2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Gerçekten üzülüyo insan tamam normal doğum korkutuyo insanı ama alternatif bişi sunmaları da sebep oluyo bu korkuya herşeyin doğalı güzel Nİye sevdik bu sezeryanı bu kadar bilmem nolcak bu memleketin hali çoğukonuda kandırılıyoruz kimse sağlığımıza acımıyo üzüntüden konuşuyom kızlar kusura bakmayın el insaf diyom doktoruna da ilaç üretenlerine de...
Çocuk hazır olunca kendi de sancı gönderirmiş onun da hormonlarına saygı dimi yani durupduran bebeğe hafi sen çok yattın orda çık bakim dışarı der gibi... Bakalım ben bekleyebilecek miyim sancıları beklmek mantıklı geliyor ama 41-42.haftalara kalırsa ya da doktor istemezse bilmiyom nolur

Gerçekten üzülüyo insan tamam normal doğum korkutuyo insanı ama alternatif bişi sunmaları da sebep oluyo bu korkuya herşeyin doğalı güzel Nİye sevdik bu sezeryanı bu kadar bilmem nolcak bu memleketin hali çoğukonuda kandırılıyoruz kimse sağlığımıza acımıyo üzüntüden konuşuyom kızlar kusura bakmayın el insaf diyom doktoruna da ilaç üretenlerine de...
Çocuk hazır olunca kendi de sancı gönderirmiş onun da hormonlarına saygı dimi yani durupduran bebeğe hafi sen çok yattın orda çık bakim dışarı der gibi... Bakalım ben bekleyebilecek miyim sancıları beklmek mantıklı geliyor ama 41-42.haftalara kalırsa ya da doktor istemezse bilmiyom nolur

çok doğru yazmışsın arkadaşım, bu kadar güzel ve doğal anlatılırdı... bende normal doğum yanlısı olduğumdan belkide bu kadar sevdim yazdıklarını ... ağzına sağlık

handrake.... canım gün içinde okudum fakat anca yazabildim kusura bakma...
Rabbim korktuğuna uğratmasın, rahmet etsin inşaAllah

papatyaorj... vallahi nasıl sevindim arkadaşım paketinin bulunmasına , omuzlarından büyük bir yük kalkmıştır eminim...şimdi uğraş dur içindekilerle annesi
çok doğru yazmışsın arkadaşım, bu kadar güzel ve doğal anlatılırdı... bende normal doğum yanlısı olduğumdan belkide bu kadar sevdim yazdıklarını ... ağzına sağlık

Allah Allah kafama bak kendi kendimi alıntılamışım tövbe estağfirullah

ben hepsını yıkadım utuledım jelatınlere koydum altları bır yere takımları ayırdım posetlerede koyabılırsın roxy sabun tozu ıle yıkadım muhtesem kokusu var mısss

bende bende son 50 gun cok sabırsızlanıyorum dogum ıznınede ayrılınca vakıt gecmıyor gercı saolsunlar hergun mısafır gelıyor bana bıraz oyalanmıs oluyorum

Canm aynen öyle oldu okadar üzgündümki anlataam 18 kg luk kargo küçük olsaydı içim yanmazdı bukadar...
Bende görmemişler gibi almışımda almışım elime geçince anladım hem çok bekleten hemde ilk cocugumuz olduğu içindir diye böyle oldu sanırım şimdi hepsini nasıl yıkıyıp ütülüycem diyorum 2 makine yıkadım en az 3 makinelik daha giysi var ama yinede mutluyum evde bebişin 1 fonu bıle yoktu iyiki gecimeden gelmiş

Canım yalnız şöyle bişey var ütülemenin amacı kırışık olması değil zaten mikroplardan tamamen arınması için ütüleniyor kıyafetler falan.

Ben biraz yürüyünce müthiş baskı oluyor sanki oracıkta doğuruverecekmişim gibi

Haklısın siz bebeklerinize saygı gösteriyorsunuz biz göstermiyoruz sevmiyoruz bebeklerimi. Herkes işine baksın artık şu doğum konusunda lütfen. Herkes birbirine saygı göstersin. Burayı çok seviyorum ama sırf şu konu yüzünden bırakacağım yakında. Daha ne kadar kibar nazik söylenir bu bilmiyorum. Herkes kendi doğumuna baksın.

Burda yaşadığımız tecrübeleri paylaşıyoruz kimseye bi baskı yapmıyorum ki ben normal isterken pisi pisine sezeryan oldum benim düştüğüm duruma düşmesinler diye paylaştım doğumlar yaklaştıkça insan daha çok araştırıyo ben yine sezeryan olucam ama 1500e içime sinmeyen bi yerde mi yoksa 3500e medicanada mı olayım diye düşünüyorum mesela.. Arkadaşım çok sert girmişsin olaya ben kötü niyetli biri değilim üzüldüm yani

Beste çiğim mesajını hatırlıyorum ama cevabını bilmediğim için yazamamışdım:44:
anladim tatlim
amin dilerim hepimizin hakkinda hayirlisi olsu keske onceden bu muayne yapilsamis ve sen normal dogumu destekleyen bir dr bulsaymissin...benim iki dr.m war hastane kararsizligimdan dolayi ikiside normal dogumcu cok uzgunum ben sezaryen istedigim icin ben onlari iknaya cabaliyorum
tatlim ben sadece yunleri utulemedim....herseyi yikandi utulendi mikroplar gitsi die....odamizin temizligi bitmemisti temiz carsaf icinde muhafaza ettik....simdi yerlerine yerlestirdik odasinda dolaplarina...yatak takimini falan yaymadim kardolabinda oda iste tozlanmasin die....hastane cantasina koyulanlarda yine yikanmis utulenmis battaniesinin icine sarip koydum...emzikler biberonlar emzgin koruma kapi bile kaynatip hastane cant koydum...artik ne yapsakta o cocuk mikrop alcakta biz elimizden geleni yapalim..

