http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=702252
Böyle bir açıklama olabilirmi:)
Nasıl gecirdiysem icimden,ev kalabalıklastı bugün :))Ohh ne güzel yapıyorsun sinirlenip kendine ve miniğine zarar vereceğine keyiflenip onların aklını alıyorsun, inşallah hepimiz becerebiliriz bunu :)
Bende cipsi uzun zamandır yemiyordum valla. Sevgili kocamdanda izin(!) çıkınca saldırıvedim garibencede abartmamak kaydıyla belli aralıklarla yiyip içmek lazım vlla, nefsi köreltmek gerek birazda. Mutlu bebişler için mutlu anneler lazım dimi ama :)))
kızlar merhaba, sanırım bende mayıs annesi olucam ama tam emin olamadım. uzun süredir adet görmüyorum ve göbeğim bir hayli büyüdü, en son ağustosta regl olmuştum diye hatırlıyorum. biraz okudum da sizler benden daha duyarlısınız bu konuda, doktor tavsiye edebilir misiniz bana
Başınız saolsun canımAllah sabır versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım basınız sagolsun..Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara Rabbim uzun ömürler versin.
eger ayni isim olsa derdim ki bi daha dusun....ama farkli isim benzio olabilir...icine siniosa isim takilma bence....
icimdeki hislerime tercumen oldun tatlimmm....
basin sagolsun hayatim allah geride kalanlarina omur wersin....
bende cok yorum yapip kirici olmak istemem...ama bu hamilelik degil buna eminim karnimiz burnumuzda en normalimizin bile gece uykulari kacmaya basladi benim dogum kasilmalarim basladi....bu senin ki hamilelikten baska hersey olabilir...
Amin allah hepinizden razı olsunbaşınız sağolsun canım.
Saol canimamin insallah bizde bikac hafta sonra kavuscaz annecimle o varken nedense bu yasimda olmama ragmen guvende hissediyorum islerimiz bitti sayilir darisi basina insallah..
Olsun kavga çıkarmak için bahane arıyor gibi halimiz vardı zateneşim içini döktü 1 hafta boyunca onlara demediği kalmadı benimde içim gitti içimdeki herşeyi söylemek istiyordum..tabi isveççem yetersızdı...benimde öyle akıcı bi isveççem olsaydı bende neler neler derdim
aynen tatlim tamamdir mantigi anladim ama telden o dosyaya atamadim ama yapicam ogrendim kardesimin pc gecince duzelticem hemen cok saol acil bilgiler icin .......
canim ayyy baktim albume yapmisin sende.....bizim de war bjk li takimlarimiz kiz ama taraftar dogustan olunir mantigi iste.....gule gule kullansin bebiste sizde.....neden 2tane park besik war....
Amin allah hepinizden razı olsun
Ne güzel haber bizde Pazartesi gideceğiz inş iyi haberler alırız. Malesef bi hafta daha çalışacağız ama 35. Haftada alacağım yeter artık :) bakalım bakalım hep böyle güZel haberler alalım inşallah
ev hanımlıgına hos geldın masalah sanada bebegınede boyuda uzun galıba senınkının
merhaba herkese geçmişe bakamadım kızlar sabah randevumuz vardı dr acil müdaheleye gitmiş 40 dk bekledik neyse değdimi değdi kızımı gördük büyümüş doğum pozisyonuna gelmiş herşey normal suyum felan 33+4 haftalığız kilomuz 2.500 gram 47 cm olmuşuz 1 hafta erken gididiyoruz normal doğum dedi bu arada hemoroit vardı onu söyledim krem verdi normal doğuma etkilermi dedim son dk kadar bekleriz engell görürsem sezeryan olabilir dedi ama şimdilik sorun olacağını sanmıyorum dedi 15 gün sonra görüşelim dedi ntsye o zman bakarız dedi sonra haftada bir dedi bakalım bizden bu kadar bu arada hastane doğum fotoğrafçısıyla anlaşmış normalda cekiyolarmış ama doğum öncesi+doğum anı ve sonrası ekstraya giriyormuş 100 liraymış cok mutlu oldum eşim hemen randevu alalım dedi :) çünkü 450den aşağı fiyat vermemişlerdi normal doğum bile olsa ebeler felan bilgi veriyolarmış yetişiyormuş :)) en çokta ona sevindim çünkü fotoğraf makinemiz cok kaliteli bişey değil eşimde ne kadar iyi çekebilir tartışılır 100 cok uygun geldi :)
