Ayhh ne zor, şimdi baştan doktor mu araştıracaksın
Sen nerede kime gidiyorsun canimsıkma canını ben de aynı yerde randevu aldım ama baktım iki doktor var iyi, ikisi de gidiyor. o yüzden vazgeçtim ama buldum çok şükür. zor karar gerçekten. koskoca ankarada nedense böyle bir sıkıntı var.
Maalesef canim doktor arayacagim
canım emmeye başladıysa çabuk toplarlar diye düşünüyorum, gözünaydın. allahım tez zamanda kavuştursun, sabır versin sana da. bırakmak zordur tabi minicik daha annesi
Eki Görüntüle 1029892
Bu da benim minik :)
Göbişlerin oldugu sayfada pek paylaşım olmuyor,burayada yükleyim dedim..
Oyy maşallah ikinize de :)
Sizden haber almak sevndiriyor,hep gözlerim doluyor,durumumun daha da farkına varıyorum..
Artık daha hızlı toparlanır minik kahraman :)
Az kaldı inşallah evinize geçmenizee
Canım giremedim nete bi türlü kaç gündür ama iyiyiz şükürler olsun..minik kızım küvezde hala 2 kilo olmasını bekliyor doktorumuz onu bekliyoruz bi sıkıntımız yok çok şükür emmeye de başladı kızım..ayrılmak daha zor artık,onu orda bırakıp eve gelmek işkence gibi....zaman geçmiyor..[/QUOTE
sevindim bende merak ediyordum sizi.az kaldı annesi evine kavuşacak minik kızın
Eki Görüntüle 1029892
Canım giremedim nete bi türlü kaç gündür ama iyiyiz şükürler olsun..minik kızım küvezde hala 2 kilo olmasını bekliyor doktorumuz onu bekliyoruz bi sıkıntımız yok çok şükür emmeye de başladı kızım..ayrılmak daha zor artık,onu orda bırakıp eve gelmek işkence gibi....zaman geçmiyor..[/QUOTE
sevindim bende merak ediyordum sizi.az kaldı annesi evine kavuşacak minik kızın
Inşallah kavuşacaz canımseninle doğum tarihimiz aynıydı umarım sen vaktinde kavuşursun canım..Allah kimseye bu ayrılığı yaşatmasın..
Eki Görüntüle 1029892
çok tatlısınız maşallah ikinizede
maşallah ikinize de canımgördüğüm kadarıyla en büyük göbek benim zeplin gibiyim
Çok teşekkür ederim canım sizlerin pozitif düşünceleri de bana güç veriyor
[SUP][/SUP]
Günaydınnnn, ay şükür kavuştukk sonunda.... Herkes iyidir inşallah. Bedevii' den uzun suredır ses yok galıba, hastaneden, küvozden tamamen çıktılar mı acaba?
Kızlar haftasonu oğlumun doğumgünü var çok heyecanlıyım. Çok uğraştım süslemeler, pasta, yer, hediyeler vs... Ben fil gibiyim hiçbir kıyafetim olmuyor bilmem ne giyeceğim offf:)) Resmen heyecanlıyım ya, inşallah oğluşum çok eğlenir çok güzel geçer...
Yorulmuşum ama başka dükkanlara da girdim bi de arabayla gittim otopark yakın iyi oldu önceden ne alacağını bilirsen hiç zorlanmazsın ben napcağımı bilmiyodum orda karar verdim beyaz keçenin üstüne bebek figürü ve mavi kurdela mıknatıs aldım büyük oğlum içün de kırmızı sarı mavi keçe aldım 30 tl falan harcadım 30 kişilik düşündüm ben sadece yakınlara vericem diğerlerine çikolata tutarımyoruldun mu gezerken ben yorulmaktan orada rahatca gezememekten korkuyorumfiyatlar nasıl seninkini çok merak ettim bende abartısız bişiler istiyorum da
Canim chicconun park yataklarina baktinmi hic? Bana diger markalara göre daha saglam geldi diğerleri naylon cadir gibi gercekten.Kızlar çok kararsızım park yataklar hala bir türlü içime sinmedi plastik gibi duruyorlar dayanıksız ve sağlıksız olacak gibi geliyorlar, park yatak gibi ama ahşap bi yatak bakıyordum ikea da vardı hatta ama sallanan özelliği yoktu. Sallananını da buldum hatta :)
Ama fiyatı 900 TL. Bu fiyata nerdeyse 3 tane park yatak alınıyor. Bu nedenle çok kararsızım... Normal Park yatak kullanan arkadaişar memnun oldumu? alanların içine sindi mi ?
Resimlerini koymaya çalışıyorum ama yüklerken sürekli hata veriyor
Kızlar çok kararsızım park yataklar hala bir türlü içime sinmedi plastik gibi duruyorlar dayanıksız ve sağlıksız olacak gibi geliyorlar, park yatak gibi ama ahşap bi yatak bakıyordum ikea da vardı hatta ama sallanan özelliği yoktu. Sallananını da buldum hatta :)
Ama fiyatı 900 TL. Bu fiyata nerdeyse 3 tane park yatak alınıyor. Bu nedenle çok kararsızım... Normal Park yatak kullanan arkadaişar memnun oldumu? alanların içine sindi mi ?
Resimlerini koymaya çalışıyorum ama yüklerken sürekli hata veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?