Zaten gebelık ılerledıkce gobekte de kılların cogaldıgını farkedeceksın.. kan oranı kat kat artıyor malum..Badem yağı kıllandırıyor yalnız dikkat edersen hep saç bakımı için veriyorlar badem yağını kılları besliyor ayva tüyleri bildiğin kıl oluyor bilgin olsun beni uyarmışlardu
Rahım buyuyoooooorrr ne guzel o bısey catlarcasına olan sancılar....günaydın kızlaarrr:) geçmiyor günlerrr... bu 8 ay nasıl geçecek bilemiyorum ben günleri geçiremezken:S kızlar bu gece ilk defa benim kasık ağrım oldu normalde dinlendiğim de geçerdi acaba gün içinde yorulduğum içinmi oldu yoksa gece ters bir hareket mi yaptım hatırlamıyorum.. ama uykum gitti o yüzden çok uykusuzummm.. bugün geçmicek sanırım..
dün bulanan midem bugün iyi geri geçti çok şükür:) pazartesiyi iple çekiyorum yine görücem miniğimi:)
Anne olacaksın.. ve vıcks hayatından tamamen cıkacak.. ınternetten bı arastır oldukca zararlı... sımdıden kullanma derım..slm cnm bende grip oldum bol bol mandalin yiyorum
dün burnuma kulaklarıma vikis sürdüm
ballı limonlu sıcak su ve doğal ıhlamur içerek gribi ilerletmemeye çalışıyorum inş. hemen geçer ya
Elden ayaktan dusecek kadar... bulantılar kusmalar ıle ugrasan son gunune kadar 7-10 kez cıkaran bırı olarak sunu soyleyeyım;arkadaşım benim ilk hamileleliğim,önceden bi şey yaşamadım,ama geçen gün çok enerjik ve mde bulantım olmamış şekilde uyandım ve çok telaşlandım ve buraya yazdım,Allah razı olsun arkadaşlar burada ferahlattı beni,telaşlanmamamı söylediler,yol gösterdiler
tabi ki sevncimizi,üzüntümüzü,tedirginliklerimizi yazıcaz,bu demek değildir ki bizler sorunluyuz
arkadaşımızın ifade ediş şekli yanlış olmuş,yoksa kötü niyetli yazdığını düşünmek istemiyorum bende
günaydın kızlar
ben de akşam çok fenalaşıyor mide bulantıları,durmadan uyuyorum
greyfurt demişsiniz ben de hemen bi bardak sıkayım
Zaten gebelık ılerledıkce gobekte de kılların cogaldıgını farkedeceksın.. kan oranı kat kat artıyor malum..
Rahım buyuyoooooorrr ne guzel o bısey catlarcasına olan sancılar....
Anne olacaksın.. ve vıcks hayatından tamamen cıkacak.. ınternetten bı arastır oldukca zararlı... sımdıden kullanma derım..
onun yerıne (bebegıne de kullanabılecegın Cold-mıx ya da bebekler ıcın olan (ama cold-mıx de bebege uygulanabılıyor) baby-mıx kullan.
Elden ayaktan dusecek kadar... bulantılar kusmalar ıle ugrasan son gunune kadar 7-10 kez cıkaran bırı olarak sunu soyleyeyım;
ben caresını bulamadım.. ama hafıf gecırenler ya da zaten ılk 4aya kadar bulantıyı kusmayı yasayacak olanlara..
Sırayla lımon yagı koklamak..yesılelma...lımonlu su...zencefıl.. onerırım.
Lımon yagı koklamak ılk donem ıyı gelmıstı ama sonra benım ısıme yaramadı.
Hatta anı cıkartmalarım oldugundan bır cantama dokmustum lımonyagını ve hep o cantayı kullandım epey sure..
Her mıdem kalktıgında kafamı cantama gomuyordum..:)komıkkk gunlerr..
yooo oyle kolay degıl mınıklere zarar vermek!...aklında bulunsun.
Cok enteresan seylerın zararlı oldugunu farkedeceksın zamanla.
Cok degısık bı kıtap okumaya basladın..sımdıden hayırlı olsun..
Cok guzel ama yaaaaa...
slm cnm bende grip oldum bol bol mandalin yiyorum
dün burnuma kulaklarıma vikis sürdüm
ballı limonlu sıcak su ve doğal ıhlamur içerek gribi ilerletmemeye çalışıyorum inş. hemen geçer ya
Kızlar bugün doktora gittim veeee çok şükür bebeğimin kalp atışlarını gördüm. çok mutluyum. inşaAllah henüz duymayan bütün hamişler bu sevinci en yakın zamanda yaşarlar. bu sefer olacağını hissediyordum ama yine de korkuyla girdim doktora Rabbime hamdolsun miniğimin pıt pıt sesini duydum.
