2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ben de çok üzüldüm acaba deneme süresinden önce mi bu tahlilleri yaptırsanız, hem alışmamış olursunuz.

Mantık olarak haklısın aslında ama.......Böyle şey söylenmez belki ama tahlilleri 550 TL tuttu biliyor musun? Maalesef ssk veya hiçbir güvenceleri olmadığı için özelde yaptırmak zorunda kalıyorsun tahlilleri. Bizim de ailece indirimli olduğumuz bir yerdeki fiyatı bu üstelik...

Normalde testler kötü çıkarsa kesiyorlar ücretinden, kusurlu eleman getirdiniz bize diye. Biz kıyamadık kesmedik, çok üzüldük ama bu eleman arama sürecinin başından beri girdiğimiz zararın haddi hesabı yok. Kimine test yaptırıyorsun sonra o çalışmam diyor, kimi çalışmak istiyor ama testi kötü çıkıyor. Çöpe giden paraların haddi hesabı yok. Allah babamıza sabır versin(((

Canım, ortada olan, göze gözüken, şuan için hep bir ihtiyacı olan ilk çocuk olduğu için; karındaki biraz daha arka planda kalıyor. Burada iki çocuklu diğer annelerde de aynı durumu gözlemledim. Eğer gerçekten ikincilerde birinciye göre sağlık gelişim vb açısından bir fark görürsek işte o zaman çok üzülürüz. Allah korusun inşallah.

Doğum hikayelerini okudum biraz. Hem bi heyecan sardı içimi hemde bir korku sardı. Nasıl doğuracağız ya :18:

bende okudum biraz bu akşam güzel şeyler yazmışlar epüdural normal doğum yapıpta memnun olan çok okudum düşünmüyodum ama düşünmeye başadım bende epüdurali tabi normal olursa doğumum bebek hala dönmedi,bu arada sen niye korkuyosunki sezeryan dı seninki yanlış hatırlamıyorsam o sancıları çekmeyeceksin en azından

Inşallah canım .. Evet ilk 6 ayda 9 kilo aldım sonra şeker çıkınca biraz dikkat edince 1 kilo aldım. Ama artık zor çünkü çok acıkıyorum. Şuanda midem kazınıyor. Ama yemeyeceğim zor dayanıyorum 11 de yatacağım zaten. Açlık bitmiyor artık.

Bende çok sade düşünüyorum,liste cıkardım yapanları kontrol ettim fln hep azalttım yavaş yavaş..Hastanemiz eve çok uzak değil tabi bunuda gözönünde bulundurdum

Çaresizlik ne kötü birşey..
Sen elinden geleni yapabildin sonucta kendini çok üzme..
Allah yardımcısı olsun,iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah kızcağızıda..

Kıyamam :)
Bence üzülme,eşinde üzülüyormuş bak,gönlünü yapmaya çalışmış..
Sarıl geçsin :)
Birden değilde,birgün ayarlayın öyle gidin daha iyi olacaktır..Ne yapacaz ne işimiz var gb bir cvp vermemiş hem sadece yorgun olduğunu belirtmiş,gitseniz keyif almasa sen daha çok üzülecektin belki de

Sonrasından korkuyorum ya çok ağrın oluyormuş benim ağrı eşiğim çok düşük çok olur gibime geliyor ağrım oyüzden korkuyorum. Sezeryanında zorlukları var bu kadar küçültmeyingözünüzde. Ilk gebeliğim. Şimdiye kadar hastanede yatmadım hiç. Damar yolu bile açtırmadım. Damar yolundan bile çok korkan bi insanım. Bırakt:a sezeryandanda korkayım artık

Merhaba magnezyumu ssk karsilamiyor banada doktorum yazdi fakat eczaci ssk nin karsilamadigini soyledi 18 tl ye aldim..

Evet canım bende devletteyim. Bende evde dursam sıkılırim ama okulda da durmakta can sıkıcı ve yorucu

*biz de atistik...yaaa annemden almaya geldi iste cikti yuzume bakmio agzina duscem oralikli olmuo ewe geldik bugun bisiler aldik gosteriommmm ilgilenmio gibi gittim bende arka odaya...geldi nen war dio asil senin nen war dedim nie kotu dawraniosun bana dedim basladim aglamaya 10 dk agladim rahatladim oh be......simdi dizimde uyuya kaldi abicim ver su sefwkati bana zamaninda ne sen uzul ne ben.......
*hasta cikmis bakicin licof arkadasim cok uzuldum hep ayni hastalik turu de seni buldu gercekten ucuk paralar bizim icin ayda 300tl kalan la gecinmeye calistigimiz icin....
*arkadaslar dogumun her sekili korkutucu...ewet mucizevi olay muhtesem duygu cok guzel animsanmali fakat korkutucu oldugunu da ben kabul ediorum hepimiz edioz daha dogrusu...sezaryen olcan ne korkuon denmis de ben de uzuldum sezeyan epidural normal hangisinde ne kadar aci ne kadar mutluluk duycagimizi bilemeyiz ki.....
*Bİrrrdeeeee kizlar bu midemi elimi sokup sokucem simdi okuorum okuorum anlamiorum mantikli bir aciklamasi war mi bu mide yanmamizin allah askina inanicam bu saci cikio mevzusuna sonra sacsiz cikinca ne olcak.....gece yemiorum bise renni emiorum gunduz gece de surup iciorum allah askina normalde olsa bi renni yeter gece suruba rahmen bu gogsumde yumru yanma gitmio gitmio yaaa su icmek istemio canim artik su bile sizlatio yaaaa war mi bu kadar boyutu artan arkadas........

