dur sen daha o makina yeni calismaya baslio......ben 11 makina sayiyodum en son kocis ohaaa dedi....ama ben carsafi uyku setini falanda kattim hep renklere gore ayirdim..birde ilk cocuk tezesi ananesi halasi derken benden cok sey almislar sagolsunlar.....birde hani ufakbebegi olan akrabalar werir ya zibindi citcitlidi okonuda da sansliydik....makina dolcak ta yikicak esyasi birikti hani kirlenince ilerde.....Canm aynen öyle oldu okadar üzgündümki anlataam 18 kg luk kargo küçük olsaydı içim yanmazdı bukadar...
Bende görmemişler gibi almışımda almışım elime geçince anladım hem çok bekleten hemde ilk cocugumuz olduğu içindir diye böyle oldu sanırım şimdi hepsini nasıl yıkıyıp ütülüycem diyorum 2 makine yıkadım en az 3 makinelik daha giysi varama yinede mutluyum evde bebişin 1 fonu bıle yoktu iyiki gecimeden gelmiş
Bayanlar bebek şekerlerini kendisi yapan ver mı ben kendim yapmak istiyorum malzemeleri netten aldığınız güvenilir yerler var mı ,
ve yaptığınız bebek şekeri modellerini eklermisiniz fikir olsun hepimize
dur sen daha o makina yeni calismaya baslio......ben 11 makina sayiyodum en son kocis ohaaa dedi....ama ben carsafi uyku setini falanda kattim hep renklere gore ayirdim..birde ilk cocuk tezesi ananesi halasi derken benden cok sey almislar sagolsunlar.....birde hani ufakbebegi olan akrabalar werir ya zibindi citcitlidi okonuda da sansliydik....makina dolcak ta yikicak esyasi birikti hani kirlenince ilerde.....Canm aynen öyle oldu okadar üzgündümki anlataam 18 kg luk kargo küçük olsaydı içim yanmazdı bukadar...
Bende görmemişler gibi almışımda almışım elime geçince anladım hem çok bekleten hemde ilk cocugumuz olduğu içindir diye böyle oldu sanırım şimdi hepsini nasıl yıkıyıp ütülüycem diyorum 2 makine yıkadım en az 3 makinelik daha giysi varama yinede mutluyum evde bebişin 1 fonu bıle yoktu iyiki gecimeden gelmiş
Bayanlar bebek şekerlerini kendisi yapan ver mı ben kendim yapmak istiyorum malzemeleri netten aldığınız güvenilir yerler var mı ,
anladim tatlim
amin dilerim hepimizin hakkinda hayirlisi olsu keske onceden bu muayne yapilsamis ve sen normal dogumu destekleyen bir dr bulsaymissin...benim iki dr.m war hastane kararsizligimdan dolayi ikiside normal dogumcu cok uzgunum ben sezaryen istedigim icin ben onlari iknaya cabaliyorum
tatlim ben sadece yunleri utulemedim....herseyi yikandi utulendi mikroplar gitsi die....odamizin temizligi bitmemisti temiz carsaf icinde muhafaza ettik....simdi yerlerine yerlestirdik odasinda dolaplarina...yatak takimini falan yaymadim kardolabinda oda iste tozlanmasin die....hastane cantasina koyulanlarda yine yikanmis utulenmis battaniesinin icine sarip koydum...emzikler biberonlar emzgin koruma kapi bile kaynatip hastane cant koydum...artik ne yapsakta o cocuk mikrop alcakta biz elimizden geleni yapalim..
daha gecen konustuk yanlis yorumlar yapmayalim birbirimizin fikirlerine saygi duyarak yapalim su yorumlari die atlamisim yazini okuyunca gordum ....cok haklsin nie bole ortam cikio ortaya anlamadim gitti...cahil degiliz cuhela degiliz normali sezaryeni ya hu eski zmanda yasasak zaten secme hakkimiz yok dagda tepede dogurcaz yurt disinda olsak orda yasama sarti olarak kabul etcez e bu memlekette adam sezaryeni kaldirmaya calismis ozel hastaneler bana bu secme hakkini wermis eee benimde kendimce hakli sebebim warsa nie secmiyim...ne diye birbirimizi kucumsemeye bi sekli kutsallastirmaya otekini yok saymamaya calisiozzz daha gecen tek tek konusuldu zor toplandi konu...bosuna yani hrrkesin dogrusu yanlisi kendine sezaryen die sezaryen isteyenler normal doguma veya bebege laf edio mu bunu nie yasioz ikinci defa anlamadim gitti...dahada tek kelime etmem bu konu hakkinda...
Kızlar tabiki herkes saygılı olacak burası hamile topiği doğumlara az kaldı bu konunun açılması çok normal değil mi başkasına kendi fikrini direten varsa ayıp bişi zaten.. Ama biraz yumuşak olalım lütfen
Günaydın guzel annisler ben bugun tizimi gorucem :) Heyecan bastı yine :)
Kızlar günaydın size bir sorum olacak lütfen bu konuda bana yardım edin eltimin oğlunun ismi deniz uras bizde umut Aras koymayı düşünüyoruz ve nedense Aras ve uras ismi birbirine benziyor diye bozuluyorlar gibi geliyor bana ben Aras ismini çok seviyorum ve bu konu kafama çok takıldı sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım ismide çok içime sindi çok kararsızım
Merhaba arkadaşlar kayınpederimi salı gecesi kaybettik. kayinpederimin hastalığı ile ilgili destek olan dua eden tüm arkadaslara çok teşekkür ediyorum.allah hepinizden razı olsun bu süreçte gelişmeleri takip edemedim umarım herkes iyidir.
Merhabalar ins bende mayis annesi olacagim sizlerle bisey paylasmak isyedim ben 4.aydan beri elevit kullnyrdm domuz jelatini oldguna dair soylentiler vardi ama eczaci ve aile hekimm oyle bisi yok demsti son muayenemde eczaci uyardi elevitte domuz jelatini varmis firma bilglndrme yapti dedi bilginiz olsn
günaydınnnnnnnn kızlar bizde bugun kızımızı görmeye gideceğiz. anne ve babası çok özledi minik kuşumuzu:13:
Hepsini bir ekleyemedim kusurabakmayın
Kızlar Allah aşkına söyleyin erkek olsanız evde karınız olsa öpmeden sarılmadan oynaşmadan şakalaşmadan durabilir miydiniz anlamıyorum bu adamı bakımlı değilim ama Allah vergisi bi güzelliğim var yani evlenmeden önce ölüp bitiyodu)
bende geç oldu ama bıraktım eleviti, doktoruma söyledim, kalsiyum verdi, ilk defa duymuş gibi bi surat ifadesi vardı ama ben kullanmak istemiyorum diyince tamam dedi.
evet bende sonradan duydumm elevit yerine decavit adında benzer vitaminle değiştirdim.
bunlarda hiç insaf kalmamış sağlık bakanlığından nasıl izin verilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?