kızlar çok sağolun ... bugün uyandığımda karnım ağrıyodu kustum nesyse dedim belki baskıdandır ... sonra çarşıya çıktım hep bi halsizlik bel ağrısı da başladı ... yine normal dedim çıkmışken filme gidelim dedik girdik 15 dk geçmeden tekrar midem bulantı salondan çıkıp lavaboya yetişemeden kordiorda tekrar kustum bu kez korktum ... dr umu aradım hastanede olmadığı için hastaneye git , kan ve idarar tahlili ver dedi , tansiyonuna bakıp nst ye bağlasınlar dedi.. nst ye bağlandım çok şükür sancı yok dediler , tansiyon normal dedler dr la görüşüp dr aldıkları talimatla yinede beni acile yönlerip serum aldırdılar , ciğer geliştirici iğne de vurdular ( bu arada çok can yakan bi iğneydi , yakıomuş )normalde bu iğne bildğim kadarıyla erken doğum ihtimalinde vuruluyor sorduğumda önlem olsun die dediler , idarar tahlilinde de iltihap çıktı nöbetçi dr ilaç yazdı ama ben pazartesi kontrole gidip dr la görüşüm öle almak istedim ...Umarım bebeğim vaktinden önce gelmez bekler , büyür öyle sağlıcakla gelr...
bende tesedafün buldum fotolar telefonumda yüklüydü zaten kadınlar klübüne giriş yaptım telefondan mesaj yazma bölümüne tıkladım sol üstteki ilk simgeye tıkladım fotoğraf albümü açıldı direk ekledim şimdi o simgenin nasıl bişi olduğuna baktım hiç anlaşılmıyor ne olduğu. bende pek başarılı olamadım tek tek göndermek zorunda kaldım.bende tel.den eklemek istiorum nasil ekledin bide ben nie goremiorum kiiii
...
berbat bir gün geçirdim .bugün eşime dedimki hadi şu bebek şekeri kapı süsü vs çıkıp alalım diye.oda tamam dedi sağolsun daha önce havuzluhanda beğendiğim bir şeyler olmuştu oraya gidelim dedik aman demez olaydık ne mümkün tam 4 saat trafikte kaldık bide yanımızda hiç durmayan sürekli mızmızlanan oğlum.tam bir işkence şeklinde geriye döndük Eminönü nasıldı anlatamam bütün istanbulmu gitmiş oraya tarif edemem kalabalığı.tabi eve boş boş döndük yolda epeyce kavgada ettik tabi.
şimdi internetten çözeceğim bu işi bana önerebileceğiniz bir site varmı bebek şekeri kapı süsü için.
çok geçmiş olsun canım. allah vaktiyle sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etisin bebişlerimizikızlar çok sağolun ... bugün uyandığımda karnım ağrıyodu kustum nesyse dedim belki baskıdandır ... sonra çarşıya çıktım hep bi halsizlik bel ağrısı da başladı ... yine normal dedim çıkmışken filme gidelim dedik girdik 15 dk geçmeden tekrar midem bulantı salondan çıkıp lavaboya yetişemeden kordiorda tekrar kustum bu kez korktum ... dr umu aradım hastanede olmadığı için hastaneye git , kan ve idarar tahlili ver dedi , tansiyonuna bakıp nst ye bağlasınlar dedi.. nst ye bağlandım çok şükür sancı yok dediler , tansiyon normal dedler dr la görüşüp dr aldıkları talimatla yinede beni acile yönlerip serum aldırdılar , ciğer geliştirici iğne de vurdular ( bu arada çok can yakan bi iğneydi , yakıomuş )normalde bu iğne bildğim kadarıyla erken doğum ihtimalinde vuruluyor sorduğumda önlem olsun die dediler , idarar tahlilinde de iltihap çıktı nöbetçi dr ilaç yazdı ama ben pazartesi kontrole gidip dr la görüşüm öle almak istedim ...Umarım bebeğim vaktinden önce gelmez bekler , büyür öyle sağlıcakla gelr...
