2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar herkes iyidir insallah. Su hareketi ben de yaptim gayet oldu :) En son doguran ben olacagim galiba. Nisandan bahsetmissiniz ben sezeryan olacagim icin son haftaya kadar beklemeyi planliyorum bi aksilik olmazsa mayisin 20sinde falan insallah.

Bu arada ciddi ciddi psikologa gitmeyi planliyorum. Temizlik takintim tavan yapti. Gunde uc kere tuvalet lavabo ovalayip ocak siliyorum. Bulasiklari elimde yikiyorum. Elimde viledayla geziyorum. Iki kere balkon yikiyorum. Dun dis kapinin onunu sileyim diye kapiyi actim apt. Gorevlisiyle karsilastim. Ikimizde de vileda adam bile guldu :)) Esim annem kiziyor. Ablama gittim gecen gun gizli gizli bulasiklarini yikayip mutfagi elden gecirdim. Firca yedim gerci. Isin ilginci yorulmuyorum. Aksine desarj oluykrum resmen. Oyyy sapitip camasirlari elimde yikayacagim diye korkuyorum.

Son düzenleme:
Neyle ilgili bilmiyorum vallahi :) ben zaten nisanda dogurmayi bekliyorum doktorum nisan sonunu beklemez dogmak icin dedi. Bu ayak meselesinide kk nun gecmis sayfalarindan birinde okumustum:) umarim dogru cikmaz :)

Doktorun Nisan sonunu beklemez demesinin nedeni neydi cnm?

Zaten hayırlı zamanda doğsunlar boşver....Bazı durumlarda dışarda olmaları, içeride olmalarından daha iyi ve güvenli... Hepsi Allah'a emanet yavrularımızın...

Şu dik oturup topugu başparmağa değdirme olayını çok rahat yapabildim.
Yanlış mı yaptım acaba, yoksa daha doğuma 3-5 ay mı var daha:))

Valla canım ben de inanılmaz kolay yaptım bizim kız zaten baya uslu memnun heralde anne karnında bilemedim :)bi de düşün ben toplamda şimdiye kadar 17 kilo aldım o da var yane kocaman bir göbek ve hantal bir yapım var valla yakında şıpagat falan açrsam şaşmamak lazım

evet canım doğru aynen öyle ama ben ayağımı yerinden bile oynatamadım:18:

Gerçekten çok ilginç....
Benim karındaki çizgi olayına döndü aslında... Gerçeklik payı varmı bilmiyorum ama zaten sayılı günümüz kaldı kızlar...
İnşallah en azından 35.haftayı beklesin minikler. Zaten 35, haftada doğum başlasa, miadında kabul edilip durdurmak için hiçbirşey yapılmıyor, direkt doğum yaptırılıyor.

tunaydin arkadaslar napiosunuz ufff 2 haftadir bu gece rahat uyudum tabiki uyandim kasindim ama baya bi araliksiz uyumusum allaha sukur yaa super bisimis nasil ozlemisim deliksiz uyumayi.....uyandim wat.... yazmis benle hamile olan uyuz iliski ile ilgili falan bana dr bu haftadan sonra iliski yasak dedi diom....yok bu zaman kadar gixriomudunuz iliskiye idi didi sakinca yokken onlemli dikkatli birlikte oluoduk dedim..yok su pozisyon yok bilmem ne bende actimm baktim burda mustehcana ama gog hamislikle alakali kayda deger bisi......ayyy gozum halen yatakta.......:26:

Ayyyy anammmmm gördüm facete içimi bi telaş bi korku bi heyecan sardı nasıl panikledim anlatamam yaaa resmen yolun sonuna geldik kızlar hayırlısıyla allah kucağımıza da almayı nasip etsin bebişlerimize de bize de sağlık sıhhat mutluluk versin inşallah löpür löpür sütümüz olsun daaaaa cork cork emdirelim yavrucukları inşallllaaaaahhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnn Bu arada faceteki 36 haftalık bebiş 3 kg doğmuş maşallah

Ben de sezeryan olucam canım doktor belli bir tarih verdi sayılır artık değişebilir tabi ama yine de ben de bişey olmazsa allahın izniyle son ana kadar beklemek istiyorum hatta biraz sancı çekip öyle girebilirim sezeryana umarım bu duruma doktorum bişey demez bakalım ....yavrucak normal doğumun faydalarından ufacık bir kısmını bile alsa kar kardır sonuçta

Canim benim bebis biraz sabirsiz :) 13 haftadan beri gelmeye calisiyor ignelerle ilaclarla durduruyoruz :) simdide cok asagiya inmis bas cevresini bile olcemiyor o yuzden fazla hareket yasak. Bu gunlere geldim ya cok sukur artik dogsada korkmuyorum sanirim bu gidisata fazla alistim

kızlar göbek çizgisi benim 35. haftada belirmeye başladı sizin dedğiniz gibi ölçtüğümde 4 parmak kalmış :) cok hafif belli ama çizgim yani 4 parmak 4 hafta mı ???

benim ilk bebegim hic farketmez cinsiyeti amma welakin odamiz hazir pembe pembe bir igne eksiimiiz kalmadi allaha sukur napariz bilmem aksi olursa :))

bende oluyor ama doğum kasılması oldugunu sanman benim orda bebeğin kafası var hissedebiliyorum
genelde toplanıp sertleşen yerde kafa oluyor
ayaklarının oldugu yerde çok hareketli oluyor
kızım çok hareketli devamlı yer değiştiriyor maşallah

bende de oluyor ama kasılmamı kafası falan mı anlayamıyorum yarın kontrlm var doktora iyice anlattıracam bu kasılma nasıl bişey nasıl anlarım falan gelince sizede anlatırım

İlk çocuklarımızı aynı haftalarda doğurmuşuz cnm. Şimdi bende de aynı korku var şu 1 haftayı atlatsam bende rahatlıyacağım.

bu sabah tam 35.0 olduk rahatladım sanki 40 oldu gibi. inşallah kazasız belasız birkaç hafta daha geçiverir. ben çok hareket etmedim sanki pat diye bişey olacakmış gibi. Allah yardımcın olsun.

kontrol ettirdim derken analize mi götürdün? söz konusu insanın bebeği olunca riske atmak istemiyor.paraben olmadığına inansam bile gözenekleri tıkama sorunu beni düşündürüyor. oysa ki kayınvalidem bebekleri hep banyodan sonra yağlar uyuturdu ve bu gaz sancılarına çok iyi gelen bir yöntemdi. şimdi ona desem yağ kullanılmayacakmış çok biliyosunuz hep internetten okuyosun bunları der haklı olarak. çocuk doktorumuz var ailemizin, eşimin bile doktoruymuş benim bebeğimin de olacak inşallah son olarak ona danışmayı düşünüyorum. eşimin ailesinin çok güvendiği bir dr. bakalım ne diyecek.

yarın inşallah unutmayıp sorucam doktora bakalım ne diyecek. plasenta konusunda saygı duyuyorum 9 ay onu da taşıdın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…