2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Slm kızlar nasılsınız
Bebek şekeri için sorduğumda ankaralılar hep suluhana git dediler dün soluğu orda aldım ama çok kararsız kaldım sonra arkadaşım geldik boş gitmeyelim deyince basit bişiler aldım uygun fiyatlar resim koyma işini becerebilrsem yapınca koyarım akşamına nasıl yorulmuştum ama bacaklarım çok ağrıdı gezmekten

Tadilat işe yaramış mı ne sanırım resim ekleyebildim göbüşümü ekledik benim göbüş sizinkini döver

Eklentiler

• $image.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 64
Artık çok zor gerçekten bayılacak gibiyim tansiyonum normal şekerim normal nabzım normal. Peki neden bu haldeyimki ya.

ben evde öğleyim maşallah sana kolay mı, butun gun ayaktasınız. bir saat otursam belim ağrıyor tum gun söyleniyorum oram ağrıyor buram ağrıyor diye.

[SUP][/SUP]
canım bende normalde 2 saatten fazla bie yürüyordum ama dün kasıldım kaldım yolun ortasında kuzenim vardı yanımda yol kenerında tabure bulduk ona oturdum biraz dinlendim.ayyy çok güldüm kendime

Günaydınnnn, ay şükür kavuştukk sonunda.... Herkes iyidir inşallah. Bedevii' den uzun suredır ses yok galıba, hastaneden, küvozden tamamen çıktılar mı acaba?

Kızlar haftasonu oğlumun doğumgünü var çok heyecanlıyım. Çok uğraştım süslemeler, pasta, yer, hediyeler vs... Ben fil gibiyim hiçbir kıyafetim olmuyor bilmem ne giyeceğim offf:)) Resmen heyecanlıyım ya, inşallah oğluşum çok eğlenir çok güzel geçer...

[SUP][/SUP]
canım bende normalde 2 saatten fazla bie yürüyordum ama dün kasıldım kaldım yolun ortasında kuzenim vardı yanımda yol kenerında tabure bulduk ona oturdum biraz dinlendim.ayyy çok güldüm kendime

Ben de markette satılık taburelerin oldugu yere çöküvermiştim. Gelen geçen komik komik bakmıstı:))

Günaydınnnn, ay şükür kavuştukk sonunda.... Herkes iyidir inşallah. Bedevii' den uzun suredır ses yok galıba, hastaneden, küvozden tamamen çıktılar mı acaba?

Kızlar haftasonu oğlumun doğumgünü var çok heyecanlıyım. Çok uğraştım süslemeler, pasta, yer, hediyeler vs... Ben fil gibiyim hiçbir kıyafetim olmuyor bilmem ne giyeceğim offf:)) Resmen heyecanlıyım ya, inşallah oğluşum çok eğlenir çok güzel geçer...

ayy ne güzel doğumgünü kutlaması çok eğlenceli oluyor.inşallah çok eğlenirsiniz hep beraber.

yoruldun mu gezerken ben yorulmaktan orada rahatca gezememekten korkuyorum fiyatlar nasıl seninkini çok merak ettim bende abartısız bişiler istiyorum da

Dün akşam saat 9 dan beri bebeğim hareketsizdi 11 de yattım. Ama normalde arada kalktığımda hareketli olurdu. Ben sabah uyanınca oda uyanırdı dünden beri hareketsizdi. Yeni yeni hareket etmeye başladı ama az hareket ediyor. Vurma şeklinde değil birde ittiriyor. Bişi olmaz dimi :18:

kih kih kih bende boş gördüğüm her yere direk oturuyorum geçen hafta öyle değildim bu hafta resmen sandalye kapma yarışı oynuyorum

Canım korkma birşey olmaz allahın izniyle benim bebeğimde bu sabah ilkkez beni uyandırmadı korktum bende dua ettim karnımı doyurdum şimdi kıpır kıpır paşam yerleri daralıyormuş o yüzden az hareket edebilirlermiş ama işte annelik hep endişe durumu olacak galiba doğana kadar hareketlerine doğduktan sonra iyi mi doydu mu niye ağlıyor hastamı olacak diye hepimiz hayatımıza kendimizden çok düşüneceğimiz bir canlı ekliyoruz çok şükür ki...

bizimde itelemeye başladı kasığımda ve göğüs kafesimde hissediyorum itiyor resmen aynı anda suyum felan gelecek diye korkuyorum artık itelemeye geçtiler herhalde :) ve iteledikçe idrar yapma isteği geliyor
kih kih kih bende boş gördüğüm her yere direk oturuyorum geçen hafta öyle değildim bu hafta resmen sandalye kapma yarışı oynuyorum

aynı bende öyle garip garip bakanlar oluyor içimden cok komik diyorum zaten penguen gibi yürüyorum arada bakıyorum kendimede gülüyorum az kaldı az

Slm kizlar idrarda protein sorunu yasayanlar ilac kullaniyor musunuz ya da dr herhangi bir tavsiyede bulundu mu

nasılsınız? kk gunumun yapılacak işler bölumune girmişte benim haberim yokmuş dun anlamış oldum.giremeyince eksiklk hissettim gercekten.
bebek hareketleriniz nasıl ? çok kuvvetlendiler artık bazen yerimden sıçrıyorum tek bi tarafa toplanıp kasıldığında kendimi çok rahatsız hissediyorum gunduz bi şekilde anlamıyorum ama geceler... yemekten sonra ozellikle helede gaz sancısıyla birleince cok zor oluyor bazen geceler olmasın diyorum.basit bi gaz sancısı bile doğuracakmış hissi yaratıyor. etrafımda ki bir çok gebe 15 yada 20 gun önceden patır patır doğurmaya başladı buda endiyeşeye yol açtı bende.daha eksiklerim var.eşim sık sık şehir dışına çıkıyor gece gorevleri soylene soylene haftada bir eindirttirdim çok endişeliyim.

kızımın hareketleri çok çok aşağıda kasığında altında resmen pubik bolge diye tabir edilen yerde ve yan kasıklarda öyleki otururken bacaklerımı nerdeyse 180 ' açmak istiyorum.
bide butun vucudum deli gibi kaşınıyor sadece karın bolgesi sırt yada göğus cevresi değil (genişlemekten)çok kiloda almadım ama baldırlarım kollarım tatalı tatlı kaşınıyor randevumda haftaya .Aile doktorumuzadanıştım kan şekerinden şuphelendi önce oda normal çıktı fazla abur cubur yeme dedi.ondan mı acaba çukulata mı yapıyor ?of bu hamileleiliğim bi değişik geçiyor.

Ben kimildamadigi zaman dizinin oldugu yeri ezberledim artik oraya hafifce bastiriyorum aninda tepki verip oda beni ittiriyor

aynen bende hareket etmeyince dürtüyorum "kızımmmmmmm hadi hareket zamanı " diye sesleniyorum o zaman başlıyor. hiç aklıma olumsuz şey getirmiyorum.

Ben kimildamadigi zaman dizinin oldugu yeri ezberledim artik oraya hafifce bastiriyorum aninda tepki verip oda beni ittiriyor

sabahın acısını 2 saattir fazlasıyla çıkarıyor oğlum geç uyandı demek ki bizimki de elimi karnıma koyduğumda tekme atıyor çek elini der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…