Bu sefer bademyaginin yaninda bebanthol denemeyi dusunuyorum.lierac içerik itibariyle zarar verir mi diye düşünmeden edemiyorum açıkçası ben de doğal yağlar kullanma tarftarıyım.bir de bebanthol çatlak kremi varmış...
aynen bende diken üstündeyim canm.ve kalp atışını duymadık diye kimseyede sölemedik.içimiz içimizi yiyo eşimle.insan paylaşmak istiyo ailesiyle yakınlarıyla( bir tek ablam biliyo başkada kimse bilmiyo..iş arkadaşlarıma dahi söleyemedim.her gün yüzyüze bakıyorum..emin olup sölediğimde de inş. allah kısmet ederse büyümüş olacak.bu defa da çok mu ayıp olur acaba gizlemiş gibi diye düşünüyorum..allahtan burda herşeyi paylaşabiliyorum en azından deneyimli anneler var...
Bu sefer bademyaginin yaninda bebanthol denemeyi dusunuyorum.
Kimseye soylememekte haklisin cogumuz soylemiyoruz ayip olur diye dusunme iyisiyle kotusuyle biz yasiyoruz bunu. kotu birseyde birde merakli milletle ugrasiyorsun sonra.12. Haftaya kadar ben soylemeyi dusunmuyorum.
ınş canım güzel haberle bekliyoruz.ya ben üç hafta önce gördüm keseyi.acaba benmi erken gördüm yoksa sizmi anlamadım.herkes keseyi yeni görecez falan yazıyo.ben hamilelikten süphelenip evde test yaptım silik cıktı.dr a gittim ama kesin hamileyim diyemiyodum.hatta dr evde test yaptım çıktı ama tam bilemiyorum dedim.bana niye öyle diyosun hamilesin dedi ultrasondan baktı.şaşırdım açıkcası ilk gebeliğim ve tam bilmiyodum neyin ne oldugunu.bana keseyi gösterdi ilk gittiğimizde.keseyi görmek için ayrı bir gün gitmedim.sadece kalp atışını duymadık o da bu haftaydı ben gitmedim biraz büyüsün istedim.haftaya gitcem inş.ama kalp atışını duyana kadar hala emin olamıyoruz eşimde bende..
Yarın sabah randevumuz var keseyi görmek için. Bugünden beri heyecan yaptım yine kendimi dinleyip dinleyip belirtiler kayboldu herhalde yaa diye canımı sıktım sanki hamile değilmişim herşey rüyaymış gibi geldi bazende.
Bir de bende son 2 gündür baş dönmesi başladı kızlar :44: midem öyle pek bulanmıyor ama başım acayip dönüyor.
Yarın 5+6yız inşallah, dualarınızı bekleriz dr dan güzel haberlerle dönmek için
Bu sefer bademyaginin yaninda bebanthol denemeyi dusunuyorum.
Kimseye soylememekte haklisin cogumuz soylemiyoruz ayip olur diye dusunme iyisiyle kotusuyle biz yasiyoruz bunu. kotu birseyde birde merakli milletle ugrasiyorsun sonra.12. Haftaya kadar ben soylemeyi dusunmuyorum.
aynenn kızlar bizde kalp atışlarını duymadn kimseye söylemiyoz benm geçen sene düşüğüm oldugu için emin olmadan söylemek istemiyoruz. sonradan duyanlardan artık anlayışla karşılasın çünkü allah korusun düşük olunca bide okadar duyana düştü demek daha zor ben bunu ilk hamileliğimde yaşadım allah kimseye yaşatmasın..
