Kizlar hala dr.dayım. keseyi gordu ama bebegi gördüğüne dair bisi demedi. Bi de kese asagida dedi yalniz kendimi cok kasmisim surekli kasmamam gerektigini soyledi, sonra kese burda diye gosterdi. Asagida dediğinde bi sorun mu var dedim yok ama keseyi takipte olalım dedi. En son hafta basinda hcg baktırmistim bi tanede simdi verdi ogleden sonra sonucu alacagim inşallah onu bekliyorum suan. Hersey normal mi bilmiyorum endişeliyim dua eder misiniz
hamilelikten önce ramazanın başunda bi kan testi yaptırmıştım doktor testti gördü bişey dememişti ben testlerimi henüz yeptırmadım doktor haftaya dedi bakalım orda bişey çıkarmı bilemem inş çok aşırı bişey çıkmaz
Arkadaşlar ben bebegimi kaybettim listeden çıkararabilirsiniz beni ...hepiniz sağlıklı bir şekilde alırsınız bebişlerinizi kucagınıza ...hoşcakalın
Kizlar hala dr.dayım. keseyi gordu ama bebegi gördüğüne dair bisi demedi. Bi de kese asagida dedi yalniz kendimi cok kasmisim surekli kasmamam gerektigini soyledi, sonra kese burda diye gosterdi. Asagida dediğinde bi sorun mu var dedim yok ama keseyi takipte olalım dedi. En son hafta basinda hcg baktırmistim bi tanede simdi verdi ogleden sonra sonucu alacagim inşallah onu bekliyorum suan. Hersey normal mi bilmiyorum endişeliyim dua eder misiniz
Arkadaşlar ben bebegimi kaybettim listeden çıkararabilirsiniz beni ...hepiniz sağlıklı bir şekilde alırsınız bebişlerinizi kucagınıza ...hoşcakalın
kızlar benim bulantım kendini aştı :18: en sevdiğim kokulara bile bulantım başladı. ayrıca önceden midemin bulandığı kokular aklıma gelince bile öğürüyorum ama kusma kattiyen yok =) vücudum benimle dalga geçiyo
Aynen bende etten tiksindim.su anda hic yiyemiyorum kokusundan bile igreniyorum.isten eve gidince hic yemek yapamiyorum.dolabin onunden bile gecemiyorum.acayip midem bulaniyo.ne zamana kadar surecek acaba bilginiz varmi kizlarrrr
benm artık canm ekşide istemiyor başladı feci bulantılarımm sinirimden ağlıyorumm artık ne yesemm durmuyoo:2::2:
canım çok geçmiş olsun.iyi misin.kürtaj? düşük hangisi?
çok zor bir zaman geçiriyorsun yaşadığım için biliyorum.
gönlünü ferah tut inşallah sağlıklı bebeklere kavuşman dileğiyle.
sıhhatler dilerim.
benm dolaptaki herşey çürüdü attıkdolabı açamıyorum sebzeleri gördükçe midem bulanıyor çok hassas geçiyor hamileliğimz benm doktorum 3 ay sürecek demişti ama 9 ay çekende varmış korkuyorum 9 ay nasıl geçer böyle
canım, endişelenme lütfen, bende bebeğimi ilk öğrendiğim zamanlar hapşıra hapşıra bir hal oldum. DRa sordum bişey olurmu diye. dediki istersen 150 defa hapşır yinede bişey olmaz. ve bir iki hafta hapşırdım. şimdi geçti.
dün DR a gittim ve maşallah bebeğimin kalp atışlarını bile duydum :)
Kızlarrr yarın sabah kalp atışı için kontrolümüz var. Çok heyecanlıyım. İnşAllah hayırlı haberler alırız.
Bi de bişey sorucam. Arada hapşuruyorum, o anda kasıklarıma acayip bi ağrı giriyo. Bi kaç saniye sürüyo.
iyi olmaya çalışıyorum ...cumartesi kalp atışını görmüştük...carşamba kanamam başladı tabi hemen doktoro koştuk...malesef bebegin kalp atışı yoktu dünde kürtaj oldum.... bedenen iyim ama psikolojim o kadar iyi degil...allahım kimseye yaşatmasın
bende de aynı problemler var eşim sevdiğim yemekelri sayıyor sana yapayım diyor ama o saydıkça midem kalkıyor lavoboda alıyorum solugu şimdilik sadece simit yiyorum o da zorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?