kızlar çalışabilir raporumuda aldım bugün rahatladım valla ya
aynı beni anlattın arkadaşım ağlıcam şimdiBende de bir kasılma oluyor ara ara ,biri kalasla nefes borumu ciğerlerimi açtırmaya çalışıyor gb,ağrılı bir boşluk hissediyorum içimde göğüs kafesime doğru :26:
Bilemedim anlatabildim mi ama öyle tuhaf işte
Gece olmasın istiyorum,yatmayalım..
Yüzümdeki hareketlenmeyede anlam veremedim birden,çene cevresinde kızarıklık gb seyler oldu son 2 günde..
Çok şükür herşey güzel tamam ama bi kadının kendini kötü hissetmesi gereken herşey oluyor sanırım hamileiğin sonuna doğru!!
Bir irilik!
Eşten ayrı kalma!
Şişlik!
Gaz!
Arkamı dönsem yanımda ama dokunamıyorum artık uyurken eşime,çok fazla eksiklik bana göre bu!! Dönmek can sıkıcı..
Huzursuz uykular!
Durmak bilmeyen iştah!
Giydiğin herşey emanet gb!
Penguenvari bir yürüyüş!
Daha ne olsun..Yorumlar yapan sorular soran birsürü egzantirik kişilikler..
Herşey yorucu geliyor..
Yoruldum mu ki artık
Bugün iyi değilim galiba
Bende de bir kasılma oluyor ara ara ,biri kalasla nefes borumu ciğerlerimi açtırmaya çalışıyor gb,ağrılı bir boşluk hissediyorum içimde göğüs kafesime doğru :26:
Yüzümdeki hareketlenmeyede anlam veremedim birden,çene cevresinde kızarıklık gb seyler oldu son 2 günde..
Çok şükür herşey güzel tamam ama bi kadının kendini kötü hissetmesi gereken herşey oluyor sanırım hamileiğin sonuna doğru!!
Bir irilik!
Eşten ayrı kalma!
Şişlik!
Gaz!
Arkamı dönsem yanımda ama dokunamıyorum artık uyurken eşime,çok fazla eksiklik bana göre bu!! Dönmek can sıkıcı..
Huzursuz uykular!
Durmak bilmeyen iştah!
Penguenvari bir yürüyüş!
Herşey yorucu geliyor..
Yoruldum mu ki artık
Bugün iyi değilim galiba
katılıyor ve arttırıyorum,Bende de bir kasılma oluyor ara ara ,biri kalasla nefes borumu ciğerlerimi açtırmaya çalışıyor gb,ağrılı bir boşluk hissediyorum içimde göğüs kafesime doğru :26:
Bir irilik!
Eşten ayrı kalma!
Şişlik!
Gaz!
Huzursuz uykular!
Durmak bilmeyen iştah!
Penguenvari bir yürüyüş!
Herşey yorucu geliyor..
Yoruldum mu ki artık
Bugün iyi değilim galiba
aynı beni anlattın arkadaşım ağlıcam şimdi
benim de çene çevremde kabartılar, kızarıklar çıkmaya başladı. her yediğim mideme dokunuyor, davul gibi şişiriyo. uyumak da dert zaten. işe gidip gelmek zaten yorucu. offfff bir an önce şu zaman su gibi akıp geçse istiyorum ama bazen de bi daha karnımdaki kıpırtılarını, tekmelerini hissedemicem oğlumun o yüzden bende şaşırdım artık ne istediğimi :)
katılıyor ve arttırıyorum,
horlama,
gereğinden fazla gaz,
yediğinin ağzına yeniden yeniden gelmesi,
sık sık tuvalete gitme ihtiyacı,
kabızlık,
terlemede artış,
ayak bileklerinde çorabın bıraktığı iz,
l ve xl beden pamuklu külotlar,
kalın askılı sütyenler,
göbeğin altına inen tayt veya eşofmanın boş bıraktığı, tshirtünde örtmemekte direndiği o anlamsız boşluktan görünen damarlı karın,
7 hamlede yerinden doğrulma
ağı dizine kadar inen külotlu çoraplar
hatta külotlu varis çorapları
artan varisler
pörtlemiş bir göbek deliği
cazibeli bir kadında bulunması gereken herşey ve daha fazlası
normale döneceğimiz günlere az kaldı inşallah az daha sabır, taş gibi anneler olucaz, dönüşümüz muhteşem olacak !
haydi hayırlı olsun :)
valla 32 yi aldıktan sonra 37 ye sanki geçmeyecek gibi geliyor..
bnde cts aldım .. daha dun bugun calıstım sırt agrısı kaburga agrısı gaz ağzıma gelen yıyecekler bildiğin sıkıntı olmaya başladı..