yaa kızlar bu elevitteki folik asit hamileler için yeterli değil sanırım 400mg nerdeee 0,8 mg nerde sizlere drlarınız ne verdi ben önceden folicplus kullanıyordum son gittiğimde sadece elevit verdi ona folik de var dedi ama miktar çok az gebelikte en az 400mg almak gerekiyor günde kafam karıştı acaba ekstra folikasit de mi alsam
dün sağlık ocağına kan verdim bugn alcam sonucu cnm bakalım inş. Kektendir, zzaten şuan kepekli ekmek kullanıyorum inş. Riskimiz olmazcanım alıntı yap butonunun yanında alıntı işareti var yanında da + var ona tıklıyorsun
13,3 görünen görüntüde 5+1 sindir büyük ihtimalle ordan saymaya başla,şekeri de kek etkiler tabi ama özellikle ailede varsa çok dikkat etmelisin ben de risk grubundayım maalesef dikkat ediyorum. Hamurişi ekmek şeker pirinç gibi gıdaları kontrollü tüketmen lazım hatta bana kalırsa çıkar hayatından gebelik de eker çıkarsa kalıcı da olabiliyor bebişleri de riske atmayalım
dediğin son aylar için geçerli olur bence şuan yapabilirsin ama için rahat etmiyorsa dr a danış
arkadaşına da geçmiş olsuun cnm dün aç karnına kan verdim bakalım bu defa yüksek çıkacak mı yinebence etkiler topkek .. Enim arkadaşımda insülin direci var hamile şuan diyet yapıo şekerli bişey yemio ekmek patates yemio hamurişi yok ... Et ve sebze meyvenin de ekşisini yiyo ... Dikkat edersen problem olmuo sıkma canını
inş. Diyete gerek kalmaz cnm , tatlıyı çok sevmem ama yasak olan şeyler tatlı gel,r ya inş. Gerek kalmazbir pop kekle 130 fazla canım normalinde 90-100 olması lazım 130 sınırı geçmişsin sana diyet önerecektir ve tatlı şeker yasak diyecektir. Ve annede şeker hastalığı varsa bebekte doğdugunda çok yüksek ihtimalle şeker hastası oluyor. Erkeğin şeker hastası olması önemli deil hamilelikte anne önemli..çook dikkat et canım beyaz ekmekten uzak dur kepek ekmeğine başla..şeker yapıcı herşeyden azaz ye yüklenme..geçmiş olsun
Badem yağı kıllandırıyor yalnız dikkat edersen hep saç bakımı için veriyorlar badem yağını kılları besliyor ayva tüyleri bildiğin kıl oluyor bilgin olsun beni uyarmışlardu
kızlarr neler yapıyonuss benm grip devam ediyo tam gaz mide bulantılarımdaama canım bugün baklava çekti eşime aldırdım yavaşyavaş aş eriyom galiba sizler aş ermeye başladınız mı neler istiyo canınız
arkadaşlar kimse kötü niyetli değildir eminim ama ben onu okuduğumda şok oldum ya..benim elim titriyo mayıs anneleri topiğine yazarken..sorunlu hamilelik die bi grup açılsın ne demek ya..benim normale dönmeme böyle mi yardımcı olcak tartışmayı başlatan arkdaş?? bi sorsun kendine ya?? bana çok umut oldu gerçekten artık hiç kötü bişe düşünmüyorum içim açıldı site site geziyrum bebek odası için..sorunlu hamilelik yaşayanlara böyle mi pozitif olmayı öğretecez? allahım kimseyi sorunlu hamilelik yaşayanları anlamak mecburiyetinde bırakmasın diyorum başka da bişe demiyorum..bana az ya da çok hak veren arkadaşlar ya başına böle bişe gelmiştr ya da empati yeteneğine sahip bi insandır..azıcık da olsa hak vermeyenlerin de canı sağolsun ne diyelim...ben inanın tartışma çıksın diye yazmadım..o kadar kötü hissettim ki yazmak zorunda kaldım..burdaki diğer arkadaşlar inanın canınızı sıkmak değil niyetim..hepinizden çok çok özür dilerim inanın yazdıklarımızdan etkilendiyseniz hakkınızı helal edin..ben sadce bunu ifade ediş şekline tepkiliyim..kusuruma bakmayın..ister olumsuzsun diyin ister duygusal ama durum bu..topik kaldığı yerden devam ederse ben de memnun olurum o yüzden sizi üzmemek adına yazmıycam..lütfen yanlış anlamayın..allah a emanet olun..
Kızlar bugün doktora gittim veeee çok şükür bebeğimin kalp atışlarını gördüm. çok mutluyum. inşaAllah henüz duymayan bütün hamişler bu sevinci en yakın zamanda yaşarlar. bu sefer olacağını hissediyordum ama yine de korkuyla girdim doktora Rabbime hamdolsun miniğimin pıt pıt sesini duydum.
Ben de kokulara çok hassasım. tatlıcıyımdır ama tatlıya pek izin vermiyor hafif talılar yiyebiliyorum sadece. turşu sevmem turşu yiyorum hadi hayırlısı
yaa kızlar bu elevitteki folik asit hamileler için yeterli değil sanırım 400mg nerdeee 0,8 mg nerde sizlere drlarınız ne verdi ben önceden folicplus kullanıyordum son gittiğimde sadece elevit verdi ona folik de var dedi ama miktar çok az gebelikte en az 400mg almak gerekiyor günde kafam karıştı acaba ekstra folikasit de mi alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?