2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Geçmiş olsun canm, yani kilo almış mı, hatırlayamadım geçen günki kilosunu.
İdrar yolu enfeksiyonu geçince hızlı kilo alır üzülme, çünkü enfeksiyon bebeğin kilo alımını azaltıyor diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:

ölçümden ölçümede değiştiğine inanıyorum. devlet hastanesinde ölçüm yapılmıştı bebek iki hafta ileri diye 100 grm şeker ölçümü yaptırdılar iki sün sonra özele gidip ölçüm yaptırdım herşeyi gününde çıktı. gününde gelir inşallah.

çok güsellerrr bunnardanda yapim been şaka şaka yapmıcam tamam ellerine sağlık hamarat senii

70*130 uyar sanırım beşiğinize, birebir olması gerekmiyor olabilir.
Ev tipi ana kucağı, fisher price hediye gelmişti.
Dönence de fprice almıstım ama hiç kullanmadım, memnun kalmadım. Yatağa bir türlü sabitlenemedi, oğlmun kafasına düşecek die krktum hep. Bsit birşey almalı.
Hava nemlendiricisi evde vardı.
Ates ölcer braun almıstım.
Oyun halısı almadım cunku ıstedıgım gıbı bırsey bulamadıgım ıcın kayınvalıdem kafamdakıne yakın bırsey yaptı.

doppler mi nası yani doppler diince benim aklıma detaylı ultrason geliyo. öncelikle geçmiş olsun. ilaçlarını ihmal etme iltihap önemli. idrarda iltihap normal idrar tahlilindemi çıktı yoksa idrar kültürümü yaptırdın.

ne güzel ya bebişiniz için bişiler yapan düşünen var. ben kayınvalidemle aynı apartmanda görümcemle aynı sokakta eltimle aynı ilçede oturuyorum bi allahın kuluda bi ihtiyacın varmı demio. çok iyi insanlar ama ince düşünmüyorlar

Benim de sağolsun kayınvalidem var bir tek.... Bu işlerde arası yoktur bilirsiniz; ya hiç düşünmezler ya da gözünü çıkarırlar:)))

Mesela oğlum arabaları seviyordu abartısız bugune dek 100 'ün üzerinde araba aldı. Sonra minik topları sevmeye başladı, yüzlerce top, bilye aldı. Bir de minik minik... Evin içinde heryere dağıtıyor, eğilip toplayıp alamıyorum artık. Anne üstüne basıp kayar düşerim her yer top oldu, alma artık diyorum anlamıyor:))

Oyun halısına gelince bana saçma geliyor mantıgı. Neden dersen, bebek zaten o kadar kısa bır sure o kucuk alanda kalıyor kı. Sonra baslıyor donerek yuvarlanarak, emekleyek halıdan dısarı cıkmaya. İçi miflonlu daha genıs bir halı dıkılse, uzerıne de bebegın ılgısını ceken oyuncaklar konulsa gayet yeterli gibi geliyor bana. O genıs alandan bıle done done cıkıyor yaramazlar...

1400-1500 arası demişti geçen gün ki mevzu buydu..Hemde 3 hafta arayla aynı sonucu söylemişti diğer doktor canım,hatırlamışsındır..Tahmin yürütmüştü ve tutumunu beğenmemiştim,bugün ki doktor ilgilendi sağolsun,2 kilo civarı dedi..

Ultrasonda herşeye baktı ve alt tarafa biraz daha uzun baktı alt karına yani,tam uç kısımları göremiyorum dedi..Büyük ultrason diyor doktor,ayrıntılıda girdiğim yere yönlendirdi..İlk haftalarımda başka bir doktor kalp atışlarını alamadığındada büyük ultrasona girmiştim ve orda duymuştum..Terimler terimler kafam karıştı :) O makine biraz daha farklı..
Normal tahlil canım,idrar yolu enfeksiyonu çıkan..Bir kere daha ilaç kullanmıştım 2 ay önce kadar,bu 2. olacak..

kizlar uyuz gibi bir kasintidan bahsetmistim sabah.....gobegim isilik gibi nokta nokta kirmizi olmus bu hafta susam yagina baslamistim sanirim o dokundu cildime bakalim gecicekmi kullanmayincaaaaa...... koyamadim :-( :-(
çok teşekkür ederim artık kaygılanmaya başlamıştım yavrum resmen çırpınıyo o sırada diye canım benim

uff al bende de okadar hik die kalcak saniom

ben denedim ben koyabildim değişikmiş gerçekten

Allah acil şifalar versin canım tez zamanda iyileşirsin inş

çok güzel olmuşlar canım eine sağlık

gözün aydın canım maşallah hayırlı zamanda gelir inş zamanında

maşallah canım hayırlısıyla iyileşirsin inş

ALya Aylin vs daha guzel Alin pek hosuma gitmedi tabi sizin karariniz en önemlisi canm hangisini katarsaniz hayirli olsun simdiden...
biz hala isimsiziz dogduktan sonra katicaz diyo esim aklimizda hicbisiyde yok