ınsallah tamamlayacagım 37yı.. sonra evde sıkıntıdan patlarım artık..
yok anam bana yaranamazsın :))
canım öyle doğru söylüyosun. halbuki biliyorumda normal olduğunu önemli olan düzenli olmaması sonrasında bebişin hareketinde bi sorun yoksa normal falan hepsini biliyorum aslında ama telaşa kapılıyorum hemen. bi 35.haftalara falan gelseydim öyle rahatlıcamki. aslında allah a şükür hiç bi sorunumda yok erken doğum bebeğin suyu vs. ama işte anlamadmki niye pinpiriklendim bukadarkzıyorum kendime
Kızlar ankarada kolay ulaşılabilir bi yerden bebek şekeri ya da malzemesi almak istiyorum bilen var mı dikmen civarında oturuyorum
Bi de ben 65 kilodan 82 ye çıktım 17 kilo aldım haftam 32. Sizler ne kadar aldınız?
Bi de eli ayağı şişmeyen var mı?
horlama,
gereğinden fazla gaz,
kabızlık,
terlemede artış,
kalın askılı sütyenler,
göbeğin altına inen tayt veya eşofmanın boş bıraktığı, tshirtünde örtmemekte direndiği o anlamsız boşluktan görünen damarlı karın,
artan varisler
normale döneceğimiz günlere az kaldı inşallah az daha sabır, taş gibi anneler olucaz, dönüşümüz muhteşem olacak !
horlama,
gereğinden fazla gaz,
kabızlık,
terlemede artış,
kalın askılı sütyenler,
artan varisler
Kızlar ankarada kolay ulaşılabilir bi yerden bebek şekeri ya da malzemesi almak istiyorum bilen var mı dikmen civarında oturuyorum
Bi de ben 65 kilodan 82 ye çıktım 17 kilo aldım haftam 32. Sizler ne kadar aldınız?
canım ben normal doğum istiyorum ama sancım açılmam olmazda suni sancı verelim derlerse epidural normal isteyebilirim. şimdilik düşüncem böyle değişirmi bilemiyorum.:26:
Bende de bir kasılma oluyor ara ara ,biri kalasla nefes borumu ciğerlerimi açtırmaya çalışıyor gb,ağrılı bir boşluk hissediyorum içimde göğüs kafesime doğru :26:
Bir irilik!
Eşten ayrı kalma!
Şişlik!
Gaz!
Huzursuz uykular!
Durmak bilmeyen iştah!
Penguenvari bir yürüyüş!
Herşey yorucu geliyor..
Yoruldum mu ki artık
Bugün iyi değilim galiba
midem berbatt yanoii..uykum war deli olucam....sanirim hepimizin berbat gunu geciiomerhaba kızlar bu gece hiç uyumadım diyebilirim gözlerimden uyku akıyor. halim yok birşey yapmaya elim ayağım tutmuyor sanki. rahat uyumadıgım için de sırtım ağrıyorbenim gibi olanlar kimler? midemizde yer yer yanıyor. mide yanmasından dolayı boğazımda yanıyor. ne olduysa bir gecede oldu
cok uzuldum tatlim yaaa insallah baska sorun yasamazsiniz...Bunu 3 hafta önce yurtdisindan siparis vermistik bi kac gun önce geldi esim montede etti ama birsuru hasar vardi yolda gelirken cizilmis cogu
Bu yuzden tekrar montelenmis karyolayi cözup yeniden yolluycaz onlara ve sil bastan yatak alicaz offf tamda kurtulmustum diyordum
Eki Görüntüle 1028065
Aynen canım ben de bi o kadar aldım 32. haftamda baktığımda tam 16 kilo almıştım allah son hayrı versin diyorum heralde 20 ile falan tamamlarım , şişliklerimse günden güne değişiyor bigün çok şişim var bir gün yok anlamadım gitti
haydi hayırlı olsun :)
valla 32 yi aldıktan sonra 37 ye sanki geçmeyecek gibi geliyor..
bnde cts aldım .. daha dun bugun calıstım sırt agrısı kaburga agrısı gaz ağzıma gelen yıyecekler bildiğin sıkıntı olmaya başladı..
ınsallah tamamlayacagım 37yı.. sonra evde sıkıntıdan patlarım artık..
yok anam bana yaranamazsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?