Kızlar çok kararsızım park yataklar hala bir türlü içime sinmedi plastik gibi duruyorlar dayanıksız ve sağlıksız olacak gibi geliyorlar, park yatak gibi ama ahşap bi yatak bakıyordum ikea da vardı hatta ama sallanan özelliği yoktu. Sallananını da buldum hatta :)
Ama fiyatı 900 TL. Bu fiyata nerdeyse 3 tane park yatak alınıyor. Bu nedenle çok kararsızım... Normal Park yatak kullanan arkadaişar memnun oldumu? alanların içine sindi mi ?
Resimlerini koymaya çalışıyorum ama yüklerken sürekli hata veriyor
canım ben de park yatak almadım, plastiğin içine bebek yatırmak bana çok cazip görünmedi. babytech diye bir markanın senin aradığın tarzda beşikleri var. ben de sallanan ahşap beşiklerinden aldım küçükken yatak odamızda olacak nasılsa diye.odasını da ayrıca yapıcaz inşallah.
Aaa canım evet bu işte benim de baktığım :) Sen de bundan mı kullanıyorsun ? Benim görme şansım da olmadı katoloktan sipariş vereceğim eğer alırsam markasını da bilmiyordum.
Ne güzel az almışsın ben hareket ederken zorlanıyorum bayamaşşallah hiç belli olmuyor bende 66 kaldım 71,5 oldum sırf göbüş var inş öyle devam eder ama senin hiç 83 gibi durmuyor
Su anda soktayim. Formda ayni doktora gittigimiz kisiler var ve doktor hastaneden gidiyor dediler. Doguma az kaldi nolcak simdi yaaaa
Eki Görüntüle 1030066
Eki Görüntüle 1030067
Umarım yüklenmişlerdir. Yatak çok güzel, İster tekerlekli iister sabit halde kullanılıyor, kaldırmak isteyince bu katlanıp kaldırılıyor.
Beni şuan tek düşündüren fiyatı 900 Tl acaba abartı mı.Ne kadar süre kullanırız ki bilemiyorum
Sen marka isminini söyleyince internetten araştırdım. Dediğin gibi çok daha uygun fiyatlara varmış :) Teşekkür ederimcanım benimki part yatak modelinde değil, sepet gibi olanlardan aldık. babytech saraylı modeli diye geçiyor.senin istediğin tarzda olanları da gördüm gayet güzel. bir çok bebek mağazasında var ama ankara sitelerden pazarlıkla en uygun fiyata aldık internetten bile uygun oldu. inşallah memnun kalırız bakalım sevecek mi bizim şehzade beşiğini900 den uyguna bulabilirsin gittigidiyorda bile var 600 civarı senin gösterdiğin resimdekilerden.
Eki Görüntüle 1029892
Bu da benim minik :)
Göbişlerin oldugu sayfada pek paylaşım olmuyor,burayada yükleyim dedim..
Sorma ya artık hiç çekilmemeye başladı, hem fiziksel yorgunluk hemde çocukların verdiği ruh yorgunluğu yetiyor da artıyor bile. Bizim çocuklarda saolsun hergeçen gün kendilerini biraz daha aşıyorlarEvet canım bende devletteyim. Bende evde dursam sıkılırim ama okulda da durmakta can sıkıcı ve yorucu
maşallah bebişine.hastanen nerde çok pahalıymış gerçektende fiyatı.
Maşallah bebişine Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Eki Görüntüle 1029892
Eki Görüntüle 1030065 Canim ben bunu 7 sene önce oğluma almıştım simdi kizim icin kullanicam nasipse.
