2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
allahım korktuğum başıma gelmesin nolur,eşim çok heveslendi, beta hcg yüksek çıkınca ikizdir bence dedi ama dış gebelik de olabilir diyemedim. kızlar birşeyler yazın ne olursunuz. hep çocugum olmayacak gibi bir endişem vardı ilk denemede gebe kaldım ama şimdi de dış gebelikten korkuyorum.

Canım Allah Annene sağlık şifa versin geçmiş olsun.. Benim mide bulantılarım arttı ve hayat kalitemi de kısıtlıyor diyebilirim.. Dün yine çıkardım sürekli öğürüyorum Açık sıcak çay iyi geliyor mideme.. :/ Bir de patates bünyeden bünyeye değişiyor.. :)

Allah ın izniyle bişiy olmaz:) Merak etme Dr a gittiğinde ultrasonda o minnacık noktayı gördüğünde gözlerin dolacak sevinçten inşallah.. Her anne adayı aynı endişeleri yaşıyor.. :)

Allah ın izniyle bişiy olmaz:) Merak etme Dr a gittiğinde ultrasonda o minnacık noktayı gördüğünde gözlerin dolacak sevinçten inşallah.. Her anne adayı aynı endişeleri yaşıyor.. :)

çok teşekkür ederim canım,inşallah dediğin gibi olur,cevap verdiğin için ayrıca çok çok sağ ol.

Bende geçen hafta ondan kullandım,çok faydası oldu,ilerlerse doğuma kadar geçmiyor inanın.

Günaydın..

Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz..

Benim bulantılarım çoğaldı,akşam zor uyudum (

Günaydın arkadaşlar.. Dün topiğe hiç giremedim midem çok bulanıyordu yataktan kalkamadım başım çok ağrıyordu bütün gün yattım bugün iyi kalktım çok şükür boş boş öğürüyorum yine ama kendimi toparladım. Kalp atışını duyanlara hayırlı olsun,yeni gelenler hoşgeldiniz:)) Siz nasılsınız kızlar ?

canım hiç korkma,rabbime sığın, bende ilk gebeliğimde acaba acaba kendimi yedim rahat olll,hiç bişicik olmayacak Allah ın izniyle meleklerimize))

11eylulde olan sonucun (400) 25eylulde 50000lerde olmalı.. e demek hersey cok guzel gıtmıs..
Hakkında hayırlısı.. dısgebelıkle alakası yok.. ıns herseyı gorur kalbı de duyar rahatlarsın..
sımdıden tebrıkler hayırlı olsun

canım işte normal aralıktan fazla çıktı ya o kafama takıldı,inşallah dediğiniz gibi olur,akşama güzel haberlerle dönerim.

olur mu oyle.. Dısgebelıkte deger sırtında yuk varmıs da ha cıkabılıyor ha curaksıyor bazen gerı yuvarlanıyor gıbı seyreder...
Oyle yaydan fırlamıs gıbı olmaz.
Hadı bakalım ınsaellah...
Esın de dogru soylemıs..surprız olabılır hıhıhı

bol su takviyesine katılıyorum ve iç çamaşırınızı kesinlikle ısak tutmayın giymeden öncede ütüleyin ağ kısmını antibiyotik sakın içmeyin arkadaşlar ya

KAfam çok karıştı kızlar ya.. nette araştırıyorum benim gibi 5 günlük günde 3 tane antibiyotik içenler olmuş, kesinlikle ilk 3 ay ilaç kullanılmaz diyenler olmuş.. tek kullanımlıktan niye vermedi bana acaba... Ama benim wcde yanma olmuyor, sair zamanlarda oluyor.

Evlenerek geldiğim bu şehirde de dr sıkıntısı çekiyorum, büyük şehirde merkezde yaşıyorum ama kimi hastanelerin randevuları dolu, kimi tavsiye edilmemiş... Dün özel hastaneye gittim 45 tl muayene ücreti almayı biliyorlar ama aile hekimliği kadar iyi ilgilenmiyorlar valla.. Randevumu 45-50 dk geçtikten sonra dr u görebildim, dr zaten ağzını açıp konuşmaktan aciz sanki 50.doğumumu yapıyorum da herşeyi biliyorum. Kan alırlarken nasıl aldıysa bugün hala damarım ağrıyor ve geniş bir morluğun ortasında aldığı yerde hala kırmızı kırmızı taze kandan oluşan bi alan daha var, ezilmiş gibi bi görüntü yani.. Sonuçları dr a gösterirkende tekrar ultrason dedi hiç gülmeyen hemşiresi de hadi acele hadi çabuk dışarda bekleyenler var vs, ki dışarda son 2 kişi kalmıştı benim gibi sonuç gösterecek ve sabahki beklemelerin dışında 60 dkdan fazla da sonuç göstermek için bekledim, ben o kadar beklemişim sorun yok ama dışardaki son hastalar için koştura koştura bişiler yapıldı... Yolk kesesi görünüyor dedi , o ne oluyor dedim, Asilem hanım çok heyecan yapıyorsun galiba seninle anlaşamayacağız dedikten sonra, önce kese görünür sonra yolk kesesi oluşur onun içinde bebek oluşur dedi, bunu demek çok mu zordu yani?? Benim vücudumla ilgili bişiler yapıyorsun sormam gerek tabi, sorunca da anlaşamıcaz galiba oluyor. Bi de hemşiresine kontrol yazdın mı Asilem hanıma 15 gün geç olur 13 gün gibi kontrole gelsin diyor. Madem anlaşamıcaz bende kontrole gelip gelmemeyi düşünücem ve başka dr tercih etme hissim ağır basıyor çok bilmiş dr hanım..
Kusura bakmayın kızlar dolmuşum biraz

