Sonrasından korkuyorum ya çok ağrın oluyormuş benim ağrı eşiğim çok düşük çok olur gibime geliyor ağrım oyüzden korkuyorum. Sezeryanında zorlukları var bu kadar küçültmeyingözünüzde. Ilk gebeliğim. Şimdiye kadar hastanede yatmadım hiç. Damar yolu bile açtırmadım. Damar yolundan bile çok korkan bi insanım. Bırakt:a sezeryandanda korkayım artık
Olmaz mı canım ya çok ağrılarım var. Huzursuzum mutsuzum yorgunum bıkkınım bitkinim çok zor bi süreçten geçiyorum gerçekten. Lohusa depresyonuna erken girmiş gibiyim
benim dr da 1-2 çıktı veriyor ama hiçbirinde detaylı ölçüm raporu yok. arada gittiğim psikopat bir dr vardı o resim yerine yalnızca yazı olan bir çıktı verdi ki bu bebeğin gelişim raporu gibi idi. sanırım arkadaşlar ondan bahsediyor. ben genelde kendi dr söylediklerini aklımda tutmaya çalışıyorum. eve gelince yazıyorum bir yerlere.Hı hı sadece bunlar yazıyor canım, neyse yaaa zaten ben hobbit gibiyim kocam hobbit gibi bizden Çıkanın 2 metre olacak hali yok ne çıkarsa yavrumuz artık
Canım bizimkinin ultrason aleti sanırım biraz ilginç, o yüzden göremiyoruz o yazıların hiçbirini hayırlısı
Hoşgeldin iyiki de geldin canım, bizleri güldürdün yine :)
Canım öyle bir durum yaşarsan hemen ayaklarını uzat ya da uzan, biraz da karnını okşayınca geçiyor.
Canım çok güzel yataklar var hiç sıkma canını hemen halledersin inşallah.
Offfff offff ben daha evde oturup dayanamıyorum, işte olsam herhalde bunalımlar geçirirdim Allah herkese yardım etsin canım. Kocam bana sürekli toton kazan gibi, toton senden sonra geliyor, toton çok komik, toton dünyanın küreleri gibi deyip deyip duruyor
Canım yürü eğer çok fazla şişiyorsan çok iyi geliyor yürümek ertesi güne hiç şiş kalmıyor.
Magnezyumu aç karnına iç canım o zaman bağırsaklarını çok çalıştırıyor.
Maşallah bebişine Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben sağlık Ocağı'na yazdırıyorum canım, eleviti, clexane, magnorm, gaviscon yazdırıyorum.
Benimde çok gazım oluyordu yemeklerden önce gaviscon içmeye başladım çok faydasını gördüm.
Canım bedevi şansı var sen de resmen, Allah gönlüne göre versin inşallah. Ben de kadın bulamadım hem abimin bebişi olacak hem de bizimki hem ben lohusa annem nasıl bakacak hepimize bilemiyorum.
Hemen dişçiye git canım bir hafta boş yere ağrıyı çektim hem de 2 kilo verdim, bekleyince kendiliğinden geçecek bir rahatsızlık değil. Bence ihmal etme hemen dişçiye görün.
Canım benim doktorum titremeyi çok önemsiyor. Bana da titreme geliyordu meğer idrarda protein varmış, tansiyonumu felan da o yükseltiyormuş istersen sen de doktoruna bir söyle.
Olmaz mı canım ya çok ağrılarım var. Huzursuzum mutsuzum yorgunum bıkkınım bitkinim çok zor bi süreçten geçiyorum gerçekten. Lohusa depresyonuna erken girmiş gibiyim
maşallah bebişine.hastanen nerde çok pahalıymış gerçektende fiyatı.
ahh canım ya ne şansızlık sendede.kıza bende üzüldüm ama yapacağında bişey yokki bu durumda.diğer işlerini yoluna koydunmu bari odayı filan bitirebildinmi bu arada kız varken yardım etmiştir umarım sana.
günaydın canımmm.
Hı hı sadece bunlar yazıyor canım, neyse yaaa zaten ben hobbit gibiyim kocam hobbit gibi bizden Çıkanın 2 metre olacak hali yok ne çıkarsa yavrumuz artık
Canım bizimkinin ultrason aleti sanırım biraz ilginç, o yüzden göremiyoruz o yazıların hiçbirini hayırlısı
Hoşgeldin iyiki de geldin canım, bizleri güldürdün yine :)
Canım öyle bir durum yaşarsan hemen ayaklarını uzat ya da uzan, biraz da karnını okşayınca geçiyor.
Canım çok güzel yataklar var hiç sıkma canını hemen halledersin inşallah.
