2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

az kaldi canim az dayan biraz daha yawas hareket et sende hepsini bi gune yikma tatlim....bana bulasik mak.bile zor gelio artik kaldiki senin saydiklarin....ama o dedgin sancili aci bacak arasinda yoruldumda oluo bende de hatta gece uyku aralarinda donmemi engellio hemeb gecmio

Canlar çoğunuz için geç kalmış bir soru olacak ama bebislerin kiyafetleri yikarken yumusatici kullandiniz mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evde ne kadar ürün varsa hepsini toplayıp götürdüm analiz ettirdim. Ürünleri değil; içerik kısmındaki maddelerin ne anlama geldiğini, zararlı olup olmadıklarını... Çoğunu da değiştirmek zorunda kaldım. Özellikle saf su vs yazan ıslak mendillerin içindekileri görünce gözlerim yerinden fırladı.

Vucut yağı konusunda bence vucut kremı kullanabılırsın; yağ şart değil ki için rahat etmiyorsa. Gözenekleri tıkama konusu bana biraz saçma geldi ama

teşekkür ederim canım yapalım sanada bitane:) zaten diyorum kapı süsü bebek şekeri taç falan derken benim büroyu kapatayım bunları yapıp satayım eğlenceli hem
canm gercekten hepsi hazir urunler gibi ellerine saglik yurtdisinda olmus olmasam yetisecegini bilsem ilk ben alirdim heralde :)
Bence iyi fikir yapip satarsin online sitelerden gittigidiyor gibi... elinde alismistir simdiden.
ama tövbe ettim kargo sirketine muhtac olmaya 18 kiloluk koli yolladi annem 4 hafta önce hepside bebek giysisiydi... bazilarini annem almis bazilarinida ben burdan buttikbebe sitesinden siparis edip annemin evine yollatmistim... bizim burdan bir atlet bile almadim bebege ordan gelicek hepsi diye...
10 gunde gelmesi gereken kargo 3 haftada geldi 2 hafta boyunca kayip diyip durdular sikayet edin paranizi iade edelim dediler oysaki bu halimle nasil silbastan kiyafet alabilirdim ruyalarima kadar bile girdi bebegim doguyordu ama kiyafeti yoktu

Canim bende ordan 1 tane set aldim deneme amacli 11 parca cibinligi cibinlik asmak icin demiri, yorgani yastigi carsafi ayri battaniyesi vsvs hepsi icindeydi...
Polonyadan 10 gun icinde isvece sorunsuz geldi renkleride civil civil saticinin puanina bakmak lazim gittigidiyor gibi bir site oda...
benimde toplamda yollamasiyla 350 gibi birsey tuttu ikinciyide siparis vericez ama bu sefer sadece 3 parcalik alicaz...
http://www.ebay.com/itm/BEDDING-SET...by_NurseryBedding_RL&var=&hash=item27d4cd3935 bu saticidan aldik urunleride gayet guzel modellere asagida bakabilirsin benim aldigimda buydu...

Cok iş var yapılacak. Hergun evı sıl, lavaboları temızle, coplerı dok, camasır makınası-kurutma hıc bıtmıyo.
Utu cok cıkıyo. Bulasık makınası gunde 2 kere calısıyo. 3 cesıt yemek yap (cocuk var, esım var. Aman corba yesınler, sebze yesıner, et yesınler derken........Yoksa bana peynır ekmek yeter) Demir'in odasın toplamak zaten baslıca bır ıs... Vallahı sabah oğlanı okula gonderene dek zaten canım cıkıyo, sonra da ayrı cıkıyo... Sabah 7:30 aksam 21:30 full ayaktayım((

Bugun 22 yasındakı kız basladı. Iyı bırı cıksa keske... Cok genc cok toy, emınım zorlanıcaz ama onemlı olan calısmak ıstemesı.......Bakalım bellı olur bır-ıkı gune kadar.

Canlar çoğunuz için geç kalmış bir soru olacak ama bebislerin kiyafetleri yikarken yumusatici kullandiniz mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dalan roxy sabun tozu ile dalinin yumuşatıcısını aldım onlarla yıkamayı düşünüyorum ama ilk yıkamada yumuşatıcıyı az koymayı düşünüyorum henüz yıkamadım kıyafetleri

ben 1. de saf zeytin yağı kullandım. banyodan sonra vucuda ve alt aldıktan sonra popoya. ben de bebek yağlarını çok zevmiyorum. ama zeytin yağı kokusu dışında hemen emiliyor. ve bebek neredeyse hiç pişik olmamıştı.

ah canım bende aynı ama valla ne yalan söyleyeyim artık yapamıyorum yemek desen 3 çeşit yok ya o kadar yapmıyorum kızımı okula getir ölüyorum zaten doğum geldi hala temzilik yapılcak dip köşe makine dersen aynı eşime sen boşat diyorum 2 gün onun keyfini beliyorum sinirleniyorum çıkartıyorum camasır ütü off off su günler gecsede rahatlasam benim cok belim ve bacak ağrım var sakat gibiyim zaten inş yardımcın iyi birisi çıkar 22 yaşındaki birisi zor biraz ya cok mükemmel olur fır döner yada iş bilmiyorsa sallar gibi ama inş seninki cokk iyi birisi çıkar cnm cok çektin yardımcı konusunda allah gönlüne göre versin

Malesef az önce linkini attigim saticinin urunu yolladigi ulkelere baktimda avrupa harici hicbiryere göndermiyor
ama ebayda baska yollayan cok saticilar var yeterki dili bilen birine sor benimde ing. yok esim hallediyor hep.
Baska aklina takilan sorucagin yardim edebilecegim bisey varsa seve seve yardim ederim

Vallahi o kadar yürekten kocaman bir amin diyorum ki..... anlatamam....

Benim de evde dip köşe yapılması lazım. Artık bir ay kaldı. Kızcağız iyi çıkarsa onla yaparız dip-köşe... Doğuma 10-15 gün kala da tek düşüncem artık hanımağa gibi oturup beklemek:)))))

Dalan roxy sabun tozu ile dalinin yumuşatıcısını aldım onlarla yıkamayı düşünüyorum ama ilk yıkamada yumuşatıcıyı az koymayı düşünüyorum henüz yıkamadım kıyafetleri

Bende dalan roxy aldimda canim yumusatici neden aklima gelmedi o an bilmiyorum. Yeni baslicam bende degisik agrilar basladi ne olur ne olmaz artik yapmak lazim tesekkur ederim bende bi yumusatici bakim o zaman:)

anam o cizgide neyinnesi diodum bu ise mi yariyormus..sastim kaldim 4 parmak faln war benim de ha hayyyy cokkk komikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…