- 24 Temmuz 2010
- 248
- 134
- 648
arkadaşlar kimse kötü niyetli değildir eminim ama ben onu okuduğumda şok oldum ya..benim elim titriyo mayıs anneleri topiğine yazarken..sorunlu hamilelik die bi grup açılsın ne demek ya..benim normale dönmeme böyle mi yardımcı olcak tartışmayı başlatan arkdaş?? bi sorsun kendine ya?? bana çok umut oldu gerçekten artık hiç kötü bişe düşünmüyorum içim açıldı site site geziyrum bebek odası için..sorunlu hamilelik yaşayanlara böyle mi pozitif olmayı öğretecez? allahım kimseyi sorunlu hamilelik yaşayanları anlamak mecburiyetinde bırakmasın diyorum başka da bişe demiyorum..bana az ya da çok hak veren arkadaşlar ya başına böle bişe gelmiştr ya da empati yeteneğine sahip bi insandır..azıcık da olsa hak vermeyenlerin de canı sağolsun ne diyelim...ben inanın tartışma çıksın diye yazmadım..o kadar kötü hissettim ki yazmak zorunda kaldım..burdaki diğer arkadaşlar inanın canınızı sıkmak değil niyetim..hepinizden çok çok özür dilerim inanın yazdıklarımızdan etkilendiyseniz hakkınızı helal edin..ben sadce bunu ifade ediş şekline tepkiliyim..kusuruma bakmayın..ister olumsuzsun diyin ister duygusal ama durum bu..topik kaldığı yerden devam ederse ben de memnun olurum o yüzden sizi üzmemek adına yazmıycam..lütfen yanlış anlamayın..allah a emanet olun..
canım benim bu olay hepimizi üzdü. Konuşulması bile hala üzücü, lütfen artık bu konuyu kapatalım. Senden tek ricam biraz sakinleştikten sonra grupta tekrar paylaşımda bulunman çünkü görüceksin burda hepimizin birbirine ihtiyacı var. Bizi habersiz bırakma lütfen.
Bu sefer bademyaginin yaninda bebanthol denemeyi dusunuyorum.
Kimseye soylememekte haklisin cogumuz soylemiyoruz ayip olur diye dusunme iyisiyle kotusuyle biz yasiyoruz bunu. kotu birseyde birde merakli milletle ugrasiyorsun sonra.12. Haftaya kadar ben soylemeyi dusunmuyorum.
aynenn kızlar bizde kalp atışlarını duymadn kimseye söylemiyoz benm geçen sene düşüğüm oldugu için emin olmadan söylemek istemiyoruz. sonradan duyanlardan artık anlayışla karşılasın çünkü allah korusun düşük olunca bide okadar duyana düştü demek daha zor ben bunu ilk hamileliğimde yaşadım allah kimseye yaşatmasın..
bende 12.haftayı bekliyorum söylemek için.eşim ben ve doktorumuz dışında kimse bilmiyor.
geçen yıl 9.haftada düşük yaptığımda bana başsağlı verenler olmuştu.
uzun bir süre etkisinden kurtulamadım.
sevincini herkes paylaşıyor,,ama üzüntünde kimse destek olmuyor..
Bende sizinle aynı korkulardayım, hala paylaşmadım. Önümüzdeki bayramda anlaşılmazsa 12. haftaya kadar paylaşmamaya gayret göstericem.
Merhaba, bende foruma yeni katılıyorum. 6+5'teyim. geçen hafta kalp atışlarını duyduk, harikaydı. bende henüz hiç kusmadım ama kokular ve mide bulantısı çekiyorum. peynir ekmek reçel ve bazı meyveler dşında bir şey yiyemiyorum
sat 24 ağustos buna göre 31 mayıs görünüyor ama haziranada sarkabilir nasipse :) ilk kızım 21 haziran2011
Kizlar bende ekleyin muhtemel dogum 9 mayis :) insallah
Hoşgeldiniz aramıza. Sizleri listeye ekledim kızlar. Allah sağlıkla eliznize aldırsın yavrularınızı.
Arkadaşlar aman diyeyim!! Sektörden biri olarak sizleri uyarayım. Sabiha Paktuna Keskin, bir nörologtur. Bir nörolog, psikolog yada psikiyatrist veya çocuk gelişimi uzmanı değildir. Ancak sınırlarını bilmeyen, etik ihlaller yaparak, insanların hayatıyla oynamış, yalan yanlış bilgiler satan bir kişidir. Hatta kendisi bu nedenlerle mahkemeye verilmiş ve lisansı alınma tehdidiyle karşı karşıya kalmıştır.
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler? serisi dünyaca ünlü bir kitaptır. Oldukça yararlıdır. Dünyanın bir çok farklı yerinde uzmanlar tavsiye eder. 3-4 seri olması gerekiyor. Yani dogumdan sonrası ile ilgili de var.
Bilginiz olsun...
Öptüm!
Canım benim saol yazını okuyunca internetten de baktım gerçekten öyle. Uyutmuşlar bizi resmen. Bu kadın kaç yıldır tv de programlara katılıyor ve kendisini prof. olarak tanıttığı için ona olan güvenim çok fazla idi. Yıkıldım resmen
Kizlar hala dr.dayım. keseyi gordu ama bebegi gördüğüne dair bisi demedi. Bi de kese asagida dedi yalniz kendimi cok kasmisim surekli kasmamam gerektigini soyledi, sonra kese burda diye gosterdi. Asagida dediğinde bi sorun mu var dedim yok ama keseyi takipte olalım dedi. En son hafta basinda hcg baktırmistim bi tanede simdi verdi ogleden sonra sonucu alacagim inşallah onu bekliyorum suan. Hersey normal mi bilmiyorum endişeliyim dua eder misiniz
Yaren okursan bir baksana canım. Asilemmm'le benzer durumun var sanırım. Onla paylaşımda bulunursan çok sevinirim
Arkadaşlar ben bebegimi kaybettim listeden çıkararabilirsiniz beni ...hepiniz sağlıklı bir şekilde alırsınız bebişlerinizi kucagınıza ...hoşcakalın
ufffff çok üzüldüm canım arkadaşım. Allah evladına ömür versin, inşallah bundan sonraki gebelliğindede sağlıklı bir kardeş nasip etsin. Allah'a emanet olun.