2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Off siz ne kadar beceriklisiniz ya:) cok guzel olmus hepsi o bantlar lastikli mi nasil? ben hazir alicam bu gidisle. Kiza sadece 2 hirka bi battaniye ordum el emegim sadece bu

çok teşekkür ederim artık kaygılanmaya başlamıştım yavrum resmen çırpınıyo o sırada diye canım benim

Benimde cok oluyo canim bi keresinde tam kuzenim yanimdaydi korktu hatta iyimisin diye telaslandi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hehehe benim ismim de Aylin :))

ben ismimi severim. bir de isminin içinde ay hecesi olanlar şanslı olurmuş diye annem bir yerde okumuş ya onun etkisinden ya da gerçekten öyle bir şey var çünkü bende kendimi şanslı hissederim genelde. yani Aylin ismini koyabilirsin kulağına hoş geldiyse :))

kızım olsaydı isminin içinde ay hecesi olanı tercih edecektim bende ama bizimki erkek ve ön ismi bir arkadaşımızın ismi bir de kendi koyacağımız isim olacağı için 2. ismi kısa olsun diye ismimiz Fırat Ege olacak inşallah.

Merhaba kizlar herkes umarim iyidir bugun doktora gittim aslinda muayenem cumaydi ama yilin en cok grip olan hatta gripten basini kaldiramayan kadini secilebilirim heryerim agriyor bacaklarim eklemlerim bogazim yutkunamiyorum bu drngesiz havalar yuzunden hep neyse doktor yine ilac vermedi bi bogaz patsili ve minoset sevindigim tek sey benim minik 600 gram almis 1500 olmus kilo almiyo diye kafaya takiyodum kizlar dikkat edin kendinize suan beterim yani

Aynen canım benimkinide sanıyorumki hıçkırık tutuyor. ve senin dediğin gibi uzun sürüyor. İlk başta kalp atışımı diye düşünmüştüm hatta, sonra kalp atışının daha hızlı ritimde olduğu geldi aklıma. Dün akşamda tuttu hatta eşime de söyledim elini koydu inanamadı :)

benim de dişetimin arkası su toplamış gibi baloncuk oldu. 1-2 kere patlattım acaba bu ne ki diye oynarken bayağı kanadı. dr. sordum o da git dişçiye dedi. hamilelere uygun antibiyotik ve uyuşturucular var dedi. gittim dr. Allahtan antibiyotik ya da uyuşturmaya gerek kalmadı. tüm dişetlerimi temizledi ve gargara verdi. sorunum düzeldi benim. 1-2 gün de gargara yaptım bıraktım. dişçi de hamilelik hormonundan kaynaklandığını söyledi. tabi senin farklı bir durumsa bilemem

Hangi firma canım?

babylife ile görüşeceğiz. izmir de ege üni. hast. ve akdeniz üni. ile birlikte çalışıyorlarmış.
2.tercih olarak onkim ile görüşürüm. ama istanbul diye tereddütlerim. izmir temsilcisi için sadece bir cep nosu var nette. adres vs yok. bende önceliği babylife verdim. dr da o firma ile anlaşmalı sanırım çünkü onların broşürünü verdi

Canım ben beşiği ahşap sallanan bir beşik aldım bir mağazadfan ama markası nedir dersen hiç bilmiyorum, uyku seti almadım sadece nevresim takımı yastı yorgan aldım , yani yan tarafa konulan sünger zımbırtıları yok, o süngerlerin çok sağlıklı olmadığını duydum ,bir de ilk birkaç ay dönemeyecek zaten ihtiyaç olmaz diye düşündüm ilerde gerekirse alırım dedim kendi kendime , ana kucağını fischer priceın yağmur ormanlarından aldım yeğenim kullanmıştı çok memnun kalmışlardı favori ürünleriydi diyebilirim titreşimli, sallanıyor bi de oyuncakları falan o dönem hayatlarını kurtarmıştı, oyun halısı olarak tiny love ın tekmele ve oynasını aldım oyuncak alanında baya ödül almış herkes memnun kalmış ben de alayım dedim , azcık çok para verdim yarı fiyatına da oyun halıları vardı ama olsun yaaaa napiim vardır bi hikmeti dedim kendi kendime hava nemlendiricisi almadım zaten mayıs bebeği kalorifer vs yanmayacak yaaa bi de bulunduğun ortamla da ilgili deniz kenarı yerlerde hava nemli oluyor zaten onu da sonraya bıraktım bi durum olursa öyle alayım dedim, ateş ölçer braununkini alacaktım ama çok pahalıydı sonra doktor ablamız var o çok ayrıntılı bişeye gerek yok dedi Arzumun ki falan da iş görüyormuş hemi de yarı fiyatına onu da öyle aldık, bebek arabasını da Nuna Pepp aldık araba koltuğuyla travel set yaptık .... Şimdilik bu kadar aslında kullandıkça anlayacağız aldıklarımızın iyiliğini kötülüğünü biraz şans işi galiba canım ben de düğün zamanı eşya alırken herkese sordum daha yanlış seçim yaptım mesela o yüzden çok da irdelememek lazım sanırsam

aman allahım siteye nolmuş böyle..şifre alana kadar neler çektimm..geçmişi okuyamadım canlar bi sorum var..hamile yastığı kullanan varmı? ben uyuyamıyorum diye aldım hani şu u şeklinde olanlardan ama kullanamıyorumoff..deneyeyim dedim sırt kısmı güzel rahat ama karın kısmı hiç rahat gelmedi..bebeğimde rahat etmemiş olacakki tepindi durdu ya hafif çıkıntısı var ama onu karnımızın altına koyacaz sanırım ama bitürlü rahat edemedim off..sizler ne düşünüyosunuz kullananlar varmı

