Seni panik yapmak istemem ama bir saattir göbeğin taş gibi mi yani? Doktora anlattıgın ve kasılma dedıgı sey mı pekıı hıssettıgın? Ben olsam bir görünürdüm canım..... Nts ye bağlanırsan ne oldugu anlasılır.
sol bacagımı kaldırırken adım atarken falan agrı oluyordu,kontrolde bebegin başının sol tarafa baskı yaptıgını gördük,açılma olmamış ama zorlamış,onun için kızdı daha önce niye gelmedin diyecuma günü gitcektim aslında dün gittim iyikide gitmişim...
kesinlikle katiliorum naz yapmak degil sagligi dusunmek die adlandirilmali sonra bizim canimizin yandii kadar kimsenin yanmio...Naz değil de kendini düşün biraz o zaman ama..... Doğuma ne kaldı şurada, azıcık dişimizi sıkacağız artık.
Sana kazan kazan yemek yaptırma bir tarafa, zorlanıyorsundır diyip sana yapıpı getirmeleri gerek öyle değil mi?
Biraz kendini ve bebeğin düşün canm, naz yapamıyprsan da sonradan üzülmektense şimdiden tedbirini al dinlenmeye çalış her fırsatta.
eger oyle fiyat ti gelip almaydi falan tarzinda bilgi edinirsen paylasirsin canikom cok ii olur....Bildiğim kadarıyla hangi ilde olursan ol gelip alıyorlar. Bunu sorar öğrenirim senin için.
Akıntı için doktor sorun yok dıyor ama rahatsız edıcı ıste, ben de cok sık ped degısıyorum. Ozel yıkama jellerı kulanıyorum. Hormonalmıs normalmıs ıste ben de sasırdım.
Sabancı deyince hemen netten baktım yarın arayacağım inşallah, ped kullanmadım ben hiç akıntı için ama senin gibi intimate jel ben de kullanıyorum. Kokusu da yok aslında ama insanı huzursuz etmeye yetiyor varlığı :)
kesinlikle katiliorum naz yapmak degil sagligi dusunmek die adlandirilmali sonra bizim canimizin yandii kadar kimsenin yanmio...
eger oyle fiyat ti gelip almaydi falan tarzinda bilgi edinirsen paylasirsin canikom cok ii olur....
ah ah o akinti da olmasa zaten normalde kokusu yok ama sabah giydigimi gece degismiyim koku oluo o yuzden iki kez degisiom gunde bende bu kokulu mu kokusuz mu oluo bilmiom gerekirse 3 cikartabilirim tahammulum yok artik akinti gormege.....o kadar dikkat edilip dusunulmesi gerekn sey war ki ya ciksin da gozum onunde olsun artik yeter diom yaaaa.....cikinca karnimdaki gunleri ozlucekmsim yok yaaa oynuo mu yasio mu sikistimi boguldumu kasildimi sag mi sol mu seker mi trioid mi demek cok kolay sanki...bakarim nefes alio uyuyo alti mis karni pek haaa arada hasta olcak canim tabiiiii ay daraldim
...bu arada 2.saat gecince 3kez ittirdi iyim simdi bende ondan sesim cikiio:'' '( :'( :'( :'(
Takma canim yarinda devlet hastanesine git icini rahatlat. Benim gittigim hastanede de ayni cihazda bi doktor tam gununde hesapladi digeri 5 gun geriden geliyor dedi. Net olculer degil zaten. Senin plesanta ne oldu canim asagidami hala?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım haklısın yani hem ölçümün aynı çıkması hem de doktorun buna yorumu çok saçma...
Başka doktora gitmekle iyi yapıyorsun bence, gör bak farklı çıkacak.
maşallah kuzucuğuna annesi Allah bağışlasın kilosu da çok güzel.
Canım farklı bir doktora gittiğinde göreceksin kilosunun artmış olduğunu sen yemesen bile bebek alıyor zaten içinde kalması bu yüzden daha iyi gelişimini tamamlaması için. İnşallah gittiğiniz diğper doktordan memnun kalırsın için rahatlar birazcık :)
Çok şükür canım sen orda oraya sıçrıyor felan deyince baya bir telaşlanmıştım gerçekten, bilmeden neler neler yapıyoruz sıkıyordunuz bir de Allah'ım esirgesin.
Hehehe çok tatlıalr zaten ben bu keçe olaylarını çok seviyorum bir türlü cesaret edip de almaya çalışmadım yapamam diye.
