2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım benim bu olay hepimizi üzdü. Konuşulması bile hala üzücü, lütfen artık bu konuyu kapatalım. Senden tek ricam biraz sakinleştikten sonra grupta tekrar paylaşımda bulunman çünkü görüceksin burda hepimizin birbirine ihtiyacı var. Bizi habersiz bırakma lütfen.

Bende sizinle aynı korkulardayım, hala paylaşmadım. Önümüzdeki bayramda anlaşılmazsa 12. haftaya kadar paylaşmamaya gayret göstericem.

sat 24 ağustos buna göre 31 mayıs görünüyor ama haziranada sarkabilir nasipse :) ilk kızım 21 haziran2011

Kizlar bende ekleyin muhtemel dogum 9 mayis :) insallah

Hoşgeldiniz aramıza. Sizleri listeye ekledim kızlar. Allah sağlıkla eliznize aldırsın yavrularınızı.

Canım benim saol yazını okuyunca internetten de baktım gerçekten öyle. Uyutmuşlar bizi resmen. Bu kadın kaç yıldır tv de programlara katılıyor ve kendisini prof. olarak tanıttığı için ona olan güvenim çok fazla idi. Yıkıldım resmen ... Bebeğinizi beklerken serisinin ilk cildi var bende güzel bir kitap.

Yaren okursan bir baksana canım. Asilemmm'le benzer durumun var sanırım. Onla paylaşımda bulunursan çok sevinirim

Arkadaşlar ben bebegimi kaybettim listeden çıkararabilirsiniz beni ...hepiniz sağlıklı bir şekilde alırsınız bebişlerinizi kucagınıza ...hoşcakalın

ufffff çok üzüldüm canım arkadaşım. Allah evladına ömür versin, inşallah bundan sonraki gebelliğindede sağlıklı bir kardeş nasip etsin. Allah'a emanet olun.

şimdilik hamilelikle ilgili bir belirti yok gibi. Bakalım Allah'ın izniyle kolay geçiririz..

Bende de pek fazla bişey yok :)

Kızar aşermeşer başlamış, tatlıdan tutunda ekşiye sarısaklıya soğanlıya canım çekiyor, dün baklava canım çekti, pizzali döner istiyorm bende

Ama sabrediyorum, bugun bol yogurtlu sarımsaklı mantı yapacağım ama :)

Oğlumda hep ekşi yerdim :)

Bulancak, canım geçmiş olsun Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar versin. ( amin )

Kızlar dün tahlil yaptırmıştım. RDW değerim yüksek çıkmış, tahlil yaptıranlardan böyle bir sonuçla karşılaşan var mı acaba?

Nasıl su içme? bu dr.lar bazen şaşırıyor ya da bizim anlayacağımız dilde söylemiyorlar neyse..su içeceksin tabi..çok aç içmeme çalış..benim çok bulantım olmadığı için bişey yapmıyorum ama ,şunu yapabilirsin..sabah normal kalkma saatinden 15-20 dk.erken kalkabilirsen yataktan kalkma,yanıbaşına çubuk kraker koy akşamdan,biraz yatakta yersin sonra kalkarsın,bir çok kişinin böyle yaptığını duydum başarılı sonuçlar çıkıyor..

Ben oğlumda ekşi yemezdim,tatlıda yemezdim..son aylar yani son 2 ay normal bir insan gibi yemeye başlamıştım..Bu seferde ekşi yiyorum tatlı yemiyorum..

Mantımı yapıcaksın,ne güzel vakit olsada bende yapsam,anneme sipariş verim bari..

Akşam erkek kardeşim gelicek,et yapmam lazım çok sever başkası olsa hayatta pişirmem..canım kardeşim geliyor katlanıcaz artık..:))

Son düzenleme:

Bak burda ne öğrendim, 7-8 haftalarda bebeğin ultrasyon kağıdında kesenin içinde ki bebek sağa daha yatkınsa kız :) sol yatkınsa erkekmiş :)

Ben bakım oğlum tuttu :) bunda da 6 haftalık fotosu var sağa bitişik resmen :)

canım, Allah'tan sabah kalkınca bulantı olmuyor zaten aç karna ilaç içiyorum, beni iki saat götürüyor. sonra işe geliyorum kaşarlı tostu görünce bile midem bulanıyor hiç bişey görmek istemiyorum ama zorlada olsa yemeye çalışıyorum.
çubuk kraker adından bile midem bulanıyor, çünkü hem tiskindim hem de bana çare olmadı.
arkadaşlar ekşi yiyorlarmış ama benim midemi yakıyo ekşi de. Allah yardım etsin ne diyim.
bebiş için herşeye katlanıyoruz.