Offfff offff ben daha evde oturup dayanamıyorum, işte olsam herhalde bunalımlar geçirirdim Allah herkese yardım etsin canım. Kocam bana sürekli toton kazan gibi, toton senden sonra geliyor, toton çok komik, toton dünyanın küreleri gibi deyip deyip duruyor
Canım yürü eğer çok fazla şişiyorsan çok iyi geliyor yürümek ertesi güne hiç şiş kalmıyor.
Magnezyumu aç karnına iç canım o zaman bağırsaklarını çok çalıştırıyor.
Maşallah bebişine Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben sağlık Ocağı'na yazdırıyorum canım, eleviti, clexane, magnorm, gaviscon yazdırıyorum.
Benimde çok gazım oluyordu yemeklerden önce gaviscon içmeye başladım çok faydasını gördüm.
Canım bedevi şansı var sen de resmen, Allah gönlüne göre versin inşallah. Ben de kadın bulamadım hem abimin bebişi olacak hem de bizimki hem ben lohusa annem nasıl bakacak hepimize bilemiyorum.
Hemen dişçiye git canım bir hafta boş yere ağrıyı çektim hem de 2 kilo verdim, bekleyince kendiliğinden geçecek bir rahatsızlık değil. Bence ihmal etme hemen dişçiye görün.
Canım benim doktorum titremeyi çok önemsiyor. Bana da titreme geliyordu meğer idrarda protein varmış, tansiyonumu felan da o yükseltiyormuş istersen sen de doktoruna bir söyle.
En azından hastane çantalarını hazırlayacak kadar herseyi hallettik. Buna da şükür, evde 6-7 usta varken bu günlere geldik. Artık alıştım mı ne bu sefer sadece kızcağıza çok üzüldüm. Kendime üzülmedim hiç.
Biran önce bakmaya başla canım, görüyorsun iyi birini bulmak çok zor. Baksana sanki seçilmişler gibi hepatitli olanar beni buluyor ya da hepsi bu tür bulasıcı hastalıklarla uğraşıyor da testleri yapılmadığı için kimse bilmiyor.
Sağlıklı, temiz, iyi birini bulayım da artık ömrümce hepatit adını duymak istemiyorum vallahi((((
Oh ne güzel darısı başımıza inş:18:
ohh ne güzel darısı başıma maşallah prensesine artık cumartesi inşallah bakalım benim tosunpaşam kaç gr olmuş acaba gelsin bir an önce cumartesi
çalışmak kolay mı canım benim, çalışan annelerin karşısında saygıyla eğiliyorum gerçekten kahramansınız.
günaydın arkadaşlar,
dün oğlumuzu gördük büyümüş maşallah. kötü günümdeydim gerçi ama onu görmek çok güzeldi. nst ye girdim ilk defa.bir dahaki randevuda çatı muayenesi olacağım çok korkuyorum:26:
@lilacsofie çok üzüldüm kızcağıza da sana da, şans gülmedi yardımcılardan yana. ama iyi ki paylaştın ilerde bakıcı araştıracak olursam mutlaka testlerini de yaptıracağım, hiç aklıma gelmezdi. umarım daha iyi biri ile karşılaşırsın.
@ sıkıntıları olan bütün arkadaşlarım, aynı duyguları paylaştığımızı görmek beni bir nebze olsun rahatlatıyor. sanki eşim annem dahil olmak üzere hiç kimse sizin kadar iyi anlamıyor. bakıyorum bazen ben mi yazdım acaba diyorum. ağrılar, kilolar, stres, iş hayatı, ev işleri, ailedeki değişik durumlar, gelecek kaygısı...çok bunaldım kendimi zeplin gibi hissediyorum her an patlayacakmışım gibi.
bir de nacizane utanarak bir şey sormak istiyorum. eşinizle ilişki durumu hakkında doktorlarınız bir şey dedi mi ben sormaya da çekindim. :26:ne zaman yasaklar başlıyor?
çünkü çalışmak istemiyoruz aslında ve beyinde ona göre vucuda etki ediyor.Artık çok zor gerçekten bayılacak gibiyim tansiyonum normal şekerim normal nabzım normal. Peki neden bu haldeyimki ya.
günaydın canlar ..
vallahi kk hayatımın önemli bi kısmını kaplıyomuş dün kaç defa baktım açılmışmı diye
umarım herkesler çooooook iyidir.
dün bebişime saç bandı yapcam diye 2 saat dolandım malzeme aradım neyseki buldum bişeyler ama uyyana kadar bütün vücudum ağrıdı. sanırım yürümeyi biraz abarttım artık iyice ağırlaşmışım1 saatten fazla yürümücem birdaha bebek fırlıcaktı göbek deliğimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?