Haklisin canim ya aslinda gecilecekse her turlu bisey bulup gececekler. Cok sukur zeynepte icime siniyor onuda ben istedim ama yanina ekleyivericem sanirim digerini:) sagolasinn:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ogrenınce bılgı verecegım canlar
bende belki zeynep i eklerim :))
tum bu şikayetlerinize bende rahat soluyamamakta eklendi burun deliklerim yetersiz geliyor gogus kafesimi sağa sola ikiye ayırsam sanki dha rahat edecekmişim gibi bi duygu içimde surekli...gunduzleri nispeten rahatım ama geceleri yemekten sonra kabus başlıyor benim için sabaha kadar turlu sıkıntılar hiç geceler olmasın diyorum bazen..
Günaydın güzel anneler :)
Benim bugünlerde durumum vahim çok gereksiz duygulara kapilmaya basladim nasil basedicem bilmiyoeum. Hep bu salak sacma sapan ruyalar yuzunden 9 senelik esimi her bir seyden kiskanir oldumUstelik benim esim hep sehir disinda ama evlendigimiz gunden beri hep böyle. Hic bit vukuatida olmadi cok sukur. Baskalarinin hep bir meyili oldu malesef hemde gozumun onunde :/ Ama esim hic yuz vermedi kimselere biraz fazla yakisikli esim gittigi her yerde dikkat cekiyor bende kendimi ovmiyim ama fena degilim 1.78 boyjm duzgun bir fizigim var. Kendime guveniyorum . Orda bit sorun yok ama esim terfi ettiginden beri ki bu benim hamileligime denk geldi bende bir kıskançlık krizi basladi. Caktirmamaya calisiyorum. Ama bu gece fena taktim abuk sabuk ruyalar gordum. Isi geregi hep kadinlarla birlikte. Erkeklerde var tabi ama ayni arabada yan yana gittigi, ahni otelde kalmak zorunda oldugu, ayni sehirlere ucakla gittikleri cok oluyor ve ben hamileliğin verdigi psikoloji sanirim cekememeye basladim. Benimle ayni yasda bekar bir hatun var mesela fena taktim kiza. :/ Kizjn haberi yok , yaptığı herhangi bir absurd olay yok. Esiminde öyle ama kiza taktim isde. Ve isin kötüsü esim hep o bayanla is yaparken beraber olmak zorunda :/ Offfff akrep burcu olmakdan nefret ediyorum
ben o konu da şöyle dusunuyorum, içinde varsa herzaman öğlen 1 saat evden çıksa bile yapar o yuzden uzakta olması tehlike değil, amaaaa ben ne zaman işkillensem hiçbir belirti olmasa bile sonradan bir durum çıkıyor. özetle sen eşşeğini sağlam kazığa bağla sonra Allah a emanet et(çok kaba bir terim ama doğru) tabi kıskançlık krizi değil de benim kendimce taktiğim daha çok uzerine sevgiyle aşkla duser uyanık olmaya çalışırım. ama başta dediğim gibi ona guvenmeye asla ara vermem.
tamam canim beklioruz notlarini dr larda bol sansgünaydın kızlarrrrr :)
bugun Allah ın ıznıyle fıtıklarıma baktırmak için dr a gıdıcem veee 3gun rapor alıcam
sonra da evde butun forumu okuyum gerıde kaldıgım zamanı telafı etmeyı planlıyorum .. hızınıza yetısemıyorum artık :))
inşallah dr "fıtıklar 3 tü 5 olmuş" demez.. sırtımın sancısı dayanamayacagım gıbı degıl.. ama en ufak bı ıs yapsam sağ ayagım felç oluyor 2 buklum gezıyorum.. bakalım hayırlısı..
cuma gunu de hem bebısımı gormeye gıdıcem hem de hastanede bebek bakım egıtımı var epey uzun 12 den 5 e kadar..
