2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
selam kızlar,

dun gece benı yıne sıtma tuttu..

uyumadım.. bebeğim de uyumadı.. ben titredikçe o da kasıldı tekmeledi..

başımda bir ağrıyla kalktım yatakatan.. Allah kimseye yaşatmasın..

sarıldım kahveye.. yoksa bugün çalışamazdım.. cok az sancım var ama NORMALDİR eminim..

sıtmanın bile sebebini bilemediği halde NORMAL diyen dr lara bu halde gitsem yine normal diyeceklerdir.

kısmet

hissediyorum bugun iyi gidecek! bence bebeğim aşağı düşüyor ve bu durumun bana yansıma şekli bu.. 5 haftaya doğsun yavrum hayırlısıyla..

canım bende normalde 80 giyiniyordum 85 aldım tam doldurdu. birde arkasından dar olursa diye içinden kanca varya 3 sıra arkada ondan çıktı dar gelince onu takar bedenini büyütürüm. senden çıkmadımı ?

cnm dünde bende aynı seyler yasadım akşam ter bastı kombiyi kapadım hatta sonra karnım kasıldı cok sertleşti kasığıma ağrılar girdi gazda olabilir sonra yatayım dedim kalın hırka giydim kmombiyi açtım 2 kat corap giydim üşümek geldi cok korktum sabah kadar erken doğuracağım diye ödüm koptu sanırım rahim doğuma hazırlanıyor benim kızımda yalancı sancılarım 1 ay önceden başlamıştı buda başlıyor saırım yavaş yavaş

oh oh başlasın valla cokta gecıkmesın hiç önemli değil çekerim ben. yeterki bitsin artık canım ya..

Yüce Rabbim ol deyınce oldurur da nıye bır ınsan yaradılışını 40 haftaya yaymış çok merak edıyorum..

Son düzenleme:
benim son adet tarihim 29.07.2013 hesaplamalarda bazen 6 mayıs çıkıyor bazen 5mayıs da çıkıyor ultrason da 25 nisan gözüküyor en erken benim erken döllenmemi olmuş kızlar yumurtlamanın en yüksek döneminde hamile kaldım o etkimi acaba

maşallah bebişine.hastanen nerde çok pahalıymış gerçektende fiyatı.

ahh canım ya ne şansızlık sendede.kıza bende üzüldüm ama yapacağında bişey yokki bu durumda.diğer işlerini yoluna koydunmu bari odayı filan bitirebildinmi bu arada kız varken yardım etmiştir umarım sana.

Buarada günaydın umarım bugün güzel olur bari

günaydın canımmm.

günaydınlar kızlarrr..
dünkü o karamsarlığımı eşimede yansıttım 5 saat noldu niye böylesin sorusuna maruz kaldım bişey yok genel diyorum ikna edemiyorum. en sonu anlatmıyorum diye bana küüstü yatağa bile gelmedi anlatacak bişey yokki ama içim huzursuzdu okadarr ooff offf. sabahta hiç konuşmadı benmle. en son dayanamadı asansörde bi öpücük verdi sağolsun çok seviyorum bu adamı yaaa bidahada içimi sıkmıcam durup dururken. kendimize negatif elektrik yüklüyoruz zorla sonrada biz çekiyoz ceremesini. bundan sonra herşey harika herşey süper. dün gaza geldim bebişin çantasını hazırlıcaktım sonra dedim daha erken 35 yapcam diye kendime söz vermiştim. ama dayanamıcam sanırım. 32 haftalıkken dr kontrolüm var. ondan çıkınca hazırlıcam karar verdim bugün bebişime saç bantları yapmak için malzeme almaya gitcem. örnek göstereyim sizde yaparsanız belki

bunun gibi meselaumarım beceririmm yapınca sizinlede paylaşcam. hepinize kocaman günaydın öpücükleri yolluyoruz kızımla

canım belkı bebiş biraz iriyse hemencık öne atıverıyor tarih.. benımkı de normalde 9 mayıs ama gerı kaldıgı donemde 13 mayıs gosterıyodu smdı haftasıyla uyumlu olunca kılo alınca 7 mayıs gosterdı.. o bellı olmaz artık Allah ın takdıri :) bekliyoruz bakalım :)

cnm ilk kızımda 41de doğdu son haftalar cok zor geçiyor gerçekten stres felan bide herkes arıyor doğurdunmu diye her sabahh kaltığımda annem eşim yüzüme bakıyordu varmı bişey diye :)) ben hiç sancım olmadan 1 gün önce hastaneye yattım ertesi gün suni sancıyla doğurdum zor dönemler son haftalar

bukadarmı yazı var sadece canım?
Hı hı sadece bunlar yazıyor canım, neyse yaaa zaten ben hobbit gibiyim kocam hobbit gibi bizden Çıkanın 2 metre olacak hali yok ne çıkarsa yavrumuz artık
Canım bizimkinin ultrason aleti sanırım biraz ilginç, o yüzden göremiyoruz o yazıların hiçbirini hayırlısı

Hoşgeldin iyiki de geldin canım, bizleri güldürdün yine :)

Canım öyle bir durum yaşarsan hemen ayaklarını uzat ya da uzan, biraz da karnını okşayınca geçiyor.

