2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kizlar yaaa bugun hepimiz icin sinir bozuucu....yanii bi olaya gerek yok butun gece yarim saatte cise kalk...mide yanmasindan uyan...bademciklerim sis gibi kuruo batio..akintim cogaldi ama kokulu gibi....ve hareketleri cok sert kizimin ii dir umarim.....yani bu kadar olumsuzluga nasil ii olabilirim....s.ocaginda 3tup kan werdim kapida dio ki kadin buranin yanlis ciikio sonuclari aksmda bahsettim ya size alll bi kez daha dediler esime solesem kizcak yaptiraydik disarda die 200 tl wercektin olcekmidin die.....annemdeyim yemek yicem oda ayri bi dert doymamak gozumun herseyde kalmasi......patlayana kadar tatli yemek istiorum ben bu kadar zor olcagini dusunmemistim yeter sikildim ..............

Ben 10 kilo aldım. Elim ayağımda fazla şişme olmadı şuana kadar. Yüzümde birazcık şişme oldu. Burnum tokmak gibi oldu

Hahaha guzelmis ya senin doktorunda benimki gibi herseye normal diyomus...doktorumu sorguluyorum kafamda iki gündür.cok rahat yahu adam

Slm kizlar okudgum kadari ile bircogunuz kabizlikran sikayetci ben de tam aksine gunde 3-4 kez gidiyorum ustelik kan surubu icmeme ragmen tedirgin oldum acaba sorun mu var
Bende günde 2-3 kere gitmesemde çok rahat yapıyordum ancak son 2-3 gündür kabız oldum malesef.

Slm kizlar okudgum kadari ile bircogunuz kabizlikran sikayetci ben de tam aksine gunde 3-4 kez gidiyorum ustelik kan surubu icmeme ragmen tedirgin oldum acaba sorun mu var

Bende en az 2 kere cikiyorum. Kabiz olmak sorun olabilir ama bizimku emin ol sıkıntı degildir.

müthiş müthiş :))) ne güsel anlatmıssın valla cok güldüm

Ben de pes ettim canım ya, 35 hafta dedim ben de, sonra olmadı 1 ay fln ücretsiz izin alacagım artık...nefes alamıyorum, kendimi tasıyamıyorum...

Bir de dün seanstayken, danışanım korktu ayy hareket ediyo ama siz iyi misiniz dedi :) tam rezillik valla :) yakında ben onlara değil, onlara bana seans yapacak :))

Ay benim gibisi pek yok çikin şişko bi kadım oldun arkadaşın dediği gibi damacana misali...

Son haftalar hele hele son günler bi doğursam artık diyeceksiniz... Suyunuz veya nişanınız geldiğinde korkmak bi yana sevinecelsiniz sonunda doğuyor diye :)

keşke ben de öyle olsam : (( kabızlık çok kötü, magnezyum içiyorum bir haftadır doktorum kramplardan dolayı verdi. onun için ishal yapar diyorlardı ama ben de hiç bir değişiklik yok :44:

Tesekkurler canim. Galiba ikinci cocuk olunca biraz bosveriyoruz ya da mecburen ihmal ediyoruz. Doktorum da ayni seyi soyledi. Dedigin gibi en kilodan ziyade beyin gelisimi icin dikkat etmek gerektjgini anladim. Insallah saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi.

Bende artık özlemeye başladım gece uykularını gündüz uyumamama rağmen gece bi türlü gelmiyor uykum. Pazar günü bende 4:30 da yattım, başlarım dedim böyle işe ve okula gitmedim özel sektör olsa bu kadar rahat olamazdık allahtan böyle bir şansımız var. Sende devlette misin canım?
Hiç yaptığım bişey değildir böyle bi bahaneyle okula gitmemk ama artık isyan ettim.

ara ara okuyorum..sizlerden haberler var mi diye ama uzun suredir yazmadim. umarim hepinizin gebeligi ve bebekleri saglikla devam ediyrdur.

ben en son 30+5 de gittim kontrole. suan 31+1 olduk. bebegim dönmus. ilk kez nst ye girdim. sanci cikmadi sukurm artik her hafta doguma kadar nsty girmemi istedi dr. bir hafta nst; bir hafta nst+muayene dedi. artik bebek döndu diye mi, yoksa pihtilasmadan kaynakli riskimden dolayi mi istedi bilemiyrm. beklemeye devam ediyrm. surekli de 6 hafta daha dayanmasi icin oglumla konusuyrm )

buarada toplam 7 kg aldim. sisilik vs hic olmadi sukur. varis de olmadi. braxton hicks kasilmalarim basladi ve dr gunde 7-8 kere olmasi cok normal dedi.

