Bugun benım de kasılmam var. Normalde olmuyordu oysa.
Dun oğlumun oyuncaklarını ayırdım, çok eğilip kalktım, yoruldum. Üzerine bu sabah; onu tuvalete oturtturken çok ters bir hareket yaptım cok canım yandı. Ev işi hiç bitmiyor, ütü yaptım oğlum okuldayken, oturduğum yerden kalkarken bacaklarımın arası qvucudumdan koparak ayrılıyor sandım öyle bir acı yani(( Ben de keyıfsızım bugun yanı.
kontrol ettirdim derken analize mi götürdün? söz konusu insanın bebeği olunca riske atmak istemiyor.paraben olmadığına inansam bile gözenekleri tıkama sorunu beni düşündürüyor. oysa ki kayınvalidem bebekleri hep banyodan sonra yağlar uyuturdu ve bu gaz sancılarına çok iyi gelen bir yöntemdi. şimdi ona desem yağ kullanılmayacakmış çok biliyosunuz hep internetten okuyosun bunları der haklı olarak. çocuk doktorumuz var ailemizin, eşimin bile doktoruymuş benim bebeğimin de olacak inşallah son olarak ona danışmayı düşünüyorum. eşimin ailesinin çok güvendiği bir dr. bakalım ne diyecek.
yarın inşallah unutmayıp sorucam doktora bakalım ne diyecek. plasenta konusunda saygı duyuyorum 9 ay onu da taşıdın :)
Canlar çoğunuz için geç kalmış bir soru olacak ama bebislerin kiyafetleri yikarken yumusatici kullandiniz mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canm gercekten hepsi hazir urunler gibi ellerine saglik yurtdisinda olmus olmasam yetisecegini bilsem ilk ben alirdim heralde :)teşekkür ederim canım yapalım sanada bitane:) zaten diyorum kapı süsü bebek şekeri taç falan derken benim büroyu kapatayım bunları yapıp satayımeğlenceli hem
Canim bende ordan 1 tane set aldim deneme amacli 11 parca cibinligi cibinlik asmak icin demiri, yorgani yastigi carsafi ayri battaniyesi vsvs hepsi icindeydi...ebaya baktım harika şeyler var. ama şöyle bişey var yabancı dilim yok nasıl alışveriş yapılır hiçbir fikrim yok. sen de mi oradan aldın? bir de fiyatlar sence nasıl,türkiyede funna baby var orda 300 lira civarı ve çok da beğenilen bir marka.kargoyla ortalama 350 ise almayı düşünüyorum. hemen dil bilen bir arkadas bulayım kendime bana yardımcı olsun:))
bende bilmiom ki onu sordum iste canim...
az kaldi canim az dayan biraz daha yawas hareket et sende hepsini bi gune yikma tatlim....bana bulasik mak.bile zor gelio artik kaldiki senin saydiklarin....ama o dedgin sancili aci bacak arasinda yoruldumda oluo bende de hatta gece uyku aralarinda donmemi engellio hemeb gecmio
Evet cnm bebeklere özel olanlarından
Canlar çoğunuz için geç kalmış bir soru olacak ama bebislerin kiyafetleri yikarken yumusatici kullandiniz mi?
Evde ne kadar ürün varsa hepsini toplayıp götürdüm analiz ettirdim. Ürünleri değil; içerik kısmındaki maddelerin ne anlama geldiğini, zararlı olup olmadıklarını... Çoğunu da değiştirmek zorunda kaldım. Özellikle saf su vs yazan ıslak mendillerin içindekileri görünce gözlerim yerinden fırladı.
Vucut yağı konusunda bence vucut kremı kullanabılırsın; yağ şart değil ki için rahat etmiyorsa. Gözenekleri tıkama konusu bana biraz saçma geldi ama
Cok iş var yapılacak. Hergun evı sıl, lavaboları temızle, coplerı dok, camasır makınası-kurutma hıc bıtmıyo.
Utu cok cıkıyo. Bulasık makınası gunde 2 kere calısıyo. 3 cesıt yemek yap (cocuk var, esım var. Aman corba yesınler, sebze yesıner, et yesınler derken........Yoksa bana peynır ekmek yeter) Demir'in odasın toplamak zaten baslıca bır ıs... Vallahı sabah oğlanı okula gonderene dek zaten canım cıkıyo, sonra da ayrı cıkıyo... Sabah 7:30 aksam 21:30 full ayaktayım((
Bugun 22 yasındakı kız basladı. Iyı bırı cıksa keske... Cok genc cok toy, emınım zorlanıcaz ama onemlı olan calısmak ıstemesı.......Bakalım bellı olur bır-ıkı gune kadar.
ebaya baktım harika şeyler var. ama şöyle bişey var yabancı dilim yok nasıl alışveriş yapılır hiçbir fikrim yok. sen de mi oradan aldın? bir de fiyatlar sence nasıl,türkiyede funna baby var orda 300 lira civarı ve çok da beğenilen bir marka.kargoyla ortalama 350 ise almayı düşünüyorum. hemen dil bilen bir arkadas bulayım kendime bana yardımcı olsun:))
ah canım bende aynı ama valla ne yalan söyleyeyim artık yapamıyorum yemek desen 3 çeşit yok ya o kadar yapmıyorum kızımı okula getir ölüyorum zaten doğum geldi hala temzilik yapılcak dip köşe makine dersen aynı eşime sen boşat diyorum 2 gün onun keyfini beliyorum sinirleniyorum çıkartıyorum camasır ütü off off su günler gecsede rahatlasam benim cok belim ve bacak ağrım var sakat gibiyim zaten inş yardımcın iyi birisi çıkar 22 yaşındaki birisi zor biraz ya cok mükemmel olur fır döner yada iş bilmiyorsa sallar gibi ama inş seninki cokk iyi birisi çıkar cnm cok çektin yardımcı konusunda allah gönlüne göre versin
Himm tamam gonderdim bakalim kabul edeceklermi :) tesekkur ederim aciklama icin
Bende gönderdim bakalım kabul edecekler mi :) biraz geç kaldık ama :)
Bende gönderdim bakalım kabul edecekler mi :) biraz geç kaldık ama :)
kabul edilirsiniz cnm neden etmesinler ben davet edeyim isterseniz msj atın isim olarak
hemoglobin (hgb) 12.4 yazior refarans araligi 11.5 15.5 yani dusuk te degil ii de degil heralde dimi.....
Dalan roxy sabun tozu ile dalinin yumuşatıcısını aldım onlarla yıkamayı düşünüyorum ama ilk yıkamada yumuşatıcıyı az koymayı düşünüyorum henüz yıkamadım kıyafetleri
anam o cizgide neyinnesi diodum bu ise mi yariyormus..sastim kaldim 4 parmak faln war benim de ha hayyyy cokkk komikkkkburdan bir arkdaş söylemişti bu göbeğimizde oluşan çizgi varya onun bittiği yerden gögüsümüzün ortasına kadar parmak hesabıyla ölcüyosun kaç parmak kaldıysa o kadar hafta kalıyor demişlerdi bende tam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?