Bu yazdıklarında çok haklısın bence
İsveçte yaşıyorum ve burada ölüm kalım durumu haricinde kesinlikle sezeryan yapmıyolar... doğumlarada doktorlar değil ebeler giriyor. .. hamilelik kursunda ya çatım müsait değilse diye sorduğumda hemşire anlamamıştı sorumu... detaylara girince ve Türkiyede bu yüzden sezeryan gerektiren bir durum olduğunu anlatınca öyle birşeyin kesinlikle olmadığını söyledi aynı şekilde ebe olan görümcemde böyle birşeyi burada duymadığını söyledi her kadın normal doğuma müsaittir sadece kesmek için bahane arıyorlar eskiden sezeryan mı vardı... kaynanam 11 çocuğunuda normal doğumla evde doğurmuş...
Bu yazdıklarında çok haklısın bence
İsveçte yaşıyorum ve burada ölüm kalım durumu haricinde kesinlikle sezeryan yapmıyolar... doğumlarada doktorlar değil ebeler giriyor. .. hamilelik kursunda ya çatım müsait değilse diye sorduğumda hemşire anlamamıştı sorumu... detaylara girince ve Türkiyede bu yüzden sezeryan gerektiren bir durum olduğunu anlatınca öyle birşeyin kesinlikle olmadığını söyledi aynı şekilde ebe olan görümcemde böyle birşeyi burada duymadığını söyledi her kadın normal doğuma müsaittir sadece kesmek için bahane arıyorlar eskiden sezeryan mı vardı... kaynanam 11 çocuğunuda normal doğumla evde doğurmuş...
Gerçekten üzülüyo insan tamam normal doğum korkutuyo insanı ama alternatif bişi sunmaları da sebep oluyo bu korkuya herşeyin doğalı güzel Nİye sevdik bu sezeryanı bu kadar bilmem nolcak bu memleketin hali çoğukonuda kandırılıyoruz kimse sağlığımıza acımıyo üzüntüden konuşuyom kızlar kusura bakmayın el insaf diyom doktoruna da ilaç üretenlerine de...
Çocuk hazır olunca kendi de sancı gönderirmiş onun da hormonlarına saygı dimi yani durupduran bebeğe hafi sen çok yattın orda çık bakim dışarı der gibi... Bakalım ben bekleyebilecek miyim sancıları beklmek mantıklı geliyor ama 41-42.haftalara kalırsa ya da doktor istemezse bilmiyom nolur
çok doğru yazmışsın arkadaşım, bu kadar güzel ve doğal anlatılırdı... bende normal doğum yanlısı olduğumdan belkide bu kadar sevdim yazdıklarını ... ağzına sağlık
Bebişin bazı eşyalarına ütü lazım bazılarınada lazım değil acaba hepsinimi ütülemem lazım mikrop açısından? Birde ozamana kadar zaten toz tutmazmı nasıl yaptınız bu yıkama ütüleme işini?:44:
Çok heyecanlıyım ya çok sabırsızlanıyorum zaman bir an önce geçsin istiyorum. Yavrunun kokusunu içime çekmek istiyorum. Onu o güzel kıyafetlerinin içinde kucağımda görmek istiyorum. Sürekli rüyama giriyor kızım. Rüyalarda yetinmek çok zor geliyor artık zaman geçsin..
Canm aynen öyle oldu okadar üzgündümki anlataam 18 kg luk kargo küçük olsaydı içim yanmazdı bukadar...handrake.... canım gün içinde okudum fakat anca yazabildim kusura bakma...
Rabbim korktuğuna uğratmasın, rahmet etsin inşaAllah
papatyaorj... vallahi nasıl sevindim arkadaşım paketinin bulunmasına , omuzlarından büyük bir yük kalkmıştır eminim...şimdi uğraş dur içindekilerle annesi
Canım ben ütülemedim bikaç parçayı ayırdım ütülemek için ağız bezi ve penye battaniye. Bende kurutma makinesi var çok mübarek bişi buruşturmamış katladım koydum üstünü de örttüm açıkta kalırsa tozlanır
Kizlar yuruyunce benim gibi rahatsiz olan var mi? Belim cok agriyor omurgamin en alt kismi agriya ragmen yurumeye yada ayakta kalmaya devam edersem ya uyusma hissi oluyor yada karnim kasiliyor.. yuruyus dogum icin de iyi ama ben bu halde nasil yuruyecegim ki :s
Gerçekten üzülüyo insan tamam normal doğum korkutuyo insanı ama alternatif bişi sunmaları da sebep oluyo bu korkuya herşeyin doğalı güzel Nİye sevdik bu sezeryanı bu kadar bilmem nolcak bu memleketin hali çoğukonuda kandırılıyoruz kimse sağlığımıza acımıyo üzüntüden konuşuyom kızlar kusura bakmayın el insaf diyom doktoruna da ilaç üretenlerine de...
Çocuk hazır olunca kendi de sancı gönderirmiş onun da hormonlarına saygı dimi yani durupduran bebeğe hafi sen çok yattın orda çık bakim dışarı der gibi... Bakalım ben bekleyebilecek miyim sancıları beklmek mantıklı geliyor ama 41-42.haftalara kalırsa ya da doktor istemezse bilmiyom nolur
Haklısın siz bebeklerinize saygı gösteriyorsunuz biz göstermiyoruz sevmiyoruz bebeklerimi. Herkes işine baksın artık şu doğum konusunda lütfen. Herkes birbirine saygı göstersin. Burayı çok seviyorum ama sırf şu konu yüzünden bırakacağım yakında. Daha ne kadar kibar nazik söylenir bu bilmiyorum. Herkes kendi doğumuna baksın.
