2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım ben de park yatak almadım, plastiğin içine bebek yatırmak bana çok cazip görünmedi. babytech diye bir markanın senin aradığın tarzda beşikleri var. ben de sallanan ahşap beşiklerinden aldım küçükken yatak odamızda olacak nasılsa diye.odasını da ayrıca yapıcaz inşallah.

Umarım yüklenmişlerdir. Yatak çok güzel, İster tekerlekli iister sabit halde kullanılıyor, kaldırmak isteyince bu katlanıp kaldırılıyor.
Beni şuan tek düşündüren fiyatı 900 Tl acaba abartı mı.Ne kadar süre kullanırız ki bilemiyorum

Aaa canım evet bu işte benim de baktığım :) Sen de bundan mı kullanıyorsun ? Benim görme şansım da olmadı katoloktan sipariş vereceğim eğer alırsam markasını da bilmiyordum.

Aaa canım evet bu işte benim de baktığım :) Sen de bundan mı kullanıyorsun ? Benim görme şansım da olmadı katoloktan sipariş vereceğim eğer alırsam markasını da bilmiyordum.

canım benimki part yatak modelinde değil, sepet gibi olanlardan aldık. babytech saraylı modeli diye geçiyor.senin istediğin tarzda olanları da gördüm gayet güzel. bir çok bebek mağazasında var ama ankara sitelerden pazarlıkla en uygun fiyata aldık internetten bile uygun oldu. inşallah memnun kalırız bakalım sevecek mi bizim şehzade beşiğini 900 den uyguna bulabilirsin gittigidiyorda bile var 600 civarı senin gösterdiğin resimdekilerden.

maşşallah hiç belli olmuyor bende 66 kaldım 71,5 oldum sırf göbüş var inş öyle devam eder ama senin hiç 83 gibi durmuyor
Ne güzel az almışsın ben hareket ederken zorlanıyorum baya

Su anda soktayim. Formda ayni doktora gittigimiz kisiler var ve doktor hastaneden gidiyor dediler. Doguma az kaldi nolcak simdi yaaaa

Doğmda doktorlar az uğrayıp gidiyorlar eben daha önemli inan çoğu doktor hastasını hatırlamıyor bile. Anestesist ebe hastane vs iyiyse rahat ol. Benim doktorumun yanında rahatım ama o beni hatırlamıyo her seferinde bazı şeyleri tekrar anlatıyorum hoş bi kadın aslında fakat hastaneyi de pek beğenmiyorum nolcak bakalım herkes gönlünce meseleleri halleder inş

bu modeli birde mobilyacıya götürsen, bence çok daha uygun fiyata yaparlar, 900 lük bir malzeme göremedim ben yani.

Sen marka isminini söyleyince internetten araştırdım. Dediğin gibi çok daha uygun fiyatlara varmış :) Teşekkür ederim

Evet canım bende devletteyim. Bende evde dursam sıkılırim ama okulda da durmakta can sıkıcı ve yorucu
Sorma ya artık hiç çekilmemeye başladı, hem fiziksel yorgunluk hemde çocukların verdiği ruh yorgunluğu yetiyor da artıyor bile. Bizim çocuklarda saolsun hergeçen gün kendilerini biraz daha aşıyorlar 2 haftam kaldı ha gayret diip duruyorum

maşallah bebişine.hastanen nerde çok pahalıymış gerçektende fiyatı.

Saol canım hepimizinkine maşallah.. Hastane istanbulda ataşehir şifa hastanesi, özel sigorta olmasa imkansız ne demek 9200 yaa

Maşallah bebişine Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Aminnnn canım hepimiz için inşallahhh

Eki Görüntüle 1029892

Bu da benim minik :)
Göbişlerin oldugu sayfada pek paylaşım olmuyor,burayada yükleyim dedim..

Çok tatlısınız maşallahh

Canım iyisin dimi kilo tablomuza baktım bayadır guncellememissin burayı da tam takip edemiyorum cok hızlı gidiyo merak ettim iyi misin diye?

tatlım hazırlarda fiyatlar nasılsı güzel çok çeşit varmıydı bende inşallah 2 hafta falan sonra anca gidebilcem suluhana bende hiç el becerisi yok kendim yapamam hazır alırım heralde

Su anda soktayim. Formda ayni doktora gittigimiz kisiler var ve doktor hastaneden gidiyor dediler. Doguma az kaldi nolcak simdi yaaaa

canım bende koru ya gidiyorum yeni başladım sayılır melten hanıma gidiyorum haftaya 2. muayneme gitcem ama nasıl sıcak karşıladı acayipte ilgiliydi çok memnun kaldım bence hiç telaş etme bide ona git bakalım belki içine siner hem hastane değiştirmemiş olursun

Ayni hastanede kalmaya karar verdim cunku doktorum nisan ortasi yada sonu gibi diger hastanede calismaya baslayacsgini soyledi. Hastsnenin hangisi olduguna karar vermemis 2 hastane var hangisi olscsgi belli degil dedi. Benim bebrk nisan sonu sezaryenle alinacskti ama cok ssagidx nisan sonunu beklemez heran hzir ol dedi. Boyle olunca ayni hastanede baska doktor bakiyorum. Bskalim nolcsk :)

sen neyaptın kurşun falan döktürdün mü, nazar var galiba sizde, inanıyorum ben. tekrar geçmiş olsun.
Döktüremedim ama ben de şaştım yani bu bize hepatit ile ilgili bir ima mı yukardan nedir? Ablam binlerce kişinin çalıştığı bir fabrikada doktorluk yapıyor. Burada binde bir kişide çıktı, sen her elini attığında nasıl buluyorsun diyor.

Çok sevindim canım gözün aydın. Maaşallah herşey yolunda, daha da iyi olacak annesi...

Eki Görüntüle 1029892

Bu da benim minik :)
Göbişlerin oldugu sayfada pek paylaşım olmuyor,burayada yükleyim dedim..

Ne kadar da büyümüş inanamadım maaşallahhhh:))

Meltem hanimada iyi diyorlar bide yeni askin bey diye biri gelmis ikisi arasinda kararsizim bakalim karar verip 15 gun sonrasina randevu slmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…