2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

o yapmıyorsa sen yap hayatım bıraz cılvelen sende esımde cok seksı gozukuyorsun dıye dalga gecıyor benle ama hıc umrumda degıl ben hamıle halımı cok begenıyorum gobeklı halımızle seksı gozukmedıgımızın farkındayım bende 32.haftadan sonra rısklıymıs dedım erken doguma yol acabılıyomus dedım kestım ılıskıyı ohh ıyı oldu ona uyuz herıf sımdı tırmansın duvarlara hahaha

)) kendi bilir ama günah yani evliyiz şunum şurasında millet arıyo da bulamıyo

Canım benim eşimde eskisi kadar değil sarılıyor falan ama eskisi gibi değil. Ya bi kaç kez yanaşacak oldu kaçtım hep inanılmaz bi isteksizlik var bende şimdi eşimde yanaşmıyor artık fazla. Önceden şakalar yapıp daha çok uğraşıyordu şimdi korkuyor sanırım karnıma falan çarpar bişey olur diye. Bide artık benimde eski enerjim olmadığı için. Ben anlayışla karşılıyorum. Zaten canım başka tür şeyler istemiyor işime geliyor

Ben buyuk konuşamam ne diyim özluyorum..cocugumla bagım kopana kadar içmicem .. Sutten kesilene kadar sgr olmaz yani diye düşünüyorum Allah ın izniyle ama sonrası için söz veremiyorum kısmet..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba herkese geçmişe bakamadım kızlar sabah randevumuz vardı dr acil müdaheleye gitmiş 40 dk bekledik neyse değdimi değdi kızımı gördük büyümüş doğum pozisyonuna gelmiş herşey normal suyum felan 33+4 haftalığız kilomuz 2.500 gram 47 cm olmuşuz 1 hafta erken gididiyoruz normal doğum dedi bu arada hemoroit vardı onu söyledim krem verdi normal doğuma etkilermi dedim son dk kadar bekleriz engell görürsem sezeryan olabilir dedi ama şimdilik sorun olacağını sanmıyorum dedi 15 gün sonra görüşelim dedi ntsye o zman bakarız dedi sonra haftada bir dedi bakalım bizden bu kadar bu arada hastane doğum fotoğrafçısıyla anlaşmış normalda cekiyolarmış ama doğum öncesi+doğum anı ve sonrası ekstraya giriyormuş 100 liraymış cok mutlu oldum eşim hemen randevu alalım dedi :) çünkü 450den aşağı fiyat vermemişlerdi normal doğum bile olsa ebeler felan bilgi veriyolarmış yetişiyormuş :)) en çokta ona sevindim çünkü fotoğraf makinemiz cok kaliteli bişey değil eşimde ne kadar iyi çekebilir tartışılır 100 cok uygun geldi :)

Merhaba kizlar...
Bugun oglusumun odasi geldi ve minik minil kiyafetlerini annemle beraber dizdik
Gozlerim doldu cok duygulandim daha esyalariyla ugrasirken aglarsan kucagina aldiginda krize girersin dedi esim rabbim insallah saglicakla kullanmayi nasip eder hepimize

Vaay bencede 100 cok iyiymiş yaa benim de kuzenim çok harika fotolar cekiyor. Dekorasyon dergilerinde ödülleri falan var hatta. Annemle birlikte onu doğuma sokmayı planlıyorum :)) bu arada bebişine de mmaşallah :)

Bu arada o hemoroit işini ben de sordum çok üzerinde durmadı ama fıtıgım da var deyınce onunla ılgılı rapor ıstedı "normal doğuma engel değildir" dir.. Pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı ne dicek dr

Hayırlı olsun canım yaa siz böle şeyler yaptıkca ben de hevesleniyorum ama bakalım annemin keyfini bekliyorum 37.hafta ben izne çıkınca gelcekmiş bana "daha erken " diyor ( ben de kızdım gecenlerde .. Yapıorum şimdi kendimce bişeyler..yaptıklarımı gorunce nıye beklemedın die kırılacak die de korkuyorum ni yandan ( bakalımm yaa hayırlısı artık napayım

Aslinda yorucu gorunmesede cok yorucu bi is cunku egilip kalkiyosun mobilyayi siliyosun utu yapiyosun suan belimi hissetmiyorum ama cok keyifli tabi anneni bekle canim mutlaka cunku tek basina yorucu oluyo helede bir gunde bitireyim dersen... Biz biraz erken yaptik bu isleri cunku annem rizeye gidicek doguma 1 hafta kala gelecek o yuzden bi nevi is bitirdik...

Hmm anladım cnm hayırlı yolculuklar olsun o zaman anneciğine .. Benimki 37.haftadan sonra benimle Allah ın izniyle.. Sizin de işler bitmiş otur yavrunu bekle artık ne guzel . Benim cantam bile hazır değil

susam yagi ve kakao yagi dedi suhendan bu ayda onu kullanayim barim
Cepteydi fotolar umarım ekleyebilmişimdir
bende tel.den eklemek istiorum nasil ekledin bide ben nie goremiorum kiiii

walla benim esim bu sene hamile kalmadan once birakti oyle her dk opup koklayip minciklamayi....ama ben cok tepki gosterdim gittim optum ayy sen beni opmekten aptal ettin az da ben opim gibi yapmasini istedigim seleri yaparak laf solledim hep...biraz etkisi oldu simdi de hamileyim sevmeye opmeye geliio yanagimdan bi kere opup kafayi egip kizi sewip oksaip opuo.....kiziom bende beni sewmeden ona gecion die optum yaaa dioooo.....aynen aklimda ama dogumdan sonra ceki duzen wermezse hali tawrina ilgisine ozaman gorusucem ben onla....

aaaaa 30 arkadasimm wardi 14 kalmis bu ne simdi ne alaka yaaa

Son düzenleme:
ay bu ne alaka ya simdi durup dururken....bi aciklama yapsinlar ozaman nereye gitii arkadaslarim cok gerildim......ve yanlis yere bastim pc moduna gecti tel.modundan cikti okadar agir we netimi hemen yedi cok kizginim cok......bu arada album yapim hemen pc modunda yapan war mi anlatsaniza yaaa album ekle nerde bulamadim....

neresi canım burası fiyatlardan bahsederken?
Ben facebook tan sipariş verdim

Albumlerin yanında fazlası yazıyor oraya tıkla orada yeni album olustur dıye sağda bi link var oradan devam et işte resimleri yukluyosun görüyosun :) gerilme canım nolcak yine arkadaş olursun stres yapma hemen :)

nesh cim saol albumuolusturdum fakat icine ekleyemedim pc icin format cikario klasor istiyo yapamadi yine ici bos olsada bi klasor war artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…