Geçmiş olsun canım inş bişey olmaz bekler min
çoook geçmiş olsun.. vaktinde gelsin inşallah
çok geçmiş olsun canım. allah vaktiyle sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etisin bebişlerimizi
sağolun kızlar çokşükür bgn dünkü şikayetleri yaşamadım , yarın dr gidicem bakalım ne diicek
anladim tatlimBeste çiğim mesajını hatırlıyorum ama cevabını bilmediğim için yazamamışdım:44:
amin dilerim hepimizin hakkinda hayirlisi olsu keske onceden bu muayne yapilsamis ve sen normal dogumu destekleyen bir dr bulsaymissin...benim iki dr.m war hastane kararsizligimdan dolayi ikiside normal dogumcu cok uzgunum ben sezaryen istedigim icin ben onlari iknaya cabaliyorumKızlar inş vicdanlı bilgili doktorlarla karşılaşırsınız benim ilki sezeryan oldu o kadar kolay açılma yaşadım ki 3 saatte 10 cm açılmıştım ama doktorum çatın dar diyip sezeryana aldı ben hem cahil hem de sancı içindeydim karşı koyamadım seni de bebeği de riske atmayalım dedi o an korkuyosunuz zaten. Ama ebe beni ıkındırırken saçını ellediğini bile söylemişti yazık walla kesip kesip atıyolar bizi. Biraz araştırdımda efkar bastı normal doğumu destekleyen bi doktor çatı darlığı diye bişi yoktur bu sezeryan için bahanedir yazmış oooff ooff inş herkes güzel doğumlar geçirir
tatlim ben sadece yunleri utulemedim....herseyi yikandi utulendi mikroplar gitsi die....odamizin temizligi bitmemisti temiz carsaf icinde muhafaza ettik....simdi yerlerine yerlestirdik odasinda dolaplarina...yatak takimini falan yaymadim kardolabinda oda iste tozlanmasin die....hastane cantasina koyulanlarda yine yikanmis utulenmis battaniesinin icine sarip koydum...emzikler biberonlar emzgin koruma kapi bile kaynatip hastane cant koydum...artik ne yapsakta o cocuk mikrop alcakta biz elimizden geleni yapalim..Bebişin bazı eşyalarına ütü lazım bazılarınada lazım değil acaba hepsinimi ütülemem lazım mikrop açısından? Birde ozamana kadar zaten toz tutmazmı nasıl yaptınız bu yıkama ütüleme işini?:44:
Haklısın siz bebeklerinize saygı gösteriyorsunuz biz göstermiyoruz sevmiyoruz bebeklerimi. Herkes işine baksın artık şu doğum konusunda lütfen. Herkes birbirine saygı göstersin. Burayı çok seviyorum ama sırf şu konu yüzünden bırakacağım yakında. Daha ne kadar kibar nazik söylenir bu bilmiyorum. Herkes kendi doğumuna baksın.
dur sen daha o makina yeni calismaya baslio......ben 11 makina sayiyodum en son kocis ohaaa dedi....ama ben carsafi uyku setini falanda kattim hep renklere gore ayirdim..birde ilk cocuk tezesi ananesi halasi derken benden cok sey almislar sagolsunlar.....birde hani ufakbebegi olan akrabalar werir ya zibindi citcitlidi okonuda da sansliydik....makina dolcak ta yikicak esyasi birikti hani kirlenince ilerde.....Canm aynen öyle oldu okadar üzgündümki anlataam 18 kg luk kargo küçük olsaydı içim yanmazdı bukadar...
Bende görmemişler gibi almışımda almışım elime geçince anladım hem çok bekleten hemde ilk cocugumuz olduğu içindir diye böyle oldu sanırım şimdi hepsini nasıl yıkıyıp ütülüycem diyorum 2 makine yıkadım en az 3 makinelik daha giysi varama yinede mutluyum evde bebişin 1 fonu bıle yoktu iyiki gecimeden gelmiş
Bayanlar bebek şekerlerini kendisi yapan ver mı ben kendim yapmak istiyorum malzemeleri netten aldığınız güvenilir yerler var mı ,
ve yaptığınız bebek şekeri modellerini eklermisiniz fikir olsun hepimize
dur sen daha o makina yeni calismaya baslio......ben 11 makina sayiyodum en son kocis ohaaa dedi....ama ben carsafi uyku setini falanda kattim hep renklere gore ayirdim..birde ilk cocuk tezesi ananesi halasi derken benden cok sey almislar sagolsunlar.....birde hani ufakbebegi olan akrabalar werir ya zibindi citcitlidi okonuda da sansliydik....makina dolcak ta yikicak esyasi birikti hani kirlenince ilerde.....Canm aynen öyle oldu okadar üzgündümki anlataam 18 kg luk kargo küçük olsaydı içim yanmazdı bukadar...
Bende görmemişler gibi almışımda almışım elime geçince anladım hem çok bekleten hemde ilk cocugumuz olduğu içindir diye böyle oldu sanırım şimdi hepsini nasıl yıkıyıp ütülüycem diyorum 2 makine yıkadım en az 3 makinelik daha giysi varama yinede mutluyum evde bebişin 1 fonu bıle yoktu iyiki gecimeden gelmiş
Bayanlar bebek şekerlerini kendisi yapan ver mı ben kendim yapmak istiyorum malzemeleri netten aldığınız güvenilir yerler var mı ,
ve yaptığınız bebek şekeri modellerini eklermisiniz fikir olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?