Bayıldım hepsine ne kadar beceriklisin öyle masallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok güzel olmuşlarellerine sağlık
Güzel yqpmışsın ellerine sağlık ben de keçe aldım ama beceriksizliğim deli etti beni yapamadım henüz
Bence olmuş ben beğendim. Cinsiyet neden belli değil
bende tesedafün buldum fotolar telefonumda yüklüydü zaten kadınlar klübüne giriş yaptım telefondan mesaj yazma bölümüne tıkladım sol üstteki ilk simgeye tıkladım fotoğraf albümü açıldı direk ekledim şimdi o simgenin nasıl bişi olduğuna baktım hiç anlaşılmıyor ne olduğu. bende pek başarılı olamadım tek tek göndermek zorunda kaldım.
hepinize teşekkürederim. şimdi biraz daha sindi içime. devam edim en iisi. cinsiyetini öğrenmedik canım sürpriz olsun istiyoruz
bişi sormak istiyorum annişler hastane çantanıza biberon emzik koydunuzmu koyduysanız dezenfekte edip yıkadınızmı?
bende tesedafün buldum fotolar telefonumda yüklüydü zaten kadınlar klübüne giriş yaptım telefondan mesaj yazma bölümüne tıkladım sol üstteki ilk simgeye tıkladım fotoğraf albümü açıldı direk ekledim şimdi o simgenin nasıl bişi olduğuna baktım hiç anlaşılmıyor ne olduğu. bende pek başarılı olamadım tek tek göndermek zorunda kaldım.
bende dün eksik malzemelerim için eminönüne gidecektim iyiki gitmemişim.http://www.tiryakihobi.com/p/kap-susu_12.html http://www.birmax.com/shop/index.php?id_category=3&controller=category&p=11 http://masalbebek.com/kapi-susleri-urunleri-2-p1.htm ben bunları netten bulmuştum. birmaxdan alışveriş yaptım ödemede yaptım ama hep havalalerim geri döndü bende vazgeçtim. cep telefonlarını aradım açan yok. önce irtibata geç istersen.
çok geçmiş olsun canım. allah vaktiyle sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etisin bebişlerimizi
hepinize teşekkürederim. şimdi biraz daha sindi içime. devam edim en iisi. cinsiyetini öğrenmedik canım sürpriz olsun istiyoruz
bişi sormak istiyorum annişler hastane çantanıza biberon emzik koydunuzmu koyduysanız dezenfekte edip yıkadınızmı?
Bu yazdıklarında çok haklısın benceKızlar inş vicdanlı bilgili doktorlarla karşılaşırsınız benim ilki sezeryan oldu o kadar kolay açılma yaşadım ki 3 saatte 10 cm açılmıştım ama doktorum çatın dar diyip sezeryana aldı ben hem cahil hem de sancı içindeydim karşı koyamadım seni de bebeği de riske atmayalım dedi o an korkuyosunuz zaten. Ama ebe beni ıkındırırken saçını ellediğini bile söylemişti yazık walla kesip kesip atıyolar bizi. Biraz araştırdımda efkar bastı normal doğumu destekleyen bi doktor çatı darlığı diye bişi yoktur bu sezeryan için bahanedir yazmış oooff ooff inş herkes güzel doğumlar geçirir
Bebişin bazı eşyalarına ütü lazım bazılarınada lazım değil acaba hepsinimi ütülemem lazım mikrop açısından? Birde ozamana kadar zaten toz tutmazmı nasıl yaptınız bu yıkama ütüleme işini?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?