2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ne güzel haber bizde Pazartesi gideceğiz inş iyi haberler alırız. Malesef bi hafta daha çalışacağız ama 35. Haftada alacağım yeter artık :) bakalım bakalım hep böyle güZel haberler alalım inşallah

Ha o arkaya saklama olayını bizimkide yaptı geçen ya. Hemde ne almış biliyon mu süpriz yumurta. 3 dakika da yedim çikolatasını zaten

Son düzenleme:

emın olamadım ne demek ya dalga mı gecıyosun arkadasım sınırlerım tepeme cıktı sayende daha duyarlısınız ne demek kufur etmek ıstıyorum suan ama burdakı arkadaslarıma ayıo etmıs olurum zor tutuyorum kendımı bu kadar aptallık olmaz ya cahıl cuhela cok ınsan gordum de sen onlarıda gectın

Canım üşütünce karın ağrım oluyor benim üşütmüşte olabilirsin..

ev hanımlıgına hos geldın masalah sanada bebegınede boyuda uzun galıba senınkının

Bende bi hafta sonra alacam raporu ya 35+o da ancak bukadar dayanabiliyorum napim. Haftaya nasıl geçer bilmem. Pazartesi alacağım sonra seninle parti yapalım burda

canım basınız sagolsun..Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara Rabbim uzun ömürler versin.

eger ayni isim olsa derdim ki bi daha dusun....ama farkli isim benzio olabilir...icine siniosa isim takilma bence....
icimdeki hislerime tercumen oldun tatlimmm....
basin sagolsun hayatim allah geride kalanlarina omur wersin....

bende cok yorum yapip kirici olmak istemem...ama bu hamilelik degil buna eminim karnimiz burnumuzda en normalimizin bile gece uykulari kacmaya basladi benim dogum kasilmalarim basladi....bu senin ki hamilelikten baska hersey olabilir...

karın ağrısı bendede var sol tarafım ağrıyor gecen gece uykumdan uyandırdı sonra bele doğru yayıldı.bayabi canım yandı sabahına doktora gittim tahlil mahlil hepsi temiz ama rahimde incelme varmış.progestan başlattı ama ağrıya neden o mu okadar konuştuk bu kanıya varamadım bi turlu .bu sabahta ağrıyla uyandım.yine soldan alt karına doğru.32. hafta önemli bi haftaymış yine ilk haftalardaki gibi karın kaslarının gerilmesi ile alakalı imiş.bu haftadan sonra karın çok belirgin şekilde buyuyecek.bol bol yağlanın.derim ben izlemedeyim bu ağrılar pzt ye kadar surerse gene giderim doktora.
bende bulantı kusma yok ama.gozlerinizde cakmak cakmak ısık oluyormu yada sarı noktalar ?dikkat edin kendinize yorulmayın önemli haftalr bunlar geçmiş olsun.

Bende bi hafta sonra alacam raporu ya 35+o da ancak bukadar dayanabiliyorum napim. Haftaya nasıl geçer bilmem. Pazartesi alacağım sonra seninle parti yapalım burda

Yine iyi dayanmışsın canım hiç sıkma canını boşver bence bebekle geçireceğimiz vakit kadar onu beklediğimiz zamanları da mutlu geçirmek çok önemli.. Hep söylüyorlar annenin huzursuzlubebeğede yansıyor diye.. Çalışırken huzursuz yorgun olacağına evde mutlu geçir zamanını en güzeli.
Parti işine gelince çılgınca bi eğlence olsun ama öyle az buz bi parti beni paklamaz artık

annişler merhaba, havalar süper gidiyor. bi türlü bi araya gelemedik. ben medicanaya gidiyordum hastanemi ve doktorumu değiştirdim atlasa gidiyorum artık tülin hanıma ilgiliydi kendisi normal doğum istediğimi söyledim. normal doğum 430 sezeryan 750 isteğe bağlı sezeryan 1200 tl nst ücreti 15 tl muaynede 35 tl. yoğun tavsiye üzerine gittim ilk görüşmemiz iyiydi. haftaya nst için çağırdı ve raporumu alıcam. bende bugün bebişin kıyafetlerini yıkadım ütüleyip yerleştiricem ve hastane çantımızı hazırlıycam. kapı süsünü yaptım sepetin yarısını bitirdim. eklemeye çalışırım. göbüşleri gördüm süperler ya allah kolay sağlıklı doğumlar versin hepimize. keçeden bebek arabalı lavanta kesesi yaptım bi tane örnek ama hiç içime sinmedi. eklediğimde sizde yorum yaparsanız ona göre devam edicem.

Çok güzeller ellerine sağlık canım

teşekkürederim ama lavanta kesesi pek içime sinmedi. farklı renklerde yapmayı düşünüyodum bi numuneyle kaldım. bebişin cinsiyeti belli olmadığı için sarı yeşil kavuniçi ve kahve yapmak istiyorum. sence hem kıza hem erkeğe giden bi model olmuşmu. burdan ve internetten görmüştüm bu modeli.

Kızlar Allah aşkına söyleyin erkek olsanız evde karınız olsa öpmeden sarılmadan oynaşmadan şakalaşmadan durabilir miydiniz anlamıyorum bu adamı bakımlı değilim ama Allah vergisi bi güzelliğim var yani evlenmeden önce ölüp bitiyodu )

kızlar sıgarayla ılgılı yazdıklarınızı okudum uzuldum cok yazık gunah ıcmeyın nolurrrr bende cocuk yastan berı sıgara ıcen bırıydım hamıle oldugumu ogrendıgım gun bıraktım ve bır daha asla baslamayı dusunmuyorum esımın kuzenının hanımı hem hamılelıgınde 3-4 tane gunde sıgara kullanıyordu emzırme donemınde ıse fazlalastırdı eskısı gıbı cocuk suan yaklasık 1.5 yasında oksuruyor ve morarıyor doktora goturduler bır kac gun once doktor annesının sıgara ıcmesınden kaynaklı oldugunu soylemıs bebeklerımızın temız havasını zehırlemeye hıc hakkımız yok kızmayın lutfen ama bı hastalık bırsey cıktıgı zaman vıcdanınız rahat bırakmaz benden soylemesı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…