Canım öncelikle bebişine maşallah, benim de deli gibi akıntım ve ilaç kullanmamam rağmen malesef geçmiyor ben de artık vazgeçtim günde 2 kez değiştiriyorum iç çamaşırımı ne yapayım. Kordon kanını saklatmayı çok istiyorum lakin malesef biz Gaziantep'te yaşıyoruz burada herhangi bir banka yok(((
iyi olmana sevindim zaten sen gerilince hemen bebektede bi gerilme kasılma sancı oluyo duygularımız çok önemli gerçekten anında sertleşme gerçekleşiyo üzülünce bile inş rahat bi gece geçirirsin
Öncelikle gecmis olsun.. bende 1 hafta grip kalmistim arkadasin önerisiyle nane limon kaynattim bayagi..kızlarrrr grip oluyorum sanırım burnum tıkandı ve arada akıyo korkuyorum nasıl bi önlem almam lazım yardım edinhasta olmak istemiyorummmmm
Ayni sey benim basimada geldikız kardeşim "şişko kadın aşağı şişko kadın yukarı" şeklinde hitap ediyor surekli. ben bozulmuyorum çok, komik olduğunu sanıyor sanırım. ama işyerindeki kadının muhtemelen bir acısı var hamilelikle ilgili bence he de geç. o kimbilir ne fırtınalar içinde, mutsuz, etrafına mutsuzluk verererek acısını azaltmaya çalışıyor.
eşine de kızma o seninle başbaşa kalmanın hayallerini kururyor. erkekler sanırım birşeyi 3 boyutlu görmeden, yenilik hayatlarına dahil olmadan anlayamıyorlar. hayatları sonsuza kadar değişti farkında değiller. bebek istiyorum, çocuk istiyorum, boşlukta yuzen kelimeler sadece. benim adam 1.5 senede ancak adapte oldu çocuklu hayata... önemini nekadar sorumluluk fedakarlık gerektirdiğini ancak anladı. kadınların hormonları farklı çalışıyor elbette. biz hemen anne olma yolunda ilerlemeye başlıyoruz. öyle olmasa zaten heralde insanoğlunun kökü kururdu
Ya saga yada sola yatman lazım malesef. .. ben gecen sirtustu uyumusum diye esim kaldirdi beni kalktigim gibi bi surahi su ictim sabah uyaninca esim anlatti nefes alma seklim değişmiş derin nefes alip vermisim sanki kosuyormusum gibi gurultumden esim agir uykusundan uyanmis artiksabaha karsi uyandim karnim agridi cok asa dogru baski coktu ve bi anda basim dondu.....sinra dua ede ede uyumusum simdi uyandim muz falan yedim ilaclarimi bile icmedim baktim oynadi kizim......neden olmustur bu kizlar bole durumlarda ne yapmaliyiz ......birde kitabta dio ki sag sol yatin duz yatinca bebegin kan damarlarina baski yapar hep mi saga yada ola yatcaz 3 gunde yanlarum acimaya basladi da....
kesinlikle katiliorum naz yapmak degil sagligi dusunmek die adlandirilmali sonra bizim canimizin yandii kadar kimsenin yanmio...
eger oyle fiyat ti gelip almaydi falan tarzinda bilgi edinirsen paylasirsin canikom cok ii olur....
ah ah o akinti da olmasa zaten normalde kokusu yok ama sabah giydigimi gece degismiyim koku oluo o yuzden iki kez degisiom gunde bende bu kokulu mu kokusuz mu oluo bilmiom gerekirse 3 cikartabilirim tahammulum yok artik akinti gormege.....o kadar dikkat edilip dusunulmesi gerekn sey war ki ya ciksin da gozum onunde olsun artik yeter diom yaaaa.....cikinca karnimdaki gunleri ozlucekmsim yok yaaa oynuo mu yasio mu sikistimi boguldumu kasildimi sag mi sol mu seker mi trioid mi demek cok kolay sanki...bakarim nefes alio uyuyo alti mis karni pek haaa arada hasta olcak canim tabiiiii ay daraldim
...bu arada 2.saat gecince 3kez ittirdi iyim simdi bende ondan sesim cikiio:'' '( :'( :'( :'(
Cnm fiyati ne kadar ortalama? Biliyormusun?
Günaydın kızlar ben bugün daha iyiyim kızımı görmeye gidecem öğleden sonra çok özlüyorum onu...kızlar sezeryan doğum düşünenlerin merak ettikleri şeyler varsa yardımcı olmak isterim..mesala büyük kilot demişsiniz maalesef giymeye fırsat olmadı bile benim ama evde rahat oluyor tabi çıkınca.bez bağlıydı bende ve ilk gün sonda takılıydı yürümeye kalkınca çıkartıyorlar gazın çıkınca da tekrar takmadılar sondayı.önden düğmeli gecelik giydim pijama giyemedim maalesef yürüyünce daha rahat oldu çünkü..yani demek istediğim hastaneye çok fazla bişey yüklenmeyin yine de siz bilirsiniz..bebeğim yoğun bakımda olduğu için ve prematüre olduğu için kıyafet istemediler bile..en zoru da buydu..hep onu hayal ederek hazırlamıştım oysa..birde bi arkadaşımız sormuş yenidoğan yoğun bakım ücretsizmiş sordum özel hastane ama devlet karşılıyor dediler..
günaydınnn güzel annelerr
Günaydınlar herkese..
Çok hastayım 2 gündür, dün işe gidemedim yattım tüm gün boyunca. Bugün geldim mecburen. Ama hala çok iyi olduğum söylenemez. Çok kötü öksürüyorum ne içsem fayda etmedi 2 gündür. Kışı atlattım ohh diyordum baharda hasta oldum valla. Sizde dikkat edin arkadaşlar, çok terliyorum ben geceleri fln sanırım o yüzden hasta oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?