Canim dogum zaten sezaryen olacakta cok fena hurmaya as eriyorum bebekte cok asagida doktor nisan sonunu beklemez dedi o yuzden yiyip yememe konusunda kararsiz kaldim ama sen 5 tane yiyebiliyorsan bende 2 tane yiyebilirim sanitim sakincasi olmaz :)oksitosin hormonu için bol miktarda yemek gerekiyormuş, diyetisyenim öyle demişti... benim diyetimde günde bir porsiyon serbest, o da 5 adete karşılık geliyor...son 2-3haftanda bolca yersin doğuma yardım eder demişti...şimdilik tatlı niyetine birkaç tane yiyorum 37den sonra çok çok yeriz
Biz daha ortada cocuk fikri yokken isimleri belirlemistik canin kiz zeynep, erkek mustafa diye ama gorunce hosuma gitti ne bileyim esimi cagristiran herseyi seviyorum. Zar zor onada kabul ettirdim dun simdi kabul etmesem 700 km'den hamilelik hormon tribi atarsin bana dedi
Aylinde guzel severim aslinda citi piti olurlar ama alin daha yakin esime:)
Nevayi ben goruncede begenmistim kizinin ismine guzel siirler yazilir:))) nevar iyiymis ama:)) bizde yol yapiyoruz dalga gececeklere:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın güzel anneler :)
Benim bugünlerde durumum vahim çok gereksiz duygulara kapilmaya basladim nasil basedicem bilmiyoeum. Hep bu salak sacma sapan ruyalar yuzunden 9 senelik esimi her bir seyden kiskanir oldumUstelik benim esim hep sehir disinda ama evlendigimiz gunden beri hep böyle. Hic bit vukuatida olmadi cok sukur. Baskalarinin hep bir meyili oldu malesef hemde gozumun onunde :/ Ama esim hic yuz vermedi kimselere biraz fazla yakisikli esim gittigi her yerde dikkat cekiyor bende kendimi ovmiyim ama fena degilim 1.78 boyjm duzgun bir fizigim var. Kendime guveniyorum . Orda bit sorun yok ama esim terfi ettiginden beri ki bu benim hamileligime denk geldi bende bir kıskançlık krizi basladi. Caktirmamaya calisiyorum. Ama bu gece fena taktim abuk sabuk ruyalar gordum. Isi geregi hep kadinlarla birlikte. Erkeklerde var tabi ama ayni arabada yan yana gittigi, ahni otelde kalmak zorunda oldugu, ayni sehirlere ucakla gittikleri cok oluyor ve ben hamileliğin verdigi psikoloji sanirim cekememeye basladim. Benimle ayni yasda bekar bir hatun var mesela fena taktim kiza. :/ Kizjn haberi yok , yaptığı herhangi bir absurd olay yok. Esiminde öyle ama kiza taktim isde. Ve isin kötüsü esim hep o bayanla is yaparken beraber olmak zorunda :/ Offfff akrep burcu olmakdan nefret ediyorum
Eki Görüntüle 1037578
Kızlar bunlar da benim bebek şekerlerim henüz deneme bunlar :) nasıl olmuşlar ? ( demin yanlışlıkla nisan annelerine gönderdim mesajı :)) kızlar da baska bişey konuşuyolardı ayıp olmamıştır inşallah)
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim ismim hülya onunla bile dalga geçtilerçocuklar çok fenaaaaaaaa.. isimleriyle yaşasınlarr inşallah önemli olan bizlerin içine sinsin ve onu o isimle çağırdımızda ben buldum ben koydum bu ismi diye övünelim
Biz de Eylül gibi Kıbrıs olabilir diyoruz. İki çocukla nasıl olur ki acaba?
Nihayet bu gelen yardımcı iyi biri çıkarsa, onu da alırız belki o zaman kazasız belasız gider geliriz inşallah. Oğlum en deli çağında, her yere atlıyor, Allah korusun düşmesi, araba altında girmesi, tehlikeli işler yapması an meselesi öyle geniş alanlarda... ki çevremdeki en söz dinleyen, akıllı, sakin çocuk olmasına rağmen....
Oğlum doğduğunda ilk sene hiçbir yere gidememiştik, kendimi eve kapamıstımSonraki sene sanırsınız ki tatile değil ev alıp yerlesmeye gidiyoruz. Bezler, mamalar, biberonlar, kat kat kıyafetler, off benım ılk kez attılde ıkıarca gıysım vardı yanımda. Yazık zavallı eşimin de ama bır suru bavulumuz vardı:))
Amaann hepsi gelip geçiyor işte.... Göz açıp kapayana dek büyüyorlar...Ne zorluğu olursa olsun Allah bize sağlıklı evlatlar versin gerisi mühim değil.
Canim dogum zaten sezaryen olacakta cok fena hurmaya as eriyorum bebekte cok asagida doktor nisan sonunu beklemez dedi o yuzden yiyip yememe konusunda kararsiz kaldim ama sen 5 tane yiyebiliyorsan bende 2 tane yiyebilirim sanitim sakincasi olmaz :)
günaydınn canımm
ya kızlar benim son zamanlarda midem cok bulanıyor .. ve de durup durup ter basıyor..
bı carpıntı gelıyor falan.. ne ki bu tansıyon mu acaba?
hayirli olsun cnm.merhaba kızlar,siz ve bebişleriniz iyidir umarım.
benim şöyle bir sorunum var,ikeadan beşik alacağım 60*120 ebatında ama internetten bu ebatta uyku seti bulamıyorum uyku setleri genelde 70*130-80*140 ölçülerinde üretilmiş. sizin önerebileceğiniz bir marka var mı acaba? günlerdir baktım bulamadım internette.
