2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

gunaydın cnmmm sanada gecmiş olsunn inşallah benmde senın kı gıbı çabucak gececek bıısydır. bugun yada yarın izin alabılırsem diş dr.una gıdıcem özel bı muayeneye.. bakalım inşaalh cbucak gecer yaa cok morallerım bozukbu haldeyken yemek yemek işkence

cnm bulunduğun ülke dunyanın en duzenli ulkelerinden biri. eğitim, sağlık gibi sağlanan yaşamsal imkanlar bizim ülkemizde olmadığı gibi dunyanın bir çok ulkesinde yok. suan hissettiğin yalnızlık bebeğinle zaten kırılacak. bebeğin buyumeye ve iyi bir eğitim almaya başlayınca sen de daha rahat olacaksın. zamanla iş bulup çalışabilir, sosyal bir cevre de edine bilirsin. uzme kendini şimdi. bebeğine odaklan.

ben en son 16 kg almıştım 33.0 da. korkudan çıkamıyorum şimdi tartıya, bugun Allah a şukur 35.0 olduk(1. bebek 34.5 de doğduğu için resmen dun saatleri saydım dolsun diye 35 hafta). kağıtta eksi artı 400 konmuş. ilk bebek te tam aynı gunlerde ultrasonda aynı ölçüde çıkmıştı ki, 1.5 gun sonra 250 gr az doğdu. yine de psikolojik sınırı aştık kendimce. sağlıkla bekleyecez artık.

kaşarın tuzsuzunu bulursun bence, ama bazısı fena tuzlu gerçekten.

Rabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsın inş.Bende gurbetteyim bu arada doktorumun izni olmadığından 8 aydır evliyim ama sadece 1 kere gittim ozmanda 2 haftalık evliydim.

Son düzenleme:
Aranıza bende katılabilirmiyim.Bebeğim hakkında merak etiklerim vardı.Buradan içimi rahatlatacak tecrübeler ve bilgiler aldığım için üye oldum.Konuşmanıza bir göz attım,SABREDEN FERAHa ERER.Unutmayalım inş. mutlaka biryerde sabrınızın karşılığını alırsınız belkide bebişiniz veirir bu mutluluğu size herşeyi unutturan o olur.Rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın inş.

bir de ben de ruyalarimda goruyorum bebegimi ama erkek olarak hic bi anlam weremiom....gobegimi goren herrkes sismeyen yuzumu goren herkes ay parcasi gibisin top gibi de gobek erkek bu diolar onlardan mi etkileniom acaba...

aynen canım benimde karnım top gibi herkes banada senin oğlun olacak doktor yanlış söylüyor diyor ama doktorum her muayenede ısrarla kız diyor inşallah kızdır bir oğlum var birde kızım olur inşallah sağlıklı sıhhatli birde dün bir arkadaşın doğumgününe katıldım ayyy herkes senin bir ayın yok bu çocuk heran gelebilir felan diye beni korkuttular oysa ben oğlumuda 9 ay aşağıda taşıdım tabii bu söylenenlerden sonra sabaha kadar doğurdum uyandım tekrar doğurdum

ayy ben denedim bırak üstüne koymayı sağ bacağımı havaya bile kaldıramıyorum ama doğumumun yaklaşması erken değilmi:18:

günaydın kızlar moralim çok bozuk bugün iş güvenliği uzmanı olduğum bir firmamda iş kazası meydana gelmiş.yük asansörünün halatı koparak 3. kattan düşmüş içindede iki çalışan varmış.az önce haber geldi çok kötüyüm hastaneye kaldırmışlar ne olur dua edin bişey olmasın çalışanlara çok endişeliyim.ne biçim bir sorumlulukmuş bu duyduğumdan beri kalbim yerinden çıkacak.zor bir gün beni bekliyorum allah yardımcım olsun.şimdi yasal olarak bir sürü prosedür beni bekliyor uzman olduğum için işverenden sonra sorumlu tutulacak ilk kişilerden biriyim.

evet canım hepsi lastiikli çok kolay zaten hazır lastikleri sadce üstlerine kurdeleler yaptım yapıştrdım sende yapabilirsinkiii

ayy ben denedim bırak üstüne koymayı sağ bacağımı havaya bile kaldıramıyorum ama doğumumun yaklaşması erken değilmi:18:
Ben denedim.,.bende koyamıyorum nefes nefese kalıcak kadar zorlanıyorum.

yap canım niye yapmayasın çok yakışıyo bebişlere bide saçsız olursa diye endişelendim birdürü yaptım saçsız kızlar erkek bebek gibi oluyolar

teşekkür ederim canım yapalım sanada bitane:) zaten diyorum kapı süsü bebek şekeri taç falan derken benim büroyu kapatayım bunları yapıp satayım eğlenceli hem

Benimde bugun 33 bitti ve 17 kilo almis bulunmaktayim:)
Seninkide zor bi psikoloji resmen. Bende sayardim belki hastanede bile gecirebilirdim o vakitleri oyle bi durumda. Benimde dun acayip agrilarim oldu resmen cati kemiklerim o her vurdugunda agriyor yerimden zipliyorum korktum gelecek diye butun gun yattim yine.
evet canım hepsi lastiikli çok kolay zaten hazır lastikleri sadce üstlerine kurdeleler yaptım yapıştrdım sende yapabilirsinkiii

Bi bakayim bugun :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hosbulduk evet canım 32 haftalıgız kızımla..:)ama olcumler 2 hafta onde gorunuyor bakalım dogum ne zaman olacak...

hoşgeldin canım aynı gün gözüküyo doğumumuz. inşallah zamanında alırız ama ben dayanamamaya başladım bile şimdiden kızım 5-6 hafta daha bekle sonra gel diyorum hep

Allah yardimcin olsun canim gercekten zor bir durum. Umarim seni cok zorlamadan atlatirsin bi sureci. Sakin olmaya calis bebegin icin.

Zor isler ama herseyde bir hayir vardir canim uzme kendini boylesi daha iyidir belki. Soyle dusun cocuguna bakarken kimse karisamayacak sana :) dogduktan sonrada cevreni genisletmeye calis zaten bebis yeterince vaktini alacak zaman nasil gececek anlamazsin bile.

Sen yinede bir an once ayirt etmeye bak canim. Benimde gittigim devlette dogum olmuyor ama doktoru gorsen seker gibi adam. O yuzden ozelede gidiyorum iste. Hayirlisi ne ise Rabbim onu nasip etsin.

canım benim çok geçmiş olsun inşallah iyilerdir birşeycik olmaz korkma sen. dualarım seninle haberdar et bizide. iş güvenlği uzmanlığına ben hiç bulaşmadım bile şantiye şeflikleri bile başıma bela. hergün bişey olacak diye ödüm kopuyor. bi emekli olsaydık..

Allah yardım etsin canim birsey olmamistir ins.benim eşimde isg uzmanı.

kızlar günaydın elimde rezalet bir uyusma var iki gecedir uyandırıyor uykumdan kolay kolayda gecmiyor.var mı aynı şeyi yasayan doktoru arasam mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…