Benim çok belli olmuyor ultrasonda 5 ekimde çekilince bakarım :) sağol

Katlanıcaz tabi,geçicek inşallah..az sabret..

daha bebeğimin kalp atışını duymadım ben. ama üç gündür sadece doğum rüyaları görüyorum. doktor beni doğuma alıyor bn durun daha 3 aydır hamileyim diyorum ağlıyorum. sonra diyorum ki daha normal doğum mu sezeryan mı ona bile karar vermedim duruuun :))))

Mide bulantısı ve kusmalara karşı hap kullanan arkadaşlara sesleniyorum aynı sorun bende de var üstelik çokda şiddetli bi şekilde kusup hiç bişiy yiyemiyorum. Bu durumu doktoruma anlattım mide bulantı ilaçlarının az da olsa bebeğe etkisi var şuan gelişim aşamasında kullanmamanı öneririm dedi ama istiyosan yinede yazayım dedi eşimle birlikte hayır dedik azda olsa bebeğin gelişimini etkileyecekse ben herşeye razıyım hiç bişiy içmem.. Dedim. Doktorum diğer meslektaşlarının bunları bildiği halde hiç düşünmeden diğer hamilelere bulantı ilacı yazdıklarını söyledi doktorum ben karşıyım azda olsa zararı var bunu tüm doktorlar biliyo ama söylemiyolar dedi azlık payını hiçe sayıyolar gibilerinden konuştu. Ben hastalarıma herşeyi söylerim eğer istiyolarsa yazarım mesuliyet almam diyo. Ilaç kullanan arkadaşlar sizlerde içmeyin bakın zararı varmış azda olsa gelişimini etkilemesin bebeğinizin benden size tavsiye..

kesenin sağında veya solunda olması mı bize göre sağ veya sol mu? :)

ayy benimkide kese sol tarafta ama bebek sağa yatkın yoksa benimkide kız mı olacakk :) ben kız çok istiyorum tabi eli ayağı düzgün olsunda inşallahh şimdiden bi hoş oldum yaa

Böyle rüyalar daha çok görürüz biz,aklımız fikrimiz bebişlerde...ben doğuma yakın sürekli rüyamda doğuma gidiyordum,cinsiyetinide rüyamda görüştüm..hayır olsun canım..

yaa bunu da ilk defa duydum , hemen baktım sola yatık benimki de :) .. çin takvimi kız diyo rus takvimi kız diyo kaynanamla eşim rüya görmüş bebiş kızmış. ben de kız hissediyorum ama gönlüm erkek diyo. tabi en önemlisi hayırlısı sağlıklılısı ama kafam karıştı. ve merakım arttı :)

ya evet çok üzülüyorum sebzelere değerlendireyim diyorum ama bulantı derdi bitti istirahat başladı tuvalet dışında kalkmak yasak bi süre çürümezler inşallah

valla ben bırak sebzeleri kendimle bile ilgilenemiyom artık eşimle bile ilgilenemiyom çok psikolojim bozuldu yaaa artıkk

kızlar az önce doktoruma gittim, tiroid hastası olduğumu pazartesi günü söylemeyi unutmuşum, bugün sabah tsh baktırdım, az önce de sonuçları alıp doktoruma çıktım. Çok şükür normal dedi, aynı dozda tiroid ilacımı kullanmaya devam etmemi söyledi..

midem çok kötü çok yoğun reflüm var dedim ( ki 5 gecedir uyuyamıyorum ) mide şurubu içebilirsin bebeğe zararı olmaz dedi.. Rahatladım.. Çünkü artık uyumak istiyorum

bende en rahat siyah üzüm yiyebiliyorum hafif mayhoş olcak tadı tatlıysa onuda yiyemiyorum sabah kahvaltım ve dier öğünler hep siyah üzüm ve peynir ohh miss. böyle giderse hiç kilo almadan doğurucaz

aynenn yaa zaten doktorlar ilk 3 ay hamile kaldığınız kilonuzu koruyun diyo bense sarı üzüm yiyorum siyah yiyemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…