daha gecen konustuk yanlis yorumlar yapmayalim birbirimizin fikirlerine saygi duyarak yapalim su yorumlari die atlamisim yazini okuyunca gordum ....cok haklsin nie bole ortam cikio ortaya anlamadim gitti...cahil degiliz cuhela degiliz normali sezaryeni ya hu eski zmanda yasasak zaten secme hakkimiz yok dagda tepede dogurcaz yurt disinda olsak orda yasama sarti olarak kabul etcez e bu memlekette adam sezaryeni kaldirmaya calismis ozel hastaneler bana bu secme hakkini wermis eee benimde kendimce hakli sebebim warsa nie secmiyim...ne diye birbirimizi kucumsemeye bi sekli kutsallastirmaya otekini yok saymamaya calisiozzz daha gecen tek tek konusuldu zor toplandi konu...bosuna yani hrrkesin dogrusu yanlisi kendine sezaryen die sezaryen isteyenler normal doguma veya bebege laf edio mu bunu nie yasioz ikinci defa anlamadim gitti...dahada tek kelime etmem bu konu hakkinda...

haaa ben ne alaka patladim kimseye ozel deil yanlis anlasilmasin....bu doum konusunda fikirler gecende cok kucumsenince persembe dr da yasadiklarimi korkarak yazdim girmesin ortalik birbirine die saolsun 2...3 arkadas cewap atmis tarafsizca saolsun...ertesi gun ruya gordum kadin doktor bana masus yapmis sezaryen tarihini gec vrmis sancilaniom hastaneye gidiom acilman war dio ebe mecbur normal dogurcan...hastaneyi ayaga kaldiriom kacmaya calisiom....o sabah uyandim size yazamadim...bu kadar etkilenip bilinc altima yerlesmis bu korku ya ben nasil ikincam da accam orayi allahin izniyle icimden gelmeden daha cok kasilir insan orda yani....neyse ruyamida paylasamadim sirf laf solenir kirilirim die zaten takiktim bu mewzuya onda patladim yani....

Kızlar gerilmeyin hemen yahu!! Kötü niyet yok ortada.. Ben de isterim normal doğum yapmak ama Allah tan bi sıkıntı cıkar da dr kalkıp bebek ters derse veya (o anki psikolojiyi bilemeyiz) sancıya dayanamayıpta sezeryana alın da diyebilirim.. Bu tip şeyler biraz nasip yani..ne diye takılıp canınızı sıkıyosunuz..hayırlı saglık sıhhatle alalım bebeklerimizi kucaklarmıza yeterki..şekli önemli değil!! Bu normal doğuma takmamın sebebi de normal doğum yaparken göya süt kanallarını açan bi hormon salgılıyomuşsun!! Ben hamile kalmadan önce göğsümden kitle alındı..tek korkum yavrumu besleyememek oldugu için sanki sezeryan olursam hiç süt gelmicekmiş gibi bi algı oluştu bende.. Yoksa belimde 3 fıtık 2 yerde disk kayması ve kafam kadar hemoroidle normal doğuma gidecek kadar salak değilim ama hepimiz bi şekilde yavrularımıza kavusma derdindeyiz.. Nolur gerilmeyin herkesin derdi psikolojisi başka.. Herseyın hayırlısı olsun .. Ben Rabbim e güveniyorum.biliyorumki O benim için en iyi olanını bana nasip edecek.

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bayanlar bebek şekerlerini kendisi yapan ver mı ben kendim yapmak istiyorum malzemeleri netten aldığınız güvenilir yerler var mı ,
ve yaptığınız bebek şekeri modellerini eklermisiniz fikir olsun hepimize

[video=youtube;fPnn0Us4GZQ]http://www.youtube.com/watch?v=fPnn0Us4GZQ[/video]
Kızlar bebelere masal dinletin:)

dur sen daha o makina yeni calismaya baslio......ben 11 makina sayiyodum en son kocis ohaaa dedi....ama ben carsafi uyku setini falanda kattim hep renklere gore ayirdim..birde ilk cocuk tezesi ananesi halasi derken benden cok sey almislar sagolsunlar.....birde hani ufakbebegi olan akrabalar werir ya zibindi citcitlidi okonuda da sansliydik....makina dolcak ta yikicak esyasi birikti hani kirlenince ilerde.....

Bayanlar bebek şekerlerini kendisi yapan ver mı ben kendim yapmak istiyorum malzemeleri netten aldığınız güvenilir yerler var mı ,

ben kendim yapmak istiodum begendigim model ve malzeme bi hesaplatim arada 15tl cik fark war....ben maddi acidan az tutsun die yapcaktim..sen zewk icinse onun anisi baska olur tabi....ama maddi acidansa fiyatlara ii bak....

dur sen daha o makina yeni calismaya baslio......ben 11 makina sayiyodum en son kocis ohaaa dedi....ama ben carsafi uyku setini falanda kattim hep renklere gore ayirdim..birde ilk cocuk tezesi ananesi halasi derken benden cok sey almislar sagolsunlar.....birde hani ufakbebegi olan akrabalar werir ya zibindi citcitlidi okonuda da sansliydik....makina dolcak ta yikicak esyasi birikti hani kirlenince ilerde.....

ben kendim yapmak istiodum begendigim model ve malzeme bi hesaplatim arada 15tl cik fark war....ben maddi acidan az tutsun die yapcaktim..sen zewk icinse onun anisi baska olur tabi....ama maddi acidansa fiyatlara ii bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…