2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım önceki doğumumda ağrı pompası taktırdım süper oluyo sürekli ağrı kesici veriyo vücuda tavsiye edebilirim. Doktorunla konuş istersen.

Olmaz mı canım ya çok ağrılarım var. Huzursuzum mutsuzum yorgunum bıkkınım bitkinim çok zor bi süreçten geçiyorum gerçekten. Lohusa depresyonuna erken girmiş gibiyim

hiç sorma kendimi suçluyorum ben mi çok nazlıyım acaba herkes hamile oluyor ben mi böyle depresifim diye bel sırt ağrılarım çok kötü şimdi böyleysek lohusalığı düşünemiyorum gerçi o zaman bebeklerimiz olacak mutlu oluruz herhalde

benim dr da 1-2 çıktı veriyor ama hiçbirinde detaylı ölçüm raporu yok. arada gittiğim psikopat bir dr vardı o resim yerine yalnızca yazı olan bir çıktı verdi ki bu bebeğin gelişim raporu gibi idi. sanırım arkadaşlar ondan bahsediyor. ben genelde kendi dr söylediklerini aklımda tutmaya çalışıyorum. eve gelince yazıyorum bir yerlere.

bebek boyutu hiç önemeli değil. arkadaşıma yapılmayan eziyet kalmadı, suyun az, bebeğin küçük, yok buyumuyor, yok geri kalıyor, su testi yap bu testi yap bu profa görün... ve 39. haftada oğluna kavuştu, sağlıklı, 2600 ve 49 cm, neredeyse 4. aydan sonra surekli aileyi taciz ettiler ama sonunda sağlıkla kavuştular birbirlerine.

anne baba minyon olsa da olmasa da hiç takılmamak lazım sağlıkla buyuyorsa gerisi önemsiz.

Olmaz mı canım ya çok ağrılarım var. Huzursuzum mutsuzum yorgunum bıkkınım bitkinim çok zor bi süreçten geçiyorum gerçekten. Lohusa depresyonuna erken girmiş gibiyim

çalışmak kolay mı canım benim, çalışan annelerin karşısında saygıyla eğiliyorum gerçekten kahramansınız.

En azından hastane çantalarını hazırlayacak kadar herseyi hallettik. Buna da şükür, evde 6-7 usta varken bu günlere geldik. Artık alıştım mı ne bu sefer sadece kızcağıza çok üzüldüm. Kendime üzülmedim hiç.

Biran önce bakmaya başla canım, görüyorsun iyi birini bulmak çok zor. Baksana sanki seçilmişler gibi hepatitli olanar beni buluyor ya da hepsi bu tür bulasıcı hastalıklarla uğraşıyor da testleri yapılmadığı için kimse bilmiyor.
Sağlıklı, temiz, iyi birini bulayım da artık ömrümce hepatit adını duymak istemiyorum vallahi((((

sen neyaptın kurşun falan döktürdün mü, nazar var galiba sizde, inanıyorum ben. tekrar geçmiş olsun.

günaydın arkadaşlar,
dün oğlumuzu gördük büyümüş maşallah. kötü günümdeydim gerçi ama onu görmek çok güzeldi. nst ye girdim ilk defa.bir dahaki randevuda çatı muayenesi olacağım çok korkuyorum:26:

@lilacsofie çok üzüldüm kızcağıza da sana da, şans gülmedi yardımcılardan yana. ama iyi ki paylaştın ilerde bakıcı araştıracak olursam mutlaka testlerini de yaptıracağım, hiç aklıma gelmezdi. umarım daha iyi biri ile karşılaşırsın.

@ sıkıntıları olan bütün arkadaşlarım, aynı duyguları paylaştığımızı görmek beni bir nebze olsun rahatlatıyor. sanki eşim annem dahil olmak üzere hiç kimse sizin kadar iyi anlamıyor. bakıyorum bazen ben mi yazdım acaba diyorum. ağrılar, kilolar, stres, iş hayatı, ev işleri, ailedeki değişik durumlar, gelecek kaygısı...çok bunaldım kendimi zeplin gibi hissediyorum her an patlayacakmışım gibi.

bir de nacizane utanarak bir şey sormak istiyorum. eşinizle ilişki durumu hakkında doktorlarınız bir şey dedi mi ben sormaya da çekindim. :26:ne zaman yasaklar başlıyor?

kızlarrrrr mide yanmasına çözüm buldummmmmmmmm yeşil elma ben hep kırmızı elma yiyordum. dün tesadüfen yeşil elma yemeye başladım ve inanırmısınız kendime geldim şimdi azıcık kötü hissedince yeşil elma yiyorum geçiyor. cin gibi oluyorum.

maşşalah cnm kilo boy nasıl cnm bende cumartesi gideceğim cok özledim bebeğimi kaç hafta sonraya cağırdı seni bundan sonra her gittiğimizde ntsye gireceğiz :) bu arada benim ilk doğumum normal catı felan bakmaz herhalde bidaha

ayy istanbulda süper bir hava var ama benim dışarıya cıkcak halim yok bel ağrısı off off artık kucağımıza alsamda gezsem kızcağızlarımla :))

günaydınnn kızlarrr KK geri dönmüş :))

o kadar hayatımın buyuk bı bolumunu kaplıyomuskı dun sıkıntıdan catladım.. üstelik iş yerine ne kadar az musterı geldıgını farkettım

günaydın canlar ..
vallahi kk hayatımın önemli bi kısmını kaplıyomuş dün kaç defa baktım açılmışmı diye
umarım herkesler çooooook iyidir.
dün bebişime saç bandı yapcam diye 2 saat dolandım malzeme aradım neyseki buldum bişeyler ama uyyana kadar bütün vücudum ağrıdı. sanırım yürümeyi biraz abarttım artık iyice ağırlaşmışım 1 saatten fazla yürümücem birdaha bebek fırlıcaktı göbek deliğimden

dün bende kaç kere açıp kapadım burayı hatırlamıyorum.ben henüz yürürken çok kötü olmuyorum bugünde fuar gezmeyi planlıyorum 4-5 saat yürümek anlamına geliyor acaba kötü olurmuyum ki.

herkese güzel bir gün diliyorum kk bakımda olması bile etkiledi ac kapa yapıyorum yok sabah ilk işim bakmak oldu herkes iyidir inş bizde normal bel ağrıları kasılmalar tepikler dışında herşey normal :))) cumartesi dr gideceğim cok heycanlanıyorum ilk kez 4 hafta kadar görmedim genelde 3 haftda giderdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…