Canım çok güzel yataklar var hiç sıkma canını hemen halledersin inşallah.

Offfff offff ben daha evde oturup dayanamıyorum, işte olsam herhalde bunalımlar geçirirdim Allah herkese yardım etsin canım. Kocam bana sürekli toton kazan gibi, toton senden sonra geliyor, toton çok komik, toton dünyanın küreleri gibi deyip deyip duruyor

Canım yürü eğer çok fazla şişiyorsan çok iyi geliyor yürümek ertesi güne hiç şiş kalmıyor.
keşke ben de öyle olsam : (( kabızlık çok kötü, magnezyum içiyorum bir haftadır doktorum kramplardan dolayı verdi. onun için ishal yapar diyorlardı ama ben de hiç bir değişiklik yok :44:
Magnezyumu aç karnına iç canım o zaman bağırsaklarını çok çalıştırıyor.

Maşallah bebişine Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Ben sağlık Ocağı'na yazdırıyorum canım, eleviti, clexane, magnorm, gaviscon yazdırıyorum.

Kizlar gaz sorununa cozum var mi. Resmen gazman gibiyim. Birde karnim ara ara sertlesiyor.
Benimde çok gazım oluyordu yemeklerden önce gaviscon içmeye başladım çok faydasını gördüm.

Canım bedevi şansı var sen de resmen, Allah gönlüne göre versin inşallah. Ben de kadın bulamadım hem abimin bebişi olacak hem de bizimki hem ben lohusa annem nasıl bakacak hepimize bilemiyorum.

Kizlar cok moralim bozuk bugun disim agridi bende pamukla kolonya koyayim dedim disimle sikistirinca az kolonyayi yuttum birsey olur mu bebege offfff cok kotuyum
Hemen dişçiye git canım bir hafta boş yere ağrıyı çektim hem de 2 kilo verdim, bekleyince kendiliğinden geçecek bir rahatsızlık değil. Bence ihmal etme hemen dişçiye görün.

Canım benim doktorum titremeyi çok önemsiyor. Bana da titreme geliyordu meğer idrarda protein varmış, tansiyonumu felan da o yükseltiyormuş istersen sen de doktoruna bir söyle.

hayırlısı olsun artık napalım :)
sağlıkla doğsunlar da ..
tek derdım aşırı terlemeler sıcaklamalar.. şişmeler.. (görülen o ki tek değilmiş :)))
dıgerlerı umrumda deıl.. bir de gece sıtmaları olmasa..

Dünyanın küreleri
Bence yangına körükle gidiyor enişte Bunun geri dönüşümü olur,o totonun peşinden ayrılmaz,söylediklerine pişman olur valla

Canım benim de doktorum uyarmıstı son haftalar için, herkes arara dogurmadın mı diye sorar daha cok strese girersin demişti..Ben o yüzden dogumu iç.in gec tarih söyledim insanlara :)) inşallah işe yarar..ama fiziksel sıkıntılardan kacıs yok tabi...şimdiden hayat epey zorlaştı

Canım benim doktorum titremeyi çok önemsiyor. Bana da titreme geliyordu meğer idrarda protein varmış, tansiyonumu felan da o yükseltiyormuş istersen sen de doktoruna bir söyle.

canım Allah senden razı olsun .. 8 aydır su problemı yasıyorum ınternette bakmadıgım yer kalmadı.. dr um "daha once bole bısey duymadım dahılıyeye bı basvur ıstersen" dedı.. ben de gıdemedım bı turlu .. kaldı oyle.. en azından simdi idrar tahlili yaptırabılırım.. hoş 22 şubatta yaptılar bısey cıkmadı ama.. yıne de 28ınde gıdecegım randevuma ona gore gıderım :)

cok sağol..

Günaydın canım, senin demin söz ettiğin hastalıktan abimin eşinin de var. Herhangi bir çözüm metodu felan var mı ikisi de çok mağdur...

Tedavisi terapi canım. Bazı psikiyatristler terapi yapıyor bu konuda. Anlarım çünkü bende çok çektim. Şuanda ilişkiyi bile hiç özlemiyorum desem yeridir. Çok zor bir durum. Bizim hep yarım yamalak. Bebiş nasıl oldu bilmiyorum.

Günaydın kızlar bu ağırlaşma yetmezmiş gibi bir de grip gibi birşey oldum herbiryerim ağrıyo sırtım belim başım burnum işe gelmek resmen eziyet halini aldı bu cumartesi inşallah doğum iznime çıkacağım korkuyorum bebeğimde bu gripten etkilenir mi gerçi hareketleri iyi ama bu annelik durumu hep endişe hali aşırı sırt ağrım var sizde de var mı kızlar

Aynen dün eşimde beni işten aldı niye somurtıyorsun neyin var biyerin mi ağrıyor falan :) sonradan düzeldim Allah'tan. Ama artık çok gerginim tahammülsüzüm. :18:

Olmaz mı canım ya çok ağrılarım var. Huzursuzum mutsuzum yorgunum bıkkınım bitkinim çok zor bi süreçten geçiyorum gerçekten. Lohusa depresyonuna erken girmiş gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…