benim de dişetimin arkası su toplamış gibi baloncuk oldu. 1-2 kere patlattım acaba bu ne ki diye oynarken bayağı kanadı. dr. sordum o da git dişçiye dedi. hamilelere uygun antibiyotik ve uyuşturucular var dedi. gittim dr. Allahtan antibiyotik ya da uyuşturmaya gerek kalmadı. tüm dişetlerimi temizledi ve gargara verdi. sorunum düzeldi benim. 1-2 gün de gargara yaptım bıraktım. dişçi de hamilelik hormonundan kaynaklandığını söyledi. tabi senin farklı bir durumsa bilemem
Kargo paketimin kayboldugu gunlerde kardesimin vizesiyle ilgilide olumsuz haberler almistim uzatilmiycak diye....
Kargom bulundu cok sukur kardesiminde vizesini uzatirlar 3 ay daha ilk yegeninide görur diye hayaller kurarken cikisi geldi
ve malesef bu pazar gitmesi lazim eger izin verirlerse diger pazara ertelemeye calisicaz hazirligi icin annemlere bi kac parca hediye alabilmem icin...
Cok uzuluyorum 3 aydir benimleydi yanimdaydi simdi birden bire gidicek yine yanliz kalicam sinirlendigimde kaprisimi ceken kimsem olmuycak enerjim ceneme vurdugunda beni dinleyen kimsem olmuycak... evliligim boyunca ilk kez ailemden birisi evime gelmisti....
gurbetlik cok zormus Allahim kimseyi yanliz birakmasin gercekten anne babadan kardeslerden ayri yasamak onlarin buyudugune sahit olamamak hastalikta saglikta bayramda beraber olamamak cok zormus...
esimin cok buyuk kalabalik ailesi abileri kardesleri yengeleri yegenleri anne babasi herkes burada ayni sehirde olmamiza ragmen yilda bir görusmeyiz görusmemiz icin ya hastalik olucak ya yeni bir bebek dogucak...
Esime kiziyorum neden karsima cikti diye, anneme kizginim neden bu evliligi benden daha cok istedi neden bukadar zorladi diye, kendime hala kiziyorum hicmi dusunmemisim aradaki daglar kadar mesafeyi istedigimde annemin kapisini calamiycagimi.
Allah kimseyi ailesinden uzakta gurbette bir basina birakmasin
Valla canim saydiklarinin hepsini yiyorum sadece kasari pek tuketemem tuzu cok sevmiyorum. Bakalim haftaya ne cikacak.
Aynen bende oyle yiyorum ayaga kalkarken falan kardesim dalga geciyor abla yavas kalk ev sallaniyo diye:) sofrada onume sen doymamissindir diye ha bire bisiler koyuyo hepsinide yiyorum o ayri konu:)) yumurta,peynir,sut,muz,bulgur pilavi,kuruyemis hergun yiyorum. Bende erken dogum.olur endisesi ile biran evvel kilo alsin diye bakiyorum acikcasiben bu hafta kasarada yukleneyim:)
Ama hepsi bana yariyo sanirim. Tartidaki deger hergun yukseliyo:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kargo paketimin kayboldugu gunlerde kardesimin vizesiyle ilgilide olumsuz haberler almistim uzatilmiycak diye....
Kargom bulundu cok sukur kardesiminde vizesini uzatirlar 3 ay daha ilk yegeninide görur diye hayaller kurarken cikisi geldi
ve malesef bu pazar gitmesi lazim eger izin verirlerse diger pazara ertelemeye calisicaz hazirligi icin annemlere bi kac parca hediye alabilmem icin...
Cok uzuluyorum 3 aydir benimleydi yanimdaydi simdi birden bire gidicek yine yanliz kalicam sinirlendigimde kaprisimi ceken kimsem olmuycak enerjim ceneme vurdugunda beni dinleyen kimsem olmuycak... evliligim boyunca ilk kez ailemden birisi evime gelmisti....
gurbetlik cok zormus Allahim kimseyi yanliz birakmasin gercekten anne babadan kardeslerden ayri yasamak onlarin buyudugune sahit olamamak hastalikta saglikta bayramda beraber olamamak cok zormus...
esimin cok buyuk kalabalik ailesi abileri kardesleri yengeleri yegenleri anne babasi herkes burada ayni sehirde olmamiza ragmen yilda bir görusmeyiz görusmemiz icin ya hastalik olucak ya yeni bir bebek dogucak...
Esime kiziyorum neden karsima cikti diye, anneme kizginim neden bu evliligi benden daha cok istedi neden bukadar zorladi diye, kendime hala kiziyorum hicmi dusunmemisim aradaki daglar kadar mesafeyi istedigimde annemin kapisini calamiycagimi.
Aranıza bende katılabilirmiyim.Bebeğim hakkında merak etiklerim vardı.Buradan içimi rahatlatacak tecrübeler ve bilgiler aldığım için üye oldum.Konuşmanıza bir göz attım,SABREDEN FERAHa ERER.Unutmayalım inş. mutlaka biryerde sabrınızın karşılığını alırsınız belkide bebişiniz veirir bu mutluluğu size herşeyi unutturan o olur.Rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın inş.cnm bulunduğun ülke dunyanın en duzenli ulkelerinden biri. eğitim, sağlık gibi sağlanan yaşamsal imkanlar bizim ülkemizde olmadığı gibi dunyanın bir çok ulkesinde yok. suan hissettiğin yalnızlık bebeğinle zaten kırılacak. bebeğin buyumeye ve iyi bir eğitim almaya başlayınca sen de daha rahat olacaksın. zamanla iş bulup çalışabilir, sosyal bir cevre de edine bilirsin. uzme kendini şimdi. bebeğine odaklan.
bir de ben de ruyalarimda goruyorum bebegimi ama erkek olarak hic bi anlam weremiom....gobegimi goren herrkes sismeyen yuzumu goren herkes ay parcasi gibisin top gibi de gobek erkek bu diolar onlardan mi etkileniom acaba...
