2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

dualarım seninle Allahım hayırlısını versin inşallah.

inşallah canım. dediğim gibi hamilelikte söylediğim geçerli olmayabilir sen gönlünü ferah tut.

kızlar benim bulantım kendini aştı :18: en sevdiğim kokulara bile bulantım başladı. ayrıca önceden midemin bulandığı kokular aklıma gelince bile öğürüyorum ama kusma kattiyen yok =) vücudum benimle dalga geçiyo

Endişe etme canım,dualarımız seninle tabiki..

Arkadaşlar ben bebegimi kaybettim listeden çıkararabilirsiniz beni ...hepiniz sağlıklı bir şekilde alırsınız bebişlerinizi kucagınıza ...hoşcakalın

Üzülme arkadaşım,sağlıksız bebek düşermiş..İnşallah Rabbim en kısa zamanda yeniden tekrar nasip eder.

mutlu haberlerini bekliyoruz canımm dualarımız seninle en son hcg sonucun kaçtı ki inşl. hereşy yolunda giderr

bende de aynı problemler var eşim sevdiğim yemekelri sayıyor sana yapayım diyor ama o saydıkça midem kalkıyor lavoboda alıyorum solugu şimdilik sadece simit yiyorum o da zorla

Aynen bende etten tiksindim.su anda hic yiyemiyorum kokusundan bile igreniyorum.isten eve gidince hic yemek yapamiyorum.dolabin onunden bile gecemiyorum.acayip midem bulaniyo.ne zamana kadar surecek acaba bilginiz varmi kizlarrrr

benm dolaptaki herşey çürüdü attık dolabı açamıyorum sebzeleri gördükçe midem bulanıyor çok hassas geçiyor hamileliğimz benm doktorum 3 ay sürecek demişti ama 9 ay çekende varmış korkuyorum 9 ay nasıl geçer böyle

Arkadaşlar ben bebegimi kaybettim listeden çıkararabilirsiniz beni ...hepiniz sağlıklı bir şekilde alırsınız bebişlerinizi kucagınıza ...hoşcakalın

canım çok geçmiş olsun.iyi misin.kürtaj? düşük hangisi?
çok zor bir zaman geçiriyorsun yaşadığım için biliyorum.
gönlünü ferah tut inşallah sağlıklı bebeklere kavuşman dileğiyle.
sıhhatler dilerim.

iyi olmaya çalışıyorum ...cumartesi kalp atışını görmüştük...carşamba kanamam başladı tabi hemen doktoro koştuk...malesef bebegin kalp atışı yoktu dünde kürtaj oldum.... bedenen iyim ama psikolojim o kadar iyi degil...allahım kimseye yaşatmasın

ya evet çok üzülüyorum sebzelere değerlendireyim diyorum ama bulantı derdi bitti istirahat başladı tuvalet dışında kalkmak yasak bi süre çürümezler inşallah

aynı hapşırma bende de mevcut, nezle oldum sanırım.. Boğazım bugün biraz daha iyi.. doktora gittim ilaç da yazamadı.. en azından bir göstereyim iltahaplı mı değil mi diye, çok şükür iltahap yok..

canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun ... Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip eder inşallah.. Lütfen moralini bozmamaya çalış..

bende de aynı problemler var eşim sevdiğim yemekelri sayıyor sana yapayım diyor ama o saydıkça midem kalkıyor lavoboda alıyorum solugu şimdilik sadece simit yiyorum o da zorla

bende en rahat siyah üzüm yiyebiliyorum hafif mayhoş olcak tadı tatlıysa onuda yiyemiyorum sabah kahvaltım ve dier öğünler hep siyah üzüm ve peynir ohh miss. böyle giderse hiç kilo almadan doğurucaz

benim midemde 2 gündür daha kötü, canım hiçbişey yemek istemiyor. dün doktora gittim, midemi söledim. diyorki sadece kuru şeyler ye. sıvı şeyler yeme diyor. tamam kuru yiyince midem daha iyi ama hiç su içemiyorum dedim.
diyor ki ; su içme, neden su içiyosun? mideni daha çok bulandırır.
ben şaştım kaldım, su içmezsem nasıl olcak? Allah korusun bebeğime bişey olmasın(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…