yaaa tabii .. ben o tuuu kaka dedıgın seyın hayalıyle yasıyorum.. Allah ızın verırse sevgili sigarayla temmuz 2013 te ilişkimize nasıl ara verdıysek , hazıran 2015te dekavusacagız karar verdık...
HADI YAAA!! bak helal olsun ben ona cesaret edemedım ıste!! hamıle oldugumu 3 haftalıkken ogrendıgım gun son sıgaramı ıctım.. paketın kalanını eşim bitirdi.. o da bıraktı.. yanı bız o gun bugundur ıcmıyoruz.. ama sunu solım ole haftada bırle bırakamazsın ..
ha şöyle de bırsey var..; dr lar cok sıkmayın kendınızı gunde 2-3 tane ıcebılırsınız dıyolar.. ama yok.. ben kıyamıyorum yaa.. "sankı zaten dogru duzgun oksıjen alabılıyormu da bır de extra kırlı havaya maruz bırakacagım" dıyorum.. ıcmıyorum.. hayırlısı.. :)
kızlar merhaba, sanırım bende mayıs annesi olucam ama tam emin olamadım. uzun süredir adet görmüyorum ve göbeğim bir hayli büyüdü, en son ağustosta regl olmuştum diye hatırlıyorum. biraz okudum da sizler benden daha duyarlısınız bu konuda, doktor tavsiye edebilir misiniz bana
Selam annecikler
Biz doktor kontrolünden döndük. Çok şükür ben de bebek de iyiymişiz, bıdığım 45. cm 2600 gr olmuş, şimdilik haftada 200 gr alıyoruz. Ben 1 kilo daha alarak 71 oldum, beni de tebrik etti) başlarda hızlı aldığımdan adamın gözü korkmuştu, şimdi normal dedi. Bebişin tombişliğinin şekerle ilgisi yok, hersey normal, yapısal olarak iri olabilir dedi.. son haftalarda netleşir zaten şimdilik ileri olması önemli değil dedi, konuyu doğuma getirice 37. haftada pelvik muayeneye göre karar vericez dedi...
sonuç olarak mutlu Mesut ayrıldık) bir de çalışamaz raporumu aldım-oleeeeyyyy )
Çok saol canm içim çok rahat artık donumuz bile yoktu çünki :)))
Nedense zararlı şeylerle hamilelikten keyif alıcagımızı sanıyolar.. eşimde yemeğime aşırı karıştı ilk aylar bende gidip gelip bak eltım hamıleyken evinde cikolata cıps cola pastalar hemde çeşit çeşit vardı dedim bak oğlu nurtopu gibi bişiy olmadan doğdu dedim... hatta okadar demişimki sanırım bazen kendi gidip alıyor böyle şeyleri bide sanki çook büyük sürpeiz yapmış gibide arkasına saklayarak vermezmıtatatammm bil bakalım sana ne aldım..😄.
Tesekkur ederim canim..valla cok hasretle yapilmis sayilmaz.2 sene ayri olunca yabanci biri gibi geliyo sana kocan..
Tekrar alisma cabasindaydim gerek kalmadi
Basiniz sagolsun canim(
Mekani cennet olsun ins
Ruyalarda kavusuyoruz biz sahsin kendisiyle...
Sutten kestigin an baslarsin.hatta biraz buyuyunce ek gidaya gecince bisey olmaz artik diyip icersin.. 😊
hadı hayırlı olsunnn canım imrendım bak 71 deyınce maşallah maşallah
kızlar merhaba, sanırım bende mayıs annesi olucam ama tam emin olamadım. uzun süredir adet görmüyorum ve göbeğim bir hayli büyüdü, en son ağustosta regl olmuştum diye hatırlıyorum. biraz okudum da sizler benden daha duyarlısınız bu konuda, doktor tavsiye edebilir misiniz bana
Tesekkur ederim canim..valla cok hasretle yapilmis sayilmaz.2 sene ayri olunca yabanci biri gibi geliyo sana kocan..
