dün bende kaç kere açıp kapadım burayı hatırlamıyorum.ben henüz yürürken çok kötü olmuyorum bugünde fuar gezmeyi planlıyorum 4-5 saat yürümek anlamına geliyor acaba kötü olurmuyum ki.
günaydın canlar ..
vallahi kk hayatımın önemli bi kısmını kaplıyomuş dün kaç defa baktım açılmışmı diye
umarım herkesler çooooook iyidir.
dün bebişime saç bandı yapcam diye 2 saat dolandım malzeme aradım neyseki buldum bişeyler ama uyyana kadar bütün vücudum ağrıdı. sanırım yürümeyi biraz abarttım artık iyice ağırlaşmışım1 saatten fazla yürümücem birdaha bebek fırlıcaktı göbek deliğimden
dün bende kaç kere açıp kapadım burayı hatırlamıyorum.ben henüz yürürken çok kötü olmuyorum bugünde fuar gezmeyi planlıyorum 4-5 saat yürümek anlamına geliyor acaba kötü olurmuyum ki.
herkese güzel bir gün diliyorum kk bakımda olması bile etkiledi ac kapa yapıyorum yok sabah ilk işim bakmak oldu herkes iyidir inş bizde normal bel ağrıları kasılmalar tepikler dışında herşey normal :))) cumartesi dr gideceğim cok heycanlanıyorum ilk kez 4 hafta kadar görmedim genelde 3 haftda giderdik
Günaydınlarrrr
bugün hava çok güzel, kışlık ayakkabılarımı attım kenara giydim converselerimi, deri montumu kendimi acayip enerjik hissediyorum
canım bende normalde 2 saatten fazla bie yürüyordum ama dün kasıldım kaldım yolun ortasında kuzenim vardı yanımda yol kenerında tabure bulduk ona oturdum biraz dinlendim.ayyy çok güldüm kendime
aynen kızlar alın benden de o kadar.. çalışıyor olmama rağmen çatladım sıkıntıdan.. eve dönerken yolda gördugum her hamıleyı sızlerden bırı sanıp sormak ıstıyorum "noldu kk duzeldı mı" dıye
melekim19 aman dikkat cok zorlamamak lazım canım..
oferta bence olursun canım ya..
zeygur anacım sen nerede yaşıyorsun ?? biz yagmurun içine uyandıkta istanbulda.. :119:
ela26yeni cim benim oğlan epeyce hareketlenmeye basladı .. bugun dunden daha ıyıyım cok sukur ama yırtıyor ıcımı bildiğin.. büyüyor sanırım veled-i şahanem.. :) sancım var alt kısımlarda batmalar var ama o kadar zorlamıyor.. bakalım hayırlısı..
KISACASI HERKESLERE GÜNAYDIIIINNNNNNN:118:
aslında son aylardayız dikkat etmek lazım.benimde diyet yüzünden sanırım karnım hepten ufaldı diyebilirim 2 ay oldu hiç kilo almıyor bir yandan seviniyorum bir yandanda tuhaf geliyor.oğlumda 18 kilo almıştım doğuma girerken.doğumda 9-10 kilo gitmişti geri kalan 8 kiloyu verene kadar çok zorlanmıştım üstelik emzirdiğim halde.şimdi toplamda 9 kilo aldım sanırım doğum kadar 3-4 daha alırım vermek zorunda kalacağım pek kilom olmayacak bu gidişle.ama hala aaaa hamilemisin diyenler oluyor özelikle bol giydiysem nerdeyse doğuracağım diyorum komik oluyor bazen durumum.
olsun canım bebiş sağlıklı olsunda bizim kilolar pek önemli değil bende 9 kilo aldım normal yani bence. 12 13 le tamamlamak ideal olan zaten bunu takma kafana derim benkarnımızda büyümesin işte çatlak olmaz benim karnımda değilde bel ile karın arası olan o yan kısımlarda çatlak olmaya başladı minik minik. oyüzden bebiş büyüsün ama karnım büyümesin ayyy doğuralım artık omasmıııı
günaydın kızlar şükür kavuşturana kaçkez baktım dün acaba düzeldi mi diyerek bende çok şiddetli bir bel ağrısı var hele sabahları bildiğiniz hareket edemiyorum sonra yavaş yavaş açılıyor sizde de böyle bir ağrı oluyor mu?
