2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

sende kimsin arkadasim benim....ii guzel yonetimden bir uye gibi gordum bilemiorum fakat sewindim cunku birinin takip ettigini gormek canli canli cok guzel de gunlerdir haatta 1aydir telden album olusturamiorum yardim icin sorunlar bolumune topik acamaiorum diee sormadigim yer kalmadi (bu gece hallettim album acmayi ama telefonumdan icine resim atamadim albumun )buna nie cewap wermedin bu sorunumu tesadufen mi gordun cok merak ettimm.....forumda bazi sorunlar olmus benimde arkadas listemde olmus heralde genelde sifre we dogum gunu falan yazmislar cunku.....eger bunuda cewaplarsaniz elif hanim cok sewinirim malum biz hamisler pek merakli oluoz......

Beste çiğim mesajını hatırlıyorum ama cevabını bilmediğim için yazamamışdım:44:

Nasıl gecirdiysem icimden,ev kalabalıklastı bugün :))

Psikoloğa gidebilirsin bence önce..
Allah korusun farklı bi durum olabilir diye birsey demiyorum ama bence kendinede,hamile kalabilme ihtimalin varsa olabilecek cocuklarınada daha saygılı olmslısın..

Başınız saolsun canım Allah sabır versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım basınız sagolsun..Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara Rabbim uzun ömürler versin.

başınız sağolsun canım.
Amin allah hepinizden razı olsun

Saol canim amin insallah bizde bikac hafta sonra kavuscaz annecimle o varken nedense bu yasimda olmama ragmen guvende hissediyorum islerimiz bitti sayilir darisi basina insallah..

evet canım ya aynı ben de öyle .. annem oldumu kendımı guvende hıssedıyorum.bakalım hayırlısı artık.. ben yavastan yıkamaya baslıyorum valla gelınce baksın basının caresıne

iyi olmuş birinin saydırması gerekıyordu :)))

aynen tatlim tamamdir mantigi anladim ama telden o dosyaya atamadim ama yapicam ogrendim kardesimin pc gecince duzelticem hemen cok saol acil bilgiler icin .......

ne demek canım rıca ederım

canim ayyy baktim albume yapmisin sende.....bizim de war bjk li takimlarimiz kiz ama taraftar dogustan olunir mantigi iste.....gule gule kullansin bebiste sizde.....neden 2tane park besik war....

2 park yatak almadık ya bı tane prego almıstık bastan begenmedık yerıne joie aldık.pregoyu gerı verdık.. buradakı arkadaslara "aman sakın almayın " demek ıcın eklemıstım onu :) arada kacmıs

Günaydın KIZLAR bugün hava çok güzel sabah eşimle dışarda kahvaltı yaptık dışarıya çıkmak çok iyi geldi yarında doktor kontrolümüz var inş güzel geçer. Herkese mutlu pazarlar :)

teşekkürler canım, âmin inşallah)

ev hanımlıgına hos geldın masalah sanada bebegınede boyuda uzun galıba senınkının

hoşbulduk iri kıyım olacak inşallah teyzesi...annesi de normal istiyo ama nasıl olacak bakalım

maşallah sana da bebişine de
fotograf işi de süper olmuş

çoook geçmiş olsun.. vaktinde gelsin inşallah

Kızlar inş vicdanlı bilgili doktorlarla karşılaşırsınız benim ilki sezeryan oldu o kadar kolay açılma yaşadım ki 3 saatte 10 cm açılmıştım ama doktorum çatın dar diyip sezeryana aldı ben hem cahil hem de sancı içindeydim karşı koyamadım seni de bebeği de riske atmayalım dedi o an korkuyosunuz zaten. Ama ebe beni ıkındırırken saçını ellediğini bile söylemişti yazık walla kesip kesip atıyolar bizi. Biraz araştırdımda efkar bastı normal doğumu destekleyen bi doktor çatı darlığı diye bişi yoktur bu sezeryan için bahanedir yazmış oooff ooff inş herkes güzel doğumlar geçirir

bende tel.den eklemek istiorum nasil ekledin bide ben nie goremiorum kiiii
...
bende tesedafün buldum fotolar telefonumda yüklüydü zaten kadınlar klübüne giriş yaptım telefondan mesaj yazma bölümüne tıkladım sol üstteki ilk simgeye tıkladım fotoğraf albümü açıldı direk ekledim şimdi o simgenin nasıl bişi olduğuna baktım hiç anlaşılmıyor ne olduğu. bende pek başarılı olamadım tek tek göndermek zorunda kaldım.

bende dün eksik malzemelerim için eminönüne gidecektim iyiki gitmemişim.http://www.tiryakihobi.com/p/kap-susu_12.html http://www.birmax.com/shop/index.php?id_category=3&controller=category&p=11 http://masalbebek.com/kapi-susleri-urunleri-2-p1.htm ben bunları netten bulmuştum. birmaxdan alışveriş yaptım ödemede yaptım ama hep havalalerim geri döndü bende vazgeçtim. cep telefonlarını aradım açan yok. önce irtibata geç istersen.

