Canım korkma birşey olmaz allahın izniyle benim bebeğimde bu sabah ilkkez beni uyandırmadı korktum bende dua ettim karnımı doyurdum şimdi kıpır kıpır paşam yerleri daralıyormuş o yüzden az hareket edebilirlermiş ama işte annelik hep endişe durumu olacak galiba doğana kadar hareketlerine doğduktan sonra iyi mi doydu mu niye ağlıyor hastamı olacak diye hepimiz hayatımıza kendimizden çok düşüneceğimiz bir canlı ekliyoruz çok şükür ki...
niyal yazdım ama çıkmadı neyse benimkide artık eskisi kadar hareketli değil ittir ittir bir hal oluyor bazen ama.bazende öyle hızlı vuruyorki bu ne şimdi diyorum hiç belli olmuyor bu ara.ama itekleme olayı süper çok hoşuma gidiyor benim.yerleri daraldı tabi eskisi gibi takla atamıyorlar artık ite kaka pozisyon değiştiriyorlar belliki.az aldı dayanıcaz canım.
Bende şimdi yemek yedim başladı ittirmeye kuzucuk. Bundan sonra hep böyle endişe dolu olacak sanırım. Hayatımız boyunca endişelenecez. Mesela annemde benim için endişeleniyordur kesin . Bu hareket içindir anlamadım hem büyüyüp yeri daralınca hareketleri azalabilir deniyor. Hemde 2 saatte 10 kez hareket etmesi gerekir deniyor anlamadım gitti
Su anda soktayim. Formda ayni doktora gittigimiz kisiler var ve doktor hastaneden gidiyor dediler. Doguma az kaldi nolcak simdi yaaaa
slm kizlar herkese
klube kavustuk cok sukur.
vajinamda siyah ben gibi ici koyu kan pihtisi dolu sivilce gibi biseyler turedi.bende 3 oldu esime sıktırıyorum.dun farkettikki sayilamayacak kadar cok olmus.netten bakayim dedim icim karardi.dr alttan muayne etmedi ilk haftamdan sonra.
cok korkuyorum.yardim edin
canım koruda seda hanıma mı gidiyordun?sıkma canını ben de bir kaç hafta önce hastane ve doktorumu değiştirdim. daha iyi birini bulursun inşallah.
sagol cnm.kadin dogumcuma gozukeyim dimiGeçmiş olsuun:26:
İçtiğin bir ilaçla alakalı olabilir diye düşündüm..Bir tanıdığımın başına bu gelmişti ama gebe değildi,kullandığı bir ilacın yan etkisiymiş sonradan anlaşıldı..
Ama bizim durumlarımızda,kan basıncıyla kılcal damarlarınlada alakalı olabilir:26:
Bence sıkmayın..
Bir an önce doktoruna görün derim..
sagol cnm.kadin dogumcuma gozukeyim dimi
sali ya cok var daha.korkuyorum
slm kizlar herkese
klube kavustuk cok sukur.
vajinamda siyah ben gibi ici koyu kan pihtisi dolu sivilce gibi biseyler turedi.bende 3 oldu esime sıktırıyorum.dun farkettikki sayilamayacak kadar cok olmus.netten bakayim dedim icim karardi.dr alttan muayne etmedi ilk haftamdan sonra.
cok korkuyorum.yardim edin
[SUP][/SUP]
Günaydınnnn, ay şükür kavuştukk sonunda.... Herkes iyidir inşallah. Bedevii' den uzun suredır ses yok galıba, hastaneden, küvozden tamamen çıktılar mı acaba?
Kızlar haftasonu oğlumun doğumgünü var çok heyecanlıyım. Çok uğraştım süslemeler, pasta, yer, hediyeler vs... Ben fil gibiyim hiçbir kıyafetim olmuyor bilmem ne giyeceğim offf:)) Resmen heyecanlıyım ya, inşallah oğluşum çok eğlenir çok güzel geçer...
Canım giremedim nete bi türlü kaç gündür ama iyiyiz şükürler olsun..minik kızım küvezde hala 2 kilo olmasını bekliyor doktorumuz onu bekliyoruz bi sıkıntımız yok çok şükür emmeye de başladı kızım..ayrılmak daha zor artık,onu orda bırakıp eve gelmek işkence gibi....zaman geçmiyor..
Su anda soktayim. Formda ayni doktora gittigimiz kisiler var ve doktor hastaneden gidiyor dediler. Doguma az kaldi nolcak simdi yaaaa
Evet seda hanima gidiyorum canim. Ya cok guveniyordum ben doktoruma. 6 hafta kalmis doguma doktormu arayacagim cok canim sıkıldı
Canım giremedim nete bi türlü kaç gündür ama iyiyiz şükürler olsun..minik kızım küvezde hala 2 kilo olmasını bekliyor doktorumuz onu bekliyoruz bi sıkıntımız yok çok şükür emmeye de başladı kızım..ayrılmak daha zor artık,onu orda bırakıp eve gelmek işkence gibi....zaman geçmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?