Kızlar Allah aşkına söyleyin erkek olsanız evde karınız olsa öpmeden sarılmadan oynaşmadan şakalaşmadan durabilir miydiniz anlamıyorum bu adamı bakımlı değilim ama Allah vergisi bi güzelliğim var yani evlenmeden önce ölüp bitiyodu)
o yapmıyorsa sen yap hayatım bıraz cılvelen sende esımde cok seksı gozukuyorsun dıye dalga gecıyor benle ama hıc umrumda degıl ben hamıle halımı cok begenıyorum gobeklı halımızle seksı gozukmedıgımızın farkındayım bende 32.haftadan sonra rısklıymıs dedım erken doguma yol acabılıyomus dedım kestım ılıskıyı ohh ıyı oldu ona uyuz herıf sımdı tırmansın duvarlara hahaha
Kızlar Allah aşkına söyleyin erkek olsanız evde karınız olsa öpmeden sarılmadan oynaşmadan şakalaşmadan durabilir miydiniz anlamıyorum bu adamı bakımlı değilim ama Allah vergisi bi güzelliğim var yani evlenmeden önce ölüp bitiyodu)
Cepteydi fotolar umarım ekleyebilmişimdir
Bunlarda geri kalanı
Hepsini bir ekleyemedim kusurabakmayın
kızlar sıgarayla ılgılı yazdıklarınızı okudum uzuldum cok yazık gunah ıcmeyın nolurrrr bende cocuk yastan berı sıgara ıcen bırıydım hamıle oldugumu ogrendıgım gun bıraktım ve bır daha asla baslamayı dusunmuyorum esımın kuzenının hanımı hem hamılelıgınde 3-4 tane gunde sıgara kullanıyordu emzırme donemınde ıse fazlalastırdı eskısı gıbı cocuk suan yaklasık 1.5 yasında oksuruyor ve morarıyor doktora goturduler bır kac gun once doktor annesının sıgara ıcmesınden kaynaklı oldugunu soylemıs bebeklerımızın temız havasını zehırlemeye hıc hakkımız yok kızmayın lutfen ama bı hastalık bırsey cıktıgı zaman vıcdanınız rahat bırakmaz benden soylemesı(
Cepteydi fotolar umarım ekleyebilmişimdir
merhaba herkese geçmişe bakamadım kızlar sabah randevumuz vardı dr acil müdaheleye gitmiş 40 dk bekledik neyse değdimi değdi kızımı gördük büyümüş doğum pozisyonuna gelmiş herşey normal suyum felan 33+4 haftalığız kilomuz 2.500 gram 47 cm olmuşuz 1 hafta erken gididiyoruz normal doğum dedi bu arada hemoroit vardı onu söyledim krem verdi normal doğuma etkilermi dedim son dk kadar bekleriz engell görürsem sezeryan olabilir dedi ama şimdilik sorun olacağını sanmıyorum dedi 15 gün sonra görüşelim dedi ntsye o zman bakarız dedi sonra haftada bir dedi bakalım bizden bu kadar bu arada hastane doğum fotoğrafçısıyla anlaşmış normalda cekiyolarmış ama doğum öncesi+doğum anı ve sonrası ekstraya giriyormuş 100 liraymış cok mutlu oldum eşim hemen randevu alalım dedi :) çünkü 450den aşağı fiyat vermemişlerdi normal doğum bile olsa ebeler felan bilgi veriyolarmış yetişiyormuş :)) en çokta ona sevindim çünkü fotoğraf makinemiz cok kaliteli bişey değil eşimde ne kadar iyi çekebilir tartışılır 100 cok uygun geldi :)
merhaba herkese geçmişe bakamadım kızlar sabah randevumuz vardı dr acil müdaheleye gitmiş 40 dk bekledik neyse değdimi değdi kızımı gördük büyümüş doğum pozisyonuna gelmiş herşey normal suyum felan 33+4 haftalığız kilomuz 2.500 gram 47 cm olmuşuz 1 hafta erken gididiyoruz normal doğum dedi bu arada hemoroit vardı onu söyledim krem verdi normal doğuma etkilermi dedim son dk kadar bekleriz engell görürsem sezeryan olabilir dedi ama şimdilik sorun olacağını 27:
Merhaba kizlar...
