doktorumla görüştüm olabilir dedi. Şaşkın durumdayım sen ölçüm yapıyordun yanlış hatırlamıyorsam Sence normal mi?

Tamamen yanlış ifade edişim olmuş. Benim doğum tarihim değil, doğum yapacağım tarih demek istemiştim aslında:))
Eşimle annesi aynı tarihte doğmuşlar, kadıncağız kendi doğumgününde doğum yapmış. İlginç tabii ama ben istemezdim öyle olmasını.

Önemli olan gelişimi merak etme korkma canım. Elinden geleni yap tabii. Canın hiçbirşey çekmiyorsa ufak hileler yapabilirsin. Tostun içine koyduğun tereyağı arttırmak, süte bal koymak, süt yanında birkaç bisküvi yemek gibi... Annen yakınında mı bilmiyorum ama tam anne bakımına ihtiyaç duyar hale gelmişsin gibi görünüyor. Hamile nsanın canı birşey çekmez mi hiç? Hoş benim de çekmiyor ama sık sık yiyorum aklıma geldikçe birşeyler. Yoksa eskisi gibi gerçekten acıkmayı ya da canımın çekmesini beklersem zavallıcık aç kalır yavrum

Ne guzel işe şimdiden sütlenmişsin canım haydi gözün aydınn:)) Çok sıcak suyla banyo yapma, bir de sakın süt geliyor diye sıkıp uğraşma yeter:)

Doktorum bu haftadan sonra yalancı doğum kasılmaları baslayabılır dedı. Oglumda da olmustu, sımdı de oluyor. Genel kontrollerınızde bır aksılık yoksa ve sureklı olmuyorsa bence onemlı degıldır. Artık son haftalardayız aklınıza takılan hersey hıc tereddut etmeden sorun bence doktorunuza ama...Gerekırse erken kontrole gıdıp ıcınızı rahatlatın.

Maasallah arkadasım. Demek ki annenin yedıgı ıle bebegın kılosunun ılgılı olabılecegı kanıtlanmıs oldu. Ben oglumda mukemmel beslenmıstım, kusma bulantım hıc olmamıstı. Şimdi ise 3-4 ay bulantım kusmam oldu hıc yıyemedım. Sonrasında da fazla ıstahlı degılım, oglumda oldugu kadar hergun balık bal cevız vs dıkkat ederek beslenmedım ama bakalm ne olacak. Ben hep kılosundan ote zıhın gelısımı ıcın onemlı oldugunu dusunurum beslenmenın.

canım öyle doğru söylüyosun. halbuki biliyorumda normal olduğunu önemli olan düzenli olmaması sonrasında bebişin hareketinde bi sorun yoksa normal falan hepsini biliyorum aslında ama telaşa kapılıyorum hemen. bi 35.haftalara falan gelseydim öyle rahatlıcamki. aslında allah a şükür hiç bi sorunumda yok erken doğum bebeğin suyu vs. ama işte anlamadmki niye pinpiriklendim bukadarkzıyorum kendime

Bende de bir kasılma oluyor ara ara ,biri kalasla nefes borumu ciğerlerimi açtırmaya çalışıyor gb,ağrılı bir boşluk hissediyorum içimde göğüs kafesime doğru :26:
Bilemedim anlatabildim mi ama öyle tuhaf işte

Gece olmasın istiyorum,yatmayalım..
Yüzümdeki hareketlenmeyede anlam veremedim birden,çene cevresinde kızarıklık gb seyler oldu son 2 günde..

Çok şükür herşey güzel tamam ama bi kadının kendini kötü hissetmesi gereken herşey oluyor sanırım hamileiğin sonuna doğru!!
Bir irilik!
Eşten ayrı kalma!
Şişlik!
Gaz!
Arkamı dönsem yanımda ama dokunamıyorum artık uyurken eşime,çok fazla eksiklik bana göre bu!! Dönmek can sıkıcı..
Huzursuz uykular!
Durmak bilmeyen iştah!
Giydiğin herşey emanet gb!
Penguenvari bir yürüyüş!
Daha ne olsun..Yorumlar yapan sorular soran birsürü egzantirik kişilikler..
Herşey yorucu geliyor..
Yoruldum mu ki artık
Bugün iyi değilim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…