2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
nesh cim saol albumuolusturdum fakat icine ekleyemedim pc icin format cikario klasor istiyo yapamadi yine ici bos olsada bi klasor war artik

tamam o klasörun ıcıne gır dosya yukle olması lazım..tabı pc de sıkıntı varsa bılemem de..

Güle güle kullanın hayırlı olsun cnm çok güzel bi duygu gerçekten ben oğlumda gözümü ayırmadan bakıyodum heyecanlı heyecanlı ilk 3 gün falan hiç uyumamıştım insan mutlu heycanlı oluyo ödü patlıyo iyi bakamazsam falan diye

başınız sağolsun canım.

berbat bir gün geçirdim .bugün eşime dedimki hadi şu bebek şekeri kapı süsü vs çıkıp alalım diye.oda tamam dedi sağolsun daha önce havuzluhanda beğendiğim bir şeyler olmuştu oraya gidelim dedik aman demez olaydık ne mümkün tam 4 saat trafikte kaldık bide yanımızda hiç durmayan sürekli mızmızlanan oğlum.tam bir işkence şeklinde geriye döndük Eminönü nasıldı anlatamam bütün istanbulmu gitmiş oraya tarif edemem kalabalığı.tabi eve boş boş döndük yolda epeyce kavgada ettik tabi.
şimdi internetten çözeceğim bu işi bana önerebileceğiniz bir site varmı bebek şekeri kapı süsü için.

Maşallah kızlar emin önüne falan gidip gelebiliyorsunuz. Ben hiç bir yere çıkamıyorum. İki adım atsam geberiyorum yorgunluktan. Oturduğum yerde bile nefes almakta zorlanıyorum çok kilo aldım ondan mı acaba?

Midene bebek baski yapiyo.bi de hava degisikliginden usuttuysen agri yapar
Yok yalanci dogum sancisi kemiklerin birbirinden ayriliyomus gibi bisey pek sevimli degil

Canım üşütünce karın ağrım oluyor benim üşütmüşte olabilirsin..

kızlar çok sağolun ... bugün uyandığımda karnım ağrıyodu kustum nesyse dedim belki baskıdandır ... sonra çarşıya çıktım hep bi halsizlik bel ağrısı da başladı ... yine normal dedim çıkmışken filme gidelim dedik girdik 15 dk geçmeden tekrar midem bulantı salondan çıkıp lavaboya yetişemeden kordiorda tekrar kustum bu kez korktum ... dr umu aradım hastanede olmadığı için hastaneye git , kan ve idarar tahlili ver dedi , tansiyonuna bakıp nst ye bağlasınlar dedi.. nst ye bağlandım çok şükür sancı yok dediler , tansiyon normal dedler dr la görüşüp dr aldıkları talimatla yinede beni acile yönlerip serum aldırdılar , ciğer geliştirici iğne de vurdular ( bu arada çok can yakan bi iğneydi , yakıomuş )normalde bu iğne bildğim kadarıyla erken doğum ihtimalinde vuruluyor sorduğumda önlem olsun die dediler , idarar tahlilinde de iltihap çıktı nöbetçi dr ilaç yazdı ama ben pazartesi kontrole gidip dr la görüşüm öle almak istedim ...Umarım bebeğim vaktinden önce gelmez bekler , büyür öyle sağlıcakla gelr...

Çok saol canmm. Allahın sevdiği kuluymuşum şansım varmış :)

Bence kargo şirketinin sahibi Allah ın sevgili kuluymuş.hele bi bulunmasaydı valla sen yapmasan ben verecektim mahkemeye süründürürüm adamı !! İşini yapsın! Ne demekmiş " nerede oldugunu bilmiyoruz!!"

