2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Arkadaşlar merhaba;

Doğum çantasını hazırlayanlar varmı? Neler koydunuz yada koymayı düşünüyorsunuz?
3 takım hastane çıkışı koyanlar, yanına 5 zıbın koyanlar bi bakıyım dedim kim neler koymuş şok oldum. Benmi çok sade düşünüyorum yoksa normali onların yaptığımı anlayamadım.

Ben 2 takım hastane çıkışı, bez, ıslak mendil, belki biberon da koyabilirim, kendim için pijama, bakım ürünleri, ped v.b. bunları düşündüm. Yanlışmı düşünmüşüm??

saol cnm.
annelikten sanirim. tanimasak da merka ediyrz iyi mi degil mi diye...

bende hazır mı alsam kendimmi yapsam bilemedim yapmak için farklı fikirler lazım model felan lazımdemii

bende bugün ilk defa nst girdim birden doğum korkusu öyle sardı ki içimi ağlamaya başladım sesiz sesiz için için:18: sonra kendimi sakinleştirmeye çalıştım dr sonuç için iyi dedi çok şükür 45 cm boyumuz olmuş 2300 gr olmuş herşey yolunda görünüyo dedi sevindim Allah hepimizin yardımcısı olsun ve kolaylaştırsın doğumlarımızı

Kizlar gaz sorununa cozum var mi. Resmen gazman gibiyim. Birde karnim ara ara sertlesiyor.

hadi ya bizde esmeriz biz de böle bi sürprizle karşılaşırmıyız acaba :)

Doğum hikayelerini okudum biraz. Hem bi heyecan sardı içimi hemde bir korku sardı. Nasıl doğuracağız ya :18:

Topigimizde ilk senin cinsiyet belli olmustu erkek demisti .bana da erkek dedi.benim kiz cikti seninki de prenses di mi.ben de 13 kg aldim.emzirdikce veriliyormus umarim oyle olur

Ben 10 kilo aldım. Elim ayağımda fazla şişme olmadı şuana kadar. Yüzümde birazcık şişme oldu. Burnum tokmak gibi oldu
Masallah ilk aylarda birden 5 kg almistin sonra cok az almissin.dogum sonrasi zorlanmayacaksin

doktor yaziyor bittikce.magnorm benim ilac

Doğum hikayelerini okudum biraz. Hem bi heyecan sardı içimi hemde bir korku sardı. Nasıl doğuracağız ya :18:
Okuma tatlim dogururken goruruz.hem herkesin hikayesi farkli.zaten sezaryan dusunuyorsun gozunu kapatinca acinca bebisi goreceksin

Kızlar,

Şuan size şurada yazacaklarıma artık benim bile inanasım gelmiyor ama.......

En son yanımızda çalışan yardımcı kızcağızın 15 günlük deneme süresi bugün doldu. Birkaç gün önce de sağlık testlerini yaptırmıştık, bugün maalesef hepatit c testi pozitif çıktı kızcağızın...

Bu haberi ona ben söylemek zorunda kaldım. Hasta olduğunu, çocuklu-bebekli evde çalışamayacağını yani bu işi kaybettiğini söylemek bana düştü. Kızcağız çok üzüldü, ağladı, bir de öyle kötü insanların eline düşmüş ki şimdiye kadar, böyle bir iş daha bulamam ne yapacağım diye dövündü. Aracı olan adamlar da bir taraftan onun hak ettiği maaşı elinden almak için, pasaportunu vermeyiz yakarız diye tehdit ediyorlarmış... Benim yanımda defalarca aradılar, evinin önünde bekliyorlarmış. Çaresiz kaldı zavallıcık resmen...

Eşim de, ben de üzgünüz. Kızcağızın arkasından çok ağladım...

Seninde sansizligin hep hepatitc den oldu ya.hayat bazen acimasiz o kiz icin de.sen uzme kendini

Kafan nasıl rahat edecekse öyle yap bence. Fazla olursa eve geri götürürsün, eksik olursa nasılsa, eve gidip gelen çok olur, biri getirir ne lazımsa.

Kizlar az once agladim
esime disari cikalim dedim canli muzige dedim.esim askim beni anla yoruldum dedi.cocuk olunca mi gidecegiz dedim aksam gezmemiz ev ziyareti ya da alisveris merkezi mi olacak dedim.tabi cikmaya hevesim kacti.ben yarim saat agladim.o cikalim diye dil doktu.simdi sus pus oturuyoruz her sey cok sikici puuuffff

Seninde sansizligin hep hepatitc den oldu ya.hayat bazen acimasiz o kiz icin de.sen uzme kendini

Evet ben de şaşkınım. Yaşadıklarım hepimize bir örnek olsun kızlar; çocuğunuza bakıcı bakacaksa mutlaka aids, hepatit, parazit vb sağlık tahlillerini isteyin. Dışardan bakarak anlaşılmıyor bu hastalıklar. Sonra telafisi imkansız durumlar olabilir Allah korusun.

Kızcağıza çok üzüldüm elimde değil. İnsan tüccarlarının elinde, evlerinden çocuklarından uzakta, rızıklarını çıkarmak için didiniyorlar. Çaresizliklerini bilen vuruyor. Bir de sağlık konusu üzerine geldi...

Kizlar cok moralim bozuk bugun disim agridi bende pamukla kolonya koyayim dedim disimle sikistirinca az kolonyayi yuttum birsey olur mu bebege offfff cok kotuyum

Kizlar cok moralim bozuk bugun disim agridi bende pamukla kolonya koyayim dedim disimle sikistirinca az kolonyayi yuttum birsey olur mu bebege offfff cok kotuyum
Bir damladan bir sey olmaz.doktor cay ic kahve ic cikolata ye onemli degil dedi.onemli olan huzursuz olma.her seyden korkma dert etme dedi.

Hay allah ya.sanada kizada uzuldum valla.sende cok uzulme canim.umarim daha iyileri denk gelir

Eyican06 hamileligimin 4.5. Haftalarinda hamile oldugumu bilmeden kutu kutu sistit haplari yuttum.hatta hamileler kullanamaz diyordu.onu bile takmiyorum.insallah saglikli dogar bebeklerimiz

Bizde esimle cok eglenirdik ama gebelikten bu yana cok fazla cikamiyoruz.en son kadinlar gununde ciktik.artik sadece ozel gunlerde cikiyoruz yani.

Ben de çok üzüldüm acaba deneme süresinden önce mi bu tahlilleri yaptırsanız, hem alışmamış olursunuz.

Hay allah ya.sanada kizada uzuldum valla.sende cok uzulme canim.umarim daha iyileri denk gelir

İnşallah ama kendimi çaresiz bir insanı sokağa terk etmişim gibi hissettim (

Yapabileceğim herşeyi fazlasıyla yaptım giderken ama ne bileyim işte... Bundan sonra şansı gülsün inşallah.

Umarım memleketine döner. O zaman pasaportu da kalır o adamlarda önemli olmaz, kazandığı parası yanına kar kalır, belki orada tedavi filan olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…