2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canim dogum zaten sezaryen olacakta cok fena hurmaya as eriyorum bebekte cok asagida doktor nisan sonunu beklemez dedi o yuzden yiyip yememe konusunda kararsiz kaldim ama sen 5 tane yiyebiliyorsan bende 2 tane yiyebilirim sanitim sakincasi olmaz :)

canım benim ismim hülya onunla bile dalga geçtiler çocuklar çok fenaaaaaaaa.. isimleriyle yaşasınlarr inşallah önemli olan bizlerin içine sinsin ve onu o isimle çağırdımızda ben buldum ben koydum bu ismi diye övünelim

Bende gece ruyamda gorup sabah aglaya aglaya kavga ederim esimle nitekim ben bunu hamilelikten oncede yapiyordum senin durumdan daha vahim yani:) 9 sene olmus canim bu kadar imkan icinde adamin icinde olsa zaten yapardi. Bu zamana kadar yapmamis bundan sonrada hic sanmiyorum bosuna kendini daraltma terfi etmisse ooo kimseye yuz vermez zaten daha sert olmali diye dusunuyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olmamıştır olmamıştır Ay çok şekerler ya. Bayıldım. Kaçtane yapacaksın bunlardan. Zor gibi uğraşmalı gibi. Banada gönder bunlardan ya

Haklisin canim ya aslinda gecilecekse her turlu bisey bulup gececekler. Cok sukur zeynepte icime siniyor onuda ben istedim ama yanina ekleyivericem sanirim digerini:) sagolasinn:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üff eşim bu sene gidemeyeceğimizi söyleyip duruyor. Kayınvalidemle annemde unutun siz bu sene tatili diyor

Canim dogum zaten sezaryen olacakta cok fena hurmaya as eriyorum bebekte cok asagida doktor nisan sonunu beklemez dedi o yuzden yiyip yememe konusunda kararsiz kaldim ama sen 5 tane yiyebiliyorsan bende 2 tane yiyebilirim sanitim sakincasi olmaz :)

o zaman afiyet olsun 1-2 tane bişey yapmaz zaten bizim koca bünyelerimize...ben 20. haftadan beri yiyorum olsa bana olurdu

Kızlar demin sütle yenilen mısır gevreklerinden birini yerken geçen haftalarda kanal tedavisi yaptırdığım dişim kırıldı hemen doktorumu aradım, 12.30 da gideceğim korkma hiç birşey olmaz üstüne kaplama felan yaparız dedi ama çok panik oldum yaaaa.

günaydınn canımm

ya kızlar benim son zamanlarda midem cok bulanıyor .. ve de durup durup ter basıyor..

bı carpıntı gelıyor falan.. ne ki bu tansıyon mu acaba?

Canim caRpinti ve ter basma bana da oluyor son bes aydir. En son dr kontrolune gittigimde oldu bayilacagimi sandim neyse ki bu kez annem yanimdaydi. Siram gelene kadar duzelmitim. Tansiyon ve kansizliktan olabilir dedi dr. Kanim da dusuktu cikti ama tansjyon normaldi. Soyle ki hep 10'a 6 olan tansiyonum 12'ye 7 idi. Belki de yukselmis diye oyle oldu. Carpinti onemli druna danis banca.

Günaydın canlarım valla stresten erkenden doğuracam diye korkuyorum oğlum çok kötü hasta 5 tane şurup+iğne kullunıyor ve ısrarla şuruplarını içmiyor içincede midesi bulanıyor kusuyor bende üzüntüden ve stresten hem ağladım hemde çocuğa kızdım çok kötü oda korktu ağlamaya başladı eşim bi taraftan bağrış çağrış ya birde çocuğumu bırakacaığm kimsem yok kreşe gidiyor iznimi aktardım izinde alamıyorum Allahım şu 3 haftayıda atlatsaydım çocuğu okuldan alacağım en azından yanımda içim rahat eder

hayirli olsun cnm.
ben deco bianca candy pembe bebek uyku seti aldim.urun kodu 15290
acikca yazdimki netten kolay bul diye.
olculer;
carsaf ve nevresim 100x150
yorgan 95x145

ancak cok parcali bir set.digerlerini aldiysan bu marka isini gormeyebilir

Yalnız degilmisim demekki :) Inşallah gecici bir durumdur yoksa kendime zehir edicem hayati

Slm kizlar sizlere birkac sikayetimden bahsedecegim
1. Egilmek bana olum gibi geliyo ayakkabi ve corap giyemiyorum
2. Sandalye uzerinde su aralar mecburen fazla oturuyorum ayaga kalkinca karnimda sanc
i oluyo
3. Yan yatinca bebek sikisiyor mu ne cok hareketli
4. Cok sik olmamakla birlikte arasira karnim gerginlesiyor
Son olarak 32. Hafta raporu bir iki gun gec almanin
dezavantaji nedir

gunaydin kizlar iki lokma yeyiip bankaya cikicam hemen.....merak eden warsa yazim dedim.....aksam bi daha oyle sancim olmadi allaha sukur ama yine uyumadim inanilmaz bir kasinti sirtimda gogsumde gobegimde gul suyuyla sildim gecmedi yagladim kremledim gecmedi en sonunda catlasada yarilsada sabaha kadar kasidim atletimi cektim gobegim meydan da uyudum sabaha kadar kasindim uyuz gibi......demek ki agrida kasintida buyuyo die olabilir die mantik yuruttum simdi....ama allaha sukur sabahi ettik sancisiz.....

Kordon kanı saklatan ya da saklatmayı düşünen var mı?

Ben düşünüyordum aslında canım baya da firmaları falan araştırdım ama sonra doktorumuzla yaptığımız görüşmede işe yararlılığı garanti değil dedi şimdiye kadar kullanarak hastalıklardan kurtulan çok az insan olmuş bi de 10 sene kadar falan tutulabiliyormuş zaten ömürlük değilmiş öyle olunca biz de vazgeçtik ama düşünen arkadaşlar varsa çok az zaman kaldı bir an önce kordon kanı saklayan firmalarla irtibat kurmak gerek

canım genelde okuduğum kadarıyla çoğu kişide sağ taraf ağrısı var.sağ karın sağ böbrek sağ bacak sağ kasık... bende merak ediorum neden acaba hep sağda oluo bunlar

Merhaba, konuyu araştırırken sizin de gittiğinizi gördüm. Bu cumartesi Mustafa Kır'a randevum var detaylı tarama için. Memnun kaldınız mı kendisinden? Perinatoloji uzmanı mı acaba bilgi verirseniz çok sevinirim :)

tum bu şikayetlerinize bende rahat soluyamamakta eklendi burun deliklerim yetersiz geliyor gogus kafesimi sağa sola ikiye ayırsam sanki dha rahat edecekmişim gibi bi duygu içimde surekli...gunduzleri nispeten rahatım ama geceleri yemekten sonra kabus başlıyor benim için sabaha kadar turlu sıkıntılar hiç geceler olmasın diyorum bazen..

bizimki de 1 haftadır çıldırtacak beni, saat 3-4 de kalkıp turlu bahanelerle yanımıza geliyor, ısrarla bana dayanıyor uyurkende. sanırım hissediyor değişimi. pek kıymetliğim 1 aydır. normalde çok bağımlılıkları yok ama bu ara fena dustu. baba da çanak tutuyor gelsin neolacak beraber uyuyalım falan diyor deliricem. altust olduk bebek öncesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…