bir de siz ev tipi ana kucağı, oyun halısı, dönence, hava nemlendiricisi ve ateş ölçer olarak hangi markaları tercih ettiniz. düğünümde kimseye sormadan almıstım eşyaydı gelinlikti,bu kararsız halimle o kadar dşünmeme rağmen çok kötü seçimler yaptım,bebeğimde en ince ayrınyıta kadar düşünmek istiyorum bu yüzden. önerilerinizi bekliyorum.
canım senin durumun yine iyyimiş,söylemeye utanıyorum ama ben eşimi işyerindeki liseli stajerden bile kıskanır oldum. dün akşam da kola almış şişede eski sevgilisinin ismi yazıyordu,görür görmez boğazım düğümlendi. dedimki sen mi aldın yoksa satan kişi mi verdi doğru söyleyeceksin,adam şok oldu ne diyorsun diyor. neyse satan kişinin verdiğine ikna etti de kavga etmedik. ama benim eşim de ilgisizlikte hat safhada bana karşı,yatakta o bir uçta ben bir uçta. gün içerisinde temasımızın olmadığı zamanlar oluyor. insan arada saçı okşansın istiyor ama anlayan nerdeee.
hamilelikten sanırım ben de abuk sabuk rüyalar görüyorum eşimi kıskanıyorum. hatta uyandığımda bir tane patlatasımm geliyor uyuyan adama zor tutuyorum kendimigerçek hayatta yanında çalışan kadınlar olsaydı çok kıskanırdım senin gibi. ben de işim gereği başka erkeklerle yurtdışına, şehir dışına gidip aynı otellerde kalmak zorunda kaldım çok, onları düşünüp kendimi rahatlatıyorum. eşiminse hiç böyle bir durumu olmadığı halde rüyamdan bile kıskanıyorum
Yalnız degilmisim demekki :) Inşallah gecici bir durumdur yoksa kendime zehir edicem hayatiBende gece ruyamda gorup sabah aglaya aglaya kavga ederim esimle nitekim ben bunu hamilelikten oncede yapiyordum senin durumdan daha vahim yani:) 9 sene olmus canim bu kadar imkan icinde adamin icinde olsa zaten yapardi. Bu zamana kadar yapmamis bundan sonrada hic sanmiyorum bosuna kendini daraltma terfi etmisse ooo kimseye yuz vermez zaten daha sert olmali diye dusunuyorum..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kordon kanı saklatan ya da saklatmayı düşünen var mı?
günaydın anneler dönmekten sabah zor oldu bacağım cok kasılıyor dün resmen ağladım özellikle sağ bacağım ne oturabildim ne yatabildim yanı sorunu yasayan varmı magnezyumda alıyorum günde 2 tane ama yok faydası yok
Evet burda yazan diğer arkadaşlara göre ücretin ben de yüksek olduğunu düşündüm. İkili test için doktor sana ait bilgileri filan not ediyr, yaş sigara içip içmediğin kilo vs gibi bilgiler. sonra Direk ultrasona aldı. Ultrasonda detaylı detaylı birsürü şeye bakıyor, burun kemiği, ense kalınlığı, Karnının olduğu taraflarda bir sıvıdan filan bahsetti, bakarken bana da anlattı hep, mesela şurası midesi filan gibi. Sonra Bir rapor hazırladı. Ondan sonra kan testi için kan almaya yolladı. Kan verdim, kan sonuçları 1 hafta sonra çıkacakmış. Onu da alıp kendi doktoruma götüreceğim.
Ben Central Hospitalda Figen hanıma gidiyorum, çok memnunum. Ama ikili test için Mustafa Kır'a gittim. Zaten orda ikili test için randevu almak istediğinde iki doktorun bunu yaptığını söylüyorlar, diğerinin ismini hatırlamıyorum. Ben Mustafa Beye gittimm. Ama kan testi sonucu da çıkınca test sonucu ve raporu da alıp Figen hanıma götüüreceğim 1 hafta sonra.
gunaydın anniş adayları :) bende de aynı sorunlar var canım özellıkle çarpıntı konusu tansıyonumu ölcuyorum 12*7 11-7 normal cıkıyor ama kut kut kalbım çarpıyor bıde sol yanıma yatınca daha cok hıssedıyorum sankı kalbım fırlıcak gıbı bıde bı kaç gecedır uyanıyorum ter ıcındeyım sıcak basıyor falan dr. söledim ama öenmli değil dedi istersen kardiyolojıye görunebılırsın cok rhtsz edıcıyse fln dedı.. sizce napmak gerek?
Stres yapma o zaman bak eşin de anlatmasın olumsuz durumları. Gece gece heyecan yaşadık bak.
Buarada ilk gebeliğimde ben de senin gibi derdim. Hamilelik beni çok germişti, bir doğsahiç özlemem içimde oldugunu derdim, cidden de öyle oldu.
Kordon kanı olayına gelınce elbette bılgı edınınce paylasıcam ısteyen arkadaslarla. Yalnız tıcarı bır sacmalık mı yoksa hayat kurtaran telafısı olmayacak bır detay mı bılemıyorum. Aslında Allah ıhtıyac gösterıp yasatmasın da hıc bılmeyelım.
Bu saatte neden mı ayaktayım. (Saat 02:30) Bızımkı ıkı gecedır uyanıyor. Anne su....Anne çiş.... Anne burnum tıkalı....Anne ayagıma masaj yap.... Benı ellı kere kaldırıp sonunda bızım yataga gelıyor kereta. Hasta olmasa barı.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?