Maşallah bayağı büyümüş senin minik
Çok tatlısınız maşallahh
Slm kızlar nasılsınız
Bebek şekeri için sorduğumda ankaralılar hep suluhana git dediler dün soluğu orda aldım ama çok kararsız kaldım sonra arkadaşım geldik boş gitmeyelim deyince basit bişiler aldım uygun fiyatlar resim koyma işini becerebilrsem yapınca koyarım akşamına nasıl yorulmuştum ama bacaklarım çok ağrıdı gezmekten
Evet chicco canim.Chiocco ya benziyor bu . Chiocco mu ? Bende chiocco aldım kumaşı kaliteli gibi duruyor daha kurmadık ama orda kurulmuştu vardı
Su anda soktayim. Formda ayni doktora gittigimiz kisiler var ve doktor hastaneden gidiyor dediler. Doguma az kaldi nolcak simdi yaaaa
Ne güzel az almışsın ben hareket ederken zorlanıyorum baya
Doğmda doktorlar az uğrayıp gidiyorlar eben daha önemli inan çoğu doktor hastasını hatırlamıyor bile. Anestesist ebe hastane vs iyiyse rahat ol. Benim doktorumun yanında rahatım ama o beni hatırlamıyo her seferinde bazı şeyleri tekrar anlatıyorum hoş bi kadın aslında fakat hastaneyi de pek beğenmiyorum nolcak bakalım herkes gönlünce meseleleri halleder inş
Döktüremedim ama ben de şaştım yani bu bize hepatit ile ilgili bir ima mı yukardan nedir? Ablam binlerce kişinin çalıştığı bir fabrikada doktorluk yapıyor. Burada binde bir kişide çıktı, sen her elini attığında nasıl buluyorsun diyor.sen neyaptın kurşun falan döktürdün mü, nazar var galiba sizde, inanıyorum ben. tekrar geçmiş olsun.
günaydın arkadaşlar,
dün oğlumuzu gördük büyümüş maşallah. kötü günümdeydim gerçi ama onu görmek çok güzeldi. nst ye girdim ilk defa.bir dahaki randevuda çatı muayenesi olacağım çok korkuyorum:26:
@lilacsofie çok üzüldüm kızcağıza da sana da, şans gülmedi yardımcılardan yana. ama iyi ki paylaştın ilerde bakıcı araştıracak olursam mutlaka testlerini de yaptıracağım, hiç aklıma gelmezdi. umarım daha iyi biri ile karşılaşırsın.
İnşallah canım. Dün bir Türk ile anlaştım yatılı, bakalım nasıl bir maceraya atılıyoruz bu sefer:))))))
@ sıkıntıları olan bütün arkadaşlarım, aynı duyguları paylaştığımızı görmek beni bir nebze olsun rahatlatıyor. sanki eşim annem dahil olmak üzere hiç kimse sizin kadar iyi anlamıyor. bakıyorum bazen ben mi yazdım acaba diyorum. ağrılar, kilolar, stres, iş hayatı, ev işleri, ailedeki değişik durumlar, gelecek kaygısı...çok bunaldım kendimi zeplin gibi hissediyorum her an patlayacakmışım gibi.
bir de nacizane utanarak bir şey sormak istiyorum. eşinizle ilişki durumu hakkında doktorlarınız bir şey dedi mi ben sormaya da çekindim. :26:ne zaman yasaklar başlıyor?
Canım giremedim nete bi türlü kaç gündür ama iyiyiz şükürler olsun..minik kızım küvezde hala 2 kilo olmasını bekliyor doktorumuz onu bekliyoruz bi sıkıntımız yok çok şükür emmeye de başladı kızım..ayrılmak daha zor artık,onu orda bırakıp eve gelmek işkence gibi....zaman geçmiyor..
Eki Görüntüle 1029892
Meltem hanimada iyi diyorlar bide yeni askin bey diye biri gelmis ikisi arasinda kararsizim bakalim karar verip 15 gun sonrasina randevu slmam lazimcanım bende koru ya gidiyorum yeni başladım sayılır melten hanıma gidiyorum haftaya 2. muayneme gitcem ama nasıl sıcak karşıladı acayipte ilgiliydi çok memnun kaldım bence hiç telaş etme bide ona git bakalım belki içine siner hem hastane değiştirmemiş olursun
Eki Görüntüle 1029892
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?