2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
niyal yazdım ama çıkmadı neyse benimkide artık eskisi kadar hareketli değil ittir ittir bir hal oluyor bazen ama.bazende öyle hızlı vuruyorki bu ne şimdi diyorum hiç belli olmuyor bu ara.ama itekleme olayı süper çok hoşuma gidiyor benim.yerleri daraldı tabi eskisi gibi takla atamıyorlar artık ite kaka pozisyon değiştiriyorlar belliki.az aldı dayanıcaz canım.

Bende şimdi yemek yedim başladı ittirmeye kuzucuk. Bundan sonra hep böyle endişe dolu olacak sanırım. Hayatımız boyunca endişelenecez. Mesela annemde benim için endişeleniyordur kesin . Bu hareket içindir anlamadım hem büyüyüp yeri daralınca hareketleri azalabilir deniyor. Hemde 2 saatte 10 kez hareket etmesi gerekir deniyor anlamadım gitti

evet az kaldı artık son 10 hafta bile değil tekli rakamlara düştük çok şükür onlar kocaman kuzular oldu dar geliyor anneleri

evet hep endişe hali ben çok hareket edince de endişeleniyorum niye bu kadar hareket ediyor iyi mi birşey mi var diye hareketler için alt limit 2 saatte 10 hareketmiş ama üst limit yokmuş hepimizin bekleyişleri hayırla sonuçlansın inşallah iyi şeyler düşünelim..

bebişler genel olarak ittirme evresine geçtiler sanırım benimkide artık pek vurmuyor ama vurduğundada bildiğin inletiyo beni yalnız bu ittirmeler benim canımı acıtıyo bi tarafa yığılmalar falan. bir anda karnımın yarısı öne çıkıyorsanırım sır yada poposu çünkü büyükçe bir tümsek ayak yada elleri miniciktir çünkü totosuyla kocaman bana çekti demektir kızım herkese bolbol ittirmeler diliyoruzzz

Su anda soktayim. Formda ayni doktora gittigimiz kisiler var ve doktor hastaneden gidiyor dediler. Doguma az kaldi nolcak simdi yaaaa

slm kizlar herkese
klube kavustuk cok sukur.

vajinamda siyah ben gibi ici koyu kan pihtisi dolu sivilce gibi biseyler turedi.bende 3 oldu esime sıktırıyorum.dun farkettikki sayilamayacak kadar cok olmus.netten bakayim dedim icim karardi.dr alttan muayne etmedi ilk haftamdan sonra.
cok korkuyorum.yardim edin

Su anda soktayim. Formda ayni doktora gittigimiz kisiler var ve doktor hastaneden gidiyor dediler. Doguma az kaldi nolcak simdi yaaaa

canım koruda seda hanıma mı gidiyordun?sıkma canını ben de bir kaç hafta önce hastane ve doktorumu değiştirdim. daha iyi birini bulursun inşallah.

Geçmiş olsuun:26:

İçtiğin bir ilaçla alakalı olabilir diye düşündüm..Bir tanıdığımın başına bu gelmişti ama gebe değildi,kullandığı bir ilacın yan etkisiymiş sonradan anlaşıldı..
Ama bizim durumlarımızda,kan basıncıyla kılcal damarlarınlada alakalı olabilir:26:
Bence sıkmayın..
Bir an önce doktoruna görün derim..

canım koruda seda hanıma mı gidiyordun?sıkma canını ben de bir kaç hafta önce hastane ve doktorumu değiştirdim. daha iyi birini bulursun inşallah.

Evet seda hanima gidiyorum canim. Ya cok guveniyordum ben doktoruma. 6 hafta kalmis doguma doktormu arayacagim cok canim sıkıldı

sagol cnm.kadin dogumcuma gozukeyim dimi
sali ya cok var daha.korkuyorum

Dün tontiş tontiş pazarda gezdim 2 saat,kendime kumaşlar aldım..Yürümek çok iyi geliyor bana..
Kadınlar biraz hırçınlar ama ayağıma bebek arabasıyla çıkan kadını sertçe uyararak sadece 1 vukaatla tamamladım pazar gezintisini

Kk'nın tadilatı hepimiz zorlamış belli ki :) Bide şifremde değişmiş iyice korktum giremeyince,sonra kendime geldim,sakiiinn ne oluyor diye :))
Özlüyorum,iyi geliyor ufak sıkıntılar olsa da herkesin iyi oldugunu okumak

Pazartesi miniğimi göreceğim bende inşallah :) En başlardaki gb çok heyecanlı olmaya başladı :)
Etraftan hep uyarı alıyorum özelde doktorun beni son hafta sezeryana yönlendireceğiyle ilgili,gerçektende her giden sezeryanla cıkıyor..Ama devlette doğum yapmak istemiyorum sanırım şartlar beni üzecek gb..Çok karışık,bakalım ne olacak..

Sorulara cevap bulmak neguzel..bende cok bitkinim halsim yemek be uyumak istiyom...bunun disinda ayakta kalinca karnim duscek gibi oluyo...gecelri nefes daralmasindan uyuyamiyorum..ama herkes yasiyomus....az kaldii insalajh. Bugun 30+0 olduk pasamlaaaa pazartrsi konrtol var.en son 1415 kilo idi bakam aldimi

Icinde kan mi oluyor? Batiktir belki de. Internetten en ufak birseyi de arastirsan icin karariyor. Doktora gorun icin rahat etsin. Onemli birsey degildir eminim. Hamileligin getirdigi bir durumdur.

Canım giremedim nete bi türlü kaç gündür ama iyiyiz şükürler olsun..minik kızım küvezde hala 2 kilo olmasını bekliyor doktorumuz onu bekliyoruz bi sıkıntımız yok çok şükür emmeye de başladı kızım..ayrılmak daha zor artık,onu orda bırakıp eve gelmek işkence gibi....zaman geçmiyor..

selam kızlar çok yazmasam da yazılanları okuyup ay aynı şeyler bak onda da varmış diye rahatlıyordum. dün okuyamayınca sinir oldum. neyse şükür açıldı k.k. neyse bugün doktora gittik ve 3 hafta önce kafa dönmüştü şimdi yine yukarı dönmüş ters duruyor. doktor için rahat olsun 35-36. haftalarda belirlenir doğumun şekli dedi ama üzüldüm ben ya. ben normal doğum istiyorummm.. birde fl si 29+5 hafta çıktı babası kısa galiba dedi :)) aslında 39,65 cm. gibi bir şey. bizden haberler bu kadar.

canım emmeye başladıysa çabuk toplarlar diye düşünüyorum, gözünaydın. allahım tez zamanda kavuştursun, sabır versin sana da. bırakmak zordur tabi minicik daha annesi

Evet seda hanima gidiyorum canim. Ya cok guveniyordum ben doktoruma. 6 hafta kalmis doguma doktormu arayacagim cok canim sıkıldı

sıkma canını ben de aynı yerde randevu aldım ama baktım iki doktor var iyi, ikisi de gidiyor. o yüzden vazgeçtim ama buldum çok şükür. zor karar gerçekten. koskoca ankarada nedense böyle bir sıkıntı var.

Oyy maşallah ikinize de :)
Sizden haber almak sevndiriyor,hep gözlerim doluyor,durumumun daha da farkına varıyorum..
Artık daha hızlı toparlanır minik kahraman :)
Az kaldı inşallah evinize geçmenizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…