Bizde esimle cok eglenirdik ama gebelikten bu yana cok fazla cikamiyoruz.en son kadinlar gununde ciktik.artik sadece ozel gunlerde cikiyoruz yani.

Hergun mutlaka cikmazsam aksama kafayi yiyorum.ya gunduz ya aksam cikiyorum.meyve soyuyo yediriyo sirinlik yapiyo affettim .cocugumun babasii :)

Hergun mutlaka cikmazsam aksama kafayi yiyorum.ya gunduz ya aksam cikiyorum.meyve soyuyo yediriyo sirinlik yapiyo affettim .cocugumun babasii :)

hadi hadi affettim seni gidi cocugumun babasi tuttum ben bunu allah iyiligini wersin....

Hamile olunca ne mizmiz olduk di mi ya.dogumdan sonra gecse bari.
Sezeryani ben dedimdi baygin olunca dogumu anlamiyor ya ondan teselli amacli.nasip olursa ben normal istiyorum.bi de ben evlenince 8 ay iliskiye girememistim vajinusmustum.insallah atlatmisimdir bunu.bakalim cati muayenesinde gorecegiz

Merhaba kızlar geçen hafta şeker ile başım detteydi, sabah tokluk şekerlerim 180lere çıkmıştı ve endokrin uzmanı insilüne başlamamız gerektiğini söylemişti. Ama şuan doktora karşı da inanılmaz güvenim kırıldı. Babam yürüyüşün iyi geldiğini söyledi 3 gün üst üste yürüyüş yaptık şekerim 180lerden 120lere kadar düştü. Bir gün yürüyüş yapmasam hemen yine çıkıyor ama yürüyüşle genelde 130 seviyelerinde. Bugün randevum vardı ama gitmedim.
yürüyüş ile şekerin düşebileceğini bi endokrin uzmanı bilmiyormuydu ki de bana hiç bunu söylemeden hemen insilüne başlayacağız dedi acaba
Artık hersabah yürüyorum ve şeker problemi kalmadı.

Dogum yaklastikca iyi kötu sacma her cesit ruyalar görur olduk ben sevmedigim ruyalari cok görurdum ama artik yatmadan önce Felak ve Nas surelerini okudugum icin hic ruya görmuyorum olurda bazen okumayi unutursam yine ruya göruyorum sacmadan cok urkutucu
doktorunla aranizda gecen konusmalar cok komik olmus bozuk bantla konusuyormussun gibi normal normal deyip durmus sende her sikayetini anlatmissin bidon gibi oluyorum diye Cok guldum Allahta seni guldursun

Canim erken dogumla alakasi yok ben henuz 23. haftamdayken banyo yapicagim esnada ustumu cikardigim gibi sol gögsumden acik renkte sut akti ve cok gelmisti hemsireye sordugumda gayet normal erken dogumla alakasi yok sutun bol olucak dedi insallah gercekten sutumuz bol olur diyedir

masallah oglusuna canm... demekki yediklerimizin faydasi gercekten oluyor bende o sekilde devam edeyim insallah miniklerimiz iyi kilolarda dogarlar.

Hem guldum hem kafami sallayip durdum herbiseyi beraber ayni yasiyoruz cunki Allah yardimcimiz olsun :) Her zorlugun bir ödulude vardir bizde bu zorluklarin ödulu olan minnak bebislerimizi hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah...

Canm belki boyun cok uzundur veya kemiklerin baskalarininkine göre belki daha iridir yani baskalariyla kiyaslamaman icin birsuru sebep var her hamilelik farklidir cunki emin ol bu topikte 5 alanda var 25 alanda vardir..El ayak sisiyor bendede yuzuk takmiyorum aylardir corap giyince bile bileklerimde izi kaliyor... kendini kasma kilolarda suan kötu durumlarda olabiliriz ama dönusumuz muhtesem olucak ben diyetle sporla tam 9 kilo vermistim zar zor 57 oldum derken bide baktim ki hamileyim simdiye kadar verdiklerimi aldim ama aldigim icin pisman degilim mutluyum hele ki 3 bucuk yillik tedaviyle gelmeyen bebek kendiliginden gelmisse nasil mutlu olmayayimki 30 bile olsam sikayet etmezdim heralde