egıtımde ogrendıgım ve not alabıldıgım herseyı yazacagım sıze :)
heyecanlıyım :) hemencık dogursam da koklasam veledimi
hopppss bu neydi yaaa...basi sagolsun acil sifalar...ama bunun tek sebebi kansizlik mi tatlim emin misin.....Günaydın arkadaşlar hep okuyorum Ama yazmıyorum. Aranızda kansızlık çeken varmı dün tahlil yaptırdım ve kanım 9.2 çıktı çok düşükbugun Dr gidicem büyük ihtimalle kan serumu bağlanacak sakın ihmal etmeyin çok yakın komşumuzun gelini kan ilaçlarına çok saglıklı kullanmamış ve gecen hafta dogum yaptı kız bebek zamanından geldi ama vefat etti annede yogun bakımda. Siz siz olun kanınıza hemen baktırın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
walla burcum aslan fakat din dil irk yas burc ayirt etmem kiskanclikta sinir biyut tanimam....bu halde iken bide hamilelik eklenince ucan sinekten bile kiskanir oldum....bunu ona yari belli ederim cok degil ve guvensizlikle alakali degil elimde degil...dicegim yanliz degilsin...ama yinede kendini bebisi uzmeden kuruntularina dewam et...ama yinede ipleri birakma...Günaydın güzel anneler :)
Benim bugünlerde durumum vahim çok gereksiz duygulara kapilmaya basladim nasil basedicem bilmiyoeum. Hep bu salak sacma sapan ruyalar yuzunden 9 senelik esimi her bir seyden kiskanir oldumUstelik benim esim hep sehir disinda ama evlendigimiz gunden beri hep böyle. Hic bit vukuatida olmadi cok sukur. Baskalarinin hep bir meyili oldu malesef hemde gozumun onunde :/ Ama esim hic yuz vermedi kimselere biraz fazla yakisikli esim gittigi her yerde dikkat cekiyor bende kendimi ovmiyim ama fena degilim 1.78 boyjm duzgun bir fizigim var. Kendime guveniyorum . Orda bit sorun yok ama esim terfi ettiginden beri ki bu benim hamileligime denk geldi bende bir kıskançlık krizi basladi. Caktirmamaya calisiyorum. Ama bu gece fena taktim abuk sabuk ruyalar gordum. Isi geregi hep kadinlarla birlikte. Erkeklerde var tabi ama ayni arabada yan yana gittigi, ahni otelde kalmak zorunda oldugu, ayni sehirlere ucakla gittikleri cok oluyor ve ben hamileliğin verdigi psikoloji sanirim cekememeye basladim. Benimle ayni yasda bekar bir hatun var mesela fena taktim kiza. :/ Kizjn haberi yok , yaptığı herhangi bir absurd olay yok. Esiminde öyle ama kiza taktim isde. Ve isin kötüsü esim hep o bayanla is yaparken beraber olmak zorunda :/ Offfff akrep burcu olmakdan nefret ediyorum
gecmis olsun...no panik yok sonra aksam bni gordun is cigrindan cikio...Kızlar demin sütle yenilen mısır gevreklerinden birini yerken geçen haftalarda kanal tedavisi yaptırdığım dişim kırıldı hemen doktorumu aradım, 12.30 da gideceğim korkma hiç birşey olmaz üstüne kaplama felan yaparız dedi ama çok panik oldum yaaaa.
Slm kizlar sizlere birkac sikayetimden bahsedecegim
1. Egilmek bana olum gibi geliyo ayakkabi ve corap giyemiyorum
2. Sandalye uzerinde su aralar mecburen fazla oturuyorum ayaga kalkinca karnimda sanc
i oluyo
3. Yan yatinca bebek sikisiyor mu ne cok hareketli
4. Cok sik olmamakla birlikte arasira karnim gerginlesiyor
Son olarak 32. Hafta raporu bir iki gun gec almanin
dezavantaji nedir
kızlar facedeki nisan-mayıs-haziran anneleri grubundaki bir arkdaş doğum yaptı 33 haftalık 2090 doğdu artık gelmeye başlıyor bebekler :))
Kordon kanı saklatan ya da saklatmayı düşünen var mı?
