nesh cim saol albumuolusturdum fakat icine ekleyemedim pc icin format cikario klasor istiyo yapamadi yine ici bos olsadabi klasor war artik
Merhaba kizlar...
Bugun oglusumun odasi geldi ve minik minil kiyafetlerini annemle beraber dizdik
Gozlerim doldu cok duygulandim daha esyalariyla ugrasirken aglarsan kucagina aldiginda krize girersin dedi esimrabbim insallah saglicakla kullanmayi nasip eder hepimize
Merhaba arkadaşlar kayınpederimi salı gecesi kaybettik. kayinpederimin hastalığı ile ilgili destek olan dua eden tüm arkadaslara çok teşekkür ediyorum.allah hepinizden razı olsun bu süreçte gelişmeleri takip edemedim umarım herkes iyidir.
Midene bebek baski yapiyo.bi de hava degisikliginden usuttuysen agri yapar
Yok yalanci dogum sancisi kemiklerin birbirinden ayriliyomus gibi bisey pek sevimli degil
Canım üşütünce karın ağrım oluyor benim üşütmüşte olabilirsin..
karın ağrısı bendede var sol tarafım ağrıyor gecen gece uykumdan uyandırdı sonra bele doğru yayıldı.bayabi canım yandı sabahına doktora gittim tahlil mahlil hepsi temiz ama rahimde incelme varmış.progestan başlattı ama ağrıya neden o mu okadar konuştuk bu kanıya varamadım bi turlu .bu sabahta ağrıyla uyandım.yine soldan alt karına doğru.32. hafta önemli bi haftaymış yine ilk haftalardaki gibi karın kaslarının gerilmesi ile alakalı imiş.bu haftadan sonra karın çok belirgin şekilde buyuyecek.bol bol yağlanın.derim ben izlemedeyim bu ağrılar pzt ye kadar surerse gene giderim doktora.
bende bulantı kusma yok ama.gozlerinizde cakmak cakmak ısık oluyormu yada sarı noktalar ?dikkat edin kendinize yorulmayın önemli haftalr bunlar geçmiş olsun.
Çok saol canmm. Allahın sevdiği kuluymuşum şansım varmış :)canımmm
cok sevındım kargonun bulunmasınaa!!
hadı gozun aydın :):)
Çok saol canmm. Allahın sevdiği kuluymuşum şansım varmış :)
kızlar çok sağolun ... bugün uyandığımda karnım ağrıyodu kustum nesyse dedim belki baskıdandır ... sonra çarşıya çıktım hep bi halsizlik bel ağrısı da başladı ... yine normal dedim çıkmışken filme gidelim dedik girdik 15 dk geçmeden tekrar midem bulantı salondan çıkıp lavaboya yetişemeden kordiorda tekrar kustum bu kez korktum ... dr umu aradım hastanede olmadığı için hastaneye git , kan ve idarar tahlili ver dedi , tansiyonuna bakıp nst ye bağlasınlar dedi.. nst ye bağlandım çok şükür sancı yok dediler , tansiyon normal dedler dr la görüşüp dr aldıkları talimatla yinede beni acile yönlerip serum aldırdılar , ciğer geliştirici iğne de vurdular ( bu arada çok can yakan bi iğneydi , yakıomuş )normalde bu iğne bildğim kadarıyla erken doğum ihtimalinde vuruluyor sorduğumda önlem olsun die dediler , idarar tahlilinde de iltihap çıktı nöbetçi dr ilaç yazdı ama ben pazartesi kontrole gidip dr la görüşüm öle almak istedim ...Umarım bebeğim vaktinden önce gelmez bekler , büyür öyle sağlıcakla gelr...
Hmm anladım cnm hayırlı yolculuklar olsun o zaman anneciğine .. Benimki 37.haftadan sonra benimle Allah ın izniyle.. Sizin de işler bitmiş otur yavrunu bekle artık ne guzel . Benim cantam bile hazır değil
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güle güle kullanın hayırlı olsun cnm çok güzel bi duygu gerçekten ben oğlumda gözümü ayırmadan bakıyodum heyecanlı heyecanlı ilk 3 gün falan hiç uyumamıştım insan mutlu heycanlı oluyo ödü patlıyo iyi bakamazsam falan diye
Allah kavuştursun inşallah durumunuzda daha iyi olur...Hayirlisi olsun zaten cok dert etmiyorum.
İkinciler pek sansli olmuyorlar sanirim bu konularda :))
Cok sevindim bebisin iyi olmasina cok sukur
Esim amerikada.calisma vizesi icin evraklari avukatta oldugundan uzattilar ekstra bi islem yapmamistir muhtemelen
Amerika evrak konusunda cok kotu.shengen keza ondan beterdir gerci
Calisma vizesi alamayinca burayada gelemedi.alamazsam durabildigim kadar durayim borclar hafiflesin biraz dedi bakalim kismet..
