merhaba kızlar,gelemiyorum fazla ara sıra girip çıkıyorum,annem ameliyat oldu onun yanındayım,bulantılarımda başladı cumartesinden beri,pazar günü çok kötü oldum serum taktılar,dün doktoruma gittim mide bulantısı için ilaç verdi,şimdi çok şükür iyiyim,sizlerde durumlar nasıl ?
allahım korktuğum başıma gelmesin nolur,eşim çok heveslendi, beta hcg yüksek çıkınca ikizdir bence dedi ama dış gebelik de olabilir diyemedim. kızlar birşeyler yazın ne olursunuz. hep çocugum olmayacak gibi bir endişem vardı ilk denemede gebe kaldım ama şimdi de dış gebelikten korkuyorum.
Allah ın izniyle bişiy olmaz:) Merak etme Dr a gittiğinde ultrasonda o minnacık noktayı gördüğünde gözlerin dolacak sevinçten inşallah.. Her anne adayı aynı endişeleri yaşıyor.. :)
benmde idrarda enfeksyon çıkmıştı canm buda düşüğe sebep olabiliyormuş.bana ilaç yazdı toz tek kullanımlık gece ılık bir bardak suya koyup karıştırdım içtim üstüne de bir bardak normal su içip yattım sabaha kadat wcye çıkmadım sabah çıktım ve beni baya rahatlattı.
allahım korktuğum başıma gelmesin nolur,eşim çok heveslendi, beta hcg yüksek çıkınca ikizdir bence dedi ama dış gebelik de olabilir diyemedim. kızlar birşeyler yazın ne olursunuz. hep çocugum olmayacak gibi bir endişem vardı ilk denemede gebe kaldım ama şimdi de dış gebelikten korkuyorum.
merhaba aranıza yeni katıldım. ben de eylül hamilelerindenim eğer bir aksilik çıkmazsa. sat 18.08.2013. adet olmadan bir gün önce yani 11 eylül de beta hcg tesi yaptırdım 401 çıktı ,daha sonra 24 eyllde tekrarladım sonucu bugün aldım 64252 cıkmıs,yaptırdıgım gün 5+2 idim. normal aralıklarda değil çok fazla cıktı, bugün de sol kasıgımda agrı vardı tek taraflı. yarın doktora gidecegim sabah randevum var ama ben çok korkuyoru dış gebelik midir diye. nolur bişeyler söyleyin.
11eylulde olan sonucun (400) 25eylulde 50000lerde olmalı.. e demek hersey cok guzel gıtmıs..
Hakkında hayırlısı.. dısgebelıkle alakası yok.. ıns herseyı gorur kalbı de duyar rahatlarsın..
sımdıden tebrıkler hayırlı olsun
cnm o yanma çok normal. burda birçok kişide de enfeksiyon çıktı ama 3 ayı beklemiş hep doktorlar anti için. bence başka bir doktora daha sorarmısın. benim kızımda da olmuştu 3 ay sonra anti başlıcaz demişti. içebiliyorsan bol su tüket.
ben hiç içemiyorum midemi bulandırıyor. sanırım bende de enfeksiyon var kaşıntı yanma vs hep olıuyor ama dr tahlili sonra yaparız dedi.
bol su takviyesine katılıyorum ve iç çamaşırınızı kesinlikle ısak tutmayın giymeden öncede ütüleyin ağ kısmını antibiyotik sakın içmeyin arkadaşlar ya
benmde idrarda enfeksyon çıkmıştı canm buda düşüğe sebep olabiliyormuş.bana ilaç yazdı toz tek kullanımlık gece ılık bir bardak suya koyup karıştırdım içtim üstüne de bir bardak normal su içip yattım sabaha kadat wcye çıkmadım sabah çıktım ve beni baya rahatlattı.
Biz geldikkkkk...
Bebişimizin kalp atışını gördük çok şükür. Kesmiz 2 hafta önce gittiğimizde 4+2 çıkmıştı. Bugün 6+2 diye bekliyordum. Kese 7+5 çıktı. Bebişimizde 7+1 Çıktı. Çok şükür. Annecim ben iyiyim bu defa korkma der gibi kocaman olmuş. Karından ultrason ile gördük. Kalp atışını gördk ancak sesini dinletmedi. Dokuya zarar veriyormyş doopler öyle dedi. Bizde dinlemek için ısrar etmedik. 15 gün sonra randevumuz var. Şimdi onu beklemeye devam.
Evlenerek geldiğim bu şehirde de dr sıkıntısı çekiyorum, büyük şehirde merkezde yaşıyorum ama kimi hastanelerin randevuları dolu, kimi tavsiye edilmemiş... Dün özel hastaneye gittim 45 tl muayene ücreti almayı biliyorlar ama aile hekimliği kadar iyi ilgilenmiyorlar valla.. Randevumu 45-50 dk geçtikten sonra dr u görebildim, dr zaten ağzını açıp konuşmaktan aciz sanki 50.doğumumu yapıyorum da herşeyi biliyorum. Kan alırlarken nasıl aldıysa bugün hala damarım ağrıyor ve geniş bir morluğun ortasında aldığı yerde hala kırmızı kırmızı taze kandan oluşan bi alan daha var, ezilmiş gibi bi görüntü yani.. Sonuçları dr a gösterirkende tekrar ultrason dedi hiç gülmeyen hemşiresi de hadi acele hadi çabuk dışarda bekleyenler var vs, ki dışarda son 2 kişi kalmıştı benim gibi sonuç gösterecek ve sabahki beklemelerin dışında 60 dkdan fazla da sonuç göstermek için bekledim, ben o kadar beklemişim sorun yok ama dışardaki son hastalar için koştura koştura bişiler yapıldı... Yolk kesesi görünüyor dedi , o ne oluyor dedim, Asilem hanım çok heyecan yapıyorsun galiba seninle anlaşamayacağız dedikten sonra, önce kese görünür sonra yolk kesesi oluşur onun içinde bebek oluşur dedi, bunu demek çok mu zordu yani?? Benim vücudumla ilgili bişiler yapıyorsun sormam gerek tabi, sorunca da anlaşamıcaz galiba oluyor. Bi de hemşiresine kontrol yazdın mı Asilem hanıma 15 gün geç olur 13 gün gibi kontrole gelsin diyor. Madem anlaşamıcaz bende kontrole gelip gelmemeyi düşünücem ve başka dr tercih etme hissim ağır basıyor çok bilmiş dr hanım..
Kusura bakmayın kızlar dolmuşum biraz
Biz geldikkkkk...
Bebişimizin kalp atışını gördük çok şükür. Kesmiz 2 hafta önce gittiğimizde 4+2 çıkmıştı. Bugün 6+2 diye bekliyordum. Kese 7+5 çıktı. Bebişimizde 7+1 Çıktı. Çok şükür. Annecim ben iyiyim bu defa korkma der gibi kocaman olmuş. Karından ultrason ile gördük. Kalp atışını gördk ancak sesini dinletmedi. Dokuya zarar veriyormyş doopler öyle dedi. Bizde dinlemek için ısrar etmedik. 15 gün sonra randevumuz var. Şimdi onu beklemeye devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?