biz onkim ile görüştük izmirdeyiz bir temsilci var ceyhun bey o bize doğum çantasına koyulacak kiti ulaştırdı 2500 tl diyorlar fiyata 12 yıl öngörüyormuş devlet fakat biz sonsuza kadar saklama garantisi veriuoeuz dedi anladığım kadarıyla 12 yıl sonra tekrar uzatılacak süre bizim doktorumuz sabancıya ait olduğu için daha güvenli geldiğini söyledi onkimi tavsiye etti ama acaba ege üniversitesi daha mı iyi diye tereddütteyim araştıran var mı?

Ben nolursa olsun Allah ın izniyle normal istiyorum.. Göğüs ameliyatından sonra dikiş izlerim psikolojimi çok bozdu inşallah sıkıntı olmaz dikiş istemiyorum

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben bu haftasonu görüşeceğim. nette yazan fiyatı 2750 tl ama pazarlık payı ya da taksit vs var mı bilmiyorum. dediğine göre nette yazan bilgiler:

kordon kanını tek ünitede,el değmeden çok hijyenik olarak,hücrenin yapısını bozmadan,Başkalarının kordon kanıyla karışmasını engelleyen özel otomatik ISBT128 bar kodu bilgi sistem teknolojisi ile dünya sağlık sektöründe onaylı tek cihazdır.BIOARCHIVE ortalama 1,5 ton ve rahatlıkla istenilen yere taşınabilme özelliği ve ürün izolasyonu,hiçbir şekilde hava ile temas etmeyen güvenli ünitesi ile TEK CİHAZ'dır!.

NE SAKLANAN ÜRÜN NE DE SAKLANMAKTA OLAN ÜRÜNLERİN HİÇ BİRİ HAVAYLA TEMAS ETMEZ VE ÜRÜNLERDEN HİÇ BİRİ GELENKSEL SİSTEMLERDE OLDUĞU GİBİ TWE (transient warming event) MARUZ KALMAZLAR.

onkim de aynı sistemi kullanıyor mu bilmiyorum ama onkim de olan babylife da olmayan sanırım sigorta. sigortalatsalar bir de kanı süper olacak ama bakalım görüşelim önce

Kızlar az önce bebeğimi gördüm. Bizimkine 2 hafta önce 1900 gr civarı demişti dr., küçük bir bebek geliyo demişti. Bugünkü kontrolde 2600 gr gibi bir kilo ölçtük. Geride görünen bütün ölçümleri haftasını yakalamış. Nasıl oldu böyle 2 hafta içinde bilemedim. Gözleri de açıktı bebişimin, dönmüş kafa asagıda gununu beklemeye başlamış artık. Plasentamda yaşlanma belirtileri gördü doktor, 20 Nisandan sonra her an gelebilir, 1 Mayıs gecmese iyi olur, plasentayı iyi takip etmek lazım dedi...

Bizden haberler böööleee, hepinizi öpüyorummm

uy kiamam yaaa naz yapio ama naz icinde tam saati......allah yarimcin olsun walla hem kucakta hem karinda ....

bizde geçtiğimizz hafta onkim ile anlaştıkk 2500 tl taksitli ödeyeceğizzz 1 yıll sonraki yılla 100euro ödeyeceğizzz p.tesi kiti gönderdiler açmayın dedikleri için açmadımm zatenn iyice sarmışlar dezenfekte içinnn bu konu çok önemli arkadaşlarr gücü olanın araştırıp yaptırmasında fayda varr evladımızaa yyapacağımızz en ii yatırım bu olsa gerekk dilerimm gerek kalmazz amaa yinedee insan oğluu herşeye hazırlıklı olmalıyız Rabbımm hepimizeee sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh

Köşeden
Geçmiş olsuun..İnşallah çok uğraştırmadan atlatırsın diş sorununu..

Valla ben günde 3-4 kez yaşıyorum bu durumu..Bildiğim kadarıyla gelişimleriyle alakalı,kötü birşey değil..

Yaramazlık yapmış kızçe..
Ha gayret az kaldı canım..

Son düzenleme:
Bugün kontrol iyi geçti çok şükür..
Doktor 2 kilo civarı dedi ve sistemde eksik olan tahlilleri ve genel olarak tekrar kan idrar tahlillerini yaptırdı..
Yarın diğer hastaneye yönlendirip doppler'e nst'ye girmemi ve artık her hafta kontrole gitmemi söyledi,beni bulamıyorsan bile takibini yaptır arkadaşlar yardımcı olur dedi..
İdrarda iltihap çıktı,5 günlük bir ilaç verdi sabah akşam içecekmişim,adı CEFAKS..

Benim doktorum da babylife'tan bahsetti.

Ben de Kordon Kanı Bankası ve Onkomed ile görüştüm.

Babylife saklama konusunda hiçbirinde olmayan bir sistemi olduğunu iddia ediyor.
Onkim, Sabancı'nın, ciddi bir müessesedir diye düşünüyorum.
Kordon Kanı Bankası da sağlık bakanlığına bağlı, eskilerden biri... Hangisini seçmeliyim bilmiyorum ama sanırım saklama konusunda eşimden bir itiraz gelmezse ben olumluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…