2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Maalesef canim doktor arayacagim

ben de 23.haftamda doktor değiştirdimde, bir hafta full hastanelerle doktorlarla görüşmüştüm, çok stresli geçmişti, artık heralde bulamıcam diyordum, belli bi haftaya gelince de heryer kabul etmiyor. hastaneye şartları ve doğum ücretleri vs. iyi araştırmak lazım, şimdiden kolay gelsin canım. inşallah iyi bir doktor ve hastane bulursun.

canım emmeye başladıysa çabuk toplarlar diye düşünüyorum, gözünaydın. allahım tez zamanda kavuştursun, sabır versin sana da. bırakmak zordur tabi minicik daha annesi

Canım benim çok sağol..2 gündür günde 2 kez emziriyorum çok değil ama toparlar inşallah..

Oyy maşallah ikinize de :)
Sizden haber almak sevndiriyor,hep gözlerim doluyor,durumumun daha da farkına varıyorum..
Artık daha hızlı toparlanır minik kahraman :)
Az kaldı inşallah evinize geçmenizee

Çok teşekkür ederim canım sizlerin pozitif düşünceleri de bana güç veriyor

çok tatlısınız maşallah ikinizede

maşallah ikinize de canım gördüğüm kadarıyla en büyük göbek benim zeplin gibiyim

Teşekkür ederiim..Göbeklerin en güzel zamanları bence :) Büyüğü küçüğü çok tatlı :)

Çok teşekkür ederim canım sizlerin pozitif düşünceleri de bana güç veriyor

Sen güçlü bi annesin belli..Belki kimimiz buraya bile girmezdik,sıkıntıya düşerdik,yalnızlığımızla bir kenarı çekilirdik..
Sen bizimle paylaşıp örnekte oldun..
İnşallah 'evimize geldik' yazdığınıda okuruz :)

merhaba arkadaşlar....
dün doppler yaptırdım tekrardan...sonuçlarım normal çıktı,bebeğin kilosu da 1551 kg gibi çıktı... doppler de suyum az çıktı sadece.... seviyesi 5 çıktı.....
doktorum da bol su iç pazartesi tekrar bakalım suyuna,sonra da iki haftada bir kontrole devam ederiz dedi

açlık şekerim de 119 çıktı...100 ün üstünde çıkmasını istemiyoruz dedi doktorum...
şimdi bebeği beslemek için iyi beslenmem,şekerimin çıkmaması için de dikkatli beslenmem lazım... :)

bi de doktorum coraspin başlattı bebeğin daha iyi beslenmesi için...internetten biraz araştırdım da son aylarda pek tavsiye edilmiyor..doktorum bir zararı olmaz faydası olur,36. haftaya kadar kullanıcaz dedi
arada kaldım
son aylarda coraspin kullanan var mı?

bedevi en kısa zamanda alırsın inşallah kucağına canım çocuğunu küvezde bırakıp gitmenin acısını iyi bilirim ama sabrın sonu selamet sabret...
valla burası kapalı olunca çok sıkılıyor insan çok fazla yazamasamda buradaki herkesi çok merak ediyorum bebeklerimiz inşallah zamanında gelir

bedevii cim allah sabır versin sanada bebişinede ama çoğu gitti azı kaldı emmeye başlamışya hemencik alır kiloları merak etme sen sonra koynundan çıkarmazsın miniğini ayy darısı bizeeeeeeeeeee

Maşallah işlerin hiç bitmiyor nice yıllara! benim de oğlum mayıs doğumlu dün keçe aldım arabalı magnet yapcam 3 yaş için çok sevecek
yoruldun mu gezerken ben yorulmaktan orada rahatca gezememekten korkuyorum fiyatlar nasıl seninkini çok merak ettim bende abartısız bişiler istiyorum da
Yorulmuşum ama başka dükkanlara da girdim bi de arabayla gittim otopark yakın iyi oldu önceden ne alacağını bilirsen hiç zorlanmazsın ben napcağımı bilmiyodum orda karar verdim beyaz keçenin üstüne bebek figürü ve mavi kurdela mıknatıs aldım büyük oğlum içün de kırmızı sarı mavi keçe aldım 30 tl falan harcadım 30 kişilik düşündüm ben sadece yakınlara vericem diğerlerine çikolata tutarım

Kızlar çok kararsızım park yataklar hala bir türlü içime sinmedi plastik gibi duruyorlar dayanıksız ve sağlıksız olacak gibi geliyorlar, park yatak gibi ama ahşap bi yatak bakıyordum ikea da vardı hatta ama sallanan özelliği yoktu. Sallananını da buldum hatta :)
Ama fiyatı 900 TL. Bu fiyata nerdeyse 3 tane park yatak alınıyor. Bu nedenle çok kararsızım... Normal Park yatak kullanan arkadaişar memnun oldumu? alanların içine sindi mi ?
Resimlerini koymaya çalışıyorum ama yüklerken sürekli hata veriyor

bedevi iyi olmanıza çok sevindim. inşallah en kısa zamanda çıkar küvezden. çoğu gitti azı kaldı. sabret canım. eminim çok zor ama iyi ya o önemli.

Canim chicconun park yataklarina baktinmi hic? Bana diger markalara göre daha saglam geldi diğerleri naylon cadir gibi gercekten.

Son düzenleme:

Canım hangi yatağın rahatça olacağını kullanmadan bilemezsin anneye ve bebeğe göre değişiyor ben oğluma sallanan beşik aldım memnun kaldım ikinciye de beşik almak istedim ( oğlum hala beşiğini kullanıyor 70x130 ve ondan alıp kardeşine vermek istemedim) ama eşim iki beşik evde çok olur deyince park yatak aldım kraft salsa 229 tl bilmiyorum rahat edebilecek. İyiz en azından katlanıp kaldırılıyo diye aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…