Selam annecikler
Biz doktor kontrolünden döndük. Çok şükür ben de bebek de iyiymişiz, bıdığım 45. cm 2600 gr olmuş, şimdilik haftada 200 gr alıyoruz. Ben 1 kilo daha alarak 71 oldum, beni de tebrik etti) başlarda hızlı aldığımdan adamın gözü korkmuştu, şimdi normal dedi. Bebişin tombişliğinin şekerle ilgisi yok, hersey normal, yapısal olarak iri olabilir dedi.. son haftalarda netleşir zaten şimdilik ileri olması önemli değil dedi, konuyu doğuma getirice 37. haftada pelvik muayeneye göre karar vericez dedi...
sonuç olarak mutlu Mesut ayrıldık) bir de çalışamaz raporumu aldım-oleeeeyyyy )
Ha o arkaya saklama olayını bizimkide yaptı geçen ya. Hemde ne almış biliyon mu süpriz yumurta.Çok saol canm içim çok rahat artık donumuz bile yoktu çünki :)))
Nedense zararlı şeylerle hamilelikten keyif alıcagımızı sanıyolar.. eşimde yemeğime aşırı karıştı ilk aylar bende gidip gelip bak eltım hamıleyken evinde cikolata cıps cola pastalar hemde çeşit çeşit vardı dedim bak oğlu nurtopu gibi bişiy olmadan doğdu dedim... hatta okadar demişimki sanırım bazen kendi gidip alıyor böyle şeyleri bide sanki çook büyük sürpeiz yapmış gibide arkasına saklayarak vermezmıtatatammm bil bakalım sana ne aldım..😄
Çok saolun kızlar üstümden büyük yük kalktı yatıp kalkıp napıcağımı düşünüyordum hatta annemler yanlışmı yazdı acaba diyordum yanlışta yazılmamıştı😕
Onlar aptallık yapıp kargoyu tüm isveçte gezdirmişler..
Başınız saolsun... mekanı cennet olsun inşallah..
kızlar merhaba, sanırım bende mayıs annesi olucam ama tam emin olamadım. uzun süredir adet görmüyorum ve göbeğim bir hayli büyüdü, en son ağustosta regl olmuştum diye hatırlıyorum. biraz okudum da sizler benden daha duyarlısınız bu konuda, doktor tavsiye edebilir misiniz bana
kızlar , bu gün karın ağrısı yaşadım sabah uayanırken ara ara olup geçen ... yalancı doğum sancısı demek acaba bumuydu ... bir de normalde ilk aylarda bile bi -iki kez hariç kusmamıştım ama bugün kustum o neden acaba , var mı siz de de kusma , karın ağrısı
Selam annecikler
Biz doktor kontrolünden döndük. Çok şükür ben de bebek de iyiymişiz, bıdığım 45. cm 2600 gr olmuş, şimdilik haftada 200 gr alıyoruz. Ben 1 kilo daha alarak 71 oldum, beni de tebrik etti) başlarda hızlı aldığımdan adamın gözü korkmuştu, şimdi normal dedi. Bebişin tombişliğinin şekerle ilgisi yok, hersey normal, yapısal olarak iri olabilir dedi.. son haftalarda netleşir zaten şimdilik ileri olması önemli değil dedi, konuyu doğuma getirice 37. haftada pelvik muayeneye göre karar vericez dedi...
sonuç olarak mutlu Mesut ayrıldık) bir de çalışamaz raporumu aldım-oleeeeyyyy )
Aynen bende çok üzülüyorum bi de kazara olunca iyice vurdumduymaz olmuş.. Allah yardımcıları olsun ne diyelim..
Sorma şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl geçer bu bi hafta diye
Çok zor gerçekten canım Allah sabır ve hayırlı bi çözüm yolu versin inşallah.. Kızın şansınız olsun ve bi daha hiç ayrılmayacak işler bulsun eşin inşallahhhh aminnn :)
Merhaba arkadaşlar kayınpederimi salı gecesi kaybettik. kayinpederimin hastalığı ile ilgili destek olan dua eden tüm arkadaslara çok teşekkür ediyorum.allah hepinizden razı olsun bu süreçte gelişmeleri takip edemedim umarım herkes iyidir.
eger ayni isim olsa derdim ki bi daha dusun....ama farkli isim benzio olabilir...icine siniosa isim takilma bence....Kızlar günaydın size bir sorum olacak lütfen bu konuda bana yardım edin eltimin oğlunun ismi deniz uras bizde umut Aras koymayı düşünüyoruz ve nedense Aras ve uras ismi birbirine benziyor diye bozuluyorlar gibi geliyor bana ben Aras ismini çok seviyorum ve bu konu kafama çok takıldı sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım ismide çok içime sindi çok kararsızım
icimdeki hislerime tercumen oldun tatlimmm....Bigün iyi bigün kötü hissetmek çok yorucu..
Doğumdan sonra tüm sinirimi lohusalığa bağlayacaklar bazı insanlar ama bilmiyorlar ki onlara olan kırgınlığımı şimdiden kendileri besleyip büyütüyorlar !
basin sagolsun hayatim allah geride kalanlarina omur wersin....Merhaba arkadaşlar kayınpederimi salı gecesi kaybettik. kayinpederimin hastalığı ile ilgili destek olan dua eden tüm arkadaslara çok teşekkür ediyorum.allah hepinizden razı olsun bu süreçte gelişmeleri takip edemedim umarım herkes iyidir.
kızlar merhaba, sanırım bende mayıs annesi olucam ama tam emin olamadım. uzun süredir adet görmüyorum ve göbeğim bir hayli büyüdü, en son ağustosta regl olmuştum diye hatırlıyorum. biraz okudum da sizler benden daha duyarlısınız bu konuda, doktor tavsiye edebilir misiniz bana
kızlar , bu gün karın ağrısı yaşadım sabah uayanırken ara ara olup geçen ... yalancı doğum sancısı demek acaba bumuydu ... bir de normalde ilk aylarda bile bi -iki kez hariç kusmamıştım ama bugün kustum o neden acaba , var mı siz de de kusma , karın ağrısı
Bende bi hafta sonra alacam raporu ya 35+o da ancak bukadar dayanabiliyorum napim. Haftaya nasıl geçer bilmem. Pazartesi alacağım sonra seninle parti yapalım burda
Hepsini bir ekleyemedim kusurabakmayın
Çok güzeller ellerine sağlık canım
Cepteydi fotolar umarım ekleyebilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?