Kızlar ankarada kolay ulaşılabilir bi yerden bebek şekeri ya da malzemesi almak istiyorum bilen var mı dikmen civarında oturuyorum
Bi de ben 65 kilodan 82 ye çıktım 17 kilo aldım haftam 32. Sizler ne kadar aldınız?
Bi de eli ayağı şişmeyen var mı?
bir ay falan oldu sanırım ne okuyorum ne de yazıyorum, en son birine gerizekalı dedim diye site yönetimi bana ceza vermiş, erken doğum yapan var mı diye merak edip girince gördüm :))
umarım herkesin keyfi yerindedir.son bir kaç sayfayı okudum kasılmalar konusunda endişeleri olan arkadaşlar var sanırım, karında hissettiğimiz her sertlik kasılma değil, o yüzden panik olmayın, karnınızın her tarafı, top gibi sert ve muntazam yuvarlak oluyorsa, onu kasılma kabul edip günde kaç defa ve düzenli mi kontrol etmek gerekiyor. 8-10 defa normal kabul ediliyor.
kızım 31+2 de 1750 gr 43 cm çıktı dün, doktorum normal dedi. sol kasığım acıyor dedim önemli değil dedi, kaburgalarımın ortası çok acıyor elimle bastırınca dedim, bastırma dedi, gıdıklanıyorum hareket ettikçe gülesim geliyor dedim, o senin zevzekliğinden dedi, eğilemiyorum, eskisi kadar verimli çalışamıyorum, aptallaştım her şeyi unutuyorum, kafam çalışmıyor, babanem gibi yürümeye başladım dedim ben her cümlemi bitirdiğimde normal dedi. kendimi bidon gibi hissediyorum, ne giysem damacana örtüsü gibi oluyor, artık topuklu giyemiyorum dedim, psikolog randevusu yazalım mı istermisin dedi, yok ben konuşayım sen normal demeye devam et dedim. aynı şeyleri yaşayanlar varsa raad olun, NORMALMİŞ.
Bende günde 2-3 kere gitmesemde çok rahat yapıyordum ancak son 2-3 gündür kabız oldum malesef.Slm kizlar okudgum kadari ile bircogunuz kabizlikran sikayetci ben de tam aksine gunde 3-4 kez gidiyorum ustelik kan surubu icmeme ragmen tedirgin oldum acaba sorun mu var
Slm kizlar okudgum kadari ile bircogunuz kabizlikran sikayetci ben de tam aksine gunde 3-4 kez gidiyorum ustelik kan surubu icmeme ragmen tedirgin oldum acaba sorun mu var
bir ay falan oldu sanırım ne okuyorum ne de yazıyorum, en son birine gerizekalı dedim diye site yönetimi bana ceza vermiş, erken doğum yapan var mı diye merak edip girince gördüm :))
umarım herkesin keyfi yerindedir.son bir kaç sayfayı okudum kasılmalar konusunda endişeleri olan arkadaşlar var sanırım, karında hissettiğimiz her sertlik kasılma değil, o yüzden panik olmayın, karnınızın her tarafı, top gibi sert ve muntazam yuvarlak oluyorsa, onu kasılma kabul edip günde kaç defa ve düzenli mi kontrol etmek gerekiyor. 8-10 defa normal kabul ediliyor.
kızım 31+2 de 1750 gr 43 cm çıktı dün, doktorum normal dedi. sol kasığım acıyor dedim önemli değil dedi, kaburgalarımın ortası çok acıyor elimle bastırınca dedim, bastırma dedi, gıdıklanıyorum hareket ettikçe gülesim geliyor dedim, o senin zevzekliğinden dedi, eğilemiyorum, eskisi kadar verimli çalışamıyorum, aptallaştım her şeyi unutuyorum, kafam çalışmıyor, babanem gibi yürümeye başladım dedim ben her cümlemi bitirdiğimde normal dedi. kendimi bidon gibi hissediyorum, ne giysem damacana örtüsü gibi oluyor, artık topuklu giyemiyorum dedim, psikolog randevusu yazalım mı istermisin dedi, yok ben konuşayım sen normal demeye devam et dedim. aynı şeyleri yaşayanlar varsa raad olun, NORMALMİŞ.
