ara ara okuyorum..sizlerden haberler var mi diye ama uzun suredir yazmadim. umarim hepinizin gebeligi ve bebekleri saglikla devam ediyrdur.
ben en son 30+5 de gittim kontrole. suan 31+1 olduk. bebegim dönmus. ilk kez nst ye girdim. sanci cikmadi sukurm artik her hafta doguma kadar nsty girmemi istedi dr. bir hafta nst; bir hafta nst+muayene dedi. artik bebek döndu diye mi, yoksa pihtilasmadan kaynakli riskimden dolayi mi istedi bilemiyrm. beklemeye devam ediyrm. surekli de 6 hafta daha dayanmasi icin oglumla konusuyrm)
buarada toplam 7 kg aldim. sisilik vs hic olmadi sukur. varis de olmadi. braxton hicks kasilmalarim basladi ve dr gunde 7-8 kere olmasi cok normal dedi.[/QU
ben seni merak etmiştim noldu acaba nie hiç girmiyo ki die şimdi şimdi görünce bi gülümsedim herşeyin yolunda olmasına da sevindim ne garip tanımadığımız insanları merak ediyoruz
canım ulus ta suluhanda varmiş bebek şekeri yapan yerler oraya bakabilirsinn şişlikler içinde zamanın varsa günde bi saat yürümeye çalış ben 7. aya girdiğim günden beri hep yürüyorum bi gün yürümesem yüzüğüm slkmaya başlıyo anlıyorumki hemen ödem topluyorumm hem kilo alımınıda baya yavaşlatır
hadi ya bizde esmeriz biz de böle bi sürprizle karşılaşırmıyız acaba :)kızlar bende esmerim, baba da benim kadar olmasada esmer bizim oğlam bir çıktı, sapsarı bişey hani çil sarı değilde
bizde başta baya alışamadıkalışamadık derken çok şaşırdık sonra sonra kumrala döndü
Topigimizde ilk senin cinsiyet belli olmustu erkek demisti .bana da erkek dedi.benim kiz cikti seninki de prenses di mi.ben de 13 kg aldim.emzirdikce veriliyormus umarim oyle olurAynen canım ben de bi o kadar aldım 32. haftamda baktığımda tam 16 kilo almıştım allah son hayrı versin diyorum heralde 20 ile falan tamamlarım , şişliklerimse günden güne değişiyor bigün çok şişim var bir gün yok anlamadım gitti
Masallah ilk aylarda birden 5 kg almistin sonra cok az almissin.dogum sonrasi zorlanmayacaksinBen 10 kilo aldım. Elim ayağımda fazla şişme olmadı şuana kadar. Yüzümde birazcık şişme oldu. Burnum tokmak gibi oldu
doktor yaziyor bittikce.magnorm benim ilackızlar benim de size bi sorum olacaktı magnezym kullanan arkadaşlar bu ilacı doktora yazdırıyomusunuz yoksa bittikçe ezcneden mi alıyosunuz gecen ay doktorum magnesyum kullan dedi elimede ilacın adının yazdığı bi kağıt verdi bi kutuya 20 tl ödedim yazılmış olsaydı 4 tl falan ödemem gerekirdi cevaplarınızı bekliyorum yarın sağlık ocağına gidicem kan tahlili için yazılıyosa onuda yazdırıyım gitmişken
Okuma tatlim dogururken goruruz.hem herkesin hikayesi farkli.zaten sezaryan dusunuyorsun gozunu kapatinca acinca bebisi goreceksinDoğum hikayelerini okudum biraz. Hem bi heyecan sardı içimi hemde bir korku sardı. Nasıl doğuracağız ya :18:
Kızlar,
Şuan size şurada yazacaklarıma artık benim bile inanasım gelmiyor ama.......
En son yanımızda çalışan yardımcı kızcağızın 15 günlük deneme süresi bugün doldu. Birkaç gün önce de sağlık testlerini yaptırmıştık, bugün maalesef hepatit c testi pozitif çıktı kızcağızın...