Bence yanlislik vardir canm 3 hafta boyunca ayni olamaz bebek.... bikac gramda olsa hergun kilo aliyor yarin hastahaneye gitte icini rahatlat doktorun yanlislik yapmistir eminim

Hanimlar hurma yemeye basladinizmi 34 hafta hurma yemek icin erkenmi acaba:26:
Bence daha cok erken 36 nin bitiminden sonra basliycam sanirim gunde 1 er tane yerim 37 den sonra gunde 2 ser tane 38 de Allah ne verdiyse iste yicem insallah

Benim esimde surekli yurtdisina cikiyor bazen bayan bazen erkek arkadasiyla ve is gezisi oldugu icin mecburi...
Polonyaya gitti 4 gun kaldi 1 bayanla kadininda 3 cocugu varmis ayni otelde kaldilar iste hosuma gitmesede arabayi sirketten alip saatlerce tum yolu yanliz gittikleri oluyor dusununce bile cokmu rahatim acaba diyorum ama sanirim esime cok guveniyorum...
hatta 1 kere ruyamda esimin beni aldattigini gördum gunlerce esimle konusmadim hormonlardan olsa gerek ilk kez bir ruya bukadar moralimi bozdu
ve benden guzel olmadigini biliyorum
esime kiminle gidiceksin dedigimde isten bir bayan arkadasla diyo ama merak etme bu tiple bana kimse bakmaz dio
icini rahat tut sende bebeginin annesi olucaksin bu kiskanclik duygularida gecici atlaticaz

Çok sevindim bu güzel habere:) Şimdi doktorun değişmiş mi oluyor peki?

sorunca bana da yazar mısın

Hickirik benm.mininigimdede oluyo gunde .3. 4 kez yalniz.kizlar onceden dikkat ederdim yemekten.sonra olurdu ama bugublerde sabah kalktigimda yani hnuz bise yemeden.oluyo..kizlar bide ne kadar dogru bilmem boynunda kordonu olan bebekler hickiriyomus genelde en son gittigimde benm.minikte kordon vardi tesadugtur belkide bilemiyorum bebegin boynunda kordon olan varmi ben endiseleniyorumda.Allaha.emanet olsunlar

Masallah hepsi birbirinden guzel banada tac lazim hastane icin takmasam icimde kalicak

Malesef Turkiyede 60_120 boyutundaki uyku setinin pek yaygin olmadigini biliyorum... bizim burada tam tersi tum besikler ya 60*120 yada 70*140
eger orada bulamiyorsan ebayden siparis verebilirsin polonya veya ilgiltereden gönderilenler var cok guzeller ben sekli icin aldim zaten... istedigim boyutta nevresim takimi isvecin her yerinde vardi.... bende aldim 1 haftada geldi sekliinden renginden cok memnunum...

Ben cok rahatca yapabiliyorum acaba bebegim asagi inmemismi simdiye kadar inmesi lazimdi ama

Benimde bel ve bacagimin cok agridigi 3 hafta gecirdim topallayarak yuruyordum cogu zaman evdeki esyalara duvarlara tutunarak yuruyordum özellikle sabahlari...ayak ustunde duramiyorum tum bunlara ragmen fizik tedavi önerdiler tembellik edip gitmedim...doktor bol bol yuru ve ayakta sabit kalma dedi bol bol yuruyemedigimden yarim saat yurudum hergun ve atlattim sukur...
Annemdede öyle oluyordu doguma kadar topal yuruyordum dedi bana ödum patladi doguma kadar böyle napicam diye ama sukur gitti bitti
Sende kendini korkutma fitik filan degildir insallah benimki gibi gecici bir durumdur bol bol yuru simdilik iyi haberlerlede gel ins..

Kizlar bebegin hickirdigini nasil anliyorsunuz
ilk zamanlar karnimda damar attigini hissediyordum sankim sola dogru uzansam solumda saga dogru uzansam sagimdaydi 4-5 dk surup duruyordu netten arastirdim bebisimin hickirigiymis genelde tam geceleri uyucagim sirada hickirik tutuyor ve uykumu bozuyor minik veledim

Ya siz de sürekli rüyanızda bebeğinizi görüyo musunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…