2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

evet benım de tansıyonum hep dusuktur.8-5 , 9-5, 10-6 dır en fazla.. 12-7 normal gıbı gelıo dr lara ama bana yuksek :)muhtemelen ondandır.. yarım bardaga taze sıkılmıs lımonlu su da cok ıyı gelıyormus.. az once ogrendım :))

eczanelerden canım.3,5TL ingiliz karbonatı de verıyorlar zaten.Allah şifalar versin hepimize

benim de belimin ağrısı sol ayağıma baskı yapıyor fıtık varmış gibi o yüzden hiç önemsememiştim. acaba önemli mi gerçekten. ctesi günü kontrolde bende soracağım

Kordon kanı saklatan ya da saklatmayı düşünen var mı?

ben düşünüyorum, hatta şubat ayında bir görüşme olacaktı ama ya dr asistanları unuttu ya da firmadan unuttular, görüşemedik. en son bu c.tesi için randevulaştık firmayla ama ben bu sefer cumadan hatırlatıcam tekrardan. bilgi aldığımda sizinle de paylaşırım

Sağol canım yaptım ben yapmasam isterdim ama çok şeker :)

Hangi firma canım?

valla cnm korkudan birşey soramadımki doktorum baskı yapmış kafasını sol tarafa dayamış zorlamış falan diyince korktum Allahdan açılma olmamış,magnezyum verdi onu kullanıyorum şimdi,birde 15 dk dan fazla ayakta kalmıycaksın dedi,pazartesi kontrolde ayrıntılı sorarım artık,sizlerede yazarım,sanırım artık kendimizi yormamamız gerekiyor...

saol cnm,yapmam gereken tek şey dinlenmek,onun içinde eşim anneme bıraktı,akşama kadar oturuyorum yatıyorum,çok az zaman kaldı hayırlısıyla kucagımıza alalımda gerekirse kımıldamadan yatarım...

Gecmis olsun canim dikkat et dinlen bol bol. Artik her sikayeti degerlendirmek lazim sanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşk ederim cnm,aynen her şikayeti degerlendirmemiz lazım,ben hiç önemsememiştim oysaki

kızlaaaarrr bebeğimi hergün hıçkırık tutuyor hatta bugün ikinci kez tuttu ve baya uzun sürüyor benim bile asabım bozuluyor kimbilir o ne durumdadır baya da uzun sürüyor 15-20 dakka bu kadar çok ve uzun olması normal midir acaba? kaygılanıyorum benim kızım yutmayı beceremiyor mu acaba? yaşayan var mı bunu?

kızlar daha önce yazdım ama gözünüzden kaçtı demekki,hazırlıkları tamamlayan arkadaşların yarımına ihtiyacım var.

benim şöyle bir sorunum var,ikeadan beşik alacağım 60*120 ebatında ama internetten bu ebatta uyku seti bulamıyorum uyku setleri genelde 70*130-80*140 ölçülerinde üretilmiş. sizin önerebileceğiniz bir marka var mı acaba? günlerdir baktım bulamadım internette.
bir de siz ev tipi ana kucağı, oyun halısı, dönence, hava nemlendiricisi ve ateş ölçer olarak hangi markaları tercih ettiniz. düğünümde kimseye sormadan almıstım eşyaydı gelinlikti,bu kararsız halimle o kadar dşünmeme rağmen çok kötü seçimler yaptım,bebeğimde en ince ayrınyıta kadar düşünmek istiyorum bu yüzden. önerilerinizi bekliyorum.

benim bebeğimde aynı durumda. eşime söyledim dalga geçti bebek biraz iri ya oburdur hazmedemiyordur dedi ama ben doktora soracağım inşallah.

Heeyyyy biraz once yeni bisey ogrendim. Sirt dik bir sekilde yere oturuyorsun ve sag ayak topugunu sol ayak bas parmaginin ustune koymaya calisiyorsun. Eger koyamiyorsan bebek asagiya inmis dogum yaklasmis demekmis. Ben koyamadim sevinsemmi uzulsemmi gerci benim bebek asagidaydi doktor oyle demisti.

canım çok normal günde 4 5 kez çok uzun hıçkırıo bnmki de.ben yoruluom o hıçkırırken

canım benim sıkıntım beşik baş ve yan koruyucu ölçüleriyle ilgili,bu da uymuyor malesf yoksa daha önce yazdıgında da bakmıstım,epey bir parcası da var ama olmuyor

aaaaaaaaaa denicem bunu değişkmiş

kızlar bel bacak ağrım içim dr aradım geçmiyor dedim durumumu anlattım fizik tedaviye randevu al sonucu bana getir dedi ortak karar alacağız ben bel fıtığından şüpheleniyorum dedim oda önemli görüş sen bana gel sonra dedi sanırım normal doğumu etkiliyor sezeryan mı olacağım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…