Günaydın fıstıklar
Herkesin keyfi yerindedir umarım
Baktım canım senin aldığına benziyor babasling de... ben de ondan alıcam herhalde... memnun kalırız inşallah
Aaaamin inşallah...ben de sideyi düşünüyorum Eylül'de hala iyi olur herhalde hava...sen iyi bir yardımcı bulursan 3 yetişkin iki minnoşla rahatça tatil yaparsın bence...ben de bıdığım huysuz olursa teyzelerinden birini götürürüm diyorum ama minnoşuma güvenim tam üzmeyecek annesini))
Üff eşim bu sene gidemeyeceğimizi söyleyip duruyor. Kayınvalidemle annemde unutun siz bu sene tatili diyor
Ben düşünüyordum aslında canım baya da firmaları falan araştırdım ama sonra doktorumuzla yaptığımız görüşmede işe yararlılığı garanti değil dedi şimdiye kadar kullanarak hastalıklardan kurtulan çok az insan olmuş bi de 10 sene kadar falan tutulabiliyormuş zaten ömürlük değilmiş öyle olunca biz de vazgeçtik ama düşünen arkadaşlar varsa çok az zaman kaldı bir an önce kordon kanı saklayan firmalarla irtibat kurmak gerek
bizimki de 1 haftadır çıldırtacak beni, saat 3-4 de kalkıp turlu bahanelerle yanımıza geliyor, ısrarla bana dayanıyor uyurkende. sanırım hissediyor değişimi. pek kıymetliğim 1 aydır. normalde çok bağımlılıkları yok ama bu ara fena dustu. baba da çanak tutuyor gelsin neolacak beraber uyuyalım falan diyor deliricem. altust olduk bebek öncesi.
ben onu bir hastane muduru tanıdığıma sordum, çok önemli değil dedi. 14 yıl kadar maximum da saklanabiliyormuş, dolayısıyla buyuk kardeşi varsa onlar için daha kıymetli olur dediler. bilemiyorum çok da uzerine gitmedim.
Öncelikle gecmis olsun.. bende 1 hafta grip kalmistim arkadasin önerisiyle nane limon kaynattim bayagi..
Iliyinca balla karistirip 2 bardak ictim ertesi gunu gribimin 100/90 ini atlatmistim
Ya saga yada sola yatman lazım malesef. .. ben gecen sirtustu uyumusum diye esim kaldirdi beni kalktigim gibi bi surahi su ictim sabah uyaninca esim anlatti nefes alma seklim değişmiş derin nefes alip vermisim sanki kosuyormusum gibi gurultumden esim agir uykusundan uyanmis artik
Sirtustu yatmak anne ve bebek icinde tehlikeli ama uyaninca kendimi nefes nefes kalmis ve o sekilde yatmis göruyordum hep simdi 1 yastikla sirtimi deatekliyorum 1 yastik bacak arama 2 yastik basimin altina derkwn 4 yastigim oldu
Günaydınlar herkese..
Çok hastayım 2 gündür, dün işe gidemedim yattım tüm gün boyunca. Bugün geldim mecburen. Ama hala çok iyi olduğum söylenemez. Çok kötü öksürüyorum ne içsem fayda etmedi 2 gündür. Kışı atlattım ohh diyordum baharda hasta oldum valla. Sizde dikkat edin arkadaşlar, çok terliyorum ben geceleri fln sanırım o yüzden hasta oldum.
Hanimlar hurma yemeye basladinizmi 34 hafta hurma yemek icin erkenmi acaba:26:
Günaydın canlarım valla stresten erkenden doğuracam diye korkuyorum oğlum çok kötü hasta 5 tane şurup+iğne kullunıyor ve ısrarla şuruplarını içmiyor içincede midesi bulanıyor kusuyor bende üzüntüden ve stresten hem ağladım hemde çocuğa kızdım çok kötü oda korktu ağlamaya başladı eşim bi taraftan bağrış çağrış ya birde çocuğumu bırakacaığm kimsem yok kreşe gidiyor iznimi aktardım izinde alamıyorum Allahım şu 3 haftayıda atlatsaydım çocuğu okuldan alacağım en azından yanımda içim rahat eder
Simdilik ateş ve boğaz agrısı yok dinleniyorum kaynatıp kaynatıp bişeyler iciyorum:) sagol canim..günaydınlarrrr bende aynı şekilde sayfanın hızına yetişemiorum herkesi okumak istiyorum ama nafile inş hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız... gripini önemsemezlik etme gerekiyorsa antibiyotik kullan
Canım bu karbonati nerden temin edebilirim? Bi adı markası veya resmi varsa yardımcı olursan cok sevinirim hamileliğimi hasta olmadan geçirdim derken guzel bi grip oldumcanım kullanırsın kullanmazsın bılemem ama ben karbonatlı suyla ayaga kalktım.. 1 hafta surunmustum bu grıbın patladıgı donem.. ne yapsam gecmedı.. paroldü suydu buydu bıton sey kullandım olmadı.. en sonunda karbonatlı (ingiliz karbonatı olacak) su ıctım 1 gecede ayaga kalktım..
