2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
dur sen daha o makina yeni calismaya baslio......ben 11 makina sayiyodum en son kocis ohaaa dedi....ama ben carsafi uyku setini falanda kattim hep renklere gore ayirdim..birde ilk cocuk tezesi ananesi halasi derken benden cok sey almislar sagolsunlar.....birde hani ufakbebegi olan akrabalar werir ya zibindi citcitlidi okonuda da sansliydik....makina dolcak ta yikicak esyasi birikti hani kirlenince ilerde.....

Bayanlar bebek şekerlerini kendisi yapan ver mı ben kendim yapmak istiyorum malzemeleri netten aldığınız güvenilir yerler var mı ,
ve yaptığınız bebek şekeri modellerini eklermisiniz fikir olsun hepimize

ben kendim yapmak istiodum begendigim model ve malzeme bi hesaplatim arada 15tl cik fark war....ben maddi acidan az tutsun die yapcaktim..sen zewk icinse onun anisi baska olur tabi....ama maddi acidansa fiyatlara ii bak....

dur sen daha o makina yeni calismaya baslio......ben 11 makina sayiyodum en son kocis ohaaa dedi....ama ben carsafi uyku setini falanda kattim hep renklere gore ayirdim..birde ilk cocuk tezesi ananesi halasi derken benden cok sey almislar sagolsunlar.....birde hani ufakbebegi olan akrabalar werir ya zibindi citcitlidi okonuda da sansliydik....makina dolcak ta yikicak esyasi birikti hani kirlenince ilerde.....

Bayanlar bebek şekerlerini kendisi yapan ver mı ben kendim yapmak istiyorum malzemeleri netten aldığınız güvenilir yerler var mı ,

ben kendim yapmak istiodum begendigim model ve malzeme bi hesaplatim arada 15tl cik fark war....ben maddi acidan az tutsun die yapcaktim..sen zewk icinse onun anisi baska olur tabi....ama maddi acidansa fiyatlara ii bak....

Kızlar tabiki herkes saygılı olacak burası hamile topiği doğumlara az kaldı bu konunun açılması çok normal değil mi başkasına kendi fikrini direten varsa ayıp bişi zaten.. Ama biraz yumuşak olalım lütfen

bi sonra bi yorum daha yaptim canim....ozellikle biriyle alakali degil bayadir icimdeydi bu konu sebeb oldu die onuda okudusan sewinirim....

Merhabalar ins bende mayis annesi olacagim sizlerle bisey paylasmak isyedim ben 4.aydan beri elevit kullnyrdm domuz jelatini oldguna dair soylentiler vardi ama eczaci ve aile hekimm oyle bisi yok demsti son muayenemde eczaci uyardi elevitte domuz jelatini varmis firma bilglndrme yapti dedi bilginiz olsn

Günaydın guzel annisler ben bugun tizimi gorucem :) Heyecan bastı yine :)

günaydın canlar,
moonserose inşallah güzel haberlerle gelirsin canımm,,,
cumartesi kızımı görmeye gittim bende 2550 gr olmuş miniğimmmm, çok tatlıydı doğmadan sevgileri düştü içimize yavruların rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeee

canım aynı isim değilki hem olsa bile ne olur bende oğlum olsaydı aras koyacaktım çok severim başkaları ne der diye sen bebişine hitap etmek istediğin ismi değiştirme derim ben bukadar ince düşünmeyin rahat olun mutlu olun kızlarrr

başın sağolsun canım allah rahmet eylesin..

bende geç oldu ama bıraktım eleviti, doktoruma söyledim, kalsiyum verdi, ilk defa duymuş gibi bi surat ifadesi vardı ama ben kullanmak istemiyorum diyince tamam dedi.

Günaydın guzel annisler ben bugun tizimi gorucem :) Heyecan bastı yine :)

günaydınnnnnnnn kızlar bizde bugun kızımızı görmeye gideceğiz. anne ve babası çok özledi minik kuşumuzu:13:

Günaydıııınn :))
Bizdee bugün kızımızı görmeye gidecegiz :)
Bugün kızlar günü olmus :)

Herkes iyi haberlerle baslasın insallah haftaya :)

ah canım ahhhhhhh bende alışkın değildim böylesi ilgisizliğe ama napalım demekki hamilelik onlar için itici geliyo başka türlü ikna ediyorum ben kendimi yediklerime dikkat eder ayaklarıma belime masaj yapar tabağını sofradan kaldırır yatağı toplar vs... bunlarla avunup beni sevdiğini düşünüyorum napimmmmmmm

bende geç oldu ama bıraktım eleviti, doktoruma söyledim, kalsiyum verdi, ilk defa duymuş gibi bi surat ifadesi vardı ama ben kullanmak istemiyorum diyince tamam dedi.

evet bende sonradan duydumm elevit yerine decavit adında benzer vitaminle değiştirdim.
bunlarda hiç insaf kalmamış sağlık bakanlığından nasıl izin verilir

canım ben kendim yaptım eklemiştimde resmini snein için bidaha ekleyeyim çok kolay vallahi kendini iyi hissediyorsan yap derim ben

evet bende sonradan duydumm elevit yerine decavit adında benzer vitaminle değiştirdim.
bunlarda hiç insaf kalmamış sağlık bakanlığından nasıl izin verilir

Firma domuz jelatini var diye hiçbir yerde belirtmiyor çünkü, insanlar araştıra araştıra buluyor, onuda resmi olarak ıspatlayamadıkları için yasaklamıyorlardır heralde.

yorucu bi haftasonundan sonra tekrar işe gelmek içler acısı haftasonu ankaraya gittik geldik yorgunluktan öldüm bittim kızlar birdaha uzak mesafelere gitmek yok.
bugn bebişlerini görmeye gidecek olanlar güzel haberler getirin bizeeee bizde birdahaki pazartesi görcez kızımızı 6güncük kaldı inşallah(bugunu saymıyorum bitti sayılır )
herkese musmutlu haftalar diliyoruzzzzz. bende bi doğum iznine ayırsaydım kendimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…