Zaten şu hormanlar ınsanı karmakarışık duygulara sokuyor bazen... en kucuk bi olayda dünyanın sonuymuş gibi krıze girmeler vs...bişey söyliyim mi bu hormonlardan mı bilmiyorum ama minicik bişeyi bulamasam, kaybetsem kafama takılıyor, sinir oluyorum, arıyorum deli gibi. yani çok sevindim bulmana. bin sene aklımdan çıkmazdı benim başıma gelse...
Bu kocalar bazen tam çocuk olabilyorHa o arkaya saklama olayını bizimkide yaptı geçen ya. Hemde ne almış biliyon mu süpriz yumurta.3 dakika da yedim çikolatasını zaten
Olsun kavga çıkarmak için bahane arıyor gibi halimiz vardı zatenBence kargo şirketinin sahibi Allah ın sevgili kuluymuş.hele bi bulunmasaydı valla sen yapmasan ben verecektim mahkemeye süründürürüm adamı !! İşini yapsın! Ne demekmiş " nerede oldugunu bilmiyoruz!!"
Neyse bulunduya strese gerek yok :))))
kızlar çok sağolun ... bugün uyandığımda karnım ağrıyodu kustum nesyse dedim belki baskıdandır ... sonra çarşıya çıktım hep bi halsizlik bel ağrısı da başladı ... yine normal dedim çıkmışken filme gidelim dedik girdik 15 dk geçmeden tekrar midem bulantı salondan çıkıp lavaboya yetişemeden kordiorda tekrar kustum bu kez korktum ... dr umu aradım hastanede olmadığı için hastaneye git , kan ve idarar tahlili ver dedi , tansiyonuna bakıp nst ye bağlasınlar dedi.. nst ye bağlandım çok şükür sancı yok dediler , tansiyon normal dedler dr la görüşüp dr aldıkları talimatla yinede beni acile yönlerip serum aldırdılar , ciğer geliştirici iğne de vurdular ( bu arada çok can yakan bi iğneydi , yakıomuş )normalde bu iğne bildğim kadarıyla erken doğum ihtimalinde vuruluyor sorduğumda önlem olsun die dediler , idarar tahlilinde de iltihap çıktı nöbetçi dr ilaç yazdı ama ben pazartesi kontrole gidip dr la görüşüm öle almak istedim ...Umarım bebeğim vaktinden önce gelmez bekler , büyür öyle sağlıcakla gelr...
tamam o klasörun ıcıne gır dosya yukle olması lazım..tabı pc de sıkıntı varsa bılemem de..
kızlar çok sağolun ... bugün uyandığımda karnım ağrıyodu kustum nesyse dedim belki baskıdandır ... sonra çarşıya çıktım hep bi halsizlik bel ağrısı da başladı ... yine normal dedim çıkmışken filme gidelim dedik girdik 15 dk geçmeden tekrar midem bulantı salondan çıkıp lavaboya yetişemeden kordiorda tekrar kustum bu kez korktum ... dr umu aradım hastanede olmadığı için hastaneye git , kan ve idarar tahlili ver dedi , tansiyonuna bakıp nst ye bağlasınlar dedi.. nst ye bağlandım çok şükür sancı yok dediler , tansiyon normal dedler dr la görüşüp dr aldıkları talimatla yinede beni acile yönlerip serum aldırdılar , ciğer geliştirici iğne de vurdular ( bu arada çok can yakan bi iğneydi , yakıomuş )normalde bu iğne bildğim kadarıyla erken doğum ihtimalinde vuruluyor sorduğumda önlem olsun die dediler , idarar tahlilinde de iltihap çıktı nöbetçi dr ilaç yazdı ama ben pazartesi kontrole gidip dr la görüşüm öle almak istedim ...Umarım bebeğim vaktinden önce gelmez bekler , büyür öyle sağlıcakla gelr...[
ben hic bisi anlamadim oncelikle bu kadari ile gecmis olsun bebisine bol saglikli gunler dilerim beklesi bakalim sirasini kizar anne ona.........anlamadigim kisim sadece bel karin agrin var die kusuosun die neden igne serum falan yapilio yani bel agrisi ve kusmak cok normal degil mi benim yigen 9 ay kustu ne war ki bunda....yasamadigim tek karin agrisi yani kasiklarim agrir benim belim ile ama karin agrisi yasamadim....sana aciklama olarak ne yaptilar nst de normal di diosun neyi warmis yani....