sabah kalkınca yarım lt suya 1 cay kasıgı karbonatı erit içinde onu iç.. aynı seyı aksam yatmadan once de yap.. mıkrop alkali ortamda barınamadıgı ıcın anında ayaga kalkıyorsun.. asidik yiyeceklerden uzak dur.. patates ve pirinç yemeye gayret et..
mıde yanman varsa ona da cok ıyı gelıyor bagırsakları da yumusatıyor.. yanı aslında gercekten buyuk nımet.. doktoruma sordum "abartmadıgın surece kullanmanda bı sakınca yok " dedı.. tavsıye ederım.. sen bılırsın..
cok gecmıs olsun
Biz de kordon kanı olayını iyice arastırdık, şirketlerle görüştük. Öncelikle bebeğin kendi genetiği olduğundan, bebeğin kendisine değil, kardeşi için daha uygun oluyormuş. İkincisi maalesef alınan kordon kanı miktarı, herhangi bir hastalığı yenecek kdr fazla değilmiş, yeterli olmuyormuş. Üçüncüsü kordon kanını almak için, kordonun tüm kanı bebeğe boşaltmadan önce kesilmesi gerekiyor. Vaktinden önce doğar doğmaz kesilen kordon kanı da bebekte ilerleyen zamanlarda anemi (kansızlık) riskini arttırıyor araştırmalara göre. Neticede biz saklamıyoruz :) Ama bize de doktorumuz belki teknoloji gelişir, kordon kanı ilerde daha iyi şekilde kullanılabilir belki dedi.
canım fıtık agrı yapıyor mu benim belim hamilelikten öncede vardı biraz ağrırdı ama hiç baktırmadım fıtık felan olabilirmi acaba dedim sağ bacağımı hissetmiyorum cünkü suan resmen ağlatıyor kasılmalar hat saffada ağrılarım var kuyruk sokumundan başlıyor parmak ucuma kadar oluyor fıtığın belirtisi nasıl dr anlar mı ki emar felan çekinememde
İngiliz karbonatını nerden bulucam peki, ilk defa senden duydum böyle bir karbonat çeşiti olduğunu. Bende bir sorarım doktoruma ama Soda içebiliyorsak eğer karbonatın da bi sakıncası olmaz gibi geliyor banada.
Çok teşekkür ederim cnm allah razı olsun, inş. bende de işe yarar.
Fıtık için Allah yardımcın olsun canım, bizim meslke hastalığı sürekli mouse kullanıp çizim yapmaktan sağ elimde sinir sıkışması ve omzumda kireçlenme var ona bile inan dayanamıyorum. Benim de midem geçen hafta çok kötü bulanıyordu idrar yolu enfeksiyonum artmıştı, ialçalrımı düzenli kullandım şimdi en azından öğürmüyorum sen de doktoruna bir danış istersen. Çarpıntı için; benim kalp kapakçığımda sarkma olduğu için hep çarpıntım vardı hamilelik zamanında çok daha fazla arttı, kendi ilacımı kullanmama da izin vermedi doktor idare etmeye çalışıyorum çarpıntım başlayınca hava nasıl olursa olsun hemen açık havaya çıkıyorum ya da bulundupum yerin penceresini açıyorum belki sana da temiz hava iyi gelebilir..
gunaydın anniş adayları :) bende de aynı sorunlar var canım özellıkle çarpıntı konusu tansıyonumu ölcuyorum 12*7 11-7 normal cıkıyor ama kut kut kalbım çarpıyor bıde sol yanıma yatınca daha cok hıssedıyorum sankı kalbım fırlıcak gıbı bıde bı kaç gecedır uyanıyorum ter ıcındeyım sıcak basıyor falan dr. söledim ama öenmli değil dedi istersen kardiyolojıye görunebılırsın cok rhtsz edıcıyse fln dedı.. sizce napmak gerek?
ayy çok şirinlerrrrrrrrrrrrr
Olmamıştır olmamıştırAy çok şekerler ya. Bayıldım. Kaçtane yapacaksın bunlardan. Zor gibi uğraşmalı gibi. Banada gönder bunlardan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?