2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
lierac içerik itibariyle zarar verir mi diye düşünmeden edemiyorum açıkçası ben de doğal yağlar kullanma tarftarıyım.bir de bebanthol çatlak kremi varmış...
Bu sefer bademyaginin yaninda bebanthol denemeyi dusunuyorum.

Kimseye soylememekte haklisin cogumuz soylemiyoruz ayip olur diye dusunme iyisiyle kotusuyle biz yasiyoruz bunu. kotu birseyde birde merakli milletle ugrasiyorsun sonra.12. Haftaya kadar ben soylemeyi dusunmuyorum.

aynenn kızlar bizde kalp atışlarını duymadn kimseye söylemiyoz benm geçen sene düşüğüm oldugu için emin olmadan söylemek istemiyoruz. sonradan duyanlardan artık anlayışla karşılasın çünkü allah korusun düşük olunca bide okadar duyana düştü demek daha zor ben bunu ilk hamileliğimde yaşadım allah kimseye yaşatmasın..

sen direk doktora gitmişsin testen sonra biz biraz beklediğimiz için kese için ayrı kalp atışı için ayrı ayrı gitmek zorunda kalıyoruz canım

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

ay kızlar bu gece bi döner çektiki canım sormayın bide içine salatalık turşusu ben başından beri hep tatlı tatlı yedim şimdi ilk defa ekşi bişey istedi canım yarın gidip yemek olacak ilk işim inş

Badem yağı kıllandırıyor yalnız dikkat edersen hep saç bakımı için veriyorlar badem yağını kılları besliyor ayva tüyleri bildiğin kıl oluyor bilgin olsun beni uyarmışlardu

bende 12.haftayı bekliyorum söylemek için.eşim ben ve doktorumuz dışında kimse bilmiyor.
geçen yıl 9.haftada düşük yaptığımda bana başsağlı verenler olmuştu.
uzun bir süre etkisinden kurtulamadım.
sevincini herkes paylaşıyor,,ama üzüntünde kimse destek olmuyor..

Merhaba, bende foruma yeni katılıyorum. 6+5'teyim. geçen hafta kalp atışlarını duyduk, harikaydı. bende henüz hiç kusmadım ama kokular ve mide bulantısı çekiyorum. peynir ekmek reçel ve bazı meyveler dşında bir şey yiyemiyorum

Günaydın...

Handrake dr.um ben folibol kullanırken solgarın folik asitini önerdi.Folibol 500 mg.dı,Solgar 400 mg.400 mg.alınması gereken miktar dedi.

Sayfamızda çoğu kişi ekşi yemek istiyor,bende öyleyim.Limonu çoğalttım,salata daha çok yiyorum.Tatlı daha hiç yemedim,çikolata bile yemedim.Sütlü tatlı olursa yiyebilirim ama ,şuan bir tiksintim yok.Hafif hafif mide bulantılarım devam ediyor.

Akşam çatlak kremi mi badem yağımı diye kardeşime sordum,bebe yağını tavsiye etti..onun hiç çatlağı yok.Banyodan hemen sonra sürebilirmişiz. Doğal yağları da araştırmak lazım.

Yeni gelenler hoşgeldiniz,herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum..

günaydın kızlaarrr:) geçmiyor günlerrr... bu 8 ay nasıl geçecek bilemiyorum ben günleri geçiremezken:S kızlar bu gece ilk defa benim kasık ağrım oldu normalde dinlendiğim de geçerdi acaba gün içinde yorulduğum içinmi oldu yoksa gece ters bir hareket mi yaptım hatırlamıyorum.. ama uykum gitti o yüzden çok uykusuzummm.. bugün geçmicek sanırım..
dün bulanan midem bugün iyi geri geçti çok şükür:) pazartesiyi iple çekiyorum yine görücem miniğimi:)

dün sağlık ocağına kan verdim bugn alcam sonucu cnm bakalım inş. Kektendir, zzaten şuan kepekli ekmek kullanıyorum inş. Riskimiz olmaz

arkadaşına da geçmiş olsuun cnm dün aç karnına kan verdim bakalım bu defa yüksek çıkacak mı yine

inş. Diyete gerek kalmaz cnm , tatlıyı çok sevmem ama yasak olan şeyler tatlı gel,r ya inş. Gerek kalmaz

Badem yağı kıllandırıyor yalnız dikkat edersen hep saç bakımı için veriyorlar badem yağını kılları besliyor ayva tüyleri bildiğin kıl oluyor bilgin olsun beni uyarmışlardu

Valla malesef ben zaten tüylüyümdür ancak çoğaltma falan olmadı. Belki herkese aynı etki olmayabilir o ihtimal varsa düşünmeli.

Kızlar bugün doktora gittim veeee çok şükür bebeğimin kalp atışlarını gördüm. çok mutluyum. inşaAllah henüz duymayan bütün hamişler bu sevinci en yakın zamanda yaşarlar. bu sefer olacağını hissediyordum ama yine de korkuyla girdim doktora Rabbime hamdolsun miniğimin pıt pıt sesini duydum.

Ben de kokulara çok hassasım. tatlıcıyımdır ama tatlıya pek izin vermiyor hafif talılar yiyebiliyorum sadece. turşu sevmem turşu yiyorum hadi hayırlısı

slm cnm bende grip oldum bol bol mandalin yiyorum
dün burnuma kulaklarıma vikis sürdüm
ballı limonlu sıcak su ve doğal ıhlamur içerek gribi ilerletmemeye çalışıyorum inş. hemen geçer ya

Kızlar kendime nazar değdirdim galiba mide bulantım olmuyor kusmuyorum diye kahvaltıdan sonra dişlerimi fırçaların macunun kokusundan midem bulandı kustum bembeyaz oldu yüzüm ... inşallah hep böyle olmam

arkadaşım benim ilk hamileleliğim,önceden bi şey yaşamadım,ama geçen gün çok enerjik ve mde bulantım olmamış şekilde uyandım ve çok telaşlandım ve buraya yazdım,Allah razı olsun arkadaşlar burada ferahlattı beni,telaşlanmamamı söylediler,yol gösterdiler
tabi ki sevncimizi,üzüntümüzü,tedirginliklerimizi yazıcaz,bu demek değildir ki bizler sorunluyuz
arkadaşımızın ifade ediş şekli yanlış olmuş,yoksa kötü niyetli yazdığını düşünmek istemiyorum bende

günaydın kızlar
ben de akşam çok fenalaşıyor mide bulantıları,durmadan uyuyorum
greyfurt demişsiniz ben de hemen bi bardak sıkayım

oyy maşallahhh bebişineee:) darısı başımızaa inşallah..

sağlık ocağındaki doktor folibol vermişti ilk bir hafta onu yarım kullandım
sonra kadın doğum doktoruna gittim folic-1 verdi şimdi günde 1 kere onu içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…