Canim caRpinti ve ter basma bana da oluyor son bes aydir. En son dr kontrolune gittigimde oldu bayilacagimi sandim neyse ki bu kez annem yanimdaydi. Siram gelene kadar duzelmitim. Tansiyon ve kansizliktan olabilir dedi dr. Kanim da dusuktu cikti ama tansjyon normaldi. Soyle ki hep 10'a 6 olan tansiyonum 12'ye 7 idi. Belki de yukselmis diye oyle oldu. Carpinti onemli druna danis banca.
Simdilik ateş ve boğaz agrısı yok dinleniyorum kaynatıp kaynatıp bişeyler iciyorum:) sagol canim..
Canım bu karbonati nerden temin edebilirim? Bi adı markası veya resmi varsa yardımcı olursan cok sevinirim hamileliğimi hasta olmadan geçirdim derken guzel bi grip oldum
Benimde sağ tarafa baskı yapıyor.. Sag ayagımı hareket ettırınce, ustune basınca agrı yapıor.. Noluyomuş ole olunca.. Daha kanala girmesi için erken değilmi? Niye kızdıkı.. Anlamadım.. Bişeyler kaçırdım sanırım.. :S
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kordon kanı saklatan ya da saklatmayı düşünen var mı?
sağolasın canım 100 tane yapmayı planlıyorum bakalım.. smdı ısımı kolaylastıracak bıkac malzeme daha aldım ıste tırtıklı makasıydı kumas yapıstırıcısıydı falan.. zor deıl aslında yaparım dıyosan vıdeo yapar paylasırım buradan
ben düşünüyorum, hatta şubat ayında bir görüşme olacaktı ama ya dr asistanları unuttu ya da firmadan unuttular, görüşemedik. en son bu c.tesi için randevulaştık firmayla ama ben bu sefer cumadan hatırlatıcam tekrardan. bilgi aldığımda sizinle de paylaşırım
Benimde sağ tarafa baskı yapıyor.. Sag ayagımı hareket ettırınce, ustune basınca agrı yapıor.. Noluyomuş ole olunca.. Daha kanala girmesi için erken değilmi? Niye kızdıkı.. Anlamadım.. Bişeyler kaçırdım sanırım.. :S
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaaa canim ya benim de oyle bazen sanci yapio belimden cektigimi farzet ayagimi kasigim kasigimin alti ve bacak tarafim acio....ama persembedi bisi demedi kontrolde ..ben kasla alakali die yordum kendimce...gecmis olsun...yapman gerken bisi warmiymis...
Gecmis olsun canim dikkat et dinlen bol bol. Artik her sikayeti degerlendirmek lazim sanirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun canım artık her halimiz sıkıntımız önemli sanırım çok daha dikkatli olmalıyız Allah yardimcımız olsun
kızlaaaarrr bebeğimi hergün hıçkırık tutuyor hatta bugün ikinci kez tuttu ve baya uzun sürüyor benim bile asabım bozuluyor kimbilir o ne durumdadır baya da uzun sürüyor 15-20 dakka bu kadar çok ve uzun olması normal midir acaba? kaygılanıyorum benim kızım yutmayı beceremiyor mu acaba? yaşayan var mı bunu?
kızlaaaarrr bebeğimi hergün hıçkırık tutuyor hatta bugün ikinci kez tuttu ve baya uzun sürüyor benim bile asabım bozuluyor kimbilir o ne durumdadır baya da uzun sürüyor 15-20 dakka bu kadar çok ve uzun olması normal midir acaba? kaygılanıyorum benim kızım yutmayı beceremiyor mu acaba? yaşayan var mı bunu?
hayirli olsun cnm.
ben deco bianca candy pembe bebek uyku seti aldim.urun kodu 15290
acikca yazdimki netten kolay bul diye.
olculer;
carsaf ve nevresim 100x150
yorgan 95x145
ancak cok parcali bir set.digerlerini aldiysan bu marka isini gormeyebilir
Heeyyyy biraz once yeni bisey ogrendim. Sirt dik bir sekilde yere oturuyorsun ve sag ayak topugunu sol ayak bas parmaginin ustune koymaya calisiyorsun. Eger koyamiyorsan bebek asagiya inmis dogum yaklasmis demekmis. Ben koyamadim sevinsemmi uzulsemmi gerci benim bebek asagidaydi doktor oyle demisti.
canım çok normal günde 4 5 kez çok uzun hıçkırıo bnmki de.ben yoruluom o hıçkırırken
çok teşekkür ederim artık kaygılanmaya başlamıştım yavrum resmen çırpınıyo o sırada diye canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?