Bu haberi ona ben söylemek zorunda kaldım. Hasta olduğunu, çocuklu-bebekli evde çalışamayacağını yani bu işi kaybettiğini söylemek bana düştü. Kızcağız çok üzüldü, ağladı, bir de öyle kötü insanların eline düşmüş ki şimdiye kadar, böyle bir iş daha bulamam ne yapacağım diye dövündü. Aracı olan adamlar da bir taraftan onun hak ettiği maaşı elinden almak için, pasaportunu vermeyiz yakarız diye tehdit ediyorlarmış... Benim yanımda defalarca aradılar, evinin önünde bekliyorlarmış. Çaresiz kaldı zavallıcık resmen...
Eşim de, ben de üzgünüz. Kızcağızın arkasından çok ağladım...
Arkadaşlar merhaba;
Doğum çantasını hazırlayanlar varmı? Neler koydunuz yada koymayı düşünüyorsunuz?
3 takım hastane çıkışı koyanlar, yanına 5 zıbın koyanlar bi bakıyım dedim kim neler koymuş şok oldum. Benmi çok sade düşünüyorum yoksa normali onların yaptığımı anlayamadım.
Ben 2 takım hastane çıkışı, bez, ıslak mendil, belki biberon da koyabilirim, kendim için pijama, bakım ürünleri, ped v.b. bunları düşündüm. Yanlışmı düşünmüşüm??
Seninde sansizligin hep hepatitc den oldu ya.hayat bazen acimasiz o kiz icin de.sen uzme kendini
Bir damladan bir sey olmaz.doktor cay ic kahve ic cikolata ye onemli degil dedi.onemli olan huzursuz olma.her seyden korkma dert etme dedi.Kizlar cok moralim bozuk bugun disim agridi bende pamukla kolonya koyayim dedim disimle sikistirinca az kolonyayi yuttum birsey olur mu bebege offfff cok kotuyum
Kızlar,
Şuan size şurada yazacaklarıma artık benim bile inanasım gelmiyor ama.......
En son yanımızda çalışan yardımcı kızcağızın 15 günlük deneme süresi bugün doldu. Birkaç gün önce de sağlık testlerini yaptırmıştık, bugün maalesef hepatit c testi pozitif çıktı kızcağızın...
Bu haberi ona ben söylemek zorunda kaldım. Hasta olduğunu, çocuklu-bebekli evde çalışamayacağını yani bu işi kaybettiğini söylemek bana düştü. Kızcağız çok üzüldü, ağladı, bir de öyle kötü insanların eline düşmüş ki şimdiye kadar, böyle bir iş daha bulamam ne yapacağım diye dövündü. Aracı olan adamlar da bir taraftan onun hak ettiği maaşı elinden almak için, pasaportunu vermeyiz yakarız diye tehdit ediyorlarmış... Benim yanımda defalarca aradılar, evinin önünde bekliyorlarmış. Çaresiz kaldı zavallıcık resmen...
Eşim de, ben de üzgünüz. Kızcağızın arkasından çok ağladım...
Kizlar az once agladim
esime disari cikalim dedim canli muzige dedim.esim askim beni anla yoruldum dedi.cocuk olunca mi gidecegiz dedim aksam gezmemiz ev ziyareti ya da alisveris merkezi mi olacak dedim.tabi cikmaya hevesim kacti.ben yarim saat agladim.o cikalim diye dil doktu.simdi sus pus oturuyoruz her sey cok sikici puuuffff
Evet ben de şaşkınım. Yaşadıklarım hepimize bir örnek olsun kızlar; çocuğunuza bakıcı bakacaksa mutlaka aids, hepatit, parazit vb sağlık tahlillerini isteyin. Dışardan bakarak anlaşılmıyor bu hastalıklar. Sonra telafisi imkansız durumlar olabilir Allah korusun.
Kızcağıza çok üzüldüm elimde değil. İnsan tüccarlarının elinde, evlerinden çocuklarından uzakta, rızıklarını çıkarmak için didiniyorlar. Çaresizliklerini bilen vuruyor. Bir de sağlık konusu üzerine geldi...
Hay allah ya.sanada kizada uzuldum valla.sende cok uzulme canim.umarim daha iyileri denk gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?