Onn yüzünden böyle yatıyoruz canım ben mücadele ettim kendi yatağına alışsın diye ama biliyosn sabır istiyo bu işler eşimden yardım istedim uyutma işini sen yapsan diye çünkü çok uğraştırıyo başını uyuyana kadar bekliyosun sonra oh diyip gidip yatıyosun bi bakmışsın arkandan gelmiş korkuyorum falan diyo sonra eşim bizden sonra yatıyo çocuk uyumamal için babama gitcem falan yapıyo buna da kızıyodum sonuçta oğlan uyumadan bana uyku yok baba keyfi beklemek ağrıma gidiyodu şimdi bana da böyle kolaylık oldu ealla alıyom yanıma sarılıyom oh mis... Uyuyunca bari gel götür yerinde yat dedim bilaç kez soğuk benim adam iletişimsiz kafasına göre takılıyo
Bugün çarşı pazar gezdim adamı da pek göresim yok ya kalkmadan çoktım evden bi göğüs kremi bi de park yatağın içine yatak kaldı baya hallettim eksikleri :)
Allah kavuştursun inşallah durumunuzda daha iyi olur...
Amerıka çok uzakta eşim 4 günlük gittiğinde bile çok zorlanmıştım ama bazen iş gereği bizi ayrı kalmaya zorluyor... inşallah bebişlerimiz hayırlısıyla gelirler hersey onlar için...kızkardeşim isveçe yanıma geldi vizesini uzatmıyolar umarım bir yolunu buluruz gurbetlık çok kötu helekı kımsen yoksa.. o burada diye annemleri çok aramııyorum eskisi gibi.
Zaten şu hormanlar ınsanı karmakarışık duygulara sokuyor bazen... en kucuk bi olayda dünyanın sonuymuş gibi krıze girmeler vs...
Ruyama kadar girdiler kargo gelmiş diyo eşim ruyamda ayy bide tersıne cıkar derler dedim.. neyseki ruyamda gördüğüm gibi eşim müjdeyi verdi :))
Bu kocalar bazen tam çocuk olabilyor
Bide bebek doğunca ne yapacaklar acaba
Sürpriz yumurtayı hamilelikten sonra istersen dalga geçer sen çocukmusun diye simdi kendi almış getirmiş aman bunada şükür onlarında romantık okarak görduklerı cıpsle sürpriz yumurta olsun
Olsun kavga çıkarmak için bahane arıyor gibi halimiz vardı zateneşim içini döktü 1 hafta boyunca onlara demediği kalmadı benimde içim gitti içimdeki herşeyi söylemek istiyordum..tabi isveççem yetersızdı...benimde öyle akıcı bi isveççem olsaydı bende neler neler derdim
Kolay gelsin valla canım. Ben de boyleoğlusun basını beklerdım. Beklerken uyuyakalırdım. Icerden tv seslerı gelınce sınır olurdum; benim de bır hayatım var dıye ısyan ederdım ıcımden
Ya şu iğneye de ayrı sinir olmaya başladım ha . Bu bizim dr larımız ne kadar korkak hemen cıger geliştirici neymiş.. Sanki sakız dağıtıyolar..bebiş muhtemelen döndü doğum pozisyonunda, ayagı tam midenin altında.. O vurdukça sen kusuyosun ..bndede var aynı şey ben agzıma geleni yutuyorum geri..hiç sevmem kusmayı.. Kusmadım da bugune kadar cok şukur! Keşke iğneyi olmasaydın bi zararı yoktur illaki ama ole dısardan mudahaleleri sevmiyorum
ay bu ne alaka ya simdi durup dururken....bi aciklama yapsinlar ozaman nereye gitii arkadaslarim cok gerildim......ve yanlis yere bastim pc moduna gecti tel.modundan cikti okadar agir we netimi hemen yedi cok kizginim cok......bu arada album yapim hemen pc modunda yapan war mi anlatsaniza yaaa album ekle nerde bulamadim....
berbat bir gün geçirdim .bugün eşime dedimki hadi şu bebek şekeri kapı süsü vs çıkıp alalım diye.oda tamam dedi sağolsun daha önce havuzluhanda beğendiğim bir şeyler olmuştu oraya gidelim dedik aman demez olaydık ne mümkün tam 4 saat trafikte kaldık bide yanımızda hiç durmayan sürekli mızmızlanan oğlum.tam bir işkence şeklinde geriye döndük Eminönü nasıldı anlatamam bütün istanbulmu gitmiş oraya tarif edemem kalabalığı.tabi eve boş boş döndük yolda epeyce kavgada ettik tabi.
şimdi internetten çözeceğim bu işi bana önerebileceğiniz bir site varmı bebek şekeri kapı süsü için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?