günaydın cnm o bel ağrısı beni öldürüyor ama normalmiş artık vücut bedeni taşımakta zorlanıyor hoş ben kızımda 22 kilo aldım bel ağrım felan olmadı bunda 5,5 kilo aldım 5 . aydan bu yana sakat gibiyim iki büklüm bel ağrısı öldürüyor
sorma hele sabahları hele çok fena durumda oluyorum biraz yürüyünce açılıyor ama işe gelirken yürüme durumum yok eşim bırakıyor kapıya kadar anca şirkette bir iki tur atıyorum ama yok resmen zulum oldu işe gelmek hatta giyinmek cumartesi dr kontrolum var bu bel ağrımı söyleyeceğim ama tabii ki normal diyecek
maşşalah cnm kilo boy nasıl cnm bende cumartesi gideceğim cok özledim bebeğimi kaç hafta sonraya cağırdı seni bundan sonra her gittiğimizde ntsye gireceğiz :) bu arada benim ilk doğumum normal catı felan bakmaz herhalde bidaha
magnezyum kullanıyomusun canım ben adım atamıyodum bacaklarım belim çok fenaydı 1 aydır kullanıyorum çok rahat hareket ediyorum
günaydınnn kızlarrr KK geri dönmüş :))
o kadar hayatımın buyuk bı bolumunu kaplıyomuskı dun sıkıntıdan catladım.. üstelik iş yerine ne kadar az musterı geldıgını farkettım
dün burası öyleydi tüm gün kendimi mutlu hissettim hava cok etkiliyor bugün istanbulda yağmur var hatta gece fırtına bile vardıgünaydınn kızlarrrrhava ne kadar güzel evin içi apaydınlık tam bahar gibi güneşli güne uyanmak insanı ne mutlu ediyo çıkıp az yürüsem mi
çalışanlar gerçekten zor yaa ben evde zor akşamı ediyorum cnm hamilelikte doğsun diye bakıyosun doğuncada biraz daha karnımda dursun diye gece sık sık kalkıp emzirmeler ağlamalar sancılar bende öyle demiştim ama suanki psikolojime görede olsun artık diyorum herşeye alışıyor insan zamanla ben tam rahat etmiştim kızım 5 yaşına geldi maşşalah hiç zararı yok her konuda şimdi sıg-fırdan başlamak korkutuyorKızlar dün ben de kaç defa baktım bilmiyorum, hayatımızın ne kadar büyük bir parçası olmus burası demek ki...
Artık sabahları kalkıp kendimi işe sürükleyerek geliyorum..Bir de geceleri bi anda uyanıp olmayacak seyler takılıyor aklıma, kuruyorum, iyice uykum kacıyo...
Asker gibi gün sayıyorum bebeğim dogsun diye ama yeni dogum yapmıs bir arkadasımla konusurken, o hep hamilelik günlerimi özlüyorum, şimdi her şey cok daha zor diyo... bilemedim..umarım ben de böyle düşünmem
benimde cumartesi var randevum benim magnezyumu 2 ye çıkardı hatta 3 bile alabilrsin dedi ama yokk geçmedi benim ağrılarsorma hele sabahları hele çok fena durumda oluyorum biraz yürüyünce açılıyor ama işe gelirken yürüme durumum yok eşim bırakıyor kapıya kadar anca şirkette bir iki tur atıyorum ama yok resmen zulum oldu işe gelmek hatta giyinmek cumartesi dr kontrolum var bu bel ağrımı söyleyeceğim ama tabii ki normal diyecek
cnm bende cumartesi gideceğm bakalım cok özledim kızceğızımı benim eşim yemek bilme yap desen arkdan ben topluyom 2 kat yoruluyorum haftda 1 kere koltuk altını felan kaldırıyoz yoksa ben rutin üstünden süpürüyorum ütüde oturarak yapıyorum onada öyle çözüm buldum az kaldı ama artık dayanacak gücüm kalmadı insan temzilik yapmayı özler mi özledim yaa söyle dip köşe mis gibi ....Günaydın canlar:)))
Şükür kavuştuk:)
Benim de cumartesi randevum var hem bıdığımı görücem, hem raporumu alıcam...yetti gari iş...akşamları bacaklarım roberto carlosunkilere dönüyor ve halsizlikten hiçbir şey yapacak halim kalmıyor...yemek vs. hep eşimin üstünde...Allah ondan razı olsun valla
İnşallah haftaya sahalara sağlam bi dönüş yaparım:)
cnm boy cok kısa değilsen etklemiyor benim kaynanamın boyu cok kısa ama 3 tane normal doğum yapmış bebek iriyse bilememde boya takma derim bu arada maşşalah oğlusuna bizde cumartesi görelim bakalım büyüdümü fıstığımızgünaydın kızlar dün kaç kere baktım
özledim sizi
ödüm koptu iş yerinde yasaklandı sandım
iyi canım 2300 olmuş boyu da 45 cm olmuş oğlumun, nstde de sıkıntı çıkmadı. doğum şekline çatıdan sonra karar vericez dedi, benim boyum baya kısa sanırım bebek iri olursa diye mi çekindi bilmiyorum. astım da var. normal düşünüyoruz ama dedi. bakalım kısmet
yok canım kullanmıyorum ki doktoruma sorayım olmazsa gittiğimde çok fena çünkü öldürüyor bu ağrı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?