Bugun oglusumun odasi geldi ve minik minil kiyafetlerini annemle beraber dizdik
Gozlerim doldu cok duygulandim daha esyalariyla ugrasirken aglarsan kucagina aldiginda krize girersin dedi esimrabbim insallah saglicakla kullanmayi nasip eder hepimize
Aslinda yorucu gorunmesede cok yorucu bi is cunku egilip kalkiyosun mobilyayi siliyosun utu yapiyosun suan belimi hissetmiyorum ama cok keyifli tabiHayırlı olsun canım yaa siz böle şeyler yaptıkca ben de hevesleniyorum ama bakalım annemin keyfini bekliyorum 37.hafta ben izne çıkınca gelcekmiş bana "daha erken " diyor( ben de kızdım gecenlerde .. Yapıorum şimdi kendimce bişeyler..yaptıklarımı gorunce nıye beklemedın die kırılacak die de korkuyorum ni yandan ( bakalımm yaa hayırlısı artık napayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslinda yorucu gorunmesede cok yorucu bi is cunku egilip kalkiyosun mobilyayi siliyosun utu yapiyosun suan belimi hissetmiyorum ama cok keyifli tabianneni bekle canim mutlaka cunku tek basina yorucu oluyo helede bir gunde bitireyim dersen... Biz biraz erken yaptik bu isleri cunku annem rizeye gidicek doguma 1 hafta kala gelecek o yuzden bi nevi is bitirdik...
susam yagi ve kakao yagi dedi suhendan bu ayda onu kullanayim barimkarın ağrısı bendede var sol tarafım ağrıyor gecen gece uykumdan uyandırdı sonra bele doğru yayıldı.bayabi canım yandı sabahına doktora gittim tahlil mahlil hepsi temiz ama rahimde incelme varmış.progestan başlattı ama ağrıya neden o mu okadar konuştuk bu kanıya varamadım bi turlu .bu sabahta ağrıyla uyandım.yine soldan alt karına doğru.32. hafta önemli bi haftaymış yine ilk haftalardaki gibi karın kaslarının gerilmesi ile alakalı imiş.bu haftadan sonra karın çok belirgin şekilde buyuyecek.bol bol yağlanın.derim ben izlemedeyim bu ağrılar pzt ye kadar surerse gene giderim doktora.
bende bulantı kusma yok ama.gozlerinizde cakmak cakmak ısık oluyormu yada sarı noktalar ?dikkat edin kendinize yorulmayın önemli haftalr bunlar geçmiş olsun.
bende tel.den eklemek istiorum nasil ekledin bide ben nie goremiorum kiiiiCepteydi fotolar umarım ekleyebilmişimdir
aaaaa 30 arkadasimm wardi 14 kalmis bu ne simdi ne alaka yaaa
Guzel Annelerrr merhaba,
gecen hafta cuma gunu ızın alıp, annemle nihayetinde eminönüne gidebildik. Kapı süsü hediyelere karar verdik ama benim herşeye burnunu sokan kocam benim de görmem lazım deyip alamadan geldik. Resimlerini aşağıda sizinle paylaşıyorum.
Doktor kontrolunu de gittik 31+0 da kızımız 1800gr, 43 cm olmus herzaman ki gibi yine yüzünü göstermedi. Ama bana benziyormus:)) hehehh
benden haberler bu kadar....
Herkese güzel bi hafta diliyorum:))
ay bu ne alaka ya simdi durup dururken....bi aciklama yapsinlar ozaman nereye gitii arkadaslarim cok gerildim......ve yanlis yere bastim pc moduna gecti tel.modundan cikti okadar agir we netimi hemen yedi cok kizginim cok......bu arada album yapim hemen pc modunda yapan war mi anlatsaniza yaaa album ekle nerde bulamadim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?