Heeyyyy biraz once yeni bisey ogrendim. Sirt dik bir sekilde yere oturuyorsun ve sag ayak topugunu sol ayak bas parmaginin ustune koymaya calisiyorsun. Eger koyamiyorsan bebek asagiya inmis dogum yaklasmis demekmis. Ben koyamadim sevinsemmi uzulsemmi gerci benim bebek asagidaydi doktor oyle demisti.
Off siz ne kadar beceriklisiniz ya:) cok guzel olmus hepsi o bantlar lastikli mi nasil? ben hazir alicam bu gidisle. Kiza sadece 2 hirka bi battaniye ordum el emegim sadece bu
Benimde cok oluyo canim bi keresinde tam kuzenim yanimdaydi korktu hatta iyimisin diye telaslandi:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
harika olmuş çok güzeller maşallah çok beceriklisin canım.
Ben denedim.,.bende koyamıyorum nefes nefese kalıcak kadar zorlanıyorum.ayy ben denedim bırak üstüne koymayı sağ bacağımı havaya bile kaldıramıyorumama doğumumun yaklaşması erken değilmi:18:
ölçümden ölçümede değiştiğine inanıyorum. devlet hastanesinde ölçüm yapılmıştı bebek iki hafta ileri diye 100 grm şeker ölçümü yaptırdılar iki sün sonra özele gidip ölçüm yaptırdım herşeyi gününde çıktı. gününde gelir inşallah.
çok güsellerrr bunnardanda yapim beenşaka şaka yapmıcam tamam ellerine sağlık hamarat senii
Masallah hepsi birbirinden guzelbanada tac lazim hastane icin takmasam icimde kalicak
Malesef Turkiyede 60_120 boyutundaki uyku setinin pek yaygin olmadigini biliyorum... bizim burada tam tersi tum besikler ya 60*120 yada 70*140
eger orada bulamiyorsan ebayden siparis verebilirsin polonya veya ilgiltereden gönderilenler var cok guzeller ben sekli icin aldim zaten... istedigim boyutta nevresim takimi isvecin her yerinde vardi.... bende aldim 1 haftada geldi sekliinden renginden cok memnunum...
ben en son 16 kg almıştım 33.0 da. korkudan çıkamıyorum şimdi tartıya, bugun Allah a şukur 35.0 olduk(1. bebek 34.5 de doğduğu için resmen dun saatleri saydım dolsun diye 35 hafta). kağıtta eksi artı 400 konmuş. ilk bebek te tam aynı gunlerde ultrasonda aynı ölçüde çıkmıştı ki, 1.5 gun sonra 250 gr az doğdu. yine de psikolojik sınırı aştık kendimce. sağlıkla bekleyecez artık.
kaşarın tuzsuzunu bulursun bence, ama bazısı fena tuzlu gerçekten.
evet canım hepsi lastiikli çok kolay zaten hazır lastikleri sadce üstlerine kurdeleler yaptım yapıştrdım sende yapabilirsinkiii
hosbulduk evet canım 32 haftalıgız kızımla..:)ama olcumler 2 hafta onde gorunuyor bakalım dogum ne zaman olacak...
iyi geceler arkadaşlar ödem için neler yapıyorsunuz
günaydın kızlar moralim çok bozuk bugün iş güvenliği uzmanı olduğum bir firmamda iş kazası meydana gelmiş.yük asansörünün halatı koparak 3. kattan düşmüş içindede iki çalışan varmış.az önce haber geldi çok kötüyüm hastaneye kaldırmışlar ne olur dua edin bişey olmasın çalışanlara çok endişeliyim.ne biçim bir sorumlulukmuş bu duyduğumdan beri kalbim yerinden çıkacak.zor bir gün beni bekliyorum allah yardımcım olsun.şimdi yasal olarak bir sürü prosedür beni bekliyor uzman olduğum için işverenden sonra sorumlu tutulacak ilk kişilerden biriyim.
Zor isler ama herseyde bir hayir vardir canim uzme kendini boylesi daha iyidir belki. Soyle dusun cocuguna bakarken kimse karisamayacak sana :) dogduktan sonrada cevreni genisletmeye calis zaten bebis yeterince vaktini alacak zaman nasil gececek anlamazsin bile.Kargo paketimin kayboldugu gunlerde kardesimin vizesiyle ilgilide olumsuz haberler almistim uzatilmiycak diye....
Aslında devlet ama kadın dogum yeni faaliyete giriyor ve doktorun diger bulundugu hastane kadar kalabalık degil,adamcagızın kafası rahatlamıs resmen..
Dogumhane fln faaliyette olmadıgı icin suan sanslı sayılamıyorum :)
Hayırlısıyla basıma ne gelecegi hakkında yavasca olumlu olumsuz detaylarla ayırt etmeye ugrasıyorum..
günaydın kızlar moralim çok bozuk bugün iş güvenliği uzmanı olduğum bir firmamda iş kazası meydana gelmiş.yük asansörünün halatı koparak 3. kattan düşmüş içindede iki çalışan varmış.az önce haber geldi çok kötüyüm hastaneye kaldırmışlar ne olur dua edin bişey olmasın çalışanlara çok endişeliyim.ne biçim bir sorumlulukmuş bu duyduğumdan beri kalbim yerinden çıkacak.zor bir gün beni bekliyorum allah yardımcım olsun.şimdi yasal olarak bir sürü prosedür beni bekliyor uzman olduğum için işverenden sonra sorumlu tutulacak ilk kişilerden biriyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?