Neyse bulunduya strese gerek yok :))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya şu iğneye de ayrı sinir olmaya başladım ha . Bu bizim dr larımız ne kadar korkak hemen cıger geliştirici neymiş.. Sanki sakız dağıtıyolar..bebiş muhtemelen döndü doğum pozisyonunda, ayagı tam midenin altında.. O vurdukça sen kusuyosun ..bndede var aynı şey ben agzıma geleni yutuyorum geri..hiç sevmem kusmayı.. Kusmadım da bugune kadar cok şukur! Keşke iğneyi olmasaydın bi zararı yoktur illaki ama ole dısardan mudahaleleri sevmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol canim amin insallah bizde bikac hafta sonra kavuscaz annecimle o varken nedense bu yasimda olmama ragmen guvende hissediyorum islerimiz bitti sayilir darisi basina insallah..

Tesekkur ederiz teyzesi....heyecan basladi simdiden ..kucagimiza alinca nasil olur bilemiyorum gormemisin cocugu olmus tutmus koparmis olmayalimda

Allah kavuştursun inşallah durumunuzda daha iyi olur...
Amerıka çok uzakta eşim 4 günlük gittiğinde bile çok zorlanmıştım ama bazen iş gereği bizi ayrı kalmaya zorluyor... inşallah bebişlerimiz hayırlısıyla gelirler hersey onlar için...kızkardeşim isveçe yanıma geldi vizesini uzatmıyolar umarım bir yolunu buluruz gurbetlık çok kötu helekı kımsen yoksa.. o burada diye annemleri çok aramııyorum eskisi gibi.

Zaten şu hormanlar ınsanı karmakarışık duygulara sokuyor bazen... en kucuk bi olayda dünyanın sonuymuş gibi krıze girmeler vs...
Ruyama kadar girdiler kargo gelmiş diyo eşim ruyamda ayy bide tersıne cıkar derler dedim.. neyseki ruyamda gördüğüm gibi eşim müjdeyi verdi :))

Ha o arkaya saklama olayını bizimkide yaptı geçen ya. Hemde ne almış biliyon mu süpriz yumurta. 3 dakika da yedim çikolatasını zaten
Bu kocalar bazen tam çocuk olabilyor
Bide bebek doğunca ne yapacaklar acaba
Sürpriz yumurtayı hamilelikten sonra istersen dalga geçer sen çocukmusun diye simdi kendi almış getirmiş aman bunada şükür onlarında romantık okarak görduklerı cıpsle sürpriz yumurta olsun

Olsun kavga çıkarmak için bahane arıyor gibi halimiz vardı zaten eşim içini döktü 1 hafta boyunca onlara demediği kalmadı benimde içim gitti içimdeki herşeyi söylemek istiyordum..tabi isveççem yetersızdı...benimde öyle akıcı bi isveççem olsaydı bende neler neler derdim

Geçmiş olsun canım inş bişey olmaz bekler minik

tamam o klasörun ıcıne gır dosya yukle olması lazım..tabı pc de sıkıntı varsa bılemem de..

aynen tatlim tamamdir mantigi anladim ama telden o dosyaya atamadim ama yapicam ogrendim kardesimin pc gecince duzelticem hemen cok saol acil bilgiler icin .......

Kolay gelsin valla canım. Ben de boyleoğlusun basını beklerdım. Beklerken uyuyakalırdım. Icerden tv seslerı gelınce sınır olurdum; benim de bır hayatım var dıye ısyan ederdım ıcımden

Amin insallah rabbim herkesin gonlune gore versin

Kolay gelsin valla canım. Ben de boyleoğlusun basını beklerdım. Beklerken uyuyakalırdım. Icerden tv seslerı gelınce sınır olurdum; benim de bır hayatım var dıye ısyan ederdım ıcımden

Valla ne es ne cocuk ne de baskasi seninde bi hayatin var diyo
Yapacak bisey yok maalesef biraz katlanacak biraz bagirip cagiracak birazda kendimize zaman ayirmaya calisacagiz..

canim ayyy baktim albume yapmisin sende.....bizim de war bjk li takimlarimiz kiz ama taraftar dogustan olunir mantigi iste.....gule gule kullansin bebiste sizde.....neden 2tane park besik war....

Civilime bak netten ben ordan aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…