2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
yaaa tabii .. ben o tuuu kaka dedıgın seyın hayalıyle yasıyorum.. Allah ızın verırse sevgili sigarayla temmuz 2013 te ilişkimize nasıl ara verdıysek , hazıran 2015te dekavusacagız karar verdık...

Bizim okulda hizmetli bi bayan var benden bir yaş büyük 32 yaşında ve dört çocuğu var. Şimdi ise ikizlere hamile ama kadın günde nerdeyse 1 paket sigara içiyormuş şok oldum duyunca. Duyduğumdan beri neler söylüyorum bıraksın diye ama hala içiyor nasıl yapabiliyor bunu anlamış değilim.. Biraz cahillik biraz kaza sonucu olmuş olması biraz da maddi sıkıntılar isyan ettiriyor sanırım ama benim içim cız ediyor onunla konuşurken..

Arkadaşım ciddi misin sen? Hç doktora gitmedin mi daha önce? Karnım yamuk yumuk oluyor bebişten dolayı bi iki aydır, sen nasıl bu zamana kadar farkedemedin çok ilginç gerçekten.

Maşallah miniğine benimde bi haftam kaldı sonra atacağım kendimi tatilin kollarına

Ahahahahhaha bide lütufta bulunuyor paşalar, bak bak bak bizde çocuk gibi seviniyoruz izin çıktı diye hay allahım şu halimize bak ne çilekeş analarız biz yahu

evet ılk zamanlar ruyamda fosur fosur ıcıyordum.. şimdi ruya gorecek kadar uyumuyorum :))
bakalım şimdilik planlarım bu yonde.. degışır mı bılemem :)

Yahu anlamadim ben.agustostan beri hic doktora gitmedinmiki
Oyle tesadufen olabilirim sanirim demek icin biraz gec kalmissin sanki
Cunku suan gobusler oyle birazcik degil yani koca bebek oldular

senin ve ailenin başı sağolsun, Allah rahmet eylesin merhuma...

sen ve bebişin nasılsınız? kendini ihmal etme... zor zamanlardan geçiyorsunuz Allah yardımcınız olsun

Allah razı olsun ben iyi olmaya çalışıyorum kendimizi alıştırma ya calismistim sma bu kadar çabuk olacağını dusunemedik düşünmek istemedik belki de.stres ve üzüntüden uzak kalmaya çalışıyorum sağolsun Babamız da elinden geleni yapıyor. Haftaya kontrolümüz var umarım hersey yolundadır.

offff 4 cocuk +2!!! anammm Allah kolaylık versın..

uzuldüm bee :44:

evet ılk zamanlar ruyamda fosur fosur ıcıyordum.. şimdi ruya gorecek kadar uyumuyorum :))
bakalım şimdilik planlarım bu yonde.. degışır mı bılemem :)

Degismez icersin..cunku ozluyorsun oysaki coktan unutmus olman gerekirdi
Ayy bende cok ozledim valla dogumdan sonra kacamak yapabilirim
Hayatim stresli benim,2gr stresi alacaksa icerim o da onemli napayim

2 sene ayrı kalmak çok zor gerçekten.. Gelirse yine gitme gibi bi durumu olacak mı peki? Kalsın artık ya

Turizmci kocayla evlenmeden once dusunecektim bunu (
2 sene ayni sehirde ayriydik gerci
Bosanmak uzereyken geldi geldigi gibi de gitti
Klasik erkek iste bosansam baskasiyla evlenirse korkusu sanirim..

kızlar , bu gün karın ağrısı yaşadım sabah uayanırken ara ara olup geçen ... yalancı doğum sancısı demek acaba bumuydu ... bir de normalde ilk aylarda bile bi -iki kez hariç kusmamıştım ama bugün kustum o neden acaba , var mı siz de de kusma , karın ağrısı

En sonunda bu gece deliksiz bir uyku cektim öyleki. Öğlen 11 de uyandım:) çok mutluyum... bebeğime henüz pek fazla kıyafet almadım hastane çıkışları hazır onları makineye attim sonrada ütüleyip olanlarla çantasını hazırlıycam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

offff 4 cocuk +2!!! anammm Allah kolaylık versın..

uzuldüm bee :44:

Aynen bende çok üzülüyorum bi de kazara olunca iyice vurdumduymaz olmuş.. Allah yardımcıları olsun ne diyelim..

teşekkürler canım:) son bi hafta günler uzuyor valla

Sorma şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl geçer bu bi hafta diye

Turizmci kocayla evlenmeden once dusunecektim bunu (
2 sene ayni sehirde ayriydik gerci
Bosanmak uzereyken geldi geldigi gibi de gitti
Klasik erkek iste bosansam baskasiyla evlenirse korkusu sanirim..

Çok zor gerçekten canım Allah sabır ve hayırlı bi çözüm yolu versin inşallah.. Kızın şansınız olsun ve bi daha hiç ayrılmayacak işler bulsun eşin inşallahhhh aminnn :)

Başınız saolsun canım Allah sabır versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar slm.bi sorum olacak bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.doğumu fakültede profösöre yaptırmak istiyorum.daha önce kist ameliyatımı da o yaptıgı için.ama dogum parası alıyorlarmı yada ne kadar alıyorlar ortalama bilen varmı.

Amin canim insallahhhhh

Midene bebek baski yapiyo.bi de hava degisikliginden usuttuysen agri yapar
Yok yalanci dogum sancisi kemiklerin birbirinden ayriliyomus gibi bisey pek sevimli degil

Onn yüzünden böyle yatıyoruz canım ben mücadele ettim kendi yatağına alışsın diye ama biliyosn sabır istiyo bu işler eşimden yardım istedim uyutma işini sen yapsan diye çünkü çok uğraştırıyo başını uyuyana kadar bekliyosun sonra oh diyip gidip yatıyosun bi bakmışsın arkandan gelmiş korkuyorum falan diyo sonra eşim bizden sonra yatıyo çocuk uyumamal için babama gitcem falan yapıyo buna da kızıyodum sonuçta oğlan uyumadan bana uyku yok baba keyfi beklemek ağrıma gidiyodu şimdi bana da böyle kolaylık oldu ealla alıyom yanıma sarılıyom oh mis... Uyuyunca bari gel götür yerinde yat dedim bilaç kez soğuk benim adam iletişimsiz kafasına göre takılıyo

Bugün çarşı pazar gezdim adamı da pek göresim yok ya kalkmadan çoktım evden bi göğüs kremi bi de park yatağın içine yatak kaldı baya hallettim eksikleri :)

Yahu nasil emin olamadin 7 aylik hamilesin ozaman yani insan merak eder yada ne bileyim hamile deilsem bile kesin bi sorun vardir der gider yani binbir turlu hastalik var suan şoktayim biseyden haberin yok evin ortasinda dogursan birden aaa hamileymisimmi diyceksin ya eczaneden aliverseydin bi test bari dagin basinda bile saglik ocaklari var artik orada bile yapiyolar gebelik testleri cok sasirdim gercekten :/

Arkadaşım sen bizler kafamı buluyorsun. 2 ay sonra doğuracaksın ve sanırım mı diyorsun doktora bile gitmemişsin üstelik eminde olamamışsın. Bence karaciğer hastalığın var senin hamile olsan sanmazsınız bu ayda bilirdin. Içinde kocaman bir canlı olsa zaten durmadan hareket etse kesin anlarsın. Bukadar saf ve cahil olamazsın heralde. Ay kusura bakmayın tahammül edemedim bu yoruma başkada yorum yapmayacağım içimden çok şeyler geçiyor ama susacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…