çok geçmiş olsun canım. allah vaktiyle sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etisin bebişlerimizi
Bayıldım hepsine ne kadar beceriklisin öyle masallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok güzel olmuşlar ellerine sağlık

Güzel yqpmışsın ellerine sağlık ben de keçe aldım ama beceriksizliğim deli etti beni yapamadım henüz

Bence olmuş ben beğendim. Cinsiyet neden belli değil

hepinize teşekkürederim. şimdi biraz daha sindi içime. devam edim en iisi. cinsiyetini öğrenmedik canım sürpriz olsun istiyoruz

bişi sormak istiyorum annişler hastane çantanıza biberon emzik koydunuzmu koyduysanız dezenfekte edip yıkadınızmı?

Bence koy canım hatta emzik kutusu da önemli bişi kaynatbi iki dk temizlenir

Bebişin bazı eşyalarına ütü lazım bazılarınada lazım değil acaba hepsinimi ütülemem lazım mikrop açısından? Birde ozamana kadar zaten toz tutmazmı nasıl yaptınız bu yıkama ütüleme işini?:44:

Son düzenleme:

canim benim tel.den kaynakli heralde bulamadim...tesekkur ederim cewap icin...emzikte biberonda koydum...sicak suda kaynatip....emzigi hemsireler falan kiziomus ama annem dioki dogar dogmaz wermemiz lazim alismaz sonra....biberonda sutum falan gelmezse die koydum.....ama hastaneye gore degisiomus hemsirelerde baska bibrron yada kasikla besleyebiliomus oyle durumlarda...

Bu yazdıklarında çok haklısın bence
İsveçte yaşıyorum ve burada ölüm kalım durumu haricinde kesinlikle sezeryan yapmıyolar... doğumlarada doktorlar değil ebeler giriyor. .. hamilelik kursunda ya çatım müsait değilse diye sorduğumda hemşire anlamamıştı sorumu... detaylara girince ve Türkiyede bu yüzden sezeryan gerektiren bir durum olduğunu anlatınca öyle birşeyin kesinlikle olmadığını söyledi aynı şekilde ebe olan görümcemde böyle birşeyi burada duymadığını söyledi her kadın normal doğuma müsaittir sadece kesmek için bahane arıyorlar eskiden sezeryan mı vardı... kaynanam 11 çocuğunuda normal doğumla evde doğurmuş...

Son düzenleme:
Benim annemler yaptı yıkama ütülendi işini yıkadıklarının hepsini ütülediler. Annem kendi örme olanları yıkamayalım dedi yıkamadık. Onun dışında nevresim battaniye kıyafet hazır olanların hepsini ütülediler. Mobilyalarımız gelmediği için tozlanmasın diye çarşafın içine koyduk ve üstünü kapattık. Bu şekilde tabiki hastanelikleri valize koyduk valizide kapattık. Biberonlar emzikler emzik kutusu vs onlarıda kaynar suya koyup dezenfekte ettiler. Zaten bebek malzemeleri deterjanla yıkanmaz bulaşık makinasına atılmaz. Bu şekilde yaptık. Hurcun varsa yıkayıp ütüleyip hurcada koyabilirsin canım

Çok heyecanlıyım ya çok sabırsızlanıyorum zaman bir an önce geçsin istiyorum. Yavrunun kokusunu içime çekmek istiyorum. Onu o güzel kıyafetlerinin içinde kucağımda görmek istiyorum. Sürekli rüyama giriyor kızım. Rüyalarda yetinmek çok zor geliyor artık zaman geçsin..

Canım ben ütülemedim bikaç parçayı ayırdım ütülemek için ağız bezi ve penye battaniye. Bende kurutma makinesi var çok mübarek bişi buruşturmamış katladım koydum üstünü de örttüm açıkta kalırsa tozlanır

Kizlar yuruyunce benim gibi rahatsiz olan var mi? Belim cok agriyor omurgamin en alt kismi agriya ragmen yurumeye yada ayakta kalmaya devam edersem ya uyusma hissi oluyor yada karnim kasiliyor.. yuruyus dogum icin de iyi ama ben bu halde nasil yuruyecegim ki :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…