hey Allah'ım yaaa..
hadı cabuk dıyen kadına nıye "ben dısarda beklerken hıc acele etmedım..huyumdur 60dakıkam var daha" deseydın.. tovbe estgfrrr
ınsanı ınsanlıktan cıkaran mekanlardan bırı ıste hastanelerrr

Biz geldikkkkk...

Bebişimizin kalp atışını gördük çok şükür. Kesmiz 2 hafta önce gittiğimizde 4+2 çıkmıştı. Bugün 6+2 diye bekliyordum. Kese 7+5 çıktı. Bebişimizde 7+1 Çıktı. Çok şükür. Annecim ben iyiyim bu defa korkma der gibi kocaman olmuş. Karından ultrason ile gördük. Kalp atışını gördk ancak sesini dinletmedi. Dokuya zarar veriyormyş doopler öyle dedi. Bizde dinlemek için ısrar etmedik. 15 gün sonra randevumuz var. Şimdi onu beklemeye devam.

Ayyyy masaaallah darisi da bize ins.canm

Canm sen hangi sehirdesin.bende antepde duzgun bi dr bulamadim.hala arastiriyorum.haftaya kontrolum var ve dr bulamadim.bundan oncw twsadufen gittigim dr dan da pek memnun kalmadim ama yine ona gidelim diyo esim.bizde muayeneye gittigimizde acele acele davrandi soru sormama firsat bile vermedi.ilac yazmasi icin masasina geldigimizde diger hasta odaya gelmisti bile.hic rahat edemedim..iyi dr bulmak cok zor.sans isi bence..

kızlar müjde ile döndüm bebeğim benimleymiş bugün dr gittim sorun yok dedi (bu arada doktorumu değiştirdim )keseyi gördük haftama göre de kese boyutumda iyiymiş. dr ne dış gebelik dedi ne de kimyasal gebelik dedi gayet normal gebelik. sevincimden ne yapacağımı bilemedim inannamadım içimde hala korku var ama artık umudum da var. bana dua edin. rabbim bir kez daha yüzüme güldü.

Kızlarrr bugün kontrole gittim kalbi pıt pıt atıyo çok güzel bir duyguydu Rabbim herkese yaşatsın maşallah benim meleğime ...

maşallah canım güzel haberle gelmişsin
neden bizim topiğede yazmadın canım merak ettik seni
çok sevindim güzel haberle galmene
Allahım bebişinede sanada sağlık sıhhat versin

ohhh ne guzel hanımlar ne guzel...
Rabbım sonuna kadar heyecanınızı mutlulugunuzu daım etsın..
Cıvıl cıvıl oldu burası bır anda:))

merhaba kızlar, belki ilk trimesterda olduğumdan burada yazılanlardan kötü bir şekilde etkileniyorum. Herşey normal seyrinde gitmesine rağmen rahat değilim ve okuduklarım benimde başıma gelecekmiş gibi geliyor ve panikliyorum. Keyfini çıkaramıyorum hamileliğimin. kaybedecekmişim gibi bir his kaplıyor içimi bebeğime bağlanamıyorum. sonradan çok üzüleceğime şimdilik bekleyeyim diyorumhalbuki mutlu, huzurlu ve sakin olmalıyım ki oda keyifle büyüsün. Bu nedenle artık bu foruma uğramayacağım. Bunun yerine ''whattoexpect'' diye bir web sitesi keşfettim size de tavsiye ederim insanın gülümsemesine neden oluyor. Ayrıca bebek ürünleri ile ilgili tavsiyeler, makaleler ve şirin fotoğraflar var. Bir de kendi adıma çok yararlı olduğunu düşündüğüm bir kitap:'' bebeğinizi beklerken sizi neler bekler''. Kulaktan dolma bilgiler, bölük pörçük internet makaleleri yerine güvenilir ve yararlı bir kaynak. üstelik laptop ve bilgisayarı göbüşünüzün üzerine koymanıza gerek kalmadan keyifle okuyabilirsiniz. Her konu ile ilgili bilgi var benim çok hoşuma gitti esprili bir dilde yazılmış olması da kitabı okurken sizi gülümsetiyor. Umarım herkes bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alır. Hoşçakalın!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…