Bende bugün gördüm kızımııııı :)) 1,5 kilo olmuş 29+6 dayız normal dedi. Doğum pozisyonuna da dönmüş. Zaten son bi haftadır kasıklarımda bi baskı hissediyordum. Sizden de duyduklarımla az çok tahmin etmiştim ama duymak mutlu etti brni, artık normal doğum kısmını daha rahat düşünebilirim. Suyum iyiymiş, tam boyunu söylemedi ama kol ve bacak kemik uzunluğu önde çıktı baya fıstığımızın. yine herzamanki gibi yürüyüş ve plates topu üzerinde gösterdiği basıt bi iki hareketi mutlaka devam ettirmemi istedi. merdiven inip çık dedi.
Epidural normali sordum. Bizim tercih ettiğimiz bi doğum şekli dedi, ama geldiğinde açılman fazlaysa ve hızlı bi doğum olacaksa hiç gerek yok boşuna epidurale dedi. Eğer açılman zor oluyorsa ozaman tercih ederiz dedi.
Bu arada Merak ediyordum hep hastanenin doğum ücretini 9200 liraymış allahtan özel sigortam sınırsızdı da devam edebiliyorum bu hastaneye ve doktoruma..
Öyle yani çok şükür güzel şeyler duyduk darısı hepimizin her muaynesi için inşallahhhh. :)

Son düzenleme:

bilmiorummmm hayatim gunaha girmek buyuk konusmak istemuorum midem yumru gibi gogsumde yanio..kasiklarim ve oturdugum da asasiii sizliioo yatsam sinuzit ficik yapiooo...kiz zaten hic rahat oturmuo ki anlatamam halimi yaaa anlatamam....allahim gercekten cok zormuss yaaa wallaaa billa son hafta mi SON hafta cok guzel gelio kulaga...bide diolar ki EN GUZEL HALİN EN RAHAT HALİN nasil yani yaaa....

Benim bir kere çok yorulduğumda ödem oldu ayaklarımda..Normalde şişmiyorum ama sıcak bi yerde bulunursam ellerim şişiyor hemen :)

Ben hayatım boyunca hiç 3-4 kez gittiğimi bilmiyorum :)
Şimdi de kan ilacı içiyorum,ilk zamanlar kabızlık yapmıştı ama şuan düzene soktu resmen beni de..ilginç..

yazdıklarına kesinlikle katılıyorum cnm :)) ama düşününce dünyaya bir can getiriyoruz bu kadarcık zorluğu da olsun :)))

Tabii canım :) O güzelliğine değer herşey zaten bunları kabul edilebilir kılanda sadece o minik ayakları hayal etmek :)

Son düzenleme:

canım ulus ta suluhanda varmiş bebek şekeri yapan yerler oraya bakabilirsinn şişlikler içinde zamanın varsa günde bi saat yürümeye çalış ben 7. aya girdiğim günden beri hep yürüyorum bi gün yürümesem yüzüğüm slkmaya başlıyo anlıyorumki hemen ödem topluyorumm hem kilo alımınıda baya yavaşlatır

kızlar benim de size bi sorum olacaktı magnezym kullanan arkadaşlar bu ilacı doktora yazdırıyomusunuz yoksa bittikçe ezcneden mi alıyosunuz gecen ay doktorum magnesyum kullan dedi elimede ilacın adının yazdığı bi kağıt verdi bi kutuya 20 tl ödedim yazılmış olsaydı 4 tl falan ödemem gerekirdi cevaplarınızı bekliyorum yarın sağlık ocağına gidicem kan tahlili için yazılıyosa onuda yazdırıyım gitmişken

bende günde 2-3 kere çıkıyorumm sadece demir hapına başladığım zaman 3 gün falan kabız oldum ondada hemen hemoroid oluştu emin ol çıkabiliyo olmak daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…