Tekrar alisma cabasindaydim gerek kalmadı
senin ve ailenin başı sağolsun, Allah rahmet eylesin merhuma...
sen ve bebişin nasılsınız? kendini ihmal etme... zor zamanlardan geçiyorsunuz Allah yardımcınız olsun
Çok saol canm içim çok rahat artık donumuz bile yoktu çünki :)))
Nedense zararlı şeylerle hamilelikten keyif alıcagımızı sanıyolar.. eşimde yemeğime aşırı karıştı ilk aylar bende gidip gelip bak eltım hamıleyken evinde cikolata cıps cola pastalar hemde çeşit çeşit vardı dedim bak oğlu nurtopu gibi bişiy olmadan doğdu dedim... hatta okadar demişimki sanırım bazen kendi gidip alıyor böyle şeyleri bide sanki çook büyük sürpeiz yapmış gibide arkasına saklayarak vermezmıtatatammm bil bakalım sana ne aldım..😄
Çok saolun kızlar üstümden büyük yük kalktı yatıp kalkıp napıcağımı düşünüyordum hatta annemler yanlışmı yazdı acaba diyordum yanlışta yazılmamıştı😕
Onlar aptallık yapıp kargoyu tüm isveçte gezdirmişler..
Başınız saolsun... mekanı cennet olsun inşallah..
Allah razı olsun ben iyi olmaya çalışıyorum kendimizi alıştırma ya calismistim sma bu kadar çabuk olacağını dusunemedik düşünmek istemedik belki de.stres ve üzüntüden uzak kalmaya çalışıyorum sağolsun Babamız da elinden geleni yapıyor. Haftaya kontrolümüz var umarım hersey yolundadır.Tesekkur ederim canim..valla cok hasretle yapilmis sayilmaz.2 sene ayri olunca yabanci biri gibi geliyo sana kocan..
Tekrar alisma cabasindaydim gerek kalmadi
Basiniz sagolsun canim(
Mekani cennet olsun ins
Ruyalarda kavusuyoruz biz sahsin kendisiyle...
Sutten kestigin an baslarsin.hatta biraz buyuyunce ek gidaya gecince bisey olmaz artik diyip icersin.. 😊
Bizim okulda hizmetli bi bayan var benden bir yaş büyük 32 yaşında ve dört çocuğu var. Şimdi ise ikizlere hamileama kadın günde nerdeyse 1 paket sigara içiyormuş şok oldum duyunca. Duyduğumdan beri neler söylüyorum bıraksın diye ama hala içiyor nasıl yapabiliyor bunu anlamış değilim.. Biraz cahillik biraz kaza sonucu olmuş olması biraz da maddi sıkıntılar isyan ettiriyor sanırım ama benim içim cız ediyor onunla konuşurken..
evet ılk zamanlar ruyamda fosur fosur ıcıyordum.. şimdi ruya gorecek kadar uyumuyorum :))
bakalım şimdilik planlarım bu yonde.. degışır mı bılemem :)
Maşallah miniğinebenimde bi haftam kaldı sonra atacağım kendimi
2 sene ayrı kalmak çok zor gerçekten.. Gelirse yine gitme gibi bi durumu olacak mı peki? Kalsın artık ya
offff 4 cocuk +2!!! anammm Allah kolaylık versın..
uzuldüm bee :44:
teşekkürler canım:) son bi hafta günler uzuyor valla
Turizmci kocayla evlenmeden once dusunecektim bunu(
2 sene ayni sehirde ayriydik gerci
Bosanmak uzereyken geldi geldigi gibi de gitti
Klasik erkek iste bosansam baskasiyla evlenirse korkusu sanirim..
Merhaba arkadaşlar kayınpederimi salı gecesi kaybettik. kayinpederimin hastalığı ile ilgili destek olan dua eden tüm arkadaslara çok teşekkür ediyorum.allah hepinizden razı olsun bu süreçte gelişmeleri takip edemedim umarım herkes iyidir.
Aynen bende çok üzülüyorum bi de kazara olunca iyice vurdumduymaz olmuş.. Allah yardımcıları olsun ne diyelim..
Sorma şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl geçer bu bi hafta diye
Çok zor gerçekten canım Allah sabır ve hayırlı bi çözüm yolu versin inşallah.. Kızın şansınız olsun ve bi daha hiç ayrılmayacak işler bulsun eşin inşallahhhh aminnn :)
kızlar , bu gün karın ağrısı yaşadım sabah uayanırken ara ara olup geçen ... yalancı doğum sancısı demek acaba bumuydu ... bir de normalde ilk aylarda bile bi -iki kez hariç kusmamıştım ama bugün kustum o neden acaba , var mı siz de de kusma , karın ağrısı
Yapma boyle bak sonra bebısın uykusuz bebıs olur benden soylemesı, hos sen de bılırsın...
Oglusun kendı odasında yatagında yatmaya alıssa acaba esın de yanına gelse daha m ıyı olur? Belkı de o da kendını dıslanmıs hıssedıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?