Off siz ne kadar beceriklisiniz ya:) cok guzel olmus hepsi o bantlar lastikli mi nasil? ben hazir alicam bu gidisle. Kiza sadece 2 hirka bi battaniye ordum el emegim sadece bukızlar bebişim ve kendim için yaptığım taçlar bitince paylaşırım demiştim bitirdim
Eki Görüntüle 1038513 Eki Görüntüle 1038511
birde şu keçeden neva nın annesi falan yazıyolarya ondanmı yapsam kendime
çok teşekkür ederim artık kaygılanmaya başlamıştım yavrum resmen çırpınıyo o sırada diye canım benim
güzelmiş:) aylinde olabilirzeynep ismini çok severim ben tanıdıklarm hep olgun sevecen akıllı insanlar. dalga geçerler canım çocuklar bütün isimlerle dalga geçerler. benim bebişimlede dalga geçecekler kesin nevar diye neva da ismi
kızlar bebişim ve kendim için yaptığım taçlar bitince paylaşırım demiştim bitirdim
Eki Görüntüle 1038513 Eki Görüntüle 1038511
birde şu keçeden neva nın annesi falan yazıyolarya ondanmı yapsam kendime
kızlaaaarrr bebeğimi hergün hıçkırık tutuyor hatta bugün ikinci kez tuttu ve baya uzun sürüyor benim bile asabım bozuluyor kimbilir o ne durumdadır baya da uzun sürüyor 15-20 dakka bu kadar çok ve uzun olması normal midir acaba? kaygılanıyorum benim kızım yutmayı beceremiyor mu acaba? yaşayan var mı bunu?
kızlar selam, yoğun bi iş gununden kacamak yazıp ara ara yazıyorum gerçi en baştan beri takıp etmıyorum ama kav gndr okuyroum herkeste bnazer sıkıntılar var.. benm carpıntı, terleme uyuyamama gıbı ıkıntıların yanında bır de diş ve diş eti rahtszlıkalrım eklendı 1 haftadr.. berbat haldeyım 20 lık dişm sızlıyor sağlam olan dişlerim sızlamaya ağrımaya başladı diş etlerım neredeyse tamamı şişt ive iltihap yaptıağzımın içi balon gıbı bişiy rahat yiyip içemiyorum bu sefer sınırım bozuluyor stres oluyorum.. ctesı gunu acıl diş hast. gttık.. gar gara verdı bıde antıbıotık druma danıstım kullan dedı ama yınede ben sadece gargarayı kullanıyorum suan için bi değişklık yok gececek gb hiç görunmuyor vcunku baya ılerlemiş.. napsam ıyı gelır kı ya diş etı enfeksıyonuna başka yaşayan vamı kı neden oldu böle ((( 43:
Hangi firma canım?
kızlar daha önce yazdım ama gözünüzden kaçtı demekki,hazırlıkları tamamlayan arkadaşların yarımına ihtiyacım var.
benim şöyle bir sorunum var,ikeadan beşik alacağım 60*120 ebatında ama internetten bu ebatta uyku seti bulamıyorum uyku setleri genelde 70*130-80*140 ölçülerinde üretilmiş. sizin önerebileceğiniz bir marka var mı acaba? günlerdir baktım bulamadım internette.
bir de siz ev tipi ana kucağı, oyun halısı, dönence, hava nemlendiricisi ve ateş ölçer olarak hangi markaları tercih ettiniz. düğünümde kimseye sormadan almıstım eşyaydı gelinlikti,bu kararsız halimle o kadar dşünmeme rağmen çok kötü seçimler yaptım,bebeğimde en ince ayrınyıta kadar düşünmek istiyorum bu yüzden. önerilerinizi bekliyorum.
kızlar bel bacak ağrım içim dr aradım geçmiyor dedim durumumu anlattım fizik tedaviye randevu al sonucu bana getir dedi ortak karar alacağız ben bel fıtığından şüpheleniyorum dedim oda önemli görüş sen bana gel sonra dedi sanırım normal doğumu etkiliyor sezeryan mı olacağım(
biz onkim ile görüştük izmirdeyiz bir temsilci var ceyhun bey o bize doğum çantasına koyulacak kiti ulaştırdı 2500 tl diyorlar fiyata 12 yıl öngörüyormuş devlet fakat biz sonsuza kadar saklama garantisi veriuoeuz dedi anladığım kadarıyla 12 yıl sonra tekrar uzatılacak süre bizim doktorumuz sabancıya ait olduğu için daha güvenli geldiğini söyledi onkimi tavsiye etti ama acaba ege üniversitesi daha mı iyi diye tereddütteyim araştıran var mı?
Stres yapma o zaman bak eşin de anlatmasın olumsuz durumları. Gece gece heyecan yaşadık bak.
Buarada ilk gebeliğimde ben de senin gibi derdim. Hamilelik beni çok germişti, bir doğsahiç özlemem içimde oldugunu derdim, cidden de öyle oldu.
Kordon kanı olayına gelınce elbette bılgı edınınce paylasıcam ısteyen arkadaslarla. Yalnız tıcarı bır sacmalık mı yoksa hayat kurtaran telafısı olmayacak bır detay mı bılemıyorum. Aslında Allah ıhtıyac gösterıp yasatmasın da hıc bılmeyelım.
Bu saatte neden mı ayaktayım. (Saat 02:30) Bızımkı ıkı gecedır uyanıyor. Anne su....Anne çiş.... Anne burnum tıkalı....Anne ayagıma masaj yap.... Benı ellı kere kaldırıp sonunda bızım yataga gelıyor kereta. Hasta olmasa barı.......
biz onkim ile görüştük izmirdeyiz bir temsilci var ceyhun bey o bize doğum çantasına koyulacak kiti ulaştırdı 2500 tl diyorlar fiyata 12 yıl öngörüyormuş devlet fakat biz sonsuza kadar saklama garantisi veriuoeuz dedi anladığım kadarıyla 12 yıl sonra tekrar uzatılacak süre bizim doktorumuz sabancıya ait olduğu için daha güvenli geldiğini söyledi onkimi tavsiye etti ama acaba ege üniversitesi daha mı iyi diye tereddütteyim araştıran var mı?
kızlaaaarrr bebeğimi hergün hıçkırık tutuyor hatta bugün ikinci kez tuttu ve baya uzun sürüyor benim bile asabım bozuluyor kimbilir o ne durumdadır baya da uzun sürüyor 15-20 dakka bu kadar çok ve uzun olması normal midir acaba? kaygılanıyorum benim kızım yutmayı beceremiyor mu acaba? yaşayan var mı bunu?
valla cnm korkudan birşey soramadımki doktorum baskı yapmış kafasını sol tarafa dayamış zorlamış falan diyince korktumAllahdan açılma olmamış,magnezyum verdi onu kullanıyorum şimdi,birde 15 dk dan fazla ayakta kalmıycaksın dedi,pazartesi kontrolde ayrıntılı sorarım artık,sizlerede yazarım,sanırım artık kendimizi yormamamız gerekiyor...
babylife ile görüşeceğiz. izmir de ege üni. hast. ve akdeniz üni. ile birlikte çalışıyorlarmış.
2.tercih olarak onkim ile görüşürüm. ama istanbul diye tereddütlerim. izmir temsilcisi için sadece bir cep nosu var nette. adres vs yok. bende önceliği babylife verdim. dr da o firma ile anlaşmalı sanırım çünkü onların broşürünü verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?