Sanırım ben tamamlayamayacağım 35 te alacağım iznimi. Bugün tekrar çok fazla yorulduğumu ve yıprandığımı anladım. Bu hafta çalışacağım haftaya çalışacağım sonra rapor alacağım sanırım.
kizlar yaaa bugun hepimiz icin sinir bozuucu....yanii bi olaya gerek yok butun gece yarim saatte cise kalk...mide yanmasindan uyan...bademciklerim sis gibi kuruo batio..akintim cogaldi ama kokulu gibi....ve hareketleri cok sert kizimin ii dir umarim.....yani bu kadar olumsuzluga nasil ii olabilirim....s.ocaginda 3tup kan werdim kapida dio ki kadin buranin yanlis ciikio sonuclari aksmda bahsettim ya size alll bi kez daha dediler esime solesem kizcak yaptiraydik disarda die 200 tl wercektin olcekmidin die.....annemdeyim yemek yicem oda ayri bi dert doymamak gozumun herseyde kalmasi......patlayana kadar tatli yemek istiorum ben bu kadar zor olcagini dusunmemistim yeter sikildim ..............
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim ben de cici haberler bekliyorum
Slm kizlar okudgum kadari ile bircogunuz kabizlikran sikayetci ben de tam aksine gunde 3-4 kez gidiyorum ustelik kan surubu icmeme ragmen tedirgin oldum acaba sorun mu var
Maasallah arkadasım. Demek ki annenin yedıgı ıle bebegın kılosunun ılgılı olabılecegı kanıtlanmıs oldu. Ben oglumda mukemmel beslenmıstım, kusma bulantım hıc olmamıstı. Şimdi ise 3-4 ay bulantım kusmam oldu hıc yıyemedım. Sonrasında da fazla ıstahlı degılım, oglumda oldugu kadar hergun balık bal cevız vs dıkkat ederek beslenmedım ama bakalm ne olacak. Ben hep kılosundan ote zıhın gelısımı ıcın onemlı oldugunu dusunurum beslenmenın.
merhaba kızlar bu gece hiç uyumadım diyebilirim gözlerimden uyku akıyor. halim yok birşey yapmaya elim ayağım tutmuyor sanki. rahat uyumadıgım için de sırtım ağrıyorbenim gibi olanlar kimler? midemizde yer yer yanıyor. mide yanmasından dolayı boğazımda yanıyor. ne olduysa bir gecede oldu
canım hazır yiyecekte yememiştim ama oldusabaha kadar uyumadım şimdi okulda ayakta uyuyorum resmen dersler bitsede eve gidip uyusam keşke. leyla gibiyim. bende gyno.... dışında ilaç almıyorum. içmek istemiyorum ilaç.
Ay benim gibisi pek yok çikin şişko bi kadım oldun arkadaşın dediği gibi damacana misali...
Son haftalar hele hele son günler bi doğursam artık diyeceksiniz... Suyunuz veya nişanınız geldiğinde korkmak bi yana sevinecelsiniz sonunda doğuyor diye :)
Kızlar ankarada kolay ulaşılabilir bi yerden bebek şekeri ya da malzemesi almak istiyorum bilen var mı dikmen civarında oturuyorum
Bi de ben 65 kilodan 82 ye çıktım 17 kilo aldım haftam 32. Sizler ne kadar aldınız?
yazdıklarına kesinlikle katılıyorum cnm :)) ama düşününce dünyaya bir can getiriyoruz bu kadarcık zorluğu da olsun :)))
ara ara okuyorum..sizlerden haberler var mi diye ama uzun suredir yazmadim. umarim hepinizin gebeligi ve bebekleri saglikla devam ediyrdur.
ben en son 30+5 de gittim kontrole. suan 31+1 olduk. bebegim dönmus. ilk kez nst ye girdim. sanci cikmadi sukurm artik her hafta doguma kadar nsty girmemi istedi dr. bir hafta nst; bir hafta nst+muayene dedi. artik bebek döndu diye mi, yoksa pihtilasmadan kaynakli riskimden dolayi mi istedi bilemiyrm. beklemeye devam ediyrm. surekli de 6 hafta daha dayanmasi icin oglumla konusuyrm)
buarada toplam 7 kg aldim. sisilik vs hic olmadi sukur. varis de olmadi. braxton hicks kasilmalarim basladi ve dr gunde 7-8 kere olmasi cok normal dedi.[/QU
ben seni merak etmiştim noldu acaba nie hiç girmiyo ki die şimdi şimdi görünce bi gülümsedim herşeyin yolunda olmasına da sevindim ne garip tanımadığımız insanları merak ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?