2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar çalışabilir raporumuda aldım bugün rahatladım valla ya

haydi hayırlı olsun :)
valla 32 yi aldıktan sonra 37 ye sanki geçmeyecek gibi geliyor..
bnde cts aldım .. daha dun bugun calıstım sırt agrısı kaburga agrısı gaz ağzıma gelen yıyecekler bildiğin sıkıntı olmaya başladı..
ınsallah tamamlayacagım 37yı.. sonra evde sıkıntıdan patlarım artık..

yok anam bana yaranamazsın :))

aynı beni anlattın arkadaşım ağlıcam şimdi

benim de çene çevremde kabartılar, kızarıklar çıkmaya başladı. her yediğim mideme dokunuyor, davul gibi şişiriyo. uyumak da dert zaten. işe gidip gelmek zaten yorucu. offfff bir an önce şu zaman su gibi akıp geçse istiyorum ama bazen de bi daha karnımdaki kıpırtılarını, tekmelerini hissedemicem oğlumun o yüzden bende şaşırdım artık ne istediğimi :)

katılıyor ve arttırıyorum,
horlama,
gereğinden fazla gaz,
yediğinin ağzına yeniden yeniden gelmesi,
sık sık tuvalete gitme ihtiyacı,
kabızlık,
terlemede artış,
ayak bileklerinde çorabın bıraktığı iz,
l ve xl beden pamuklu külotlar,
kalın askılı sütyenler,
göbeğin altına inen tayt veya eşofmanın boş bıraktığı, tshirtünde örtmemekte direndiği o anlamsız boşluktan görünen damarlı karın,
7 hamlede yerinden doğrulma
ağı dizine kadar inen külotlu çoraplar
hatta külotlu varis çorapları
artan varisler
pörtlemiş bir göbek deliği
cazibeli bir kadında bulunması gereken herşey ve daha fazlası
normale döneceğimiz günlere az kaldı inşallah az daha sabır, taş gibi anneler olucaz, dönüşümüz muhteşem olacak !

aynı beni anlattın arkadaşım ağlıcam şimdi

Ağlamakla olmayacak,camı aç güzel hava içeri girsin,bir de keyifli bir şarkı aç :))) Ne yapayım,deliliğe vuralım işi :)))

O da ayrı bir dert gerçekten,çok özlerim gb geliyor içimdeki kıpraşmaları :)

O külotlar Gerçekten çok kötüler yahuu

Eki Görüntüle 1028287

Sonra bunu yapacazz :)) Hem ödüllendirecez kendimizi hemde dediğin gb olacaz

valla bende zorluycam kendimi yoksa dediğin gibi evde patlarım ben, bazen hafta sonu cts-pazar bile sıkılıyorum,
sabahları işe gelmek zorlaştı ama sıkıcam dişimi büyük bir problem olmadığı müddetçe.
sonrasında bebeğimle geçireceğim her dakika çok kıymetli olacak çünkü

Kızlar ankarada kolay ulaşılabilir bi yerden bebek şekeri ya da malzemesi almak istiyorum bilen var mı dikmen civarında oturuyorum

Bi de ben 65 kilodan 82 ye çıktım 17 kilo aldım haftam 32. Sizler ne kadar aldınız?
Bi de eli ayağı şişmeyen var mı?

Slm kizlar okudgum kadari ile bircogunuz kabizlikran sikayetci ben de tam aksine gunde 3-4 kez gidiyorum ustelik kan surubu icmeme ragmen tedirgin oldum acaba sorun mu var

Annelik işte canım... Bu daha başlangıcımız, kalbimiz artık hep onlar için atacak:)

Aynen canım ben de bi o kadar aldım 32. haftamda baktığımda tam 16 kilo almıştım allah son hayrı versin diyorum heralde 20 ile falan tamamlarım , şişliklerimse günden güne değişiyor bigün çok şişim var bir gün yok anlamadım gitti

11.ci maddede gıt gıt gıdak seklınde katıla katıla gulmeye basladım:) çıkardığım garip sesler de sanırım kılo artısı ve koca gobekten:)

Bi de ben 65 kilodan 82 ye çıktım 17 kilo aldım haftam 32. Sizler ne kadar aldınız?
Bi de eli ayağı şişmeyen var mı?[/QUOTE]

Tartılmadım son gunlerde ama 13 kılo olmustur artık kesın. Bence ıyı gıdıyorum:) Elim ayağım henuz sısmedı ama kılo almanın verdıgı kalblasma var sanırım.

ya çokk güldüm kızlar çok yaşayın emiii aynen anlatmışsınız

bende canım 58 den 72 ye çıktım 31+2 yim ve elim ayağım 3 gündür fena şiş

canım ben normal doğum istiyorum ama sancım açılmam olmazda suni sancı verelim derlerse epidural normal isteyebilirim. şimdilik düşüncem böyle değişirmi bilemiyorum.:26:

bende istiyorum da herkese de uygulanmıyormus oyle duydum..benim doktorum da yine de sancı hissedeceksin zaten 3cm acılma olmadan uygulanmaz dedi.. sonrasındaki sancıya dayanabılır mıyım hıc bılmıyorum.. Allah yardımcımız olsun bir seste kurtuluruz insallah :))

yazdıklarına kesinlikle katılıyorum cnm :)) ama düşününce dünyaya bir can getiriyoruz bu kadarcık zorluğu da olsun :)))

kızlar bir şey daha soracam size.. emzirme sütyeni aldım da ama çok biçimsiz ve rahatsız edici..size göre de öyle mi? göğsüm normalde 80 bedendi biraz büyüyünce 90 beden aldım bedeb olarak sıkıyor ama göğüs doldurmuyor bile..önü buruşuk duruyor bir acayip yani :) 95 ile mi değiştirsem ya da normal sütyenle rahat eder miyim acaba..ne düşünüyorsunuz bu konuda

midem berbatt yanoii..uykum war deli olucam....sanirim hepimizin berbat gunu geciio
cok uzuldum tatlim yaaa insallah baska sorun yasamazsiniz...

Sanırım ben tamamlayamayacağım 35 te alacağım iznimi. Bugün tekrar çok fazla yorulduğumu ve yıprandığımı anladım. Bu hafta çalışacağım haftaya çalışacağım sonra rapor alacağım sanırım.

kolay ulaşılabilir mi bilmiyorum ama samanpazarı ve suluhanda bebek şekeri malzemeleri varmış. hatta ctesi bir arkadaşımla birlikte gidicem inşallah.
ben 9 kilo aldım 69dan 78e. henüz elim ayağım şişmedi ama kilo artışım hiç durmuyor hatta haftada 1 kilo almaya başladım korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…