Tartılmadım son gunlerde ama 13 kılo olmustur artık kesın. Bence ıyı gıdıyorum:) Elim ayağım henuz sısmedı ama kılo almanın verdıgı kalblasma var sanırım.[/QUOTE]
O ne bicim gulme sekli dedim önce sonra 11. maddeye baktim gulmemek elde degil Adile nasit gibi gulesim geldi
Gercekten taytim dusuyor ve tisörtum cogu zaman göbegimi kapatmayip acik birakiyor azda olsa karnim görunuyor hep... aynaya bakim damarli derken ne demek istemis arkadas diye damar yok hep catlak var odaha betermis görunmese daha guzel daha tatli duruyor
ben görup sevim yeterli

canm kucuk geldiyse veya buyuk geldiyse mutlaka degistir ilk zamanlar gögsun sutle dolucak sonralari inicek tabi o ayri...
Ben su an bile emzirme sutyeni kullaniyorum bence normal olanlara göre daha rahat bile ama marka ve sekil alternatifleride cok var

midem berbatt yanoii..uykum war deli olucam....sanirim hepimizin berbat gunu geciio

cok uzuldum tatlim yaaa insallah baska sorun yasamazsiniz...
ybesigi yollama fiyati besigin 2 kati belki yollama iptal bile olabilir artik ki insallah iptal olur azcik cizikleride olsa ben cok sevdim seklini cibinlik kapatiyor o 2 cizigide...esim abartmasa sorun yoktu ama baska sorun yasadik bu sefer biri bitmeden ötekisi basladi
Turkiyeden cicilerimiz gelicekti yani tum kiyafetlerimizin 100/99 u oradan annem yolladi... ve kargo kaybolmus 3-4 aydir yavas yavas aldigimiz urunler annemin ugrastigi elemekleri benim butikbebe gibi magazalardan aldigim kiyafetler hepsi icindeydi ama suan kayip sigorta herseyi öduycez demis ama 2 katinida verseler istemiyorum ben nasil yetisicem bu saatten sonra almaya hem bizim burada öyle turkiyedekiler gibi rengarenk bebek esyalari yok hemde bu sisik halimle sisik ayaklarimla tek tek bu saatten sonra kiyafetmi secicem Allahimm insallah yarin bulduk derler ne kadar cok sevinirdim yaa

Gecmise bi goz attimda bugun herkeste bi negatiflik hali soz konusu bende dahil..tum gun sebeosiz moral bozuklugu stres ve gergin bi karin ve devamli karin kasilmalari..kizlar ya bu sertlesmeler bugun tavan yapti normalmiki bu haftalarda , sandalyede oturup yemek yiyemiyecek kadar rahatsiz etti beni..off doktora gitsem normal dicek yollayacak cok iyi biliyorum brnm doktorum cok rahat ( korkuyorum ya saglikocaginda kontrolum vardu hemsireye anlattim ciddiye al kasilmalari dedi daha erken boyle olmamasi lazim dedi ama bnmdoktora gore hersey normal endislendim magnezyumu gundr iki iciyorum banamisin demiyorr

Ne romantiksiniz yaa okurken ayni benle esim dedim 1 gun önceden veya ayni gun kararlastiririz suraya gidicez ben 4 te isten cikicam gelince hazir ol beklemiyim der ok derim... hazirlanirim suslenirim puslenirim eve gelir hayirdir bir yeremi gidicez der daha dun ordaydik veya daha dun hallettik onlari der... tam kandirikci yok gitmiyoruz öylesine hazirlandim bende zaten diyorum tabi jeton dusunce hadi kalk gidelim vs der ama sizinki gibi ben kuserim o dil döker hep

Bende evlenince 4 ay iliskiye girememistim acaba vajinusmuydum ben de ozamanlar bunu nasil anlarim :26:
tabi sonralari cok doktora gittim kontrol amacli tup bebek vs ama sorun cikmadi hersey dahil ötekisi haric bir iliski yasadik ilk aylarda ilk gece korkusu sanirim benimki vajinusmus deyince olabilirmi dedim:44:

Bendede 30. haftadan beri cok kasilma oldu hatta bazen karnim tas gibi oluyordu sanki tutmasam karnimi dusurucekmisim gibi... birde kasiklarimda batma oldu cok ama bugun masallah sanki hamile degilmissim gibi hissediyorum kendimi ama yarin kasilmalarim yine fazlalasabilir belli olmuyorda benim duydugum gunde 8-10 kez olmasi normalmis bu kasilmalarin cok takilma derim

Bendede disparoni var. Ağrılı oluyor ilişkimiz. Az daha kassam vajinismus olacakta zar zor azıcık bişeyler oluyor :) 2 yıldır. Tedavi falan olmadım. Belkide oyüzden bu kadar geç geldi bebeğim. Ama bununla yaşamaya alıştım napayım. Eşim pek alışamadı o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…