Ben de kokulara çok hassasım. tatlıcıyımdır ama tatlıya pek izin vermiyor hafif talılar yiyebiliyorum sadece. turşu sevmem turşu yiyorum hadi hayırlısı
benimde çok kötü geçiyor günlerim. doktora söledim aşırı kusma olduğunu.bana bunun için ilaç verdi allaha şükür kusmalarım çok azaldı.
canm sana mide bulantıların için hap mı verdi benimde çok fazla bulantım ilaç olarak ne kullanıyorsun
dün sağlık ocağına kan verdim bugn alcam sonucu cnm bakalım inş. Kektendir, zzaten şuan kepekli ekmek kullanıyorum inş. Riskimiz olmaz
arkadaşına da geçmiş olsuun cnm dün aç karnına kan verdim bakalım bu defa yüksek çıkacak mı yine
inş. Diyete gerek kalmaz cnm , tatlıyı çok sevmem ama yasak olan şeyler tatlı gel,r ya inş. Gerek kalmaz
ya sabah işe geleceğim için sabaha kadar iyileşeyim kendimi iyi hissedeyim diye sürmüştüm vicksi
akşam ayaklarımın altına da sürüp sonra çorap giydim bak şimdi ehvamlandım Allahım kötü bişey olmaz inş.
ama bugun kendimi çok iyi hissediyorum burnumun tıkanıklığı kulaklarımın yanması geçti morel olarakta çok iyidim
bi daha kullanmam ama
bir de hamilileliğimiz kışa denk gelecek ne yapacaz bilmiyorum
Allahım yardım etsin hepimize
evet canım hap verdi.sabah akşam aç karnına birer tane alıyorum. normalde deli gibi, içim dışıma çıkarcasına defalarca kusuyodum. şükürler olsun ilaçtan sonra çok çok rahatladım. 1.30 lira gibi çok da cüzi fiyatı var.isim vermem sakıncalımı bilmiyorum. onedenle şimdilik adını yazamıyorum.
kızlarr neler yapıyonuss benm grip devam ediyo tam gaz mide bulantılarımdaama canım bugün baklava çekti eşime aldırdım yavaşyavaş aş eriyom galiba sizler aş ermeye başladınız mı neler istiyo canınız
valla ben çok kötüleştim yaa geceleri uyuyamıyorum kalkıp viks yapıyorum ballı ılık su nane limon herşeyi deniyorum ama banamısın demiyo bide ben 2 sene önce burnumdan ameliyat oldum şimdi yine tekrarladı gecelri uyutmuyo genizlerim tıkalı offf
Ilacı ve serumu tercıh etmedım ben.benimde çok kötü geçiyor günlerim. doktora söledim aşırı kusma olduğunu.bana bunun için ilaç verdi allaha şükür kusmalarım çok azaldı.
Kızlar bugün doktora gittim veeee çok şükür bebeğimin kalp atışlarını gördüm. çok mutluyum. inşaAllah henüz duymayan bütün hamişler bu sevinci en yakın zamanda yaşarlar. bu sefer olacağını hissediyordum ama yine de korkuyla girdim doktora Rabbime hamdolsun miniğimin pıt pıt sesini duydum.
Ben de kokulara çok hassasım. tatlıcıyımdır ama tatlıya pek izin vermiyor hafif talılar yiyebiliyorum sadece. turşu sevmem turşu yiyorum hadi hayırlısı
Kızlar kitaplar için biraz erken biliyorum ama. Facebook'da Annelik Akademisi diye aratın. Sabiha Paktuna Keskin'in 3 kitabından birini seçip sadece kargo ücretini ödeyerek temin edebiliyorsunuz. 3 gün önce başvurmuştum 6tl kargo üceti ile bugün elimde.
Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin | Boyut Yayın Grubu
bebeğe yan etkisi yoktur dimi ben ne olursa olsun sanki bebeğe yan etkisi olur diye panik yapıyorum yok canm ismini yazma bende haftaya kontrole gitcm kalp atışlarını dinlicem inşl. doktoruma söylerim o zaman
Kızlar belki ayıp olacak ama; ben sizlerden şikayetçiyim. Bu forum "Mayıs 2014 anneleri".Yani nasipse mutlu mesut bebeğine sahip olacak annelerin forum sayfası. Ama her sayfada yok önceki bebeklerinizi nasıl düşürmüşsünüz, yok kanamış mı,düşecek mi vs yazıyorsunuz ve içim bunalıyor.Biz aklımıza kötü şeyler getirmeyelim,stres olmayalım, pozitif şeyler düşünelim vs diyoruz siz habire olumsuz şeyleri anlata anlata bitiremiyorsunuz. Hamileyiz biz kızlar!
Solanin senden ricam başka bir topic daha açılsın ve "sorunlu hamilelikler" başlığıyla orda konuşulsun bu konular.Gerçekten okudukça şişiyorum ve aklıma getirmek istemediğim tüm felaket senaryoları "daha önce yaşanılan anı"